I gore od toga.pile87 je napisao/la:Jok vala nismo pitari da zivimo od tudje nesrece.Sabinho je napisao/la:Zasluzili smo, popisajte se po nama.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- samoposteno
- Kontakt:
Hajde pile priznaj da si se crko od smijeha kad su primili gol u 90 min. ja sam se koceno poslije svega sto sam juce cito kako su oni vas zajebavalipile87 je napisao/la:Jok vala nismo pitari da zivimo od tudje nesrece.Sabinho je napisao/la:Zasluzili smo, popisajte se po nama.

Gdje su sada ovi nasi sto su pisali po Zelji juce? Eto vam sada, karma is a bitch. : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- zenicacelik
- Kontakt:
Pitari,pitari bas ste cudna raja.....nekada ste bili Ku..c,a sada ste jaja...... 

Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
joj evo materijala za prepucavanje, necu vise citat temu dok ne stignem sa posla. lagano pivu otvorim i normalno tema PL prepucavanja 

HAHAHAHAHHAHAHA HAHAHAHHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHA.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Đerman Kuadio 

collector je napisao/la:barem trener nije mahao sa klupe da se zaustavi trpanje !!!
a ni Borac ni Radnik mi se nisu nesto oznojili protiv vas !!!
A jel se Travnik oznojio?

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Za doručak treba jesti

Pitari, bolil' kad ga crnjo zabije?

Pitari, bolil' kad ga crnjo zabije?

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Zasluzili smo, popisajte se po nama.

Zadnja izmjena: SlevinKelevra, dana/u 03 avg 2015, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ce tek biti kad se Sloboda i/ili Velez okliznu, auu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
Saopsti nam zanimljivosti s teme aktuelnih sampiona svemira i visestrukih osvajaca titula u ljetnim ili ranim jesenim mjesecima.pitic je napisao/la:Sinoć zanimljivo na temi glavnog favorita za titulu gdje su se spominjale sljedeće stvari.
Pacov, mačka, velika trava, stolice koje se nisu očistile od doba Krista, narkomani, kriminalci, klošari, debili, jalijaši, air max tene, nesposobni kreteni, navijanje, mrš, LIvaju otjerat poslije prve tekme, posjeta, bruka , stid me, krivo mi je, razoačaran sam, smijanje od muke, nesreća, neka nam je bog na pomoći, uzet im premije, nismo mi Leotar, naredni kiks poknut će i stručni štab, odron, katastrofalan, nespremni, sramota, neozbiljni, valja igrat i kup, kriza, smeće, dno dna, zakazao, hebo prvenstvo naše, reflektori, tuga, posjeta, ponašanje, huja, gubim živce, udariti po džepu, jadno i bijedno, bezobrazno, otrovan sam, neznanje, ukradena 2 boda, pljačka Bjelice, sudijske igre, znamo ko stoji iza toga, pokradeni, ispadanje iz lige, licemjeri, džungala, prljavština, sihre.
itd. itd.
Sto bi uvazeni kolega @Head rekao
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Pa kaže
Nije Borac, nije Radnik ubio vas mali Travnik

Nije Borac, nije Radnik ubio vas mali Travnik

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
pobjeda za rahmetli Varupu !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
shzna je napisao/la:Pa kaže
Nije Borac, nije Radnik ubio vas mali Travnik![]()
![]()

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pa ovo se čekalo. Kakva dominacija na obje strane u samo dva dana. 

Mrtva trka za najlosijeg trenera lige .. uscuplic versus muharemovic.. bisera od izbora igraca do taktike..hajde barem da smo u necemu naj. Imamo najstrucnjaka na klupi mislim.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pa kaze
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

I Velež laganini u zoni ispadanja.