FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 21 apr 2015, 11:23

Rudarska2 je to sve rekao kako treba, poznajem te i znam da si jedan od vecih navijaca u Fukarama, isto tako slazem se sa svim sto si naveo, ja sam na gostovanju u Zenici vidio da su najvece fukare protiv Azmir jer su ga nazivali seljakom i yebavali mu mater i dan danas to rade iz nekih njima poznatih razloga sto mi ne znamo svi, malo smo se previse digli a grupa nam tanka skroz, nema brojnosti kao prije i mi hocemo da nesto mjenjamo, prvo mi trebamo da budemo ozbiljna grupa navijaca da bi nesto mijenjali a ne da nas sve smatraju klosarima, narkomanima, alkoholicarima, jer ima nas navijaca koji radimo imamo svoje poslove, neki su ozenjeni itd imaju djecu i opet kad dodje utakmica idu na tribinu da bi poderali grlo i dlanove i to sve za Slobodu. Licno necu bit zadugo u kopu navijaca dok se nesto ne promijeni iz korijena, pratit cu utakmice sa Sjevera u cosku negdje ili na zapadu i gledat mirno a takvih trenutno ima pofin broj Fukara. Mi ako otjeramo Azmira, mozete slobodno zaboravit na Slobodu jer taj klub vise nece postojati i vjerovatno cemo je mi gurnuti u provaliju sa seljackim i glupim mentalitetom mozga.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 apr 2015, 11:50

klasik je napisao/la:
Heller je napisao/la:Najjaci navijacki argument mi je da placaju gostovanja iz svog džepa, jok djed moj ce im zBorica uplatit gostovanje :mrgreen:
Poenta je da neko 7 dana skuplja tih 15-20 maraka da ode negdje da navija za Slobodu, i tako je bilo i kad su najveci panjevi igrali u Slobodi, kad se dva pasa nisu mogli sastavit, ljudi su isli...
Sad mi nije belaj odvojit tih 20 maraka, a sjecam se kad se znalo desit pola familije obidjem, ko fol onako nebil ko dao da kupim sebi cokoladu, pa ja to u stek da skupim pare da odem na gostovanje.
Znam kako je nije u tome stvar, al **** ne moze bit glavni argument za bacanje baklje u teren i kaznu mi davali pare isli po vukojebinama...
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 apr 2015, 12:05

Meho Kodro dobio nogu, hoće l' nas Husref izradit' ako dobije poziv?

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 21 apr 2015, 12:33

Chinaglia je napisao/la:Meho Kodro dobio nogu, hoće l' nas Husref izradit' ako dobije poziv?
Mozda na kraju sezone o tome sam ja pisao i prije par dana ovdje
samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 apr 2015, 12:37

eh, sad vidim da će ih vodit' Dženo Uščuplić do kraja sezone

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 apr 2015, 12:47

Cisto sumnjam da ce se Husref vratiti u FKS, iako mi je najdrazi trener Svetinje. Bez brige mozete bit ja mislim.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 21 apr 2015, 15:39

Hvala zlajci na tako lijepim rijecima :D

inace pricate od subote o navijacima a 2 komentara za sutrasnju utakmicu....neke stvari ce se same sloziti pisanje po forumu vjerovatno nece nista promijeniti......

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 apr 2015, 16:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:i kako ces ti sad pricati kad pojedini od tih "odgovornih" lica Azmiru psuju mater otvoreno, s kim ces pricati? i ko bi od nas pricao s nekim ko mu psuje mater i nudio mu nesto, pokusavao? ..nazalost, to tako ne ide i takvim potezima se stice dojam da ustvari i ne zele dogovor vec da paznju i osjecaj vaznosti..to bi mozda i moglo da je na tekmu bilo 500 fukara, a ne 50...ovako stices dojam da tih 50 hoce da drze sve ostale navijace taocima svojih aktivnosti...ne radi se to tako, okrenuce protiv sebe i nas malo koji donekle razumijemo i obje strane..jer ocigledno se ovdje ne zeli rjesenje nego eskalacija problema

opasna je to igra, sta onda kad problem eskalira
I zabrinjava to sto bivsi vodja, sada uspjesni sportista i pocasni clan SG (ako grijesim ispravite me), otvoreno na svakoj utakmici Azmira proziva, naziva seljakom, **** mu mater, govori mu da ide cuvati koze i sl. Zasto nije prozivao bivsu Upravu i njene clanove, a klub su zaveli u crno? I to govori o njemu, barem jednim dijelom. Takodjer, na prosloj sjednici on i jos par lidera SG posalju par momcica na sjednicu da remete red i mir, prozivaju Azmira i Jasmina, a ne zeli on (ili oni, ostali bitniji clanovi SG) doci i licno prozivati ih i obznaniti u cemu je problem, jer ne zeli ofirati svoje ime u medijima koji ga toliko hvale za dobre rezultate, a vecina nas zna o kome je rijec.
On (K****) i M*** su veliki prijatelji i treniraju godinama i godinama zajedno, na tribini trenutni vodja Fukara moli SG da ne prave belaj i ne prozivaju toliko, naravno bratski ga zamoli. Ne mogu i ne zele uci u konflikt i logicno skupina je podijeljena, navijanje daleko losije, netrpeljivost, onda nas jedan dio ne zeli uci medju Fukare dok se ne sredi sve to, jer niti se zelim udarati medjusobno niti dobijati batine od policije radi njih par. Ne zelim ni da dijete ispred mene pali baklje, a ja da samo to gledam kako nanosi stetu klubu, a ne mogu mu nista na tribini. I nikad nisam pomislio da dadnem 3KM za kartu, vec platim 5KM kad sam vec u mogucnosti. I na gostovanje kada odem ne prebacujem to Upravi Slobode, dadnem pare iz svog djepa jer idem gledati voljeni klub, popijem koliko imam para i koliko zelim, jer i pijem radi sebe, a ne radi Slobode ili Azmira.
I KrojcicaHills zna da je u grupi trenutno pad sistema i da se nesto mora mijenjati, prvenstveno se Fukare moraju udruziti i rijesiti probleme medju sobom i Upravom, a onda ce i skupina biti brojnija.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 21 apr 2015, 17:27

fukara87 je napisao/la:Rudarska2 je to sve rekao kako treba, poznajem te i znam da si jedan od vecih navijaca u Fukarama, isto tako slazem se sa svim sto si naveo, ja sam na gostovanju u Zenici vidio da su najvece fukare protiv Azmir jer su ga nazivali seljakom i yebavali mu mater i dan danas to rade iz nekih njima poznatih razloga sto mi ne znamo svi, malo smo se previse digli a grupa nam tanka skroz, nema brojnosti kao prije i mi hocemo da nesto mjenjamo, prvo mi trebamo da budemo ozbiljna grupa navijaca da bi nesto mijenjali a ne da nas sve smatraju klosarima, narkomanima, alkoholicarima, jer ima nas navijaca koji radimo imamo svoje poslove, neki su ozenjeni itd imaju djecu i opet kad dodje utakmica idu na tribinu da bi poderali grlo i dlanove i to sve za Slobodu. Licno necu bit zadugo u kopu navijaca dok se nesto ne promijeni iz korijena, pratit cu utakmice sa Sjevera u cosku negdje ili na zapadu i gledat mirno a takvih trenutno ima pofin broj Fukara. Mi ako otjeramo Azmira, mozete slobodno zaboravit na Slobodu jer taj klub vise nece postojati i vjerovatno cemo je mi gurnuti u provaliju sa seljackim i glupim mentalitetom mozga.
Imidz grupe je skroz los. Moram se sa svojim najboljim prijateljima svadjati i grlo trositi braneci je da nisu to klosari koji dolaze samo da bi iskoristili priliku da se razvale i naprave belaj neki al zacepe mi usta kad mi kazu da se javno na tribini smrce, duva jos sad i ovo sa bakljama i nasrtajima na starije gledaoce. Prije su momci i ekipa radili mnoge stvari u dobrotvorne svrhe, skupljale su se novci za porodice sa teskim finansijskom problemima. Ne treba zaboraviti ni proslogodisnji masovni odziv u maju tokom poplava, milion nekih stvari.

Sve su to stvari koje se ne smiju i nece zaboraviti.
samo Sloboda

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 21 apr 2015, 18:09

Batva druze , i ja sam iz Batve , ali ne znam ko je iza tog nika , ali mozda nije ni bitno .... nekad sam ja nosio taj nik na raznim forumima .

Krajnje je vrijeme da prestanete navijacku temu na temi fudbalskog kluba , pod jedan nije tema problemi navijacke grupe , a pod dva bezveze ofirate ovde , iznosite prljav ves koji citava drzava moze da cita .... dakle nije tema Fukare , tema je SLOBODA ....

p.s. Koliko Husref ima ugovor sa Slobodom ???

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 apr 2015, 18:18

Naravno kao i uvijek ocekujemo najvise...Ovo moze poraviti dobar rezultat rezultat protiv Zelje...Sutra zasto ne i pobjediti...Bice interesantno vidjeti docek za bivse igrace Zelje
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 apr 2015, 18:31

radije bih da nas pošteno nabiju, nego da opet izgubimo, tj. da pobjedimo sami sebe kao protiv Širokog i Svinjskog :roll: idemo momci na pobjedu, otvoreno i borbeno :thumbup:

P.S. ubacio bih Mehidića umjesto Krpića, a Mujića u napad

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 apr 2015, 18:32

RUDARSKA2 je napisao/la:Batva druze , i ja sam iz Batve , ali ne znam ko je iza tog nika , ali mozda nije ni bitno .... nekad sam ja nosio taj nik na raznim forumima .

Krajnje je vrijeme da prestanete navijacku temu na temi fudbalskog kluba , pod jedan nije tema problemi navijacke grupe , a pod dva bezveze ofirate ovde , iznosite prljav ves koji citava drzava moze da cita .... dakle nije tema Fukare , tema je SLOBODA ....

Ja otkako sam registrovan ovdje trubim kako ne treba pisat' o tim stvarima (vecini koji pisu i u PP sam slao vise puta), ali jednostavno ne ide... :roll:

Husref ima ugovori na 18 mjeseci, tako da on, sve i da hoce, ne moze nigdje sam na svoju ruku. :salut:
075

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 apr 2015, 18:57

TzBulevar87 je napisao/la: Ja otkako sam registrovan ovdje trubim kako ne treba pisat' o tim stvarima (vecini koji pisu i u PP sam slao vise puta), ali jednostavno ne ide... :roll:

Husref ima ugovori na 18 mjeseci, tako da on, sve i da hoce, ne moze nigdje sam na svoju ruku. :salut:
Da on nece igrati na kartu slabi rezultati pa ga mi sami otjeramo...Gledam pravo se mjenjaju treneri...
& $ ?

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 21 apr 2015, 19:04

TzBulevar87 je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:Batva druze , i ja sam iz Batve , ali ne znam ko je iza tog nika , ali mozda nije ni bitno .... nekad sam ja nosio taj nik na raznim forumima .

Ja otkako sam registrovan ovdje trubim kako ne treba pisat' o tim stvarima (vecini koji pisu i u PP sam slao vise puta), ali jednostavno ne ide... :roll:

vidim cak se i pretjeruje , kakvo crno smrkanje po tribinama i to .... to su nebuloze .... pretjerivanje , laz . zavrsite tu navijacku temu vec jednom .

p.s. imam dobar osjecaj sutra , protiv zelje se moze igrati , idemo im pomrsiti racune , idemo na pobjedu ... zanima me zalaganje Zebe , bice zanimljivo sutra

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 apr 2015, 19:13

RUDARSKA2 je napisao/la: p.s. imam dobar osjecaj sutra , protiv zelje se moze igrati , idemo im pomrsiti racune , idemo na pobjedu ... zanima me zalaganje Zebe , bice zanimljivo sutra
Upirat ce Zeba ko kakav momcic, dobice priliku da pokaze Zelji da su ga prerano otpisali...Ne bude li tako svi ce znati da je Osim bio u pravu kad je rekao da ne racuna na Zebu
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 apr 2015, 19:16

šta mislite hoće l' debil od Efendića igrat'? lično bih ostavio Kisu

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 apr 2015, 19:20

Chinaglia je napisao/la:šta mislite hoće l' debil od Efendića igrat'? lično bih ostavio Kisu
Ostaje Kiso na desnom beku ;)

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 apr 2015, 19:37

Husref je 6 mjeseci

a hajd budi pametan, ocigledno bez Kise vezni red ispasta jer se Mehmedagic nije najbolje snasao u distribuciji lopte..jos i kad Saric zaspi zmiski san ko sto ima obicaj dobijes slucaj Radnik i igru bez igre..a da ides sa Efendicem na beku -to je samoubistvo na drugi nacin

jednostavno kako odmice sezona dolazi do izrazaja ono sto je Husref govorio, tanka klupa i nedostatak igraca na pojedinim pozicijama..

Mujic je isto u krizi, nije dao gola od Olimpika cini mi se, to je vec 4-5 kola.

Mehidic i Bekic bi trebali poceti na krilima, jedan napadac (ja bih pustio Ahmetovica od prve minute), i stvarno je steta sto Moranjkica nema, Sale svojim igrama stvara nesigurnosti i Zrnanovicu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 apr 2015, 20:16

TzBulevar87 je napisao/la:

..

Sef aBd ostaje poslije ljeta.Imaju cvrst dogovor on i Azmir.Kaze Husref ako Azmir ostane sa ovom euforijom ulaganja i ispostuje ga sa 4 TOP igraca....produzuje ugovor i obeco je Azmiru izlazak u Europu 99% ...to su Husrefove rijeci.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 13 gostiju.