FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 07 maj 2015, 23:03

Ne mogu da vjerujem da onog kloca Di Mariu dovode u vezu sa Bayernom. :facepalm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 maj 2015, 23:13

Saurman je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da onog kloca Di Mariu dovode u vezu sa Bayernom. :facepalm:
Bom kakva je situacija nece nam odmoci,a da smo ga imali sinoc bio bi od koristi.Vjerujem da i ako dodje a nevjerujem bit ce bolji od nasmijanog buljasa.
Di Marija nije uopse tlos igrac koliko sam ja ga puta gledao,narocito prosle godine imao super sezonu u realu i n sp.
Kad je top spreman fizicki,i kad ima pravog trenera da mu zna naci zicu dobar je to igrac,al taj juznjacki mentalitet niko mu ne moze izbiti.
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 maj 2015, 23:23

http://www.bayern-balkan.cf/2015/05/vec ... m=facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
ko ovde koga handri, ne mogu da vjerujem da je ovo poslije utakmice, kome aplauzi,kome ovaj cirkuz od vecere,nabijanje guzica,aplauzi.
I ovaj nasao da prica i motivira ovako u javnosti,pa nema logike,pa ova se Bayern raspada ovo vise nismo mi.
A ovaj matori govori a Buljas jede boli ga racku.hahaha decki stvarno sam razocaran,nisam ovoliko ovdje pisao ima hrpa,nemojte zamjerti znam da smaram.
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 maj 2015, 23:27

On je imao jednu kvalitetnu sezonu u Realu i to je sve i to nije razlog da ga mi kupimo pogotvo nakon što je flopirao u Utd-u.On jednostavno nije wc igrač npr poput Hazarda.Sad ga Utd pokušava uvaliti bilo kome samo da izvuku bar dio novca koji su bacili na njega.

Ja bi radije kupio Mouru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 07 maj 2015, 23:32

Nemojte ni sanjati o Hazardu. Ako ikad, igdje pređe to će biti Real Madrid, eventualno Barcelona, i tu sva priča završava.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 07 maj 2015, 23:39

Di Maria može ako će se dati 25-30 miliona a to davanje velike sume dolazi u obzir samo za dokazane WC igrače tipa Hazard ili Pogba...

Volio bi viditi Verattija u Bayernu i combo Veratti-Martinez i ispred Thiago :mrgreen:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 08 maj 2015, 00:12

A po cemu je to Hazard bolji od Di Marije,mislim ne branim argentosa ali brate zapeli za njega kao to neka klasa.Pustite to kraju Eden je odlican igrac nikakva klasa,i on i Pogba trebaju jo da dokazuju svoju klasu.Iza klasa stoje uspjesi i velike titule.ROnaldo,Messi,ROben,Ribery to su klase,a ovo su tek nadolazeci mozda klasa igraci.
I falcao je ko klasa pa gdje ta klasa,kod LvG su mnogi kako ovaj rece isflpirali,cudan insan.
Ne znaci da kod nas ne bi napravio super karijeru,jer ni roben nije bilo klasa dok nije dosao u Bayern,trazio se tamo vamo,tek je u Minkenu stekao tu reputaciju u pravom smislu te rijeci.
I za Gocea ste vecina vikali klassa ovo ono ,sjecate se, pa sad čuča.Bio ih je ovde sto su na Gocu drkicu bacali.
ja iskreno ne mastam o transferima,nista tu veliko nece biti,a mozda i hoce ima se love,a kako sve vise love imamo tako mi tonemo.

Jednu stvar necu halaliti nikad pepu ni upravi sto su se tako lahko rijesili Luis Gustava,taj igrac i dan danas bi mogao da veoma dobro posluzi na vise pozicija.Jednostavno kad je igrao igrao je srcem,pa kako li je samo onomad reala na sredini razorio.
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 maj 2015, 00:24

isakovich je napisao/la:A po cemu je to Hazard bolji od Di Marije,mislim ne branim argentosa ali brate zapeli za njega kao to neka klasa.Pustite to kraju Eden je odlican igrac nikakva klasa,i on i Pogba trebaju jo da dokazuju svoju klasu.Iza klasa stoje uspjesi i velike titule.ROnaldo,Messi,ROben,Ribery to su klase,a ovo su tek nadolazeci mozda klasa igraci.
I falcao je ko klasa pa gdje ta klasa,kod LvG su mnogi kako ovaj rece isflpirali,cudan insan.
Ne znaci da kod nas ne bi napravio super karijeru,jer ni roben nije bilo klasa dok nije dosao u Bayern,trazio se tamo vamo,tek je u Minkenu stekao tu reputaciju u pravom smislu te rijeci.
I za Gocea ste vecina vikali klassa ovo ono ,sjecate se, pa sad čuča.Bio ih je ovde sto su na Gocu drkicu bacali.
ja iskreno ne mastam o transferima,nista tu veliko nece biti,a mozda i hoce ima se love,a kako sve vise love imamo tako mi tonemo.

Jednu stvar necu halaliti nikad pepu ni upravi sto su se tako lahko rijesili Luis Gustava,taj igrac i dan danas bi mogao da veoma dobro posluzi na vise pozicija.Jednostavno kad je igrao igrao je srcem,pa kako li je samo onomad reala na sredini razorio.
Većinu si dobro rekao. Ja vjerujem npr da bi se jedan Falcao dobro snašao kod nas. Di Maria moguće da bi isto bio pojačanje.
Što se Goetzea tiče, on će sigurno pravo proraditi i imati svoje blistave trenutke u Bayernu. Možda Goetzeu najviše treba novi trener.... :) A jedno je sigurno, iako ovako neki polete pa kažu treba prodat Goetzea, on sigurno neće biti prodat i definitivno će prije otići Pep, nego što će otići Mario iz Bayerna...

Gustavov odlazak je bio neminovan. Taj igrač je dao klubu dosta, ali ne bi se ni on više zadovoljio klupom. A znamo dobro da je Javi bio bolje rješenje i da je bio jedan od ključnih igrača za osvajanje titule evropskog prvaka i generalno triplea 2013. godine.

Još malo da se vratim na Goetzea, samo se treba sjetiti da se čekalo i na Schweinija da izraste u svjetsku klasu i da mu se tražila idealna pozicija. Kada se na njega čekalo, čekat će se i na Goetzea, koji je nesumnjivo najveći njemački talenat, iako neki olako počinju sumnjati u njega.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 08 maj 2015, 05:33

BavaracZenica je napisao/la:BOOORNNN IN USAAAAAAA :P prije svega odlicna pjesma :)

Dobro dosao prijatelju moj u najbolju raju :) Elokventan si, i duhovit, i drago mi je da si bavarac a ne clan drugog nekog tabora :)

Pisi cesto, a mi cemo citat i pratit :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
Hvala na toplu dobrodošlicu. Bayern fan od malih nogu još iz dana dok smo bili u
Njemačkoj, a može se reći da sam i tad k'o klinac imao
oko za kvalitet. :D
Ne znam momci, nekako mi di Maria ne leži, nema baš taj gefühl jednog Bayern igrača.
U ostalom koštat će mnogo, a nakon 99-te mi igrači Uniteda baš ne pašu najbolje...
FC Bayern -/- THE Ohio State University

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 08 maj 2015, 08:25

Morate znati da onaj mamlaz LVG ne voli igrace iz juzne amerike. Sjetite se da se odreko lucija a ostavio sebi panjeve van buytena i demichelisa. Sjetite se da riberi nije mogao biti pravi jer ga je lvg sputavao svojim zadacima. Dakle di maria bi mozda opet eksplodirao u nekom drugom klubu ne mora to biti bayern. Pa lvg samo gomila holandjane. Joj doveeo nama brafheida i pranjica .... Ko da smo bochum a ne bayern. Bayern ako zeli trku sa barcom realom i ostalim mora nesto poduzet po pitanju buducnosti inace nam slijedi par crnih godina kao onda kad smo imali otlla .brenu.. Lella i kompaniju.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 08 maj 2015, 08:27

I molim vas nemojte.prljat ovu tu sa imenom falcao
To je najveca prevara
Kolumbijski narko korteli

Mafija..niko ne zna ni koliko mu je godina. A posle povrede one moze jedino igrat u cvajti

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 08 maj 2015, 08:35

di maria je dobar igrac, bez daljnjeg, ali nije klasa koja ce unaprijediti bayern.
nama treba igrac koji bi barem priblizno kompenzirao povrijedjenog riberija. dakle, igrac koji ce praviti visak u napadu odvlaceci dvojicu ili trojicu protivnickih igraca; igrac koji ce traziti igru 1:1 i koji je u stanju da promijesa protivnicku odbranu i postigne gol. je li to di maria? naravno da nije. sad, ako cemo biti realni, trenutno na svijetu ne postoji igrac koji bi bio dostojna zamjena za bavarskog kralja. dakle, buduci da nema dostojne zamjene, promjena formacije je neminovnost. najdraze bi mi bilo da se teziste igre sa krila prenese u sredinu. jednostavno, na trzistu imamo daleko veci broj kvalitetnih veznjaka negoli krila. sto se tice robena, njega jos uvijek ne smatram penzionerom. a i ako bi se roben povrijedio, tu su goce i muler.

znaci, misljenja sam d bi se sa ove formacije koju igramo zbog robena i riberija predjemo na 4-3-3
jos jednom, dokle god igraju riberi i roben, ostaje sve kako jeste. ovo je za vrijeme u kojem smo bez njih.
mislim da je ovo najkvalitetnije sto imamo:

1)lam-----2)boateng------3)medhi-----4)alaba
----------------------5)martinez------------------
------------6)tiago------------------7)???---------
8)muler ili goce-------9)leva--------------10)???

sad, postavlja se pitanje moze li goce igrati na poziciji koju sam oznacio brojem 7(ako je svajn sa krila prekomandovan u sredinu gdje je briljirao, ne vidim zasto ´destka´ ne bi mogla igrati na ´osmici´), ili je bolje da se za istu dovede igrac koji se vec dokazao na toj poziciji? onda u obzir dolazi di maria ili, recimo, verati.

sto se tice pozicije koju oznacih br. 10, ako se vec odlucimo za ovu formaciju, onda bi bejl bio idealan kandidat.
ili on, ili se vratiti provjerenom receptu i dovesti nekog iz bundeslige, recimo rojsa.

ovo je mojih idealnih 10(nojer se podrazumijeva :mrgreen: ):

bejl----------------leva-------muler ili goce
----------di maria----------tiago------------
------------------martinez-------------------
alaba------medhi-----boateng--------lam

i da, naravno da bi hazard jos bolje odgovarao na poziciji koju popunih bejlom, ali je hazard nemoguca misija.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 08 maj 2015, 08:39

Scholl je napisao/la:Morate znati da onaj mamlaz LVG ne voli igrace iz juzne amerike. Sjetite se da se odreko lucija a ostavio sebi panjeve van buytena i demichelisa. Sjetite se da riberi nije mogao biti pravi jer ga je lvg sputavao svojim zadacima. Dakle di maria bi mozda opet eksplodirao u nekom drugom klubu ne mora to biti bayern. Pa lvg samo gomila holandjane. Joj doveeo nama brafheida i pranjica .... Ko da smo bochum a ne bayern. Bayern ako zeli trku sa barcom realom i ostalim mora nesto poduzet po pitanju buducnosti inace nam slijedi par crnih godina kao onda kad smo imali otlla .brenu.. Lella i kompaniju.
Inace demichelis je sa islanda

A sto se tice spominjaja ovih igraca svjetske klase, malo je takvih i klasa se ne postaje kroz godinu dvije nego je to proces koji traje i igracu se mora dosta stvari poklopiti, samo se sjetite robena

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 08 maj 2015, 08:42

i naravno ove formacije su realne i dobre ali samo pod uslovom da je na klupi neki švapski trener jer kod pepa kolko god mi plakali ovo ne prolazi....a sigurno je ddobitna kombinacija

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 maj 2015, 09:27

http://www.newsnow.co.uk/A/772004777?-10538:1329:t" onclick="window.open(this.href);return false;

:clap: :clap: :clap: pocelo je pocelo :mrgreen: :salut: pravac katalunja :arrow: :evil:

ma momci kakav di marija ,po meni kvalitetan igrac ali slab fiyickih konstitucija ,iole snayniji solidno brz bek ga moye zaustaviti, dovesti lakazeta ili andersona pa kud puklo da puklo
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 maj 2015, 09:52

Pep se nije obrukao, postavio je ekipu muski dostojnu jednog Bayerna, presudila je velika razlika u individualnoj kvaliteti.
Da je Jupp bio on bi odbranu postavio u sesnaesterac kao i svaka ekipa iz sredine tablice Spanske lige.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 08 maj 2015, 09:54

dok sam u stimungu, red je da napisem i par rijeci o ´njemackom mesiju´.
svakodnevno citamo komentare navijaca bayerna i ostalih zaljubljenika u fudbal u kojima kritikuju pa cak i otpisuju najveceg njemackog talenta. ne znam, izgleda da svi bolujemo od kratkotrajnog pamcenja tj. zaboravljamo njegove partije zbog kojih je ustvari doveden u minhen.

[youtube][/youtube]

ako su svi eksperti u njemu vidjeli najveceg njemackog talenta svih vremena, zasto to ne pokazuje u bayernu?
mislim da je problem u treneru koji nije u stanju da ga integrise u tim.
citam tekstove insajdera - ljudi kojima je svakodnevno pred ocima, i maltene svi su slozni da je goce stranac u minhenu. netom procitah da se u minhenu ne druzi sa saigracima, nego je vazda u drustvu djevojke i brata.
to se preslikava na teren, pa je vidljivo da ga saigraci bas i ne traze loptama. iskren da bdem, ni goce se ne nudi.
dakle, pomirio se sa sudbinom. svejedno mu je :!:
zasto? nazalost, svi ti genijalci su istovremeno i piz.de kojima je potrebna dodatna paznja.
recimo, da uprava i treneri nisu mazili riberija, ne bi taj docekao penziju u minhenu. to je svima poznato.
dakle, kao sto je gvardiola posebnu paznju posvecivao mesiju, potrebno je da se identicno ponese prema goceu.
ako to uradi tj. ako ga uspije integrisati u tim, dobit ce njemackog mesija koji ce sam odlucivati utakmice.
a ako ne uspije ili ako ne pokusa, sto je naravno gore, dobit ce neadovoljnog flopa koji ce se popiskiti na ulozene milione.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 maj 2015, 10:04

Njemacki Messi je samo po visini.
Meni on uopste ne djeluje kao igrac koji ce stalno uzimati loptu i nizati po nekoliko igraca, a to Bayernu treba.

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 08 maj 2015, 10:05

sekerbay je napisao/la:dok sam u stimungu, red je da napisem i par rijeci o ´njemackom mesiju´.
svakodnevno citamo komentare navijaca bayerna i ostalih zaljubljenika u fudbal u kojima kritikuju pa cak i otpisuju najveceg njemackog talenta. ne znam, izgleda da svi bolujemo od kratkotrajnog pamcenja tj. zaboravljamo njegove partije zbog kojih je ustvari doveden u minhen.

[youtube][/youtube]

ako su svi eksperti u njemu vidjeli najveceg njemackog talenta svih vremena, zasto to ne pokazuje u bayernu?
mislim da je problem u treneru koji nije u stanju da ga integrise u tim.
citam tekstove insajdera - ljudi kojima je svakodnevno pred ocima, i maltene svi su slozni da je goce stranac u minhenu. netom procitah da se u minhenu ne druzi sa saigracima, nego je vazda u drustvu djevojke i brata.
to se preslikava na teren, pa je vidljivo da ga saigraci bas i ne traze loptama. iskren da bdem, ni goce se ne nudi.
dakle, pomirio se sa sudbinom. svejedno mu je :!:
zasto? nazalost, svi ti genijalci su istovremeno i piz.de kojima je potrebna dodatna paznja.
recimo, da uprava i treneri nisu mazili riberija, ne bi taj docekao penziju u minhenu. to je svima poznato.
dakle, kao sto je gvardiola posebnu paznju posvecivao mesiju, potrebno je da se identicno ponese prema goceu.
ako to uradi tj. ako ga uspije integrisati u tim, dobit ce njemackog mesija koji ce sam odlucivati utakmice.
a ako ne uspije ili ako ne pokusa, sto je naravno gore, dobit ce neadovoljnog flopa koji ce se popiskiti na ulozene milione.
Bas. Götze je tacno kao stranac. Nikakvo zanimanje ne pokazuje. Dobro mu se Franz nagovorio. E sad, da li on obraca paznju na to?
Ne bi me cudilo da nastavi sa nezalaganjem.
Ali sam sebi unistava karijeru..

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 08 maj 2015, 10:14

kazem vam, da su treneri bili hladni prema riberiju kao sto je gvardiola hladan prema goceu, vjerujem da ni riberi ne bi ostao dugo u bayernu. to su takvi insani, treba im posebna paznja. vala, za 17 milki koje prima gvardo + 40 placenih za gocea + goceova plata = trenerovo nosanje goceovih jaja. dakle, trener se mora vise posvetiti goceu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.