Opet najjače turnire drži ES preko BBCa. F1 se seli od 2023.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kad počinje takmičenje za forumaša i kantu godine i tko to vodi?
Krajem novembra, početkom decembra počinje. Tako je nešto bilo zadnjih sezona, a vodi Virtu4l.
Ne vidim nikog vrijednog pobjede za kantu godine, ove kante su postale toliko loše da im je Justin glavna uzdanica
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
jolicnikola
- Kontakt:
Meni nisi, previše si mi drag i simpatičanjolicnikola je napisao/la: ↑18 nov 2021, 18:20da li sam ja među kandidatima za kantu godine?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zato sto su glavni kandidati uglavnom podobijali banove.
Ako ne bude onih debilnih kampanja i navlacenja glasova izmedju navijaca Zeljeznicara i Sarajeva, mislim da ce kanta biti neko sa teme o koroni.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kladionice kažu da je @legenda reala favorit
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jedno pitanje. Preko WU kad se šalje lova da li ja moram podići u gradu u kojem živim ili mogu i u nekom drugom podići? Jer trenutno nisam kod kuće a treba neka lova sutra da mi stigne. Znam da se daje broj transakcije, lični dokument, ko šalje i koliko šalje. Hvala unaprijed. 
Evo najnovije verzije Goretzke 
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ne moraš, možeš gdje god hoćeš . Najbitnije kada pošalje tvoje podatke jeste da ti moraš podignuti .Sainz55 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 19:04Jedno pitanje. Preko WU kad se šalje lova da li ja moram podići u gradu u kojem živim ili mogu i u nekom drugom podići? Jer trenutno nisam kod kuće a treba neka lova sutra da mi stigne. Znam da se daje broj transakcije, lični dokument, ko šalje i koliko šalje. Hvala unaprijed.![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ti si prije 5 dana
Ja sam prije skoro 3 godine.
Kanta godine je ubjedljivo goretzka ili da kazem kante s obzirom na broj profila koje je imao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Precijenjeni izbori.
"We need to suffer. And we need to fight."
Hvala prijatelju.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 nov 2021, 19:32Ne moraš, možeš gdje god hoćeš . Najbitnije kada pošalje tvoje podatke jeste da ti moraš podignuti .Sainz55 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 19:04Jedno pitanje. Preko WU kad se šalje lova da li ja moram podići u gradu u kojem živim ili mogu i u nekom drugom podići? Jer trenutno nisam kod kuće a treba neka lova sutra da mi stigne. Znam da se daje broj transakcije, lični dokument, ko šalje i koliko šalje. Hvala unaprijed.![]()

Kantu i forumaša nosi navijač Želje/Sarajeva sa BiH PL, ako se čitav ovaj dio foruma ujedini mogao bi se izgurati finalista u jednoj kategoriji, najvjerovatnije za kantu
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Je li ko gledao prilog o Lani Bijedic na FTV? CSI slucaj jbt.
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota, jasmin10, kanarinac i 14 gostiju.