Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Wolverine
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Wolverine » 16 nov 2009, 17:12

mehmed.aljic je napisao/la:ljudi, ja sam za to da muslimovic pocne utakmicu umjesto ibisevica
ne zato sto je bolji vec sto ima vise iskustva u ovakvim utakmicama i i mislim da bi dosta toga uradio u napadu u tandemu sa dzekom. Sta vi mislite?
muslimovic ima iskustva u utakmicama baraza na svjetsko prvenstvo. :mrgreen:

de mi reci dvi velike utakmice za repku u kojima je poceo muslimovic.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 17:13

:roll: Kad preko Drine koji bi volili da komsiji crkne krava.Ospu paljbu na sudiju i kad kazu da nas je ostetio u ovom svom navedenom.Uostalom svi ostali na forumu ovako navode isto jedino si ti pametan :roll: .
Onda stvarno sam sebi mozes reci koji si ti lik :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adobih91
Kontakt:

Post Postao/la Adobih91 » 16 nov 2009, 17:13

Dječaci i curice vako ču vam reč... Ako se ne budu svađali u reprezentaciji možemo pobijedit brez problema 8-)
Ali ja čuo Pjaničov otac nešto čiri sere zašto Pjanić nije igro više pa govori se čak da bi i Pjanić išo van iz reprezentacije... Negdje sam pročito da je morala u BIH reprezentaciji u qrcu i ako je to istina velika bruka nas čeka u srijedu...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 nov 2009, 17:14

mehmed.aljic je napisao/la:ljudi, ja sam za to da muslimovic pocne utakmicu umjesto ibisevica
ne zato sto je bolji vec sto ima vise iskustva u ovakvim utakmicama i i mislim da bi dosta toga uradio u napadu u tandemu sa dzekom. Sta vi mislite?
nek pocne ibisevic :roll: ako bude igrao kao u portugalu zamjeniti ga na poluvremenu sa muslimovicem 8-) nadam se da ce medunjanin zaigrati 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 16 nov 2009, 17:14

RiNo je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la: 1.dobili smo tri žuta kartona i to baš oni igrači koji su bili pod opterećenjem i to baš defanzivni igrači gdje imamo
Pa defanzivni igraci obicno i dobivaju kartone... :roll:
pogrešno sam se izrazio, pa salihović je trebao dobiti žuti prije i muratovića i rahimića i spahića, a što nije samo blater zna.......pa spahić do onog žutog kartona koliko se ja sjećam nije napravio ni jedan jedini prekršaj, pa gdje ima da nakon prvog starta na centru dobiješ žuti, nigdje, pa fino se vidjelo da se čeka prvi iole grub start kartoniranih da ih odmah sankcioniše, salihović je po lijevoj strani krpio sve redom al nema žutog da valjda "izjednače" kriterij, pa sječaš li se žutog kartona rahimića, pa niđe veze pogodila ga lopta slučajno u ruku na njihovoj polovici on vadi žuti, haj da je namjerno al onako..........i opet treba kriviti savez, jer da su velika imena u savezu ne bi nam se ovo sigurno dešavalo, a balvi lopovi koji ne znaju beknut na engleskom, pa šta će oni bogati pričati sa blaterom, platiniom.......
Strauss Junior

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2009, 17:15

harishp je napisao/la::roll: Kad preko Drine koji bi volili da komsiji crkne krava.Ospu paljbu na sudiju i kad kazu da nas je ostetio u ovom svom navedenom.Uostalom svi ostali na forumu ovako navode isto jedino si ti pametan :roll: .
Onda stvarno sam sebi mozes reci koji si ti lik :evil:
Navodi par ljudi neke sitnice koje uopste nisu uticali na tekmu. JEdine tri vazne odluke su tri zuta kartona koja su i vise nego ocigledna. Da Rahimic i Spahic u tim situacijama nisu dobili zuti, dobili bi u sljedecoj jer non-stop smo ih morali faulirat da bi zaustavili kontru. Rahimic da nije ovoliko iskusan dobio bi crveni. Ali zna covjek koliko treba da dobije crveni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 nov 2009, 17:16

ne dipr ocat'.. Prvo nemoj dezinfo širit jer niko ne može Ćiri govorit ko će da igra, drugo Pjanić, stariji, je i najzaslužniji zašto ovaj momak igra u BiH-a, i sad da istupi.. A treće, naša reprezentacija je poznata po extra moralu i da je sve uvjek super... Zato ne širite dezinfo.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 nov 2009, 17:17

BlueSharks je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la: 1.dobili smo tri žuta kartona i to baš oni igrači koji su bili pod opterećenjem i to baš defanzivni igrači gdje imamo
Pa defanzivni igraci obicno i dobivaju kartone... :roll:
pogrešno sam se izrazio, pa salihović je trebao dobiti žuti prije i muratovića i rahimića i spahića, a što nije samo blater zna.......pa spahić do onog žutog kartona koliko se ja sjećam nije napravio ni jedan jedini prekršaj, pa gdje ima da nakon prvog starta na centru dobiješ žuti, nigdje, pa fino se vidjelo da se čeka prvi iole grub start kartoniranih da ih odmah sankcioniše, salihović je po lijevoj strani krpio sve redom al nema žutog da valjda "izjednače" kriterij, pa sječaš li se žutog kartona rahimića, pa niđe veze pogodila ga lopta slučajno u ruku na njihovoj polovici on vadi žuti, haj da je namjerno al onako..........i opet treba kriviti savez, jer da su velika imena u savezu ne bi nam se ovo sigurno dešavalo, a balvi lopovi koji ne znaju beknut na engleskom, pa šta će oni bogati pričati sa blaterom, platiniom.......
spahic je napravio klasicni faul za zuti karton. prekinuo je brzu kontru portugalaca. mislim ako ono nije zuti neznam sta jest.

rahimic je zasluzeno dobio zuti, i to svojom gluposcu. imao je vec dvije opomene.

neznam za sta je murat dobio zuti, ne sjecam se.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2009, 17:18

Pa je li no ti rece da se cijeli forum slaze s tobom pametnjakovicu harise? Sta je onda ovo?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 17:21

Cartman je napisao/la:Pa je li no ti rece da se cijeli forum slaze s tobom pametnjakovicu harise? Sta je onda ovo?
Svaka krpa nadje zakrpu ;)
Nego dabogdo da sudija sudi na svakoj utakmici ovako
tvom klubu za koji navijas.
Ni opstinske ti vidio nebi :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 nov 2009, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 16 nov 2009, 17:23

Wolverine je napisao/la:
RiNo je napisao/la: Pa defanzivni igraci obicno i dobivaju kartone... :roll:
spahic je napravio klasicni faul za zuti karton. prekinuo je brzu kontru portugalaca. mislim ako ono nije zuti neznam sta jest.

rahimic je zasluzeno dobio zuti, i to svojom gluposcu. imao je vec dvije opomene.

neznam za sta je murat dobio zuti, ne sjecam se.
joj što me ti Wolverine nerviraš, neki dan sam se raspravljao s tobom, ti ko namjerno meni kontriraš.......pa kako bolan je rahimić zaslužio karton, neko te napuca u ruku i ti dobiješ žuti halo :roll: , ili spahić prvi njegov start na utakmici i odmah žuti halo :roll: što se tiče muratovića on je jedini zaslužio žuti, mada da je imao dres portugala sigurno ne bi požutio
Strauss Junior

mehmed.aljic
Kontakt:

Post Postao/la mehmed.aljic » 16 nov 2009, 17:24

muslimovic je dosta smireniji. Mislim da bi bio mnogo efikasniji nego ibisevic jer je dosta visok i jak igrac. rasteretio bi dzeku tako sto bi navlacio stopere portugala na sebe i stvarao dosta problema odbrani portugala. bar ja tako mislim

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 16 nov 2009, 17:26

joj što me ti Wolverine nerviraš, neki dan sam se raspravljao s tobom, ti ko namjerno meni kontriraš.......pa kako bolan je rahimić zaslužio karton, neko te napuca u ruku i ti dobiješ žuti halo :roll: , ili spahić prvi njegov start na utakmici i odmah žuti halo :roll: što se tiče muratovića on je jedini zaslužio žuti, mada da je imao dres portugala sigurno ne bi požutio
Sam Spahic je rekao da je zasluzeno dobio zuti,i da je svjesno isao da napravi faul,jer su Portugalci povukli napad kojim su ugrozavali nas gol. Zato ne vidim cemu raspravljate isto babe kakve.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 16 nov 2009, 17:27

[quote="vOluMme"]Mislim da ne možemo proć Portugal...Atmosfera ja na vrlo vrlo niskom nivou u repki...do sada se to nikad nije dešavalo...Valjda Pjanić htio da se povuče iz repke pa ga nekako nagovorili da ostane...Pjanićev otač se htio nać sa Ćirom da se pobiju...

TEK ME SAD STRAH !!

jel ovo neka provala ilist vec? Molim odgovor

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 17:28

neko_iz_mase je napisao/la:
Sam Spahic je rekao da je zasluzeno dobio zuti,i da je svjesno isao da napravi faul,jer su Portugalci povukli napad kojim su ugrozavali nas gol. Zato ne vidim cemu raspravljate isto babe kakve.
Ama gdje su ostali ,,zasluzeni,,zuti.O tom se radi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 nov 2009, 17:29

stvarno se nesjecam asprave sa tobom. podsjeti me...

sta sad to svaki igrac mora napraviti par faulova prije nego dobije zuti karton, ako jest onda ga je rahimic zasluzio. on je dobio usmenu opomenu jos u prvom poluvremenu, jos jedna greska i zuti. on je igrao rukom i zaradio zuti.

spahic je isao svjesno na zuti kao sto je i sam rekao. sudija ga nije postedio, a sto i bi? pepe bi ga pretrcao, i stvorio sansu za portugal. spahic ga je skrsio, i usporio nastavak akcije, koju je sudija pustio.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 16 nov 2009, 17:30

mehmed.aljic je napisao/la:muslimovic je dosta smireniji. Mislim da bi bio mnogo efikasniji nego ibisevic jer je dosta visok i jak igrac. rasteretio bi dzeku tako sto bi navlacio stopere portugala na sebe i stvarao dosta problema odbrani portugala. bar ja tako mislim
Potpisujem!

Adobih91
Kontakt:

Post Postao/la Adobih91 » 16 nov 2009, 17:30

GunnerS je napisao/la:ne dipr ocat'.. Prvo nemoj dezinfo širit jer niko ne može Ćiri govorit ko će da igra, drugo Pjanić, stariji, je i najzaslužniji zašto ovaj momak igra u BiH-a, i sad da istupi.. A treće, naša reprezentacija je poznata po extra moralu i da je sve uvjek super... Zato ne širite dezinfo.
Ja bi volio da to nije istina :cry: :cry: Al ovo je moj "vir informacija", u slovenačkom jeziku je

http://www.dnevnik.si/sport/nogomet/1042315460

Potrt je bil tudi mlajši Pjanić, ki je na vprašanje, če je optimističen pred povratno tekmo, le skomignil z rameni. ''Nisem. Ne vem, če sem...'' je dejal.

PRIJEVOD: Žalostan je bio i mlađi Pjanič koji je na pitanje jeli optimističan pred povratnom utakmicom , reko samo :

"Nisam. Ne znam , jeli sam..."

DABOGDA je ovo laž ja bi volio ali vidit čemo...

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 16 nov 2009, 17:31

harishp je napisao/la: Ama gdje su ostali ,,zasluzeni,,zuti.O tom se radi.
Ne razumijem. Hoces da kazes da su Rahimic i Murat nezasluzeno dobili kartone, ili .....
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 16 nov 2009, 17:33

Adobih91 je napisao/la:Dječaci i curice vako ču vam reč... Ako se ne budu svađali u reprezentaciji možemo pobijedit brez problema 8-)
Ali ja čuo Pjaničov otac nešto čiri sere zašto Pjanić nije igro više pa govori se čak da bi i Pjanić išo van iz reprezentacije... Negdje sam pročito da je morala u BIH reprezentaciji u qrcu i ako je to istina velika bruka nas čeka u srijedu...
Ocat' ko te slaga? Sto to niko drugi nije cuo nego bas, i samo ti?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.