Poredis Austriju koja ima poprilicno oskudan izbor igraca pa se mora dosta upotrebljavati masta sa Spanijom koja je puna na svakoj poziciji, ali ako je problem u Pepu "najbolji defanzivac Svijeta" bi i u SPaniji trebao imati zagarantovano mjesto.Astren je napisao/la:Kakve to veze ima igranje u reprezentaciji. Pa Alaba za Austriju uvijek igra na poziciji CM, ali ga to nije spriječilo da za Bayern prije Pepa odradi dvije vrhunske sezone na LB.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- ASD
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
- ASD
- Kontakt:
Licno me zaboli i mozda cak Pep nije pravi izbor za Bayern (uprava ce znati najbolje) ali mislim da je njegov Bayern visi nivo od Juppovog.bajern100 je napisao/la:koga sad zanima repka Pep je imao složen tim prije dolaska samo je mogao jednu finu ploču da udari i da ponovi Jupov uspjeh, međutim njegov mozak ne doseže tako daleko, on protiv svoje bivše Barse nije uputio nijedan izravan udarac na gol mislim to sve govori....ovde sad malo šaram ali zaboravio sam i eksperiment sa Alabom u negdje u vezi čovjek se ne vidi na terenu kao i Lam na desnoj strani kao vezni,znači dva super igrača manje pa moraju se gubiti tekme..zato Pep odeš fino u siti dvije godine pa onda malo u Katar i to je to vjerujem da bi mu 90% navijača našeg Bayerna bili zahvalni...
Covjek je krenuo na Barcu sa visoko postavljenom odbranom sto bi trebala raditi i svaka velika ekipa, a to sto je Barca dobila presudila je razlika u individualnoj kvaliteti.
Treba biti realan i priznati da Bayern ima puno losije individualce od Barce (ne znam da li je iko vidio dribling na onoj tekmi ikakav, a kamoli na postavljenu odbranu) i da treba vremena da se napravi pravi stroj (mozda ne Pep ali neko drugi sigurno).
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pisu na Goal.com dace mu 100 miliona eura za 5 igraca: De Bruyne, Griezman, Gundgoan, Aleksandar Dragovic i Di Maria 
- ASD
- Kontakt:
Dovesti dvojicu DI Marija bi bilo bacanje para.NYKnicks Fan je napisao/la:Pisu na Goal.com dace mu 100 miliona eura za 5 igraca: De Bruyne, Griezman, Di Maria, Aleksandar Dragovic i Di Maria
ASD je napisao/la:ali mislim da je njegov Bayern visi nivo od Juppovog.
cova doso da nam prica vicOve...ASD je napisao/la:presudila je razlika u individualnoj kvaliteti.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Samo mi nemojte reci da mialite da je yup ostao da bi bili prvaci evrope prosle a i ove godine. Ljudi ima tu zasicenja. Ima umora ima milion sitnica koje mnogo znace. Ova generacija je zasluzila 2 titule lp ali eto nece je vise imat priliku osvojit.
Pep bi bio idealan sad za united da naslijedi van galove carolije... 
- schweinsteiger
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti.Ribery je vec pocetkom sezone 2010./2011. poceo da prica o nezadovoljstvu,samo iz razloga sto LvG nije htio da mu udovoljava.Mozda je udovoljava teska rijec,ali sjecam se da se Ribery zalio kako nema ni malo slobode u igri,kako mu treba podrska bekova i centralnog veznog,a LvG je imao zadatak za svakoga i svi su se morali pridrzavat toga.Cim je LvG otisao,Ribery se smirio.sekerbay je napisao/la:kazem vam, da su treneri bili hladni prema riberiju kao sto je gvardiola hladan prema goceu, vjerujem da ni riberi ne bi ostao dugo u bayernu. to su takvi insani, treba im posebna paznja.
Ja sam mislio da ce Götze nakon onog gola u finalu SPa eksplodirati,rekoh ako mu to ne podigne samopouzdanje,ne znam sta hoce.Donekle sam bio upravu,na pocetku sezone je bio odlican,ali onda se desio neobjasnjivi pad u njegovoj igri i to jos uvijek traje.
Previse je mlak u duelima,u dribling uvijek ide nekako nesigurno,kao da ni sam je vjeruje da ce proci igraca.
S druge strane,ocigledno je da Pep uvijek ima par ljubimaca s kojima ce razglabati ako treba cijelo vrijeme,dok neke nece ni pogledati.Robben,Ribery,Boa,Holger,Thiago,Basti,Xabi i njegov najdrazi ljubimac Lahm.
Protiv BvBa u kupu,nakon one kratke prepirke Pepa i Lahma,izgledalo je kao da Lahm diriguje Pepu gdje ce ko igrati.
Nakon Barce sam ubijedjen da mu barem naredjuje gdje ce i sta ce on igrati.
Nakon prvog poluvremena,ili nakon 10ak minuta drugog Bernat je morao izaci.Cak i kad bi Rafinha odigrao na lijevom beku umjesto njega,a Lahm desno.
Branio sam Pepa i sigurno je bilo opravdanja za sve sto se prije desavalo,ali za ono u srijedu navece,za to nema opravdanja.
Ne znam kakva da je forma,ko je povrijedjen,a ko nije,s onakvim igracima ne smijes izgubiti 3:0.
Nisi skupio neke amatere i otisao u Barcelonu,to su sve igraci koji su odlicni na svojim pozicijama.
Vecina nas je mislilo da je prednost sto imamo Pepa,a to nam je bila najveca mana.Svaka mu cast kako je onako postavio visoku odbranu,a dopustio je da mu napad bude odrezan totalno.Fuj.
Na kraju sezone mu se zahvaliti na svemu i cao.Ne zelim da se neki Spanac igra sa imenom naseg kluba.Nakon 3 utakmice polufinala Lige prvaka,imamo gol razliku 0:8.Kao da smo zalutali u polufinale.
Puno je stvari potrebno da Pep promijeni u svojoj taktici,u klubu,u odnosu sa igracima,ali mislim da on to ne moze i nece uraditi.
Poslat' kuci i njega i pomocnike mu i one doktore,vratit Müllera i dovesti ili Kloppa ili Heckinga,pa da se onda vidi kako Musa dere jarca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
evo momci nesto listam trayi u veyi transfer,yasto mi malo oko ne bacimo na latinsku ameriku odavno jos od brene u crnom
nismo ako se ne varam doveli igraca iy latinske ,ko zna mozda nam sada upali ubodemo sa nekim.
a ovo sto goal.com prenosi i famoynih 100 miliona i 5 igraca ko da nam nije dosta bernata ,fufinja,gecea.... ne treabju nam novi mozda de brujene i griezman. ovo dalkeo im kuca .s tim da bi neko od trojca BFG bernat,fufinja,gece odseliti se from minken.
Def.De brujen,griezman DA ovo stalo daleko im kuca bila
a ovo sto goal.com prenosi i famoynih 100 miliona i 5 igraca ko da nam nije dosta bernata ,fufinja,gecea.... ne treabju nam novi mozda de brujene i griezman. ovo dalkeo im kuca .s tim da bi neko od trojca BFG bernat,fufinja,gece odseliti se from minken.
Def.De brujen,griezman DA ovo stalo daleko im kuca bila
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 08 maj 2015, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
sekerbay je napisao/la:ASD je napisao/la:ali mislim da je njegov Bayern visi nivo od Juppovog.
ovakve gluposti stvarno nisam odavno pročitao da je Pepov Bayern bolji od Jupovog al hajd eto nema veze...
ma vidite da se momak zajebava ha jabajern100 je napisao/la:sekerbay je napisao/la:ASD je napisao/la:ali mislim da je njegov Bayern visi nivo od Juppovog.
ovakve gluposti stvarno nisam odavno pročitao da je Pepov Bayern bolji od Jupovog al hajd eto nema veze...
po meni na ljeto dovesti kvalitetnog desnog beka ,darmiana ili colemana dalje ,kvalitetno krilo fino sagledati trziste ,
jednog dobrog napadaca i mozda jednog stopera jer je zaista upitno sta ce biti i kako sa produznim kablom.
Od ponuđenih doveo bi samo Griezmana.NYKnicks Fan je napisao/la:Pisu na Goal.com dace mu 100 miliona eura za 5 igraca: De Bruyne, Griezman, Gundgoan, Aleksandar Dragovic i Di Maria
Ne znam zašto spominijete da je Hazard nemoguća misija,para se ima i ako želimo istinsku klasu koja će kvalitetno zamjeniti Bilala i Robbena onda je to Belgijanac.Ne bi žalio istresti ni 70 mil za njega.
Balea i Di Mariu ni pod razno, preskupe olupine od igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Re: Odg: FC Bayern München
Itekako je nemoguca misija...u ovoj situaciji ne pita se samo Bayern...prije par mjeseci Hazard produzio ugovor, dobio strasnu platu, u Chelsea-u ima sve sto pozeli, igra u najjacoj ligi na svijetu..s druge strane imas Mourinha koji ni u ludilo nece prodati Hazarda..neki dan Jose izjavio da samo jedna noga Edena vrijedi 100mil eura...budi malo objektivan i shvatit ces da je Hazard u ovom trenutku nemoguca misija...Saurman je napisao/la:Od ponuđenih doveo bi samo Griezmana.NYKnicks Fan je napisao/la:Pisu na Goal.com dace mu 100 miliona eura za 5 igraca: De Bruyne, Griezman, Gundgoan, Aleksandar Dragovic i Di Maria
Ne znam zašto spominijete da je Hazard nemoguća misija,para se ima i ako želimo istinsku klasu koja će kvalitetno zamjeniti Bilala i Robbena onda je to Belgijanac.Ne bi žalio istresti ni 70 mil za njega.![]()
Balea i Di Mariu ni pod razno, preskupe olupine od igrača.
- ASD
- Kontakt:
Nisam rekao da je bolji jer je Jupp uzeo LP, a Guardiola najvjerovatnije nece mada ljudi zanemaruju mnoge stvari.bajern100 je napisao/la:sekerbay je napisao/la:ASD je napisao/la:ali mislim da je njegov Bayern visi nivo od Juppovog.
Kao prvo, Barca je bila u velikoj krizi kad je ispala od Bayerna, a sad je situacija obrnuta, Bayern je taj koji je u krizi.
Poenta onog sto sam htio reci je da je Guardiola sa Bayernom isao na Barcu s mudima, postavio je odbranu jako visoko i da je izgubio sa vecim rezultatom to nebi bilo sramota, sramota bi bilo da je izgubio sa bunkerom.
Zar zaista mislite da bi Jupp sa tavim pristupom bolje prosao?
Razlog zbog ceg sam napisao da je Pepov Bayern visi nivo je taj sto on gradi ekipu kojoj ce se svi prilagodjavat, a Juppov Bayern to nije bio
Smaraš jbt ... Ima li ovdje kakav admin ili moderator ?
- ASD
- Kontakt:
Sve pet, necu vise na tu temu.thulkazal je napisao/la:Smaraš jbt ... Ima li ovdje kakav admin ili moderator ?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Saurman i objektivnost ne idu u istu rečenicuedo07 je napisao/la:budi malo objektivan i shvatit ces da je Hazard u ovom trenutku nemoguca misija...
Hazard će iz Chelsea otići samo preko Joze mrtvog, to je jasno. Pare tu nisu u pitanju
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma Bayern je svoju priliku za Hazardom propustio jos 2012.god,dok je jos igrao za Lille...jer im je tad 40mil eura bilo previse...kad nekako sagledam situaciju mogu doci do zakljucka da scouting tim Bayerna radi los posao...rio_Ferdy88 je napisao/la:Saurman i objektivnost ne idu u istu rečenicuedo07 je napisao/la:budi malo objektivan i shvatit ces da je Hazard u ovom trenutku nemoguca misija...
Hazard će iz Chelsea otići samo preko Joze mrtvog, to je jasno. Pare tu nisu u pitanju
ASD je napisao/la: Poenta onog sto sam htio reci je da je Guardiola sa Bayernom isao na Barcu s mudima, postavio je odbranu jako visoko i da je izgubio sa vecim rezultatom to nebi bilo sramota, sramota bi bilo da je izgubio sa bunkerom.
Zar zaista mislite da bi Jupp sa tavim pristupom bolje prosao?
A sta to kao don jup nije isao, to bayern igrao bunker u oba meca pa im dao 7UP
A ovo boldano normalno da bi prvo jer je kvalitetniji i bolji trener od guardiole
Ja razumijem guardiolu on ide na to da postane najveci coach svih vremena sto je ok,oslanjajuci se na slavu koju je stekao kako je stekao sa barcom ,i on mora o necemu biti poseban da bi se jos vise iuzdigao iznad ostalih po cemu ce jos veci postati u svjetu nogometa , ali te neke njegove zamisli ne idu po planu kako treba,a nazalost mi smo zrtva svega toga
edo07 je napisao/la:Ma Bayern je svoju priliku za Hazardom propustio jos 2012.god,dok je jos igrao za Lille...jer im je tad 40mil eura bilo previse...kad nekako sagledam situaciju mogu doci do zakljucka da scouting tim Bayerna radi los posao...rio_Ferdy88 je napisao/la:Saurman i objektivnost ne idu u istu rečenicuedo07 je napisao/la:budi malo objektivan i shvatit ces da je Hazard u ovom trenutku nemoguca misija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.