Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Od svih mi je ponajteze sjeo onaj poraz od Leverkusena 2004. Krzinovek sa 35 metara, Franca i Berbatov. Sad bi ukucao i "Sergio Ramos vs Bayern" misleci pritom na onaj njegov ponisteni gol 2007. na Alianz Areni, ali youtube ne prepoznaje misli, jos uvijek, pa ce me samo podsjetiti na onu noc...
Mada nema sad brige. Zna Carlo igrati sa Svabama (i Talijani opcenito). Sad protiv Schalketa, u cetvrtfinalu moze Olimpyakos, u polufinalu Borussia i finale Bayern, potpisujem :kava:
Mada nema sad brige. Zna Carlo igrati sa Svabama (i Talijani opcenito). Sad protiv Schalketa, u cetvrtfinalu moze Olimpyakos, u polufinalu Borussia i finale Bayern, potpisujem :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Consigliere
- Kontakt:
Od svih protiv Bayerna meni je mozda najgori upravo taj 2007. Vodimo ih 3:1, fulamo sanse i onda yebeni van Bommel i ja sam odmah znao da nam nema spasaRickBlaine je napisao/la:Od svih mi je ponajteze sjeo onaj poraz od Leverkusena 2004. Krzinovek sa 35 metara, Franca i Berbatov. Sad bi ukucao i "Sergio Ramos vs Bayern" misleci pritom na onaj njegov ponisteni gol 2007. na Alianz Areni, ali youtube ne prepoznaje misli, jos uvijek, pa ce me samo podsjetiti na onu noc...
Naravno i penali 2012. su bili sokantni...
Sve ce to naplatiti jadni Schalke
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bez nekih trzavica molio bi lijepo.
Ronaldo bi trebao trcati k´o konj s obzirom na prinudni odmor.
Ronaldo bi trebao trcati k´o konj s obzirom na prinudni odmor.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kolašinac će da pojede Bale-a. 
Al' će zato Ronaldo Howedes-a klepat' po ušima, kako i gdje stigne.
Al' će zato Ronaldo Howedes-a klepat' po ušima, kako i gdje stigne.
Sve ce lopte ici na Ronalda , samim tim se Bale nece vidjeti, pricace se kako je Seo strpao Balea u dzep , Ronaldo ce utrpati 2 komada i svi sretni. 
Kvalitetan, i previše odmoran, Ibra mu dao razlog da večeras bude u najboljem svjetlu... Ja nimalo ne sumnjam da će nam pobjedu donijeti Ronaldo, i to sa postizanjem više od jednog gola.
A što se tiče Kolašinca i Balea, pa Velšanina kako igra 1 na 1 može zaustaviti i onaj desni bek bh. reprezentacije.
A što se tiče Kolašinca i Balea, pa Velšanina kako igra 1 na 1 može zaustaviti i onaj desni bek bh. reprezentacije.
zamisli tek kakvu ce statistiku imati bale kada bude bio na svom nivou ako je trenutno toliko los
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Volio bih da Ronaldo večeras završi posao, da se ne ide mnogo na Balea.
Kolašinac je naš, ne bi valjalo da ga Bale istraumatizira (znamo sta je radio Maiconu), s druge strane Seo je čvrst, jak i ne preza ni od čega. Ne bih volio da gledam okršaje njih dvojice
Najbolje je da to Rona riješi sa dva zgoditka i svi sretni.
Kolašinac je naš, ne bi valjalo da ga Bale istraumatizira (znamo sta je radio Maiconu), s druge strane Seo je čvrst, jak i ne preza ni od čega. Ne bih volio da gledam okršaje njih dvojice
Najbolje je da to Rona riješi sa dva zgoditka i svi sretni.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 26 feb 2014, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Baleova statistika u ovom momentu lijepo izgleda. I Alexisova također.

Sretan rodjendan,novom Raulu
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Consigliere
- Kontakt:
Zamisli: 2020 godina, finale LP, Jese kapiten sa sedmicom na ledjima izvodi ekipu na teren...

Sve se to nekako može zamislit', al' to finale nikako.Consigliere je napisao/la:Zamisli: 2020 godina, finale LP, Jese kapiten sa sedmicom na ledjima izvodi ekipu na teren...![]()
![]()
Teško Boga mi sa sedmicom. Nije Ronaldo toliko mator, kad malo uspori prebacit će ga u vrh napada i samo će nastavit rešetat.
Za jedno 4 godine očekujem.
Jese-------Cristiano--------Bale
Za jedno 4 godine očekujem.
Jese-------Cristiano--------Bale
ma rona ce, kad zavrsi karijeru u real madridu, bez ikakve dvojbe postati najveci igrac kluba svih vremena, nakon njega treba povuci sedmicu iz upotrebe bez ikakvog zezanja, svaka cast svakom prije ali (ako ovako nastavi i ako do kraja ostane u klubu) svi prije njega bez ikakvih problema padaju u zaborav
Pretjerujes , blago receno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mislim da je u Spaniji raspored brojeva od 1 do 25 pa bi tako ukidanjem jednog broja automatski znacilo i jedno mjesto manje za registraciju igraca. Ovi mladji cini mi se mogu uzimati brojeve i preko 25.
- Consigliere
- Kontakt:
Nadam se da ti je dosadno i da se zayebajes...LenBias je napisao/la:ma rona ce, kad zavrsi karijeru u real madridu, bez ikakve dvojbe postati najveci igrac kluba svih vremena, nakon njega treba povuci sedmicu iz upotrebe bez ikakvog zezanja, svaka cast svakom prije ali (ako ovako nastavi i ako do kraja ostane u klubu) svi prije njega bez ikakvih problema padaju u zaborav
previse je tih AKO u mojoj izjavi, znam ali, opet AKO, ostane do kraja karijere u klubu i bude igrao kao sto je od dolaska do dana danasnjeg za mene licno nema dvojbe, najveci u nekoj modernoj historiji real madrida sigurno, jedino don alfredo ali on ipak nije ta moderna historija 
Zadnja izmjena: LenBias, dana/u 26 feb 2014, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.