FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Hawking
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hawking » 09 apr 2011, 23:41

Begonja je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Jel ti to Žujo reko? Ja bih se makar potrudio da nađem gdje to piše pa bih podijelio sa ostalim. Ili ćeš da ti vjerujemo na riječ kao što bi ti trebali vjerovati kako nam prijateljske ekipe Velež i Prijedor puštaju utakmice...
Jok Žujo, Cviko ;)

Ako Željo bude prvak, Čelik, ipak, kao finalista Kupa u Ligi Evrope!

Tek od sezone 2012/13 finalista Kupa neće ići u Evropu, ukoliko je osvajač najmasovnijeg takmičenja i šampion zemlje

Osvoji li Željezničar titulu prvaka Bosne i Hercegovine, odnosno odbrani li naslov šampiona iz prošle sezone, fudbaleri Čelika, ipak će, kao finalisti Kupa naše zemlje nastupiti u UEFA Ligi Evrope (bez obzira osvoje li trofej).
Ne znam odakle si to citirao, al hajd, nek i od tebe nešto korisno čujem... al nemoj mislit da ćeš prodat priču o puštanju...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 apr 2011, 23:48

Nije mi jasna administracija, kako ne ukoone trolove poput ovog i ostalih koji zadnjih dana smaraju na temi Zrinjskog, spameri teški, predložio bih uvođenje testa inteligencije prilikom registracije na forum.

Što se tiče sutrašnje utakmice, lištica će ga *******, 5-0.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 apr 2011, 00:18

Nadam se samo da večerašnja pobjeda Borca neće obeshrabtiti publiku i umanjiti posjetu sutra...Ovaj tim je u ovih posljednjih 7 dana zaslužio punu podršku, uspješno su prebrodili najteža Hercegovačka gostavanja zato se i trebaju nagraditi...

Kome je iole Željo u srcu sutra je dužan da se pojavi na Grbavici! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ajdin12358
Kontakt:

Post Postao/la ajdin12358 » 10 apr 2011, 00:48

:lol: prejadno :lol:[/quote]
ti si jadan..toliko si obuzet ljubomorom da nemas pojma o cemu pricas.....

Dejo
Kontakt:

Post Postao/la Dejo » 10 apr 2011, 02:33

Mene je jedino strah sto vazda igramo lose, kada nas prenose na TV-u ali ocekujem pobjedu aktuelnog prvaka!

Sto se tice ove sezone, mislim da ce Borac osvojiti ligu a mi kup, sto je opet vise nego odlicna sezona!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 apr 2011, 08:30

Nakon jucerasnjih utakmica mislim da je prvenstvo odluceno;najmanje vazna tekma je borac-sarajevo i ta pobjeda.Mislim da je titula odlucena u Banovicima i Trebinju.Dakle Borac gostuje Zrinjskom i Slobodi koji su juce slucajno uzeli tri bobe Leotaru,a znate sta je sudija iz BL uradio u Banovicima.Na zalost moram konstatovati da su nam sanse za titulu minimalne,odnosno nikakve.Cak me ne bi zacudiolo ni da mi necemo uzeti Sirokog veceras,ali tako daleko necu da idem ipak......

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 10 apr 2011, 10:32

Monci je napisao/la:Nakon jucerasnjih utakmica mislim da je prvenstvo odluceno;najmanje vazna tekma je borac-sarajevo i ta pobjeda.Mislim da je titula odlucena u Banovicima i Trebinju.Dakle Borac gostuje Zrinjskom i Slobodi koji su juce slucajno uzeli tri bobe Leotaru,a znate sta je sudija iz BL uradio u Banovicima.Na zalost moram konstatovati da su nam sanse za titulu minimalne,odnosno nikakve.Cak me ne bi zacudiolo ni da mi necemo uzeti Sirokog veceras,ali tako daleko necu da idem ipak......
Kako si ti pametan :o
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 10 apr 2011, 11:36

Željezničar - Široki Brijeg, najava

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... g-najava-0
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 apr 2011, 11:44

Hamo je napisao/la:
Monci je napisao/la:Nakon jucerasnjih utakmica mislim da je prvenstvo odluceno;najmanje vazna tekma je borac-sarajevo i ta pobjeda.Mislim da je titula odlucena u Banovicima i Trebinju.Dakle Borac gostuje Zrinjskom i Slobodi koji su juce slucajno uzeli tri bobe Leotaru,a znate sta je sudija iz BL uradio u Banovicima.Na zalost moram konstatovati da su nam sanse za titulu minimalne,odnosno nikakve.Cak me ne bi zacudiolo ni da mi necemo uzeti Sirokog veceras,ali tako daleko necu da idem ipak......
Kako si ti pametan :o
Momak nije pametan, nego samo vidi sta se desava, ne vjerujem da ce slobooda pustiti borcu, al zrinjski je **** od kluba, oni bi mogli lagano da to propuste banjalucanima

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 apr 2011, 12:02

I ja isto tako razmišljam.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 10 apr 2011, 12:27

Kako ste pametni :lol: ko osvaja sljedeće prvenstvo i kup da se ne sekiram plaho
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2011, 12:28

Sretno vam danas i da razbijete kamenjare!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 apr 2011, 12:31

mma_hz je napisao/la:Sretno vam danas i da razbijete kamenjare!!!
Hvala, imam neki osjećaj da hoćemo!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 10 apr 2011, 12:34

Termin odlican vrijeme odlicno vikend IGRA ZELJO....19:30 SVI NA GRBAVICU :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Amcheee
Kontakt:

Post Postao/la Amcheee » 10 apr 2011, 12:44

pintol_TM87 je napisao/la:Termin odlican vrijeme odlicno vikend IGRA ZELJO....19:30 SVI NA GRBAVICU :)
veceras pada Široki ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 apr 2011, 12:44

Ja konto ovo ce biti bolje otkad su supendovali savez ,ali hoce kur. ovo sad svi namještaju hoce da ubodu koji bod dok se ovo nije normalizovalo ...FUJ :evil:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 10 apr 2011, 12:45

Svi u dolinu! 8-)

Jer si jedan jedini,jer si nepobjedivi... :arrow:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Hoorkie
Kontakt:

Post Postao/la Hoorkie » 10 apr 2011, 13:52

Fakat ne vidim razloga sa ovaj defetizam kod pojedinaca. A uostalom i da je sve "odluceno" iza kulisa pa zar se za Zelju navija radi titula??? Mi igramo svoje drugi nek rade sta hoce - njima na cast. Nakon dobre dvije utakmice i ulazka u finale kupa, igraci i klub su zasluzili da veceras napunimo Grbavicu, da im se oduzimo i za zadnje dvije godine to mnogi zaboravljaju u ovom trenutku . Nema opravdanja!

Ocekujem veceras da ce utamica biti znatno drugacija od ona dva susreta u kupu pogotovo onog na Grbavici, jer ne vjerujem da ce Siroki igrati opet sa fakticki 5 igraca u zadnjoj liniji. Opasni jesu imaju par igraca iznad prosjeka Premijer lige ali sam uvjeren u nasu pobjedu uz podrsku sa tribina. Ofanzivno od samog pocetka preko bokova i sigurno cemo imat rezulat.

FORZA ZELJO!
Tiocfaidh ár lá

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 10 apr 2011, 14:14

Takođe,nadam se da će ova tekma sa Širokim biti skroz drukčija u odnosu na onu kup tekmu na Grbavici!Željo nema šta da kalkuliše,jer ko Nam garantuje da je KUP Naš!Da ne bude kao prošle godine(mislim na one odštampane majice na kojim je pisalo "osvajači KUP-a 2010/11".Igrači Želje trebaju razmišljati samo na tekmu koja je prva po rasporedu,isto kao i mi navijači,pa nek bude šta bude!
Jer si jedan jedini,jer si nepobjedivi ŽELJO moja ljubavi!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 apr 2011, 14:22

mah da mi igramo kako treba, uopste ne bi bilo bitno borimo li se za titulu ljudi bi dosli, ali milion je stvari sto tjraju ljude sa utakmica kad vidis tv prenose, jednostavno normalnom covjeku se ne ide da gleda cirkus, siroki zeljo onaj lokalni kabadahija ganja sudiju, sinoc borac sarajevo , borba i dokazivanje srpstva na tribinama ljudi jos uvijek zive u nekom boju na kosovu itd itd, svaki prenos svaka utakmica neko sranje i pored svega toga odgledas 90 minuta niko ne opuca po golu i ko normalan hoce da gleda to?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []