FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Slažem se, manjak redara, sva ta vatra i dim na jugu, neodgovarajuće vatrogasno vozilo... mogla je pasti mrtva glava.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako redari mogu uticati na bilo šta?
ma u pravu si.... redari služe za ukras tribina...braoolyo je napisao/la:Kako redari mogu uticati na bilo šta?
ja bih i jedne i druge kaznio oduzimanjem po jedno 9 bodova, partizan sa 6 utakmica, zvezdu sa 4, zabranio gostujuće navijače...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Aaa?braoolyo je napisao/la:Kako redari mogu uticati na bilo šta?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa naravno da služe kao ukras. Niti imaju nešto velika ovlašćenja niti su budale pa da ulaze u probleme sa navijačima, jer sigurno neće dobro proći. I kako je Zvezda kao organizator mogla uticati na to da Grobari ne zapale svoju koreografiju? Ni jedan upaljač se nije smio naći na tribini ili šta?
Odgovornost je isključivo na policiji.
Odgovornost je isključivo na policiji.
- alan_kardec
- Kontakt:
za paljevinu na jugu Zvezda nije i ne može biti kriva. Redari nisu tu da ulaze u problem sa navijačima dok navjači ne pokušaju ući u teren. Kad se to desi, redari su tu da to spriječe ili u krajnjoj liniji da zaštite igrače i službena lica. A bilo ih je znatno manje nego što je bilo potrebno. U čijoj nadležnosti su redari?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa eto, dakle redari nisu ništa krivi, niti su išta mogli učiniti povodom logorske vatre koja je zapaljena. I da ih je bilo 4 puta više isto bi se desilo, jer je posao policije i generalno države da rješava takve stvari.alan_kardec je napisao/la:za paljevinu na jugu Zvezda nije i ne može biti kriva. Redari nisu tu da ulaze u problem sa navijačima dok navjači ne pokušaju ući u teren. Kad se to desi, redari su tu da to spriječe ili u krajnjoj liniji da zaštite igrače i službena lica. A bilo ih je znatno manje nego što je bilo potrebno. U čijoj nadležnosti su redari?
Ali mnogo je lakše ne uraditi ništa, zalijepiti nekakve smiješne kazne i pričati za medije o nekom hapšenju ljudi koji su pod direktnom zaštitom Dačića.
Hipotetički govoreći.DANTES je napisao/la:ma u pravu si.... redari služe za ukras tribina...braoolyo je napisao/la:Kako redari mogu uticati na bilo šta?
ja bih i jedne i druge kaznio oduzimanjem po jedno 9 bodova, partizan sa 6 utakmica, zvezdu sa 4, zabranio gostujuće navijače...
Partizan i Vojvodina se u zadnjem kolu bore za titulu, Zvezda nema nikakve šanse. U zadnjem kolu u Novom Sadu Delije zapale neku svoju zastavu na tribini i prekinu utakmicu. Vojvodina pobijedi, prva je na tabeli ali joj se oduzimaju bodovi i gubi titulu. Pravedno?
nema pravde u borbi sa huliganima... sport je tu najmanje bitan.... ali kao organizator je kriva hipotetički govoreći... jer što je dozvolila unošenje na tribine šibica... nemoj mi sad tih priča pa unesu ih uvijek... sve se može kada se hoće... spriječiti naravno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
braoolyo je napisao/la:Pa eto, dakle redari nisu ništa krivi, niti su išta mogli učiniti povodom logorske vatre koja je zapaljena. I da ih je bilo 4 puta više isto bi se desilo, jer je posao policije i generalno države da rješava takve stvari.
Ali mnogo je lakše ne uraditi ništa, zalijepiti nekakve smiješne kazne i pričati za medije o nekom hapšenju ljudi koji su pod direktnom zaštitom Dačića.
Ne kontaš ti šta ja hoću da kažem. Redari su odgovorni za teren i atletsku stazu, ne za tribine, tako da za paljenje logorske vatre, oni nisu krivi. Međutim, po pisanju medija, na derbiju je bio prisutan znatno manji broj redara nego što je bilo potrebno za utakmicu visokog rizika, kakav je bio derbi. Navodno, od nešto više od 700 redara, falilo ih je preko 500. Svjestan sam da novinari lako mogu da preuveličaju čitav slučaj, ali iz Zvezde se niko nije potrudio da damantuje te navode medija. Možda zato što nemaju šta demantovati. Zvezda je bila nadležna za redare, samim tim je i kriva za manjak istih na derbiju.
Redari bi bili krivi da se desio neki upad navijača na teren.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne može. Klub sa svojom redarskom službom je u tim slučajevima apsolutno nemoćan.DANTES je napisao/la:nema pravde u borbi sa huliganima... sport je tu najmanje bitan.... ali kao organizator je kriva hipotetički govoreći... jer što je dozvolila unošenje na tribine šibica... nemoj mi sad tih priča pa unesu ih uvijek... sve se može kada se hoće... spriječiti naravno...
Pa dobro, onda je Zvezdu trebalo kazniti samo za manjak redara.alan_kardec je napisao/la: Ne kontaš ti šta ja hoću da kažem. Redari su odgovorni za teren i atletsku stazu, ne za tribine, tako da za paljenje logorske vatre, oni nisu krivi. Međutim, po pisanju medija, na derbiju je bio prisutan znatno manji broj redara nego što je bilo potrebno za utakmicu visokog rizika, kakav je bio derbi. Navodno, od nešto više od 700 redara, falilo ih je preko 500. Svjestan sam da novinari lako mogu da preuveličaju čitav slučaj, ali iz Zvezde se niko nije potrudio da damantuje te navode medija. Možda zato što nemaju šta demantovati. Zvezda je bila nadležna za redare, samim tim je i kriva za manjak istih na derbiju.
Redari bi bili krivi da se desio neki upad navijača na teren.
To što se tiče upada, ponovo se vraćam na ovlaštenja i moć redara. Šta su redari radili kada je kimi otišao da preuzme traku svog drugara Šćepovića? Ništa, jer ne smiju.
Ponavljam, redari i klubovi su nemoćni i nije njihovo da rješavaju te probleme. To treba da radi policija, a pazi kako će neko da uhapsi Vavića koji sa Dačićem slavi izbornu pobjedu i njemu slične.
- alan_kardec
- Kontakt:
Svi dakle znamo šta su dužnosti redara, e sad što oni ne smiju da izvršavaju te dužnosti, to je već jedna posebna priča.
Ja ću ti samo reći jedno, mi ne treba da se žalimo da je ova kazna Zvezdi prevelika. Da se ovakav propust sa redarima, desio na nekoj evropskoj utakmici, jadna nam majka. Sreća pa nije.
Ja ću ti samo reći jedno, mi ne treba da se žalimo da je ova kazna Zvezdi prevelika. Da se ovakav propust sa redarima, desio na nekoj evropskoj utakmici, jadna nam majka. Sreća pa nije.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
pošto su nam najveći klubovi nemoćni i nejaki ja bi to poslao u treću ligu pa nek malo omocaju....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Klubovi možda jesu nemoćni, možda nisu, ali sigurno nemaju moć koju ima država, a ona ne radi ništa po pitanju navijača.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
zato što su političari čke... neki se boje glasača a neki toliko vole vjecite da misle da nema sporta bez njih... da sam ja neki faktor bez obzira koliko volim partizan skembao bi ih da se pamti... ne bi ni zvezdu mazio... a ove huligane sunce ne bi ogrijalo sledećih 20 godina...alan_kardec je napisao/la:Klubovi možda jesu nemoćni, možda nisu, ali sigurno nemaju moć koju ima država, a ona ne radi ništa po pitanju navijača.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Previše. U Srbiji se za ubistvo ne dobije 20 godina. Dovoljno je do, recimo 5 godina, u zavisnosti od izgreda koji navijač napravi. Isto tako dobre kazne (kad kažem dobre, mislim da bi mogle biti dobar primjer drugima) su zabrana ulaska na stadione-sportske priredbe, društveno koristan rad...
Ipak mentalni sklop kod naših ljudi je takav da mu je najveća kazna kad ga lupiš po džepu, tako da...
Ipak mentalni sklop kod naših ljudi je takav da mu je najveća kazna kad ga lupiš po džepu, tako da...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne znam sta je s njim kad su penali u pitanju . Tako je i u onoj kvalifikacionoj utakmici reprezentacije trazio da sutira penal i raspravljao 5 minuta sa Kolarovim ko ce ga izvesti, sto je iznerviralo Vidica koji je odlucio da ipak on kao kapiten resi tu situaciju i izvede penalalan_kardec je napisao/la: Mrđa fulio penal
Martinovic je operisan i nece biti u konkurenciji do kraja polusezone .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Ne znam sta je s njim kad su penali u pitanju . Tako je i u onoj kvalifikacionoj utakmici reprezentacije trazio da sutira penal i raspravljao 5 minuta sa Kolarovim ko ce ga izvesti, sto je iznerviralo Vidica koji je odlucio da ipak on kao kapiten resi tu situaciju i izvede penalsvi znamo sta je dalje bilo .
![]()
Trener/selektor je tu isključivi krivac.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mislis da su ovaj Stojanovic ili onaj Petrovic kao autoriteti nula ?alan_kardec je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Ne znam sta je s njim kad su penali u pitanju . Tako je i u onoj kvalifikacionoj utakmici reprezentacije trazio da sutira penal i raspravljao 5 minuta sa Kolarovim ko ce ga izvesti, sto je iznerviralo Vidica koji je odlucio da ipak on kao kapiten resi tu situaciju i izvede penalsvi znamo sta je dalje bilo .
![]()
Trener/selektor je tu isključivi krivac.
p.s. Vidim da mladje kategorije kluba beleze odlicne rezultate, iskreno se nadam da ce se klupska politika do sad vodjena prema omladinskoj skoli promeniti, i da nam igraci koji stsaju za prvi tim nece odlaziti u strane klubove i u neizvesnost.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
moj @tribaliane pa svi to očekujemo od ljudi u klubu, ali izgleda da očekujemo previše. Kad se treba srati i obećavati, uvijek među prvim obećanjima je da će se ozbiljno posvetiti pažnja omladinskoj školi. Svima puna usta omladinaca, a niko prstom ne mrda.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.