Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ja ne znam, nije bonući prije bio ovoliki kikser
, il' su ga to ostala dvojica bolje pokrivali 
Kontam sta je Buffonu pa se poigravao s Kloseom onako, a covjek se razvodi i malo je pod pritiskom 
- Contentissimo
- Kontakt:
od onakve mackeCarli je napisao/la:Čuj razvodi se..
edit

Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 25 jan 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Da, kara vec drugu.Carli je napisao/la:Čuj razvodi se..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
E svašta. Mislio sam da nije moderan što se žena tiče. Sram ga bilo. Šta će mu mater da kaže 
Allegri je gospodin!
-
farukzidane
- Kontakt:
bonuci nema kvalitet ni za rudar iz velenja,,ne zeleci ovaj klub potcijeniti,,.H.I.M je napisao/la:Ja ne znam, nije bonući prije bio ovoliki kikser, il' su ga to ostala dvojica bolje pokrivali
Prvo Pirlo pa sad Buffon, krenulo ih 
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Bonucci je slab jedan na jedan i često se slabo postavlja, ali ima jedan drugi kvalitet što ostali naši defanzivci nemaju i što nam treba u ovoj formaciji. Uloga libera i sposobnost da otvori prostor i nešto kreira... zato i igra...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ništa, dobar rezultat na kraju. Zeznut je ovaj Rejin Lazio. Igraju baš onako kako sam očekivao da će igrati od početka sezone, ali je tu malo Petković pogubio konce.
Buffon zasluženo isključen. Jbg, ostao je sam, nije se ni mogao zaustaviti i crveni šta se može. Šteta zbog toga, jer bi smo ih dobili da smo bili čitavi. Barem tako mislim.
Llorente hljeb. Ubi frajer koliko je jak. Igrač utakmice hlaaadno. Nosio čitavu odbranu na leđima.
Bonucci opet po starom. Mnogo je glup momak. Mnogo. Ne volim da vrijeđam, ali zaslužuje to. Glupavo razmišljanje, glupave procjene, glupava dodavanja i glupave reakcije. Kakva šteta što igra za nas još uvijek.
Marchisio, Vidal i Pogba odradili nevjerovatan posao u veznom redu. Trčali za pet igrača. Prvo što smo imali pokriti Asamoinu poziciju, drugo što smo imali manje igrača kad smo napadali, a tu se Pogba ubacivao odlično. Šteta za par akcija, ali ne bi bilo zasluženo da smo dobili.
Ništa, idemo dalje. FJ.
Buffon zasluženo isključen. Jbg, ostao je sam, nije se ni mogao zaustaviti i crveni šta se može. Šteta zbog toga, jer bi smo ih dobili da smo bili čitavi. Barem tako mislim.
Llorente hljeb. Ubi frajer koliko je jak. Igrač utakmice hlaaadno. Nosio čitavu odbranu na leđima.
Bonucci opet po starom. Mnogo je glup momak. Mnogo. Ne volim da vrijeđam, ali zaslužuje to. Glupavo razmišljanje, glupave procjene, glupava dodavanja i glupave reakcije. Kakva šteta što igra za nas još uvijek.
Marchisio, Vidal i Pogba odradili nevjerovatan posao u veznom redu. Trčali za pet igrača. Prvo što smo imali pokriti Asamoinu poziciju, drugo što smo imali manje igrača kad smo napadali, a tu se Pogba ubacivao odlično. Šteta za par akcija, ali ne bi bilo zasluženo da smo dobili.
Ništa, idemo dalje. FJ.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Contentissimo
- Kontakt:
Edy Reja: “The trouble is with Llorente it doesn’t matter how you mark him, he’s going to get the header."

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
farukzidane
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:Ništa, dobar rezultat na kraju. Zeznut je ovaj Rejin Lazio. Igraju baš onako kako sam očekivao da će igrati od početka sezone, ali je tu malo Petković pogubio konce.
Ništa, idemo dalje. FJ.
Sve tacno od rijeci do rijeci,,,pogotovo za Bonucija...uhhhhh,,osijedicu dok nebude napustio klub
demantovala Alena Šeredová na svojoj facebook stranici da se razvodi od Gigija 
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ovdje jos ima forumasa koji Conte nazivaju glupim da li direktno ili indiretno, jao majko draga, kako ih nije stid doci ovdje i komentare ostavljati.
I svi vi koji ste navalili na izmjene, napisite argumentovano koga je i kada trebao zamijeniti i sve ce biti ok.
Ima igraca manje, znaci Pirlo otpada, u vezi nema vise nikoga da ubaci, u napadu moze samo Teveza izvesti a to je ludost jer je on igrac poteza i koga onda da zamijeni. A da trebao je zamijeniti Bonucija za bilo koga i dobra bi izmjena bila.
I ovaj jedan napisa Vidal los veceras. Pa covjek milion lopti oduzeo, 100 km terena pokrio, cccc.
I ja sam prezadovoljan sa vecerasnjim Juventusom, Juve koji sa igracem manje zeli pobjedu i zeli postici gol, to je odlicno.
I svi vi koji ste navalili na izmjene, napisite argumentovano koga je i kada trebao zamijeniti i sve ce biti ok.
Ima igraca manje, znaci Pirlo otpada, u vezi nema vise nikoga da ubaci, u napadu moze samo Teveza izvesti a to je ludost jer je on igrac poteza i koga onda da zamijeni. A da trebao je zamijeniti Bonucija za bilo koga i dobra bi izmjena bila.
I ovaj jedan napisa Vidal los veceras. Pa covjek milion lopti oduzeo, 100 km terena pokrio, cccc.
I ja sam prezadovoljan sa vecerasnjim Juventusom, Juve koji sa igracem manje zeli pobjedu i zeli postici gol, to je odlicno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Gazzetta- Guarin tiene in piedi lo scambio con Vucinic?
Guarin i dalje insistira da bude ukljucen u razmjenu.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema mu se sad sta pricat, izveo je najbolje osim Pirla. Al u kupu je usro motku da valja...masteRofPoker je napisao/la:Ovdje jos ima forumasa koji Conte nazivaju glupim da li direktno ili indiretno, jao majko draga, kako ih nije stid doci ovdje i komentare ostavljati.
Nisam gledao, ali sam pogledao isječke i čitao komentare.
Drago mi je što je tim pokazao karakter, sa igračem manje i penalom nije lahko igrati i vratiti se, posebno mi je drago što smo možda rizikovali i poraz jer smo krenuli da postignemo drugi gol.
Llorente
mašina, kakav klasan igrač, ali to sam i najavio ovdje, iako su fudbalski znalci smatrali da znaju bolje, gol na svakoj drugoj utakmici, još da je na vrijeme dobio šansu od Contea, znamo da praktično nije igrao prvih 5-6 kola, 11 golova, 9 u ligi, od toga je bar 7 bilo ključnih golova za bod(ove).
Odbrana se ponovo malo opustila, to treba reći, dosta nepažnje od onog prekida niza bez primljenog gola protiv Atalante.
Sada inter, koliko god mi bili bolji - ovakvi mečevi nikada nisu "walk in the park", treba nam pobjeda jer konkurencija vreba, neki su nam možda već dodijelili titulu, ali nije gotovo još.
Drago mi je što je tim pokazao karakter, sa igračem manje i penalom nije lahko igrati i vratiti se, posebno mi je drago što smo možda rizikovali i poraz jer smo krenuli da postignemo drugi gol.
Llorente
Odbrana se ponovo malo opustila, to treba reći, dosta nepažnje od onog prekida niza bez primljenog gola protiv Atalante.
Sada inter, koliko god mi bili bolji - ovakvi mečevi nikada nisu "walk in the park", treba nam pobjeda jer konkurencija vreba, neki su nam možda već dodijelili titulu, ali nije gotovo još.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa nije, ima jos 17 kola, ali se prvak lagano vec sada zna.

Sto se tice sinocnje utakmice, samo bih pohvalio i Contea jer je odlicno prepoznao da na klupi nema igraca koji bi napravio prevagu, a ne bi mogao pomoci jednako i da se ne primi gol (Pirlo) i da nema jednostavno igraca koji bi napravio prevagu, tj. Ostatak napada, Peluso i sl. Pa nije pravio izmjene cisto da se naprave.
I pohvalio bih i igrace koji su izginuli u drugom poluvremenu, Tevez je pokidao, Llorentea, Vidala, Barzu da ne spominjem.
Kiksalo se, Roma vodi, dolaze na 6 bodova a crni Januar prolazi, sad tek dolazi pravi Juventus.
Sto se tice sinocnje utakmice, samo bih pohvalio i Contea jer je odlicno prepoznao da na klupi nema igraca koji bi napravio prevagu, a ne bi mogao pomoci jednako i da se ne primi gol (Pirlo) i da nema jednostavno igraca koji bi napravio prevagu, tj. Ostatak napada, Peluso i sl. Pa nije pravio izmjene cisto da se naprave.
I pohvalio bih i igrace koji su izginuli u drugom poluvremenu, Tevez je pokidao, Llorentea, Vidala, Barzu da ne spominjem.
Kiksalo se, Roma vodi, dolaze na 6 bodova a crni Januar prolazi, sad tek dolazi pravi Juventus.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Juventus F.C.
Bilo bi super kad bi dosao kod nas.Sissoko je napisao/la:Gazzetta- Guarin tiene in piedi lo scambio con Vucinic?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.