AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

nextterrain
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nextterrain » 21 jun 2017, 19:10

Pa sve je on, samo nije trom.

Nije los ima lijep pregled igre, igra glavom, pas, ali mora popraviti udarac, ali kako rope kaze dolazi s vremenom

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 21 jun 2017, 19:12

Nisam ga pratio prije , al ovo sto sam vidio nista specijalno...cini mi se jako trom...opet kazem moje misljenje na osnovu ove tekme...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 jun 2017, 19:17

vec sam govorio na ovoj temi, ima potencijal ali u ovom trenutku nije igrac koji kosta ove pare koje je Milan za njega dao, nije on ni u Portu izgledao nista specijalno ali eto prije tacno godinu je igrao za njihovu B ekipu a sad je i reprezentativac, dakle brzo je napredovao, no Milan se ne moze i ne smije bas uzdati samo u njega naredne sezone, trebat ce tu i jedan iskusniji napadac
Pyro is not a crime !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 21 jun 2017, 19:19

Dobar ovaj Simic :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jun 2017, 19:24

vala sve se može reći, ali trom je zadnja stvar koju bi spomenuo u kontekstu s njim :mrgreen:

itekako je brz i okretan, pa samo pogledaj kako začas istrči kontru ali imat će se još puno posla odraditi oko njega, zato nam treba jedan igrač poput kalinića koji će djeliti minutažu s njim jer se na ovog nećeš moći previše osloniti u prvoj sezoni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jun 2017, 19:26

Simic je i protiv Njemacke bio odličan.Imat će priliku na pripremama pa nek se pokaže.

Ma ne valja Silva, bolji je Šik koji ne može meda na ovom U-21 prvenstvu, a podsjećam bit će plaćen 30M.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 21 jun 2017, 19:30

Romagnoli13 je napisao/la:Simic je i protiv Njemacke bio odličan.Imat će priliku na pripremama pa nek se pokaže.

Ma ne valja Silva, bolji je Šik koji ne može meda na ovom U-21 prvenstvu, a podsjećam bit će plaćen 30M.
Sik ce biti placen 25mil, a ovaj skoro 40mil.... Sik je koliko toliko dokazan u jednoj jakoj ligi, a Silvi bogami nije neka referenca portugalska liga jer tamo i jedna klada Bas Dost trpa koliko hoce.... i uz to nije nezanemarljivo ni to sto je Sik mladji godinu...žI jesi gledao protiv Njemacke Sika... radio sta je htio, doduse promasio je cist zicer...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 jun 2017, 19:32

Ako misle da ovaj mali bude glavni napadac, nema od te ljubavi nista, zato treba dovesti jos jednog napadaca i promjeniti formaciju na 442, i njega upariti s napadacem...nisam siguran da bi dobar bio izmedju 2 krila.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jun 2017, 19:41

Kompromis je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Simic je i protiv Njemacke bio odličan.Imat će priliku na pripremama pa nek se pokaže.

Sik ce biti placen 25mil, a ovaj skoro 40mil.... Sik je koliko toliko dokazan u jednoj jakoj ligi, a Silvi bogami nije neka referenca portugalska liga jer tamo i jedna klada Bas Dost trpa koliko hoce.... i uz to nije nezanemarljivo ni to sto je Sik mladji godinu...žI jesi gledao protiv Njemacke Sika... radio sta je htio, doduse promasio je cist zicer...
Nisi shvatio ono sto sam napisao.Oba momka su talentovana, a ovdje je osudjivanje nakon jedne ili dvije utakmice.Silva nije doveden da odmah pravi razliku, vec kao igrac koji bi trebao da bude buducnost ne samo Milana vec i Portugala.Tog istog Silvu htio je i Juventus a da je tamo otisao vec bi bio proglasen buducim kandidatom za Ballon d'Or.Zato Milan i trazi jednog iskusnog napadača da ne bude sav pritisak na momku od 21 godinu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jun 2017, 19:43

pa ne možemo ga ocjenjivati na osnovu jedne utakmice :mrgreen:

trebat će definitivno vremena da sazrije, ali kupi napadača da ga moze mjenjati kada zatreba i skine pritisak sa leđa, kupi kreativca da dijeli lopte i ispast će to dobro.

ali odličan je sa glavom, kontam da bi suso-silva mogli biti dobra kombinacija :mrgreen:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jun 2017, 19:50

Momak je bio odličan u U-19,20 i 21 reprezentaciji.Odlično je startao i u najjačoj Portuglaskoj selekciji.Odigrao dobru sezonu u Portu, postigao i par golova u LP-a. Nije to ništa slučajno došlo, već je to plod rada i talenta, rapidno je i enormno napredovao u zadnjih 15-16 mjeseci.Daleko je on od izgrađenog igrača, ima još puno toga da nauči.Ali ima brzinu, puno se kreće, koristi obje noge, dobar u skok igri, ne plaši se duela..Sve ono što jedan moderan napadač treba da ima od karakterstika.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 21 jun 2017, 19:53

Ma svi bi drugacije pricali da mu nisu skinuta dva fenomenalna suta, da mu je ronaldo dao loptu na petercu koju je Silva izborio, i da je Gelson zabio iz njegove asistencije, ima u njemu kuveta, volio bih nekog napadaca kao njegovu ispomoc, Kalinic mi je logican izbor.

Gledajuci prekide I ubacaje, Suso, Rodriguez i Biglia ako dodje dat ce on 6-7 golova glavom minimalno, vjerujem da ce u prvoj swzoni zabiti 10+ :zviz:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jun 2017, 19:56

nextterrain je napisao/la:Ma svi bi drugacije pricali da mu nisu skinuta dva fenomenalna suta, da mu je ronaldo dao loptu na petercu koju je Silva izborio, i da je Gelson zabio iz njegove asistencije, ima u njemu kuveta, volio bih nekog napadaca kao njegovu ispomoc, Kalinic mi je logican izbor.

Gledajuci prekide I ubacaje, Suso, Rodriguez i Biglia ako dodje dat ce on 6-7 golova glavom minimalno, vjerujem da ce u prvoj swzoni zabiti 10+ :zviz:
Ma to je to, uz malo više sreće već bi na kontu imao 2 gola i asistenciju.Ovo je ipak Ronaldova reprezentacija i logično da je on centralna figura i da skoro svaki napad ide preko njega. Za Silvu je bitno da igra, da se trudi i stiče iskustvo na ovim međunarodnim turnirima.A tu je i mogućnost da trenira i igra sa jednim od najboljih igrača u historiji ove igre. Što se tiče Milana i nekog učinka, ja bi bio zadovoljan i sa 15ak golova u prvoj sezoni.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 21 jun 2017, 19:57

Što mladi Česi otresose talijanske zvijezdice. Danas od Silve ništa specijalno, ali glupo bi bilo već sada reći da će biti flop. Jedino što je sigurno je da na krilo ne može ni pod razno.
Za ovoga što spominje portugalsku ligu i Bas Dosta da mu napomenem da je taj isti bas dost trpao i u bundesligi, tako da nije baš klada.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 jun 2017, 20:00

Samo mi nije jasno sto se navijaci ostalih klubova brinu za nase igrace. Svi vise prate sta mi radimo i kako igraju nasi igraci nego sto prate svoje ekipe. Popustite nas imate teme svojih klubova i tamo brinite brige.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jun 2017, 20:01

jel' ovo donaruma skrivio gol :mrgreen:

navijači razvukli transparent iza njegovih leđa, prihvati ponudu milana i otpusti raiolu :kafa:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jun 2017, 20:02

LegendKiller je napisao/la:Što mladi Česi otresose talijanske zvijezdice. Danas od Silve ništa specijalno, ali glupo bi bilo već sada reći da će biti flop. Jedino što je sigurno je da na krilo ne može ni pod razno.
Za ovoga što spominje portugalsku ligu i Bas Dosta da mu napomenem da je taj isti bas dost trpao i u bundesligi, tako da nije baš klada.
Ma to se selektivno čupaju neka imena ne bi li se neko degradirao.A ustvari da UEFA nije promijenila pravila, Portugal je opasno prijetio da prestigne Italiju. Portugalska liga je sve osim bezazlena i nekvalitetna. U globalu vjerovatno kvalitetnija od Francuske ili u najgorem slučaju u egalu.

Pa logično da prate, jer svako pojačanje koje je doveo Milan za većinu nije pojačanje već flop u najavi.A da su ti igrači završili bilo gdje drugo osim Milanu drugačije bi ih opisivali.

I Gigio je prevara, primi golčinu sa pola terena skoro. :kafa:

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 21 jun 2017, 20:12

Romagnoli13 je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:

Nisi shvatio ono sto sam napisao.Oba momka su talentovana, a ovdje je osudjivanje nakon jedne ili dvije utakmice.Silva nije doveden da odmah pravi razliku, vec kao igrac koji bi trebao da bude buducnost ne samo Milana vec i Portugala.Tog istog Silvu htio je i Juventus a da je tamo otisao vec bi bio proglasen buducim kandidatom za Ballon d'Or.Zato Milan i trazi jednog iskusnog napadača da ne bude sav pritisak na momku od 21 godinu.
Kunem ti se Bogom nigdje nikad nisam procitao o interesu Juventusa za Silvom... nijedan iole relevantan medij to nije objavio a moze se reci da pratim ital stampu... a pogotovo ne da je juventus slao ikakve ponude... jer juventus ni u ludilu ne placa potencijalnoje svoje rezerve 40mil...

No nebitno... ovaj mali je doveden da bude nosilac i prva ofanzivna violina... sik je doveden da bude rezerva higuainu... pa ih tako treba posmatrati... i u svakom univerzumu se bolje valorizuje proslogodisnji ucinak sika u odnosu na silvu... skoro isto golova zabili u ligama koje nisu ni blizu po kvalitetu... to se vidjelo u susretima ital sa portugalski timovima (juventus dva puta nabio porta, a mislim i napoli benficu)... a razlika u velikih 15mil... tako da itekako nije svejedno...

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 jun 2017, 20:21

A to sto je Porto izbaci Romu iz LS to nije bitno
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jun 2017, 20:28

Šik nije ništa pokazao na međunarodnom planu, i zato i neće biti plaćen više od 30M, a da je imao priliku igrati u LP-a ili za svoju reprezentaciju i da je pritome postigao 5-6 golova, odmah bi i drugačija cijena bila.Uostalom ja nimalo ne sumnjam da će Silva opravdati sve što je uloženo u njega, ali naravno ne prve sezone.Jer on se mora priviknuti na ligu i drugačiji stil igranja. I još jedna napomena, da se više ne podvaljuju lažne informacije, jer razlika u starosti između njih je samo 2-3 mjeseca a ne godina.Tako da i taj argument pada u vodu.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []