Olimpik Sarajevo

pabizo
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pabizo » 20 sep 2012, 12:05

England je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Husref Musemić
Pa on je gubitnik, zar ne?
Ne,on nije gubitnik i nemoj pisat nesto bezveze.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 20 sep 2012, 12:17

Gubitnik, kojeg je na rukama nosilo hiljade ljudi. Tako ja vidjeh na fotkama:)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 20 sep 2012, 12:21

ekran je napisao/la:Gubitnik, kojeg je na rukama nosilo hiljade ljudi. Tako ja vidjeh na fotkama:)
E nek si mu napisao,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,samo se ubacuje na forum naseg kluba i prvocira ,,,,ali ce kraj pokazati sve,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,..,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 sep 2012, 12:36

Svaka cast!Odlican izbor.Husrefa poznajem i licno i mnogo ce vam znaciti!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Rios

Post Postao/la Rios » 20 sep 2012, 14:17

Dobar izbor..Musemic je autoritativan trener,koji trazi disciplinu,red i rad i sigurno ce biti dobitak za Olimpic..On ih je i uveo u PL koliko se ja sjecam..Mozda grijesim,nisam siguran.. :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 20 sep 2012, 21:54

Sad bi moglo postati interesantno u Sarajevu gradu uključivanjem Husrefa u igru važnog segmenta siguran sam u budućnosti kluba. Da je bilo pameti ne bi ga se diralo ni prvi puta. Sarajevo, Željezničar, Olimpik sa Husrefom i Slavija sa Vladom. Interesantan sastav.

Čestitke na izboru a Husrefu puno sreće u budućem radu.

@ pabizo ti si prije 7 dana pričao o Nedimu i tome koliko je siguran na klupi ćini mi se :roll: :roll:
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 20 sep 2012, 21:59

Slika kao 1000 riječi ;)

http://imageshack.us/a/img846/5561/husrefnavijaci.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 20 sep 2012, 23:44

hearts je napisao/la:Sad bi moglo postati interesantno u Sarajevu gradu uključivanjem Husrefa u igru važnog segmenta siguran sam u budućnosti kluba. Da je bilo pameti ne bi ga se diralo ni prvi puta. Sarajevo, Željezničar, Olimpik sa Husrefom i Slavija sa Vladom. Interesantan sastav.

@ pabizo ti si prije 7 dana pričao o Nedimu i tome koliko je siguran na klupi ćini mi se :roll: :roll:
Jesam i to je tacno a da je siguran nijesam------napisao sam a sta fali JUKI-----tako je to sa trenerima,no idemo dalje,.,.,.,.,.,.,.,.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 sep 2012, 09:51

pabizo je napisao/la:
hearts je napisao/la:Sad bi moglo postati interesantno u Sarajevu gradu uključivanjem Husrefa u igru važnog segmenta siguran sam u budućnosti kluba. Da je bilo pameti ne bi ga se diralo ni prvi puta. Sarajevo, Željezničar, Olimpik sa Husrefom i Slavija sa Vladom. Interesantan sastav.

Jesam i to je tacno a da je siguran nijesam------napisao sam a sta fali JUKI-----tako je to sa trenerima,no idemo dalje,.,.,.,.,.,.,.,.
Pabizo, pa to ako si rekao "sta fali Juki" stvarno si tanak sa znanjem, a i ovaj Musemić je ...on se u krug vrti tako da i ne može biti dobar, da je dobar sigurno bi negdje već bio, to je realno.Onaj momak , nemam pojma kako se zove ,što je Vitez vodio , dobar trener, cijelu utakmicu su držali romb i kretali se kako treba i za kraj velika šteta sto Škoro nije u Sarajevo otišao, bili bi puno jači.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 sep 2012, 14:09

England je napisao/la:
pabizo je napisao/la:

Pabizo, pa to ako si rekao "sta fali Juki" stvarno si tanak sa znanjem, a i ovaj Musemić je ...on se u krug vrti tako da i ne može biti dobar, da je dobar sigurno bi negdje već bio, to je realno.Onaj momak , nemam pojma kako se zove ,što je Vitez vodio , dobar trener, cijelu utakmicu su držali romb i kretali se kako treba i za kraj velika šteta sto Škoro nije u Sarajevo otišao, bili bi puno jači.
Eto sada nije dobar ni Musemić. :( Ko god da je došao u ovaj klub tebi i sličnim tebi nebi valjao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 sep 2012, 17:18

England je napisao/la:
pabizo je napisao/la:

JBG,,,Murinjo je bas bio skup trener i eto nijesmo se dogovorili sa njim a tako blizu je bio dolasku na OTOKU i stize nam GOSPODIN MUSEMIC i to je to,.,.,.,.,.,.,.,.DORO NAM SE VRATIO HUSREFE MAJSTORE

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 21 sep 2012, 18:58

Sretno Husrefu na klupi Olimpika, i puno uspjeha mu zelim, u svim utakmicama sem u utakmicama protiv Sarajeva :mrgreen:

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 21 sep 2012, 19:13

Vamos je napisao/la:Sretno Husrefu na klupi Olimpika, i puno uspjeha mu zelim, u svim utakmicama sem u utakmicama protiv Sarajeva :mrgreen:

Pošteno, svaka čast.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 21 sep 2012, 19:57

Cestitke na novom treneru i puno srece u nastavku prvenstva to vam je pravi izbor sto se tice strucnog staba. ;)
Edit:prekosutra probajte do boda u Sirokom makar. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 22 sep 2012, 22:07

Vamos je napisao/la:Sretno Husrefu na klupi Olimpika, i puno uspjeha mu zelim, u svim utakmicama sem u utakmicama protiv Sarajeva :mrgreen:
X

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 sep 2012, 22:11

Mozete do boda i svim srcem za vas navijam nemojte me vukovi sa otoke iznenaditi. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 sep 2012, 00:43

DevilS je napisao/la:Mozete do boda i svim srcem za vas navijam nemojte me vukovi sa otoke iznenaditi. :D
:? :? ovo je ono"sta je pisac htjeo :mrgreen: reci".. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 sep 2012, 01:00

DevilS je napisao/la:Mozete do boda i svim srcem za vas navijam nemojte me vukovi sa otoke iznenaditi. :D
Buraz 23 posta dnevno, 280 postova za 13 dana, ne postizes nista time...cak sta vise veoma je ruzno, da se tako najblaze izrazim

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 sep 2012, 17:26

http://www.lshunter.net/" onclick="window.open(this.href);return false; imate tu link za tekmu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 sep 2012, 17:38

nime_tm87 je napisao/la:
Buraz 23 posta dnevno, 280 postova za 13 dana, ne postizes nista time...cak sta vise veoma je ruzno, da se tako najblaze izrazim
a svaki post konfuzan, na nivou djeteta iz osnovne škole.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.