Vjerovatno takticke zamisli Amara...u Trebinju je na klupi recimo bio Zeba...nas tim se vrti u 15-16 igraca,i vjerovatno Amar po nekim taktickim varijantama vrti ove igrace ...nije to nikakva tragedija,dobro je da ima izbora i da malo mijesa tim prema postavljenoj taktici...jedino se u napadu ne mijenja nista,a i nema se sta promijeniti,jer nema ko drugi osim Laze,oni napadaci koji su u rezervi ce to i ostati...volio bih da vidim malog Baljica na djelu,nije mi se cinio los protiv Zrinjskog,a i na pripremama je bio ok,na treninzima je ,nekad kad sam bio ,radio dobrodeset je napisao/la:Može li mi neko objasniti zašto Višća ulazi sa klupe,ako znamo vrlo dobro njegove kvalitete.Jeli to nešto pametuje Osim ili je do momka.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Capt_Billy
- Kontakt:
Sta zelis reci sa ovim druze???boccaccio je napisao/la:deset je napisao/la:Može li mi neko objasniti zašto Višća ulazi sa klupe,ako znamo vrlo dobro njegove kvalitete.Jeli to nešto pametuje Osim ili je do momka.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Dobar ovaj neki Stanic cim je na svim pozicijama, osim golmana...AmanijakzO je napisao/la:FK Željezničar Sarajevo:
Golman Pozicij(a)e:
Golman: Ibrahim Šehić (Elvis Karić, Adnan Gušo)
Odbrana Pozicij(a)e:
Lijevo krilo: Mirko Radovanović (Srđan Stanić)
Centar Odbrana: Elvis Mešić, Jadranko Bogićević (Velibor Vasilić)
Desno krilo: Goran Marković (Benjamin Čolić, Patrick Gerhardt Nyema, Elvir Čolić, Srđan Stanić)
Vezni Red Pozicij(a)e:
Defanzivni Vezni Red: Muamer Svraka, Milan Ćulum (Srđan Savić, Goran Perak, Srđan Stanić, Perica Stanceski, Nermin Jamak)
Lijevo Krilo: Edin Višća (Nermin Jamak, Goran Perak, Perica Stanceski, Srđan Stanić)
Desno Krilo: Mirsad Bešlija (Elvir Čolić, Srđan Stanić, Goran Perak, Nermin Jamak)
Ofanzivni Vezni Red: Zajko Zeba (Srđan Stanić)
Napad Pozicij(a)e:
Centar Napadač(e): Lazar Popović (Bajro Spahić, Aleksandar Nikolić, Omar Baljić, Srđan Stanić, Elvir Čolić)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Može on i golmana po potrebi odigratiMU'MIN T.M. je napisao/la:Dobar ovaj neki Stanic cim je na svim pozicijama, osim golmana...AmanijakzO je napisao/la:FK Željezničar Sarajevo:
Golman Pozicij(a)e:
Golman: Ibrahim Šehić (Elvis Karić, Adnan Gušo)
Odbrana Pozicij(a)e:
Lijevo krilo: Mirko Radovanović (Srđan Stanić)
Centar Odbrana: Elvis Mešić, Jadranko Bogićević (Velibor Vasilić)
Desno krilo: Goran Marković (Benjamin Čolić, Patrick Gerhardt Nyema, Elvir Čolić, Srđan Stanić)
Vezni Red Pozicij(a)e:
Defanzivni Vezni Red: Muamer Svraka, Milan Ćulum (Srđan Savić, Goran Perak, Srđan Stanić, Perica Stanceski, Nermin Jamak)
Lijevo Krilo: Edin Višća (Nermin Jamak, Goran Perak, Perica Stanceski, Srđan Stanić)
Desno Krilo: Mirsad Bešlija (Elvir Čolić, Srđan Stanić, Goran Perak, Nermin Jamak)
Ofanzivni Vezni Red: Zajko Zeba (Srđan Stanić)
Napad Pozicij(a)e:
Centar Napadač(e): Lazar Popović (Bajro Spahić, Aleksandar Nikolić, Omar Baljić, Srđan Stanić, Elvir Čolić)
G R B A V I C A 2
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zna li neko šta je sa Radovanovićem? Hoće li igrati u nedjelju?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
BlingBling
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajd eto meBlingBling je napisao/la:Trening u 18.00 h
Ž '21!
-
BlingBling
- Kontakt:
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ma ja, sve pjevaju protiv muslimana, a 'vamo uzimaju pjesme od Dine MerlinaHawking je napisao/la:Ako me sjećanje ne vara poslednje dvije tekme sa Sarajevom kući nismo dobili,prošle sezone su nas dobili 1-o i nismo uzeli jesenju titulu,predprošle je bilo 0-0 ako me sjećanje dobro služi (Puzi pogodio prečku).
U jesenjem dijelu sezone svi znamo šta je bilo i kako su naši momci prošli u Sarajevu,ajmo da im vratimo na jedan kulturan način a to je smo pjesma čitavog stadiona i zato sutra čim krene bilo koja pjesma protiv Sarajeva,muslimana i ostalo da svi pjevamo bez obzira na kojoj se tribini nalazili.
Lešinari će znati kako to treba odraditi,samo ih treba pratiti.
Ovo je jedan od postova sa onog anam foruma... inače im se golman zove Asmir Avdukić...
Sorry za off, morao sam...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Pa to je i poenta.zlaya_tm87 je napisao/la:[
ma ja, sve pjevaju protiv muslimana, a 'vamo uzimaju pjesme od Dine Merlina
A Hawking,nije to post pravi to je fotosop!
Grbavica još uvijek privlači najviše publike.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/gr ... se-publike
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/gr ... se-publike
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
Nije Bitno
- Kontakt:
sta je tu smijenso 
Otkad i do kad radi udruzenje i kojim danom(jel na istoj lokaciji ) i ima li najljepnica?Moze odgovor i na pp
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Nema u udruzenju naljepnicaLudLo 2 je napisao/la:Otkad i do kad radi udruzenje i kojim danom(jel na istoj lokaciji ) i ima li najljepnica?Moze odgovor i na pp
1921-2011
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ma sto te cudi ba? Pa vidis i sam recenice? ...i zato sutra čim krene bilo koja pjesma protiv Sarajeva,muslimana i ostalo da svi pjevamo... znaci ne da navijaju za Borac, vec da navijaju protv Sarajeva i muslimana... sve ti govori o njegovom mentalnom sklopu... cast izuzecima kojih ne sumnjam da ima... znaci vecini je glavni razlog odlaska na sutrasnju utakmicu navijanje protiv Sarajeva... hajd to ok, to mogu i da razumijem, ali cuj protiv muslimanazlaya_tm87 je napisao/la:ma ja, sve pjevaju protiv muslimana, a 'vamo uzimaju pjesme od Dine MerlinaHawking je napisao/la:Ako me sjećanje ne vara poslednje dvije tekme sa Sarajevom kući nismo dobili,prošle sezone su nas dobili 1-o i nismo uzeli jesenju titulu,predprošle je bilo 0-0 ako me sjećanje dobro služi (Puzi pogodio prečku).
U jesenjem dijelu sezone svi znamo šta je bilo i kako su naši momci prošli u Sarajevu,ajmo da im vratimo na jedan kulturan način a to je smo pjesma čitavog stadiona i zato sutra čim krene bilo koja pjesma protiv Sarajeva,muslimana i ostalo da svi pjevamo bez obzira na kojoj se tribini nalazili.
Lešinari će znati kako to treba odraditi,samo ih treba pratiti.
Ovo je jedan od postova sa onog anam foruma... inače im se golman zove Asmir Avdukić...
Sorry za off, morao sam...
Mogu oni sad doci i pricati sta hoce, bacati gluposti, djetinjaste sale i nebuloze, ali mi smo i u porazu ostali veliki... prije svega kup prosle godine i njihovi igraci su dobili aplauz... sta bi bilo da je obratno prosudite sami, a gledajuci ove izjave i najave navijanja i nisam bas optimista da bi i nasi prosli isto u BL... ionako se sve vidjelo i sada u Sirokom i prosle godine u kupu u zapadnom Mostaru... zbog toga mi je drago sto sam na tribini sa ljudima koji znaju sportski cestitati protivniku i u tome se ogleda snaga i moc... naravno u svakom zitu ima kukolja, pa tako i kod nas na tribini, ali mi je drago da su takvi velika manjina...
Pozdrav iskrenim i realnim navijacima Borca koji iskreno navijaju za svoj klub, neka se ne ljute, jer mi nije bila namjera da njih vrijedjam, a oni koji se nadju uvrijedjeni ovim mojim postom nek stanu malo, kad su sami sa sobom i nek se preispitaju dal su oni uopste ljudi ili sta su vec... jer dok je takvih ova nasa drzava i sve njene strukture i jesu gdje jesu sad...
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ma neka je kod vas velika multietničnost, do ste i dokazali pjevajući UBIJ ČETNIKA, UBIJ SRBINA, udaranjem golmana Slavije šakom u glavu pred tv kamerama. Dakle, da se ne lažemo, ovakvih ispada ima gotovo na svim stadionima!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- pintol_TM87
- Kontakt:
ocigledno NIKAD nisi bio na GRBAVICI ...lp sljedeci put dodji sa dokazima tj video materijalom....nasborik je napisao/la:Ma neka je kod vas velika multietničnost, do ste i dokazali pjevajući UBIJ ČETNIKA, UBIJ SRBINA, udaranjem golmana Slavije šakom u glavu pred tv kamerama. Dakle, da se ne lažemo, ovakvih ispada ima gotovo na svim stadionima!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Procitaj malo bolje moj post... rekao sam da svakom zitu ima kukolja, ali i da su velika manjina... a sto se multietnicnosti tice za vas smo Titovo "Bratstvo i jedinstvo"... a posto vidim da si se nasao uvrijedjen ovim postom znam i kojoj skupini pripadas...nasborik je napisao/la:Ma neka je kod vas velika multietničnost, do ste i dokazali pjevajući UBIJ ČETNIKA, UBIJ SRBINA, udaranjem golmana Slavije šakom u glavu pred tv kamerama. Dakle, da se ne lažemo, ovakvih ispada ima gotovo na svim stadionima!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.