Gdje ovog izvuče, Hahahahaha Amar par puta Boga trehno, ovaj reko nije ovo za mene, razdužio opremu i gas hahahahah
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Nastrojeni
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za sada nema potrebe.

@ammimr
Neće. Sad ima nadležna institucija, u ovom slučaju Zavod za javno zdravstvo KS koji će biti neka vrsta mentora prilikom ovog odlučujućeg testiranja pred Izrael. Da je odraditi ovu utakmicu, poslije će biti lakše kada dođu domaće utakmice. A možda je u neku ruku i dobro da je "virus" prošao kroz naš tim u ov periodu i da bi smo trebali biti mirni jedno vrijeme, moguće i da ostali klubovi dođu u sličnu situaciju kako prvenstvo bude odmicalo. Ne vjerujem da će biti još slučajeva poput Erića.
Ostalo mi nekako u sjecanjuNastrojeni je napisao/la: ↑03 sep 2020, 23:21
Gdje ovog izvuče, Hahahahaha Amar par puta Boga trehno, ovaj reko nije ovo za mene, razdužio opremu i gas hahahahah

Evo ovdje kaze sto je kao otisao

Nadati se najboljem.Naš narod voli pametovati i nagađati,zato im izgleda dalo ove forume,pa svi sve znaju.Čovjek kad čuje pitarsko naslađivanje dođe ti da povratiš.Ono jeste bilo propusta ali ništa naši nisu lošije od ostalih reagovali a to se ovi masovnim testiranjima dokazalo.Sad pamet u glavu,sebe gledati i naravno pobjeđivati a moderatoru se zahvaljujem na brisanju komentara koji nemaju veze sa timom.Ovo je vanredna situacija i da je prebrodimo sledeće sedmice pa kako bude na terenu.Što nas ne ubije trebalo bi da nas ojača i držati se "te pozitive".Hvala za info pozzExBlueone je napisao/la: ↑03 sep 2020, 23:27Za sada nema potrebe.
![]()
@ammimr
Neće. Sad ima nadležna institucija, u ovom slučaju Zavod za javno zdravstvo KS koji će biti neka vrsta mentora prilikom ovog odlučujućeg testiranja pred Izrael. Da je odraditi ovu utakmicu, poslije će biti lakše kada dođu domaće utakmice. A možda je u neku ruku i dobro da je "virus" prošao kroz naš tim u ov periodu i da bi smo trebali biti mirni jedno vrijeme, moguće i da ostali klubovi dođu u sličnu situaciju kako prvenstvo bude odmicalo. Ne vjerujem da će biti još slučajeva poput Erića.
Je li neko ima pouzdanu informaciju hoce li nas ona **** u izraelu ponovo testirat kad sletimo dan prije utakmice Kao prosli put ?
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
-
- Kontakt:
Hoce li biti sta od pocetka gradnje juzne tribine. Cini mi se da su neki uveliko obecavali pocetak gradnje u septembru i to ove godine?
Tito te **** sve stalo u drzavi, ne treniramo, testiramo se svaka 3 dana, on prica o tribinama. Tobe jarabi jel realno
Skupite se faca s guzice, avlami, bosanac ispred stadiona transparent hocemo jug i tako
Skupite se faca s guzice, avlami, bosanac ispred stadiona transparent hocemo jug i tako
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jarane mozda je za tebe stalo i one koji tako slicno razmisljaju i koji zive od danas do sutra.
Pandemija je i u Vrapcicima pa ljudi grade tribinu, samo sto su dole cini mi se dosta sposobniji ljudi nego kod nas u upravi.
Nisam ja obecavao pocetak gradnje tribine vec oni, demagogije sam se nagledao i naslusao u zadnjih 20 godina i previse.
Ljudski je da izadju sa saopstenjem i da kazu da ove godine necemo nista pocinjat, al ne kod nas su svi u izolaciji pa kad odes da kupis godisnju i da ostavis sta para u klubu nema ti je ko prodati.
Tesko je naci zamjenu makar i za banalnu stvar
Hoce, hoce, al' u qurcu.tatastrumf je napisao/la: ↑04 sep 2020, 10:19Hoce li biti sta od pocetka gradnje juzne tribine. Cini mi se da su neki uveliko obecavali pocetak gradnje u septembru i to ove godine?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Slažem se u neku ruku. Nikoga nema u klubu 4,5 dana. Ni godišnje kupiti niti se učlaniti. Fkt je ovo jako jako neprofesionalno. Neka se ljuti ko hoće, ali tako je.tatastrumf je napisao/la: ↑04 sep 2020, 10:45Jarane mozda je za tebe stalo i one koji tako slicno razmisljaju i koji zive od danas do sutra.
Pandemija je i u Vrapcicima pa ljudi grade tribinu, samo sto su dole cini mi se dosta sposobniji ljudi nego kod nas u upravi.
Nisam ja obecavao pocetak gradnje tribine vec oni, demagogije sam se nagledao i naslusao u zadnjih 20 godina i previse.
Ljudski je da izadju sa saopstenjem i da kazu da ove godine necemo nista pocinjat, al ne kod nas su svi u izolaciji pa kad odes da kupis godisnju i da ostavis sta para u klubu nema ti je ko prodati.
Tesko je naci zamjenu makar i za banalnu stvar
Željezničar za život cijeli!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pa možda nema iz razloga što su zabranili pristup svima da bi mogli trenirati?
-
- Kontakt:
Dajte ba ljudi nemojte biti djeca.
Mogli su postaviti biletarnicu ispred stadiona gdje se prodaju karte i zaduziti jednu osobu da u dva dnevna termina se tu vrsiti uclanjenje i kupovina godisnjih.
O ovome obavjestis raju preko zvanicne stranice i rijesen problem, a ne ovako odem do stadiona da kupim godisnju i poljubim vrata.
”Ko hoće nešto učiniti, nađe način, tko neće, nađe opravdanje.” Pablo
Mogli su postaviti biletarnicu ispred stadiona gdje se prodaju karte i zaduziti jednu osobu da u dva dnevna termina se tu vrsiti uclanjenje i kupovina godisnjih.
O ovome obavjestis raju preko zvanicne stranice i rijesen problem, a ne ovako odem do stadiona da kupim godisnju i poljubim vrata.
”Ko hoće nešto učiniti, nađe način, tko neće, nađe opravdanje.” Pablo
Bice i trening kamp do kraja godine
Jedan aerodrom nema da isplati plate a ljudi pitaju hoce li se graditi juzna tribina.
Klub istomisljenika i neistomisljenika.
Ne znam odakle Velezu novac za tribinu, da li je od ranije osiguran ali nama su Kanton i Opcina bili pokretac svega, oni bi dali inicijalni novac a ostalo mi se kalemilo od raje.
Sada sa obzirom da situaciju, da kanton firmama isplacuje stimulacije da se sacuvaju radna mjesta, da je prioritet sacuvati ekonomiju, glupo, bezobrazno i sebicno je traziti novac za juznu tribinu.
Sada u upravi ne sjede finansijski jaki ljudi koji mogu garantovati svojim sredstvima da ce se tribina platiti tako da od ove price nazalost nista u ovom mjesecu, a vjerovatno ni u skorije vrijeme.
Kada bi u ovoj situaciji uspjeli osposobiti poslovne prostore na istoku i rentati ovo na sjeveru to bi bilo nesto.
Ne znam odakle Velezu novac za tribinu, da li je od ranije osiguran ali nama su Kanton i Opcina bili pokretac svega, oni bi dali inicijalni novac a ostalo mi se kalemilo od raje.
Sada sa obzirom da situaciju, da kanton firmama isplacuje stimulacije da se sacuvaju radna mjesta, da je prioritet sacuvati ekonomiju, glupo, bezobrazno i sebicno je traziti novac za juznu tribinu.
Sada u upravi ne sjede finansijski jaki ljudi koji mogu garantovati svojim sredstvima da ce se tribina platiti tako da od ove price nazalost nista u ovom mjesecu, a vjerovatno ni u skorije vrijeme.
Kada bi u ovoj situaciji uspjeli osposobiti poslovne prostore na istoku i rentati ovo na sjeveru to bi bilo nesto.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Tako onda mozemo sve pravdati situacijom koja se desava od marta.. Od price o jugu se ne smije odustati i sada je pravo vrijeme da je aktueliziraju zbog predizbornih kampanja.. Nema opravdanja.. Neka zasucu rukave i rade.. Zeljovci ce uletiti maksimalno kada je jug u pitanju.. Potrebni su samo konkretni koraci uprave..
Pročepit će negdje.
Umjesto Dzubura, Edison ce biti novi predsjednik. Cim nema repa svi sidra dizu. A vratio se na sisu u Toplane.
Jedini vrijedan i uvijek tu koja god da je uprava je Badzak. Pravi Zeljovac i gospodin!
Jedini vrijedan i uvijek tu koja god da je uprava je Badzak. Pravi Zeljovac i gospodin!
ŽELJEZNIČAR 1921
I ja sam planir'o ove godine odseliti u Njemacku, al' kar'na, ambasada zamrznula odjeljenje za izdavanje radnih viza. Treba bas biti podmukao kao ona ekipa Misketovih pusikuraca pa spominjati nekakvu gradnju tribina u ovom periodu.