Ne,on nije gubitnik i nemoj pisat nesto bezveze.England je napisao/la:Pa on je gubitnik, zar ne?ivan.balic je napisao/la:Husref Musemić
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Gubitnik, kojeg je na rukama nosilo hiljade ljudi. Tako ja vidjeh na fotkama:)

E nek si mu napisao,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,samo se ubacuje na forum naseg kluba i prvocira ,,,,ali ce kraj pokazati sve,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,..,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,ekran je napisao/la:Gubitnik, kojeg je na rukama nosilo hiljade ljudi. Tako ja vidjeh na fotkama:)
- bistrikboy
- Kontakt:
Svaka cast!Odlican izbor.Husrefa poznajem i licno i mnogo ce vam znaciti!

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dobar izbor..Musemic je autoritativan trener,koji trazi disciplinu,red i rad i sigurno ce biti dobitak za Olimpic..On ih je i uveo u PL koliko se ja sjecam..Mozda grijesim,nisam siguran.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
						Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sad bi moglo postati interesantno u Sarajevu gradu uključivanjem Husrefa u igru važnog segmenta siguran sam u budućnosti kluba. Da je bilo pameti ne bi ga se diralo ni prvi puta. Sarajevo, Željezničar, Olimpik sa Husrefom i Slavija sa Vladom. Interesantan sastav.
Čestitke na izboru a Husrefu puno sreće u budućem radu.
@ pabizo ti si prije 7 dana pričao o Nedimu i tome koliko je siguran na klupi ćini mi se 

@ pabizo ti si prije 7 dana pričao o Nedimu i tome koliko je siguran na klupi ćini mi se

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Slika kao 1000 riječi  

http://imageshack.us/a/img846/5561/husrefnavijaci.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://imageshack.us/a/img846/5561/husrefnavijaci.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesam i to je tacno a da je siguran nijesam------napisao sam a sta fali JUKI-----tako je to sa trenerima,no idemo dalje,.,.,.,.,.,.,.,.hearts je napisao/la:Sad bi moglo postati interesantno u Sarajevu gradu uključivanjem Husrefa u igru važnog segmenta siguran sam u budućnosti kluba. Da je bilo pameti ne bi ga se diralo ni prvi puta. Sarajevo, Željezničar, Olimpik sa Husrefom i Slavija sa Vladom. Interesantan sastav.
Pabizo, pa to ako si rekao "sta fali Juki" stvarno si tanak sa znanjem, a i ovaj Musemić je ...on se u krug vrti tako da i ne može biti dobar, da je dobar sigurno bi negdje već bio, to je realno.Onaj momak , nemam pojma kako se zove ,što je Vitez vodio , dobar trener, cijelu utakmicu su držali romb i kretali se kako treba i za kraj velika šteta sto Škoro nije u Sarajevo otišao, bili bi puno jači.pabizo je napisao/la:Jesam i to je tacno a da je siguran nijesam------napisao sam a sta fali JUKI-----tako je to sa trenerima,no idemo dalje,.,.,.,.,.,.,.,.hearts je napisao/la:Sad bi moglo postati interesantno u Sarajevu gradu uključivanjem Husrefa u igru važnog segmenta siguran sam u budućnosti kluba. Da je bilo pameti ne bi ga se diralo ni prvi puta. Sarajevo, Željezničar, Olimpik sa Husrefom i Slavija sa Vladom. Interesantan sastav.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Eto sada nije dobar ni Musemić.England je napisao/la:Pabizo, pa to ako si rekao "sta fali Juki" stvarno si tanak sa znanjem, a i ovaj Musemić je ...on se u krug vrti tako da i ne može biti dobar, da je dobar sigurno bi negdje već bio, to je realno.Onaj momak , nemam pojma kako se zove ,što je Vitez vodio , dobar trener, cijelu utakmicu su držali romb i kretali se kako treba i za kraj velika šteta sto Škoro nije u Sarajevo otišao, bili bi puno jači.pabizo je napisao/la:Jesam i to je tacno a da je siguran nijesam------napisao sam a sta fali JUKI-----tako je to sa trenerima,no idemo dalje,.,.,.,.,.,.,.,.hearts je napisao/la:Sad bi moglo postati interesantno u Sarajevu gradu uključivanjem Husrefa u igru važnog segmenta siguran sam u budućnosti kluba. Da je bilo pameti ne bi ga se diralo ni prvi puta. Sarajevo, Željezničar, Olimpik sa Husrefom i Slavija sa Vladom. Interesantan sastav.
 Ko god da je došao u ovaj klub tebi i sličnim tebi nebi valjao.
 Ko god da je došao u ovaj klub tebi i sličnim tebi nebi valjao.FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
JBG,,,Murinjo je bas bio skup trener i eto nijesmo se dogovorili sa njim a tako blizu je bio dolasku na OTOKU i stize nam GOSPODIN MUSEMIC i to je to,.,.,.,.,.,.,.,.DORO NAM SE VRATIO HUSREFE MAJSTOREEngland je napisao/la:Pabizo, pa to ako si rekao "sta fali Juki" stvarno si tanak sa znanjem, a i ovaj Musemić je ...on se u krug vrti tako da i ne može biti dobar, da je dobar sigurno bi negdje već bio, to je realno.Onaj momak , nemam pojma kako se zove ,što je Vitez vodio , dobar trener, cijelu utakmicu su držali romb i kretali se kako treba i za kraj velika šteta sto Škoro nije u Sarajevo otišao, bili bi puno jači.pabizo je napisao/la:Jesam i to je tacno a da je siguran nijesam------napisao sam a sta fali JUKI-----tako je to sa trenerima,no idemo dalje,.,.,.,.,.,.,.,.hearts je napisao/la:Sad bi moglo postati interesantno u Sarajevu gradu uključivanjem Husrefa u igru važnog segmenta siguran sam u budućnosti kluba. Da je bilo pameti ne bi ga se diralo ni prvi puta. Sarajevo, Željezničar, Olimpik sa Husrefom i Slavija sa Vladom. Interesantan sastav.
Sretno Husrefu na klupi Olimpika, i puno uspjeha mu zelim, u svim utakmicama sem u utakmicama protiv Sarajeva 

- 
				ivan.balic
- Kontakt:
Vamos je napisao/la:Sretno Husrefu na klupi Olimpika, i puno uspjeha mu zelim, u svim utakmicama sem u utakmicama protiv Sarajeva
Pošteno, svaka čast.
Cestitke na novom treneru i puno srece u nastavku prvenstva to vam je pravi izbor sto se tice strucnog staba. 
Edit:prekosutra probajte do boda u Sirokom makar.

Edit:prekosutra probajte do boda u Sirokom makar.

.....In David we trust..... 
.....SAF najbolji trener ikada.....
XVamos je napisao/la:Sretno Husrefu na klupi Olimpika, i puno uspjeha mu zelim, u svim utakmicama sem u utakmicama protiv Sarajeva
Mozete do boda i svim srcem za vas navijam nemojte me vukovi sa otoke iznenaditi. 

.....In David we trust..... 
DevilS je napisao/la:Mozete do boda i svim srcem za vas navijam nemojte me vukovi sa otoke iznenaditi.

ovo je ono"sta je pisac htjeo
 ovo je ono"sta je pisac htjeo  reci"..
  reci"..  
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
						FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Buraz 23 posta dnevno, 280 postova za 13 dana, ne postizes nista time...cak sta vise veoma je ruzno, da se tako najblaze izrazimDevilS je napisao/la:Mozete do boda i svim srcem za vas navijam nemojte me vukovi sa otoke iznenaditi.
http://www.lshunter.net/" onclick="window.open(this.href);return false;  imate tu link za tekmu.

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
						Who is your čampion??
Domination of blue nation.
a svaki post konfuzan, na nivou djeteta iz osnovne škole.nime_tm87 je napisao/la:Buraz 23 posta dnevno, 280 postova za 13 dana, ne postizes nista time...cak sta vise veoma je ruzno, da se tako najblaze izrazimDevilS je napisao/la:Mozete do boda i svim srcem za vas navijam nemojte me vukovi sa otoke iznenaditi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.