Benzema i Bale odlicni.
Steta zbog Ikerovog rekorda, u uzvratu se moglo ici i na 1000 minuta, bas steta.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
pinoglavi je napisao/la:čekamo vas 23.bparena je napisao/la:Cestitke - nocas igrate odlicno.
Ja sam to mislio reci,al bi me napali odmah,nek neko drugi primjeti*p!p!t@* je napisao/la:MA koliko bio zadovoljan efikasnošću moram kritikovati odbranu. Onakve greške svaki igrač iz bilo koje ekipe s kojom ćemo se sresti u sljedećoj rundi takmičenja pretvara u pogodak, tako da malo ozbiljnosti nije na odmet...
+1,svaka cast napadu,maestralno,ali odbrana se nekada uistinu neozbiljno ponasa,jos kada sam vidio kako prvo Ramosu,pa onda i Pepeu prodje lopta kroz noge kod onog mrtvog zicera za Schalke osuo sam se odmah*p!p!t@* je napisao/la:MA koliko bio zadovoljan efikasnošću moram kritikovati odbranu. Onakve greške svaki igrač iz bilo koje ekipe s kojom ćemo se sresti u sljedećoj rundi takmičenja pretvara u pogodak, tako da malo ozbiljnosti nije na odmet...
De budi ozbiljan, promasio je dvije mrtve sanseLenBias je napisao/la:benzema bez ikakve dvojbe igrac utakmice, stvarno ne mogu vjerovati da i dalje postoje takve neznalice i slijepci koji omalovazavaju njega kao nevjerovatno dobru igracinu sto jeste
pojma ti nemas druze, blage vezeMozambik je napisao/la:De budi ozbiljan, promasio je dvije mrtve sanseLenBias je napisao/la:benzema bez ikakve dvojbe igrac utakmice, stvarno ne mogu vjerovati da i dalje postoje takve neznalice i slijepci koji omalovazavaju njega kao nevjerovatno dobru igracinu sto jeste
Dortmund će još gore proći.Bayo je i dalje prvi favorit.BavaracZenica je napisao/la:Cestitke na pobjedi i prolazu, nije lako ovako odigrati protiv bilo koje ekipe u Ligi Sampiona..
Ma da ako vam Bayo ili Dortmund kojim slucajem dodju, bice skroz druga prica
Ma sve je receno za njega , odlican za ovaj sistem gdje se mora podrediti Baleu i Ronaldu. Po meni , jedini bolji izbor od Benzeme i igrac koji je takodjer spreman da se podredi ovoj dvojici , je Rooney.LenBias je napisao/la:benzema bez ikakve dvojbe igrac utakmice, stvarno ne mogu vjerovati da i dalje postoje takve neznalice i slijepci koji omalovazavaju njega kao nevjerovatno dobru igracinu sto jeste

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.