Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Juventus F.C.
Steta je dovoditi Osvalda ako uzmemo u obzir da Juve ima Boakyea, Berardija i Giabbadinija. Ne bi bilo lose tom trojcu iduce sezone malo vise sanse dati.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Re: Juventus F.C.
Kakav madafaking Osvaldo?
Marotta ne budi glup, još samo da Caceresa proda Zenitu kao što se piše i još će nas oslabiti ovaj prelazni rok.
Marotta ne budi glup, još samo da Caceresa proda Zenitu kao što se piše i još će nas oslabiti ovaj prelazni rok.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
za naredno sezonu trebaju 3 vrhunska napadaca + Berardi i Gabijadini , to je neka moja zelja..eh sad dal Konte smatra i Osvalda jednim od ta tri vrhunsla- ne znam..kako god nadam se da od ovog nema nista...inace i ovaj prijelazni rok prijeti da propadne jer se ne rjesavaju najkriticnije pozicije..nisu ni u najavi da se rijese.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sky Sport Italia: Juventus will make a formal offer to take Dani Osvaldo from saintsfc on loan with option to buy
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
ne bih ni pristao na ovoDi Marzio:"The Cavani-Pogba swap? Frankly there is nothing till now, in my opinion it is impossible" [ Speciale Calciomercato ]
Sto se tice Osvalda, ponuda je posudba sa obaveznim otkupom na kraju sezone
Regardless if Vucinic/Quagliarella leave, Juventus want Osvaldo and are trying to close a deal by tonight! [@dimarzio]
Ko zna sta Conte hoce od Osvalda da napravi
Mozda hoce da on igra Europa Ligu, naredne godine ce presjedit na klupi.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
previse jbtJuventus bid to Southampton for Osvaldo would be €2/3M and €14/15M as buy option on summer via @dimarzio
steta jbt..uvijek mi je bio gotivan igrac...Alexander Pato's agent “The Bianconeri wanted the player on loan with an option to buy, but Corinthians rejected the proposal."
- Contentissimo
- Kontakt:
BREAKING: Arsenal have agreed a loan deal with Juventus for Mirko Vucinic. Medical tomorrow. [tuttosport]
ode Vucina u Arsenal, drago mi je sto na kraju nije otisao u manji klub iz milana...dakle ocekujte Osvalda u ova 2 dana...
ode Vucina u Arsenal, drago mi je sto na kraju nije otisao u manji klub iz milana...dakle ocekujte Osvalda u ova 2 dana...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Ma može i on, ali samo na posudbu, bez ikakvih sranja sa pravom otkupa jer imamo 5 momaka koji čekaju u redu za jedan dres, plus što nam na ljeto sigurno treba još jedan kvalitetan igrač, ala Tevez minus 4-5 godina.
Šteta za Pata, čak smo tražili pravo otkupa, postoji šansa opet za juni navodno, koliko god bio fizički upitan, mislim da bi sa doktorima i načinima treniranja kod nas to bilo ok.
Pa sjetimo se sezona Ranieria, preko 60 povreda po sezoni.
EDIT: Evo potvrdio Marotta da im se sviđa Osvaldo, već večeras žele završiti, a obzirom da je isti izbačen iz ekipe jer je tamo išaketao suigrača - neće biti problema.
Šteta za Pata, čak smo tražili pravo otkupa, postoji šansa opet za juni navodno, koliko god bio fizički upitan, mislim da bi sa doktorima i načinima treniranja kod nas to bilo ok.
Pa sjetimo se sezona Ranieria, preko 60 povreda po sezoni.
EDIT: Evo potvrdio Marotta da im se sviđa Osvaldo, već večeras žele završiti, a obzirom da je isti izbačen iz ekipe jer je tamo išaketao suigrača - neće biti problema.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pitanje je da li će Vučinić pristati, jer se ozbiljno pisalo da ne želi iz Italije, ali vidjet ćemo kako će to proći, haj da je prodaja pa bih se i nervirao da odbije, ali ovako kad je posudba u pitanju , svejedno mi.
Ako bi Osvaldo ostao i naredne sezone, to je samo zamjena za Quagliarellu-Vučinića i novi problemi za kasnije
.
Ako bi Osvaldo ostao i naredne sezone, to je samo zamjena za Quagliarellu-Vučinića i novi problemi za kasnije
Riješiš se Vučinića i onda žele kloca Osvalda, pogubili se u Juventusu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Osvaldo je sve samo ne kloc. On je strašno dobar igrač, samo u glavi nije baš dobar.Saurman je napisao/la:Riješiš se Vučinića i onda žele kloca Osvalda, pogubili se u Juventusu.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Osvaldo in, Vučinić out
Mislim da je ovo ne baš pametan potez kluba, ali će vrijeme da pokaže jesam li u pravu ili ne.
Mislim da je ovo ne baš pametan potez kluba, ali će vrijeme da pokaže jesam li u pravu ili ne.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ma odlican vam je potez ako dodje Osvaldo, nego gdje Vucko onda ide, nece valjda kod nas ? 
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa dobro, mijenjali smo napadace, dobili smo 3 godine mladeg igraca, puno jaceg u duel igri i sjajan glavom sto protiv bunkera u Seria A je itekako potrebno.
Mislim i da je mnogo vise motivisan od Vucine, ceka ga SP u Brazilu i zeljan je sigurno novog dokazivanja.
Sto se tice njegove glave, to bar nije problem, dolazi u pravu ekipu, punu zajebanih glava, tako da ce se on primiriti kao mala curica.
Sve u svemu ok razmjena. Bice na ljeto mjesta za mlade igrace umjesto Fabia a mozda i Gia.
Mislim i da je mnogo vise motivisan od Vucine, ceka ga SP u Brazilu i zeljan je sigurno novog dokazivanja.
Sto se tice njegove glave, to bar nije problem, dolazi u pravu ekipu, punu zajebanih glava, tako da ce se on primiriti kao mala curica.
Sve u svemu ok razmjena. Bice na ljeto mjesta za mlade igrace umjesto Fabia a mozda i Gia.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Dobar post. Vučinić je jedan od mojih omiljenih igrača, ali on neće da bude na klupi. Ne treba nam nezadovoljan igrač.masteRofPoker je napisao/la:Pa dobro, mijenjali smo napadace, dobili smo 3 godine mladeg igraca, puno jaceg u duel igri i sjajan glavom sto protiv bunkera u Seria A je itekako potrebno.
S druge strane, nama je prijeko potreban igrač tipa Osvalda, jer sa Quagsom i Sebom nemamo prima puntu. Mislim ko je gledao Osvalda, zna da je dobar igrač. Ovo mu je šansa karijere i sve je na njemu...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa upravo to. Prava zamjena za Lorentea, a jos ako je istina da ga Conte bas zeli, onda znaci da Conte vec ima viziju kako to treba da izgleda.Sarajevo1946 je napisao/la:Dobar post. Vučinić je jedan od mojih omiljenih igrača, ali on neće da bude na klupi. Ne treba nam nezadovoljan igrač.masteRofPoker je napisao/la:Pa dobro, mijenjali smo napadace, dobili smo 3 godine mladeg igraca, puno jaceg u duel igri i sjajan glavom sto protiv bunkera u Seria A je itekako potrebno.
S druge strane, nama je prijeko potreban igrač tipa Osvalda, jer sa Quagsom i Sebom nemamo prima puntu. Mislim ko je gledao Osvalda, zna da je dobar igrač. Ovo mu je šansa karijere i sve je na njemu...
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Jel mislis da Osvaldo zeli biti na klupi? Mislim da vam nije potreban takav igrac.
Il Club più titolato al mondo!
Naravno da je kloc,gledao sam ga par puta još dok je igrao za Romu.Ono što je on u stanju promašiti pozavidio bi mu i Higuain.DDR je napisao/la:Osvaldo je sve samo ne kloc. On je strašno dobar igrač, samo u glavi nije baš dobar.Saurman je napisao/la:Riješiš se Vučinića i onda žele kloca Osvalda, pogubili se u Juventusu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.