Kakav finis bravooooo

Valjda sutra oko 20 :00 polufinale
Moderator/ica: rio_Ferdy88
šesti na kraju, on najbolje hitce baca u kvalifikacijama ostali na takmicenjima jbgbhsport je napisao/la:Šta je sa Pezerom
Psiha znači.legenda reala je napisao/la:šesti na kraju, on najbolje hitce baca u kvalifikacijama ostali na takmicenjima jbgbhsport je napisao/la:Šta je sa Pezerom
Ovi najjaci se ne trose na kvalifikacijamabhsport je napisao/la:Psiha znači.legenda reala je napisao/la:šesti na kraju, on najbolje hitce baca u kvalifikacijama ostali na takmicenjima jbgbhsport je napisao/la:Šta je sa Pezerom
Ma ovi najbolji odma u prvoj seriji bacili vrhunske hitce preko njegovog ličnog rekorda i odma je bilo jasno da nema ništa od medalje ipak 21.65 je za njega trenutno nedostižan hitacbhsport je napisao/la:Psiha znači.legenda reala je napisao/la:šesti na kraju, on najbolje hitce baca u kvalifikacijama ostali na takmicenjima jbgbhsport je napisao/la:Šta je sa Pezerom
i ja pisem jucer i pitam se gdje su poljaci i onaj francuski pakash...niko ne odgovara, ne znamo sta je s njima hihitaremuha je napisao/la:Gdje su oni najjači 800-metraši ? Meni svi skoro nepoznati. Kakva je konkurencija Pezeru bila ? Jesu li bili najbolji ?
poljak Kzsczot je mislim propustio citavu dvoransku sezonu,ne znam tko je u finalu na 800m jeli spanjolac Arriba tu ili svedanin Kramer?posto nisam nista gledao .babino je napisao/la:i ja pisem jucer i pitam se gdje su poljaci i onaj francuski pakash...niko ne odgovara, ne znamo sta je s njima hihitaremuha je napisao/la:Gdje su oni najjači 800-metraši ? Meni svi skoro nepoznati. Kakva je konkurencija Pezeru bila ? Jesu li bili najbolji ?
u ovoj konkurenciji, ako ne uzme medalju, nece nikada.
kod pezera ne znam jesu li bili svi najjaci, vjerovatno nisu ali su velike face pokupile medalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.