FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Tesko da ce. Imam osjecaj da ga Pep ne sljivi ni 10%. Ja licno bih bio najsretniji da nas Pep napusti. Ali ni to se nece desit'. Nije on covjek.
tako je, nazalost.edotabako je napisao/la:Tesko da ce. Imam osjecaj da ga Pep ne sljivi ni 10%. Ja licno bih bio najsretniji da nas Pep napusti. Ali ni to se nece desit'. Nije on covjek.
[youtube][/youtube]
ovu budaletinu dovesti u minhen, pa da vidis kako ce goce proigrati
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
sekerbay je napisao/la:kazem vam, da su treneri bili hladni prema riberiju kao sto je gvardiola hladan prema goceu, vjerujem da ni riberi ne bi ostao dugo u bayernu. to su takvi insani, treba im posebna paznja. vala, za 17 milki koje prima gvardo + 40 placenih za gocea + goceova plata = trenerovo nosanje goceovih jaja. dakle, trener se mora vise posvetiti goceu.
ima istine u ovome sto zboris
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
ma situacija je jasna aj sad nećemo reći pep je najlošiji trener to nebi bilo tačno ali je puno griješio u ove dvije godine uzeo je dva prvenstva to bi uzeo svako prosječan trener sa ovom ekipom,prošle godine smo zijanili LP isključivo zbog Pepa zapravo zato kako neko pomenu nije igrao Javi martinez najbolji defanzivac na planeti,a ove godine eksperimenit Lam u vezi rafinja lijevi i desni bočni,vajzer gore dole, ineke objektivne okolnosti silne povrede plus Mario Gezze za kojeg nemam riječ kako opisati njegovo ponašanje na terenu...
Licno sto se mene tice guardiola je za ove dvije sezone jasno i glasno potvrdio da je limitiran trener u punom smiuslu
i da je nevjerovatno brzo uspio sjebati sve najbolje sto je valjalo i funckionisalou u ovom bayernu,po tom segmentu je bez premca.Daj Boze da sto prije ode
.
najvise se bojim da ce pep ostati i dobiti odrijesene ruke da dovede par niskih spanaca s kojima ce pokusati da usavrsi svoj sistem kuknjava

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ne znam meni se ova nasa uprava sa rumenigeom toliko zgadila zbog hinjavosti i lizanja dupeta guardioli,ocigledno je da je njima preci novac od mase navijaca ,simpatizera od kojih najvecim djelom i dobijaju novac ,sramotasekerbay je napisao/la:najvise se bojim da ce pep ostati i dobiti odrijesene ruke da dovede par niskih spanaca s kojima ce pokusati da usavrsi svoj sistem kuknjava![]()
- ASD
- Kontakt:
Ne mozes reci da je to sto Martinez ne igra Pepova greska jer onda nije on jedini koji grijesi zato sto Martinez ne igra ni u Reprezentaciji.bajern100 je napisao/la:ma situacija je jasna aj sad nećemo reći pep je najlošiji trener to nebi bilo tačno ali je puno griješio u ove dvije godine uzeo je dva prvenstva to bi uzeo svako prosječan trener sa ovom ekipom,prošle godine smo zijanili LP isključivo zbog Pepa zapravo zato kako neko pomenu nije igrao Javi martinez najbolji defanzivac na planeti,a ove godine eksperimenit Lam u vezi rafinja lijevi i desni bočni,vajzer gore dole, ineke objektivne okolnosti silne povrede plus Mario Gezze za kojeg nemam riječ kako opisati njegovo ponašanje na terenu...
Kakve to veze ima igranje u reprezentaciji. Pa Alaba za Austriju uvijek igra na poziciji CM, ali ga to nije spriječilo da za Bayern prije Pepa odradi dvije vrhunske sezone na LB.
koga sad zanima repka Pep je imao složen tim prije dolaska samo je mogao jednu finu ploču da udari i da ponovi Jupov uspjeh, međutim njegov mozak ne doseže tako daleko, on protiv svoje bivše Barse nije uputio nijedan izravan udarac na gol mislim to sve govori....ovde sad malo šaram ali zaboravio sam i eksperiment sa Alabom u negdje u vezi čovjek se ne vidi na terenu kao i Lam na desnoj strani kao vezni,znači dva super igrača manje pa moraju se gubiti tekme..zato Pep odeš fino u siti dvije godine pa onda malo u Katar i to je to vjerujem da bi mu 90% navijača našeg Bayerna bili zahvalni...
- ASD
- Kontakt:
Poredis Austriju koja ima poprilicno oskudan izbor igraca pa se mora dosta upotrebljavati masta sa Spanijom koja je puna na svakoj poziciji, ali ako je problem u Pepu "najbolji defanzivac Svijeta" bi i u SPaniji trebao imati zagarantovano mjesto.Astren je napisao/la:Kakve to veze ima igranje u reprezentaciji. Pa Alaba za Austriju uvijek igra na poziciji CM, ali ga to nije spriječilo da za Bayern prije Pepa odradi dvije vrhunske sezone na LB.
- ASD
- Kontakt:
Licno me zaboli i mozda cak Pep nije pravi izbor za Bayern (uprava ce znati najbolje) ali mislim da je njegov Bayern visi nivo od Juppovog.bajern100 je napisao/la:koga sad zanima repka Pep je imao složen tim prije dolaska samo je mogao jednu finu ploču da udari i da ponovi Jupov uspjeh, međutim njegov mozak ne doseže tako daleko, on protiv svoje bivše Barse nije uputio nijedan izravan udarac na gol mislim to sve govori....ovde sad malo šaram ali zaboravio sam i eksperiment sa Alabom u negdje u vezi čovjek se ne vidi na terenu kao i Lam na desnoj strani kao vezni,znači dva super igrača manje pa moraju se gubiti tekme..zato Pep odeš fino u siti dvije godine pa onda malo u Katar i to je to vjerujem da bi mu 90% navijača našeg Bayerna bili zahvalni...
Covjek je krenuo na Barcu sa visoko postavljenom odbranom sto bi trebala raditi i svaka velika ekipa, a to sto je Barca dobila presudila je razlika u individualnoj kvaliteti.
Treba biti realan i priznati da Bayern ima puno losije individualce od Barce (ne znam da li je iko vidio dribling na onoj tekmi ikakav, a kamoli na postavljenu odbranu) i da treba vremena da se napravi pravi stroj (mozda ne Pep ali neko drugi sigurno).
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pisu na Goal.com dace mu 100 miliona eura za 5 igraca: De Bruyne, Griezman, Gundgoan, Aleksandar Dragovic i Di Maria 
- ASD
- Kontakt:
Dovesti dvojicu DI Marija bi bilo bacanje para.NYKnicks Fan je napisao/la:Pisu na Goal.com dace mu 100 miliona eura za 5 igraca: De Bruyne, Griezman, Di Maria, Aleksandar Dragovic i Di Maria
ASD je napisao/la:ali mislim da je njegov Bayern visi nivo od Juppovog.
cova doso da nam prica vicOve...ASD je napisao/la:presudila je razlika u individualnoj kvaliteti.
Samo mi nemojte reci da mialite da je yup ostao da bi bili prvaci evrope prosle a i ove godine. Ljudi ima tu zasicenja. Ima umora ima milion sitnica koje mnogo znace. Ova generacija je zasluzila 2 titule lp ali eto nece je vise imat priliku osvojit.
Pep bi bio idealan sad za united da naslijedi van galove carolije... 
- schweinsteiger
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti.Ribery je vec pocetkom sezone 2010./2011. poceo da prica o nezadovoljstvu,samo iz razloga sto LvG nije htio da mu udovoljava.Mozda je udovoljava teska rijec,ali sjecam se da se Ribery zalio kako nema ni malo slobode u igri,kako mu treba podrska bekova i centralnog veznog,a LvG je imao zadatak za svakoga i svi su se morali pridrzavat toga.Cim je LvG otisao,Ribery se smirio.sekerbay je napisao/la:kazem vam, da su treneri bili hladni prema riberiju kao sto je gvardiola hladan prema goceu, vjerujem da ni riberi ne bi ostao dugo u bayernu. to su takvi insani, treba im posebna paznja.
Ja sam mislio da ce Götze nakon onog gola u finalu SPa eksplodirati,rekoh ako mu to ne podigne samopouzdanje,ne znam sta hoce.Donekle sam bio upravu,na pocetku sezone je bio odlican,ali onda se desio neobjasnjivi pad u njegovoj igri i to jos uvijek traje.
Previse je mlak u duelima,u dribling uvijek ide nekako nesigurno,kao da ni sam je vjeruje da ce proci igraca.
S druge strane,ocigledno je da Pep uvijek ima par ljubimaca s kojima ce razglabati ako treba cijelo vrijeme,dok neke nece ni pogledati.Robben,Ribery,Boa,Holger,Thiago,Basti,Xabi i njegov najdrazi ljubimac Lahm.
Protiv BvBa u kupu,nakon one kratke prepirke Pepa i Lahma,izgledalo je kao da Lahm diriguje Pepu gdje ce ko igrati.
Nakon Barce sam ubijedjen da mu barem naredjuje gdje ce i sta ce on igrati.
Nakon prvog poluvremena,ili nakon 10ak minuta drugog Bernat je morao izaci.Cak i kad bi Rafinha odigrao na lijevom beku umjesto njega,a Lahm desno.
Branio sam Pepa i sigurno je bilo opravdanja za sve sto se prije desavalo,ali za ono u srijedu navece,za to nema opravdanja.
Ne znam kakva da je forma,ko je povrijedjen,a ko nije,s onakvim igracima ne smijes izgubiti 3:0.
Nisi skupio neke amatere i otisao u Barcelonu,to su sve igraci koji su odlicni na svojim pozicijama.
Vecina nas je mislilo da je prednost sto imamo Pepa,a to nam je bila najveca mana.Svaka mu cast kako je onako postavio visoku odbranu,a dopustio je da mu napad bude odrezan totalno.Fuj.
Na kraju sezone mu se zahvaliti na svemu i cao.Ne zelim da se neki Spanac igra sa imenom naseg kluba.Nakon 3 utakmice polufinala Lige prvaka,imamo gol razliku 0:8.Kao da smo zalutali u polufinale.
Puno je stvari potrebno da Pep promijeni u svojoj taktici,u klubu,u odnosu sa igracima,ali mislim da on to ne moze i nece uraditi.
Poslat' kuci i njega i pomocnike mu i one doktore,vratit Müllera i dovesti ili Kloppa ili Heckinga,pa da se onda vidi kako Musa dere jarca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
evo momci nesto listam trayi u veyi transfer,yasto mi malo oko ne bacimo na latinsku ameriku odavno jos od brene u crnom
nismo ako se ne varam doveli igraca iy latinske ,ko zna mozda nam sada upali ubodemo sa nekim.
a ovo sto goal.com prenosi i famoynih 100 miliona i 5 igraca ko da nam nije dosta bernata ,fufinja,gecea.... ne treabju nam novi mozda de brujene i griezman. ovo dalkeo im kuca .s tim da bi neko od trojca BFG bernat,fufinja,gece odseliti se from minken.
Def.De brujen,griezman DA ovo stalo daleko im kuca bila
a ovo sto goal.com prenosi i famoynih 100 miliona i 5 igraca ko da nam nije dosta bernata ,fufinja,gecea.... ne treabju nam novi mozda de brujene i griezman. ovo dalkeo im kuca .s tim da bi neko od trojca BFG bernat,fufinja,gece odseliti se from minken.
Def.De brujen,griezman DA ovo stalo daleko im kuca bila
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 08 maj 2015, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
sekerbay je napisao/la:ASD je napisao/la:ali mislim da je njegov Bayern visi nivo od Juppovog.
ovakve gluposti stvarno nisam odavno pročitao da je Pepov Bayern bolji od Jupovog al hajd eto nema veze...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.