Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
MA koliko bio zadovoljan efikasnošću moram kritikovati odbranu. Onakve greške svaki igrač iz bilo koje ekipe s kojom ćemo se sresti u sljedećoj rundi takmičenja pretvara u pogodak, tako da malo ozbiljnosti nije na odmet...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Klas Jan <3
Nek je rekord ovako pao kad smo osigurali pitanje prolaza dalje,još super gol,još od bivšeg svima dragog igrača
Tekma maestralna.Sljedeće komšije
Nek je rekord ovako pao kad smo osigurali pitanje prolaza dalje,još super gol,još od bivšeg svima dragog igrača
Tekma maestralna.Sljedeće komšije
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja sam to mislio reci,al bi me napali odmah,nek neko drugi primjeti*p!p!t@* je napisao/la:MA koliko bio zadovoljan efikasnošću moram kritikovati odbranu. Onakve greške svaki igrač iz bilo koje ekipe s kojom ćemo se sresti u sljedećoj rundi takmičenja pretvara u pogodak, tako da malo ozbiljnosti nije na odmet...
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
benzema bez ikakve dvojbe igrac utakmice, stvarno ne mogu vjerovati da i dalje postoje takve neznalice i slijepci koji omalovazavaju njega kao nevjerovatno dobru igracinu sto jeste
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kolektivno fenomenalna utakmica. Zamjerke ni na jednog igrača nema, jer kad zabiješ 6 komada nemaš šta prigovarati.
Od sedam golova koji su postignuti, proslavio sam jedino ovaj zadnji.
Huntelaar showed his KLAAS
Od sedam golova koji su postignuti, proslavio sam jedino ovaj zadnji.
Huntelaar showed his KLAAS
+1,svaka cast napadu,maestralno,ali odbrana se nekada uistinu neozbiljno ponasa,jos kada sam vidio kako prvo Ramosu,pa onda i Pepeu prodje lopta kroz noge kod onog mrtvog zicera za Schalke osuo sam se odmah*p!p!t@* je napisao/la:MA koliko bio zadovoljan efikasnošću moram kritikovati odbranu. Onakve greške svaki igrač iz bilo koje ekipe s kojom ćemo se sresti u sljedećoj rundi takmičenja pretvara u pogodak, tako da malo ozbiljnosti nije na odmet...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi i prolazu, nije lako ovako odigrati protiv bilo koje ekipe u Ligi Sampiona..
Ma da ako vam Bayo ili Dortmund kojim slucajem dodju, bice skroz druga prica
FC Bayern !!!!!
schalke 06 umalo
, daj koga god ne bojimo se nikog 
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 26 feb 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
De budi ozbiljan, promasio je dvije mrtve sanseLenBias je napisao/la:benzema bez ikakve dvojbe igrac utakmice, stvarno ne mogu vjerovati da i dalje postoje takve neznalice i slijepci koji omalovazavaju njega kao nevjerovatno dobru igracinu sto jeste
pojma ti nemas druze, blage vezeMozambik je napisao/la:De budi ozbiljan, promasio je dvije mrtve sanseLenBias je napisao/la:benzema bez ikakve dvojbe igrac utakmice, stvarno ne mogu vjerovati da i dalje postoje takve neznalice i slijepci koji omalovazavaju njega kao nevjerovatno dobru igracinu sto jeste
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Dortmund će još gore proći.Bayo je i dalje prvi favorit.BavaracZenica je napisao/la:Cestitke na pobjedi i prolazu, nije lako ovako odigrati protiv bilo koje ekipe u Ligi Sampiona..
Ma sve je receno za njega , odlican za ovaj sistem gdje se mora podrediti Baleu i Ronaldu. Po meni , jedini bolji izbor od Benzeme i igrac koji je takodjer spreman da se podredi ovoj dvojici , je Rooney.LenBias je napisao/la:benzema bez ikakve dvojbe igrac utakmice, stvarno ne mogu vjerovati da i dalje postoje takve neznalice i slijepci koji omalovazavaju njega kao nevjerovatno dobru igracinu sto jeste
e ovo se zove pišanje po sirotinji.
a šta im pociniše, jadna ti majka
i mogao je žabarski smrad i ranije ubaciti Jesea.
a šta im pociniše, jadna ti majka
i mogao je žabarski smrad i ranije ubaciti Jesea.
Ma moze ko oce serendati o Salkeu.
Gostujuca utakmica u LP , ovako da iskontrolisemo , budemo fizicki mocni i pokrivamo prostor
uz fenomenalno dolazenje u sanse , cak i realizacija i nije toliko dobra s obzirom na broj cistih sansi
impresivno ..
Pozdrav nasem @Alvaru , Bale nije prosao jednog igraca , jest dvojicu
Gostujuca utakmica u LP , ovako da iskontrolisemo , budemo fizicki mocni i pokrivamo prostor
uz fenomenalno dolazenje u sanse , cak i realizacija i nije toliko dobra s obzirom na broj cistih sansi
impresivno ..
Pozdrav nasem @Alvaru , Bale nije prosao jednog igraca , jest dvojicu

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nakon 6569836849368936 godina konačno Real Madrid gdje ne treba izdvajati pojedince jer na teren konačno izlazi yebeni tim,kolektiv ili nešto tako.
UEFA.com ocjene: (mix experti i fanovi)
Bale 7.9 man of the match
Benzema 7.8
Ronaldo 7.7
Whoscored.com ocjene: (statistički)
Ronaldo 10
Benzema 10
Bale 9.9
Bale 7.9 man of the match
Benzema 7.8
Ronaldo 7.7
Whoscored.com ocjene: (statistički)
Ronaldo 10
Benzema 10
Bale 9.9
- KapioFootball
- Kontakt:
Kakva igra Reala, napokon, nakon toliko godina da vidim da igraju kao pravi tim, svaka im cast!!!!
Hala Madrid!!!
P.S I onaj gol Huntelaara je za svaku pohvalu

Hala Madrid!!!
P.S I onaj gol Huntelaara je za svaku pohvalu
HALA MADRID!!!
Cristiano Ronaldo je sa današnje dvije asistencije prešao Mesuta Ozila po broju asistencija u Real Madridu. Portugalac ima 72, a Nijemac 71.
Cristiano Ronaldo je sa današnje dvije asistencije postao drugi najbolji asistent Lige prvaka svih vremena.
Dijeli drugo mjesto sa Ibrahimovicem.

Cristiano Ronaldo je sa današnje dvije asistencije postao drugi najbolji asistent Lige prvaka svih vremena.
Dijeli drugo mjesto sa Ibrahimovicem.

-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Širim masama poznat kao narcis, glumac i sebičan igrač. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.