realno bi i ljudi iz širokog i banjaluke trebali plačati pretplatu BHT pa ne plačaju zato neka prenose sarajevo i veležbabilonTM je napisao/la:Realno bi se trebali prenositi Široki-Borac, al je kvaka da je već jednom bio prenos sa Pecare, a nikako s Koševa, a ovo im je dobra prilika!
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
realno bi meni program trebao biti normalan, a ne da gledam snijeg i da se slika gubi svako malonidi je napisao/la:realno bi i ljudi iz širokog i banjaluke trebali plačati pretplatu BHT pa ne plačaju zato neka prenose sarajevo i veležbabilonTM je napisao/la:Realno bi se trebali prenositi Široki-Borac, al je kvaka da je već jednom bio prenos sa Pecare, a nikako s Koševa, a ovo im je dobra prilika!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mi u Čitluku nemamo BHT nikako,a dolazi nam redovito račun za pretplatu.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 16 avg 2011, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ali zato imate FTV, koja je entitetska televizija i dio javnog servisa...Grdan je napisao/la:Mi u Čitluku nemamo BHT nikako,a dolazi nam redovito račun za pretplatu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Imamo i RTRS sa odašiljača Leotar.Bianconeri1988 je napisao/la:Ali zato imate FTV, koja je entitetska televizija i dio javnog servisa...Grdan je napisao/la:Mi u Čitluku nemamo BHT nikako,a dolazi nam redovito račun za pretplatu.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 16 avg 2011, 03:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vrijeme je za bebe
Ta im je najluđa, daju inspiraciju mlađim parovima...
Ta im je najluđa, daju inspiraciju mlađim parovima...
Ž '21!
Ovdje se plaća pretplata mnogo više nego u FBiH, nemoj lupati. Prikuplja je RTRS mada mnogi i ne znaju da dio ide BHT, to je druga pričanidi je napisao/la:realno bi i ljudi iz širokog i banjaluke trebali plačati pretplatu BHT pa ne plačaju zato neka prenose sarajevo i veležbabilonTM je napisao/la:Realno bi se trebali prenositi Široki-Borac, al je kvaka da je već jednom bio prenos sa Pecare, a nikako s Koševa, a ovo im je dobra prilika!
Ne diraj mi u Vizu, hoces da ti zovem RiletaGrdan je napisao/la:Za one reprize Vize za budućnost da plaćam pretplatu.Bianconeri1988 je napisao/la:Ali zato imate FTV, koja je entitetska televizija i dio javnog servisa...Grdan je napisao/la:Mi u Čitluku nemamo BHT nikako,a dolazi nam redovito račun za pretplatu.![]()
I recimo dođe na red sarajevski derbi i pošto je već išao prenos sa Koševa oni prenose pa ajd lupam, Travnik - Leotar, i to tebi normalno. Nije baš, to su neke mućke samo ne znam kakvebabilonTM je napisao/la:Realno bi se trebali prenositi Široki-Borac, al je kvaka da je već jednom bio prenos sa Pecare, a nikako s Koševa, a ovo im je dobra prilika!
Ako se zove projekt Derbi kola,onda bi i prijenos trebao biti derbi kola,ne bi se trebalo gledati tko je bio u prijenosu,a tko nije.
haha ugrozeni ste,ma iskreno ja ga ukljucim sam kad je premijer liga,nemas vise sta ni gledatGrdan je napisao/la:Mi u Čitluku nemamo BHT nikako,a dolazi nam redovito račun za pretplatu.
Nismo ugroženi,samo govorim o kakvoj se televiziji radi,koja nije u stanju da pokrije signalom cijelu BIH,a naziva se BHT,sramota.space je napisao/la:haha ugrozeni ste,ma iskreno ja ga ukljucim sam kad je premijer liga,nemas vise sta ni gledatGrdan je napisao/la:Mi u Čitluku nemamo BHT nikako,a dolazi nam redovito račun za pretplatu.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, da ti pravo kazem, meni BHT ni ne radi i tako i tako, odnosno prijam mi je nikakav, jedino u sobi se moze malo nazirati vrlo zrnasta slika, a naziva se javni RTV servis, na nivou drzave. Cemu onda da placam, kome, kako ce mi naplatiti uslugu koju ja uopce ne primam? Jedino sto mogu je putem satelita ili streama, al to nije poanta tako da to necu da uzmem kao relevantan faktor iz ocitih razloga. To je davno trebalo rijesiti na normalan nacin, kao i institucionalni kanal na hrvatskom jeziku, i pustiti jednostavno da ljudi gledaju njima zanimljiv sadrzaj i da imaju javne RTV servise i izbor. A cisto sumnjam da se i gore navedeni slomise od placanja pretplate i cega sve ne.nidi je napisao/la:realno bi i ljudi iz širokog i banjaluke trebali plačati pretplatu BHT pa ne plačaju zato neka prenose sarajevo i veležbabilonTM je napisao/la:Realno bi se trebali prenositi Široki-Borac, al je kvaka da je već jednom bio prenos sa Pecare, a nikako s Koševa, a ovo im je dobra prilika!
To bi bilo najoptimalnije, izabrati subotu i nedjelju i staviti po jedan derbi, i ekstra, svi zadovoljni.Kevin je napisao/la:jedna utakmica bude jedan dan, druga drugi..i gotovo kraj priče..tako su i prošle radili
...Život za Široki...
samo da pojasnim, TV pretplata se plaća za posjedovanje TV prijemnika i to po broju istih, takođe trebalo bi se plaćati i za radio prijemnike kao i za one radio prijemnike u autima, znači ne plaća se zbog TV signala, televizijskog emitera itd. nego zbog posjedovanja TV prijemnika, e ako nećeš da plaćaš onda izbaciš sve TV prijemnike ili ih zapečatiš
-
FMBosnia Admin
- Kontakt:
Ne zove se derbi kola.Grdan je napisao/la:Ako se zove projekt Derbi kola,onda bi i prijenos trebao biti derbi kola,ne bi se trebalo gledati tko je bio u prijenosu,a tko nije.
Prema dogovoru Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH i čelnika BHT 1, ovaj javni emiter prenosit će jednu ili dvije utakmice u svakom kolu domaćeg prvenstva, a kompletan projekt će nositi naziv "Derbi kola BH Telecom".FMBosnia Admin je napisao/la:Ne zove se derbi kola.Grdan je napisao/la:Ako se zove projekt Derbi kola,onda bi i prijenos trebao biti derbi kola,ne bi se trebalo gledati tko je bio u prijenosu,a tko nije.
-
FMBosnia Admin
- Kontakt:
Nije tacno.Grdan je napisao/la:Prema dogovoru Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH i čelnika BHT 1, ovaj javni emiter prenosit će jednu ili dvije utakmice u svakom kolu domaćeg prvenstva, a kompletan projekt će nositi naziv "Derbi kola BH Telecom".FMBosnia Admin je napisao/la:Ne zove se derbi kola.Grdan je napisao/la:Ako se zove projekt Derbi kola,onda bi i prijenos trebao biti derbi kola,ne bi se trebalo gledati tko je bio u prijenosu,a tko nije.
Ne zove se derbi kola.[/quote]
Prema dogovoru Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH i čelnika BHT 1, ovaj javni emiter prenosit će jednu ili dvije utakmice u svakom kolu domaćeg prvenstva, a kompletan projekt će nositi naziv "Derbi kola BH Telecom".
[/quote]
Nije tacno.[/quote]
jest tacno
Prema dogovoru Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH i čelnika BHT 1, ovaj javni emiter prenosit će jednu ili dvije utakmice u svakom kolu domaćeg prvenstva, a kompletan projekt će nositi naziv "Derbi kola BH Telecom".
Nije tacno.[/quote]
jest tacno
KEVIN-PRINCE BOATENG27
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
Itko,da stavi ako ima drugi gol protiv Želje i golove protiv Zvijezde !!!?????

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa imas Zelju online.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
...Život za Široki...