Ne bas, to samo zbog nasih medija, jer i sam znas kakvi su.Sigurno ce im i to Sikiras biti krivHonorar je napisao/la:Luzerski stav. Idi glasaj za SDA.Sarmelino je napisao/la:Ja bi radije da ispadnemo prije USA, da se ne sramotimo kao ostatak drzava sto ce igrati protiv njih. Ni u bilo kojem snu se mi njima necemo ni pribliziti, a o pobjedi da i ne pricam.
FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Treba znati svoje mogucnosti, a nase mogucnosti su te da ne mozemo pored amerikanaca,mozda sam pretjerao kada sam rekao da bi volio vise da ispadnemo prije,ali stvarno ne bi bilo ugodno gledati poraz od 30 razlike nakon tolikog hypea i lozenja..
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Goalgetter
- Kontakt:
A sto da ne? Radije cu uzeti drugo mjesto i fasovati Amera, nego da se borim za 3. mjesto. Opcenito, ni prvi ni zadnji koji bi fasovali od njih, tako da stvarno ne kontam cemu toliki strah. Zasto se u nas toliko strahuje od tog poraza? Vjerovatno i ako izgubimo pljuvaci bi opet docekali svojih 5 minuta.Sarmelino je napisao/la:Treba znati svoje mogucnosti, a nase mogucnosti su te da ne mozemo pored amerikanaca,mozda sam pretjerao kada sam rekao da bi volio vise da ispadnemo prije,ali stvarno ne bi bilo ugodno gledati poraz od 30 razlike nakon tolikog hypea i lozenja..
Ja licno volio bih da ih sretnemo, svako ko je sportas i ko se bavi sportom zna da je cilj mjeriti se sa najboljima, tako da niko ne treba, niti ko strahuje od ove Amerike. Ako dodje do duela, suprostaviti se svim snagama pa sta bude.
Ali da ne letimo pred rudu, tek je jedna tekma iza nas, put do Amerike je dug.
Ma nije mene strah poraza, to je vec 85% sigurno,ma zbog psihe momaka nasih, i dalje su to djeca ****..Goalgetter je napisao/la:A sto da ne? Radije cu uzeti drugo mjesto i fasovati Amera, nego da se borim za 3. mjesto. Opcenito, ni prvi ni zadnji koji bi fasovali od njih, tako da stvarno ne kontam cemu toliki strah. Zasto se u nas toliko strahuje od tog poraza? Vjerovatno i ako izgubimo pljuvaci bi opet docekali svojih 5 minuta.Sarmelino je napisao/la:Treba znati svoje mogucnosti, a nase mogucnosti su te da ne mozemo pored amerikanaca,mozda sam pretjerao kada sam rekao da bi volio vise da ispadnemo prije,ali stvarno ne bi bilo ugodno gledati poraz od 30 razlike nakon tolikog hypea i lozenja..
Ja licno volio bih da ih sretnemo, svako ko je sportas i ko se bavi sportom zna da je cilj mjeriti se sa najboljima, tako da niko ne treba, niti ko strahuje od ove Amerike. Ako dodje do duela, suprostaviti se svim snagama pa sta bude.
Ali da ne letimo pred rudu, tek je jedna tekma iza nas, put do Amerike je dug.
Nadam se da cemo sljedecu bolje igrati nego ovu, nevjerovatno koliko zicera fulamo..A i vanjski sut veoma slabo..
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Svi talenti na ovom forumu neki tezki strucnjaci, ljudi bez muda, pljuvaci i tako dalje... Djeca od 17 godina prave najvece uspjehe sto je ova nasa sprdacina od drzave ikad dobila I OPET ima frajera sto glume neke generale... Bas me ne cudi kako nam cetnici nedaju da se objavi popis, tako je kad smo proklet narod...
protiv svakog se moze, samo treba pronaci pravi nacin. detroit je nasao protiv bullsa 90-tih.
kapacitete imamo, to smo pokazali. jedna luda noce muse i campare uz snaznu podrsku mutica, cerkezovica, kocica i jankovica - nista nije nemoguce.
defanzivno ako odigras na visokom nivou, disciplinovano, pozrtvovano, srcano i bezobrazno - nema tog koga ne mozes dobiti. ako musa moze igrati sa pullenom, whiteom i walkerom (na treningu i utakmicama) - ne vidim sto ne bi mogao sa generacijom amera koja sigurno nije ni blizu ove trojice cedevitinih amera.
prvaci smo evrope i nasa je obaveza da bude konkurentni.
ovi sto skidaju gace prije utakmice, njih treba zanemariti jer po njihovom i plasman u knock out fazu eura prosle sezone bi bio uspjeh. ti bi potpisali 8 mjesto prosle sezone prije pocetka prvenstva, ko i sada sto bi skinuli gace amerima. ova djeca i jesu prvaci evrope jer se ne vode luzerskom filozofijom. dje cemo mi litvance domacine uzeti, cuj bosna da uzme. ma daaaj...uzese!
kapacitete imamo, to smo pokazali. jedna luda noce muse i campare uz snaznu podrsku mutica, cerkezovica, kocica i jankovica - nista nije nemoguce.
defanzivno ako odigras na visokom nivou, disciplinovano, pozrtvovano, srcano i bezobrazno - nema tog koga ne mozes dobiti. ako musa moze igrati sa pullenom, whiteom i walkerom (na treningu i utakmicama) - ne vidim sto ne bi mogao sa generacijom amera koja sigurno nije ni blizu ove trojice cedevitinih amera.
prvaci smo evrope i nasa je obaveza da bude konkurentni.
ovi sto skidaju gace prije utakmice, njih treba zanemariti jer po njihovom i plasman u knock out fazu eura prosle sezone bi bio uspjeh. ti bi potpisali 8 mjesto prosle sezone prije pocetka prvenstva, ko i sada sto bi skinuli gace amerima. ova djeca i jesu prvaci evrope jer se ne vode luzerskom filozofijom. dje cemo mi litvance domacine uzeti, cuj bosna da uzme. ma daaaj...uzese!
Ja ne kontam vas sto skidate gace vec prije utakmice. A cek ti Ameri, oni su ljudi neki od 25 godina jel, u svom primeu? Alo to su djeca isto kao i nasi, imaju isti mentalitet, sve isto samo sto su talentiraniji ali i za to postoji jedan citat : "Hard work beats talent when talent fails to work hard". Sve je moguce 
Za ove promasene zicere itd.. nez ako ste gledali intervju jucer cini mi se za FACE su davali musa i trener , musa je rekao da je svjestan gresaka svojih ali da je to tek prva utakmica i da su bili nervozni a trener isto tako nesto slicno s tim da je svjestan da se ovakve greske kao jucer ne smiju ponavljati. Znaci ljudi su svjesni svojih gresaka i pustite ih neka rade svoj posao, prestanite blatiti trenutnog Evropskog Prvaka.
Za ove promasene zicere itd.. nez ako ste gledali intervju jucer cini mi se za FACE su davali musa i trener , musa je rekao da je svjestan gresaka svojih ali da je to tek prva utakmica i da su bili nervozni a trener isto tako nesto slicno s tim da je svjestan da se ovakve greske kao jucer ne smiju ponavljati. Znaci ljudi su svjesni svojih gresaka i pustite ih neka rade svoj posao, prestanite blatiti trenutnog Evropskog Prvaka.
Ne blati niko nego vi prestanite dizati ove momke u nebesa, evo vidim sta pisete o Americi a ne do Bog da prije Amerike naletimo na 3-4 druge reprezentacije koje su takodjer favorit protiv nas, mogu misliti sta bi sve ispisali ovdje kad bi izgubili.
Nad tobom sunce najljepše sja
Zasto bih prestao dizati ove momke u nebesa? To su nasi prvaci i mi boljih nemamo, ako ces bacati drkicu na ameriku, slobodno 
pola vas je bolesno, opustite se i uživajte u igri naših momaka
@hz ne pisem ja ni o kakvom skidanju gaca, i ne bi potpisao osmo mjesto na EP prosle godine jer sam znao za potencijal ove generacije, reci da je Amerika iznad nas i da ima jos 3-4 ekipe koje su favoriti protiv nas nije skidanje gaca nego realna cinjenica. Ne treba se predati, to se slazem, protiv svakoga se moze, slazem se i to, ali malo mi je smijesno da se samo o Americi pise kao da su prva dva mjesta rezervisana za nas i Ameriku i samo se treba odluciti ko ce se okititi zlatom.
Iskreno prizeljkujem mec protiv Amerike pa koliko god da izgubimo, jer sam duel protiv Amerikanaca je ogromno iskustvo za ove momke
@hz ne pisem ja ni o kakvom skidanju gaca, i ne bi potpisao osmo mjesto na EP prosle godine jer sam znao za potencijal ove generacije, reci da je Amerika iznad nas i da ima jos 3-4 ekipe koje su favoriti protiv nas nije skidanje gaca nego realna cinjenica. Ne treba se predati, to se slazem, protiv svakoga se moze, slazem se i to, ali malo mi je smijesno da se samo o Americi pise kao da su prva dva mjesta rezervisana za nas i Ameriku i samo se treba odluciti ko ce se okititi zlatom.
Iskreno prizeljkujem mec protiv Amerike pa koliko god da izgubimo, jer sam duel protiv Amerikanaca je ogromno iskustvo za ove momke
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koje to favorit protiv nas? Španija? U zadnja 4 meča smo ih 3 puta pobjedili. Francuska? Prošle godine ih pobjedili, jesu sad jači ali ne puno. Finska? To što nam ne leže igrački ne znači da su favoriti. Jedino je Kanada možda blagi favorit. Niko od njim nije favorit, niti mi niti oni, već 50-50. Prestanite svaku našu ekipu podcjenjivat. Sasvim je realno da može doći do USA, ali isto tako možemo ispast od ovih gore pobrojanih ekipa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
E upravo tako, o tome i ja pricam. Covjek navalio s Fincima, ko da su oni evropski prvaci a ne mi. Uzeli su nas na EP jer smo tad isuvise nonsalantno usli u mec, misleci da smo dobili tekmu unaprijed. S onom ekipom sa Njegosem smo jaci od njih tri puta, ovako smo 'samo' duplo jaci, ali ne kazem da nas ne mogu opet dobiti.Unofficialpage je napisao/la:Koje to favorit protiv nas? Španija? U zadnja 4 meča smo ih 3 puta pobjedili. Francuska? Prošle godine ih pobjedili, jesu sad jači ali ne puno. Finska? To što nam ne leže igrački ne znači da su favoriti. Jedino je Kanada možda blagi favorit. Niko od njim nije favorit, niti mi niti oni, već 50-50. Prestanite svaku našu ekipu podcjenjivat. Sasvim je realno da može doći do USA, ali isto tako možemo ispast od ovih gore pobrojanih ekipa.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ipak nije samo tenis za tebe.Unofficialpage je napisao/la:Koje to favorit protiv nas? Španija? U zadnja 4 meča smo ih 3 puta pobjedili. Francuska? Prošle godine ih pobjedili, jesu sad jači ali ne puno. Finska? To što nam ne leže igrački ne znači da su favoriti. Jedino je Kanada možda blagi favorit. Niko od njim nije favorit, niti mi niti oni, već 50-50. Prestanite svaku našu ekipu podcjenjivat. Sasvim je realno da može doći do USA, ali isto tako možemo ispast od ovih gore pobrojanih ekipa.
Kod ove djece se nikad ne zna, uvijek mogu promašiti zicer, otvorenu tricu i tako može otići utakmica u pogrešnom smjeru.
Idemo meč po meč.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Amerika, Kanada, Australija i jedan od ove 3: prošlogodišnja Turska (ako su na onom nivou izuzetno težak meč), Španija s obzirom na domaću publiku i Finska s obzriom na stil igre. Ako nisu favoriti 3 izuzetno teška meča gdje nije niko favorit. Normalno da idemo meč po meč i jesu djeca tako da su i podložna oscilacijama, samo spustite malo očekivanja. Ovo sve govorim zato jer se analiziraju Amerikanci kao da smo već u finalu s njima, ne smijem ni pomisliti šta bi padobranci pisali da izgubimo od ''tamo neke Turske'' ili od ''skijaša Finaca''. Sve je ovo nažalost zato jer smo bez Njegoša.
Francuzi ako nam ne budu skakali u napadu, uzimamo. Jer igraju sa puno gresaka a previse se oslanjaju na fizikalije. Korejanci ih uzeli na trk i pamet prvenstveno. Mislim da nam manje odgovaraju Korejanci i sa njima bi trebao bit veci problem. Igraju slicno kao Finska; trka, borbenost, pamet i naravno sut.
Sva filozofija je slijedeca,traba pucati na zlatnu medalju,dati sve sto je moguce i sto nije moguce za taj cilj.
Ako ne bude moglo a dali smo sve sto smo mogli nista zato,zivot ide dalje.
Ako ne bude moglo a dali smo sve sto smo mogli nista zato,zivot ide dalje.
Hahaha kakva dva faila u zadnjih desetak sekunda meca LTU - ESP (61-63). Prvo spanac gazi liniju na 4.5 sekunde do kraja meca i posle TO litvanac, ja mislim Velicka, gazi takodjer liniju 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
treba ići utakmicu po utakmicu, nastojati podizati formu i samopouzdanje i ne misliti na zlato, amerikance, već jednostavno igrati utakmice koje dolaze, dokle god se može. Ako se dođe i do amerikanaca, igrati isto kao i sa drugima, igrati da pobjediš. Igrati svoju igru, imati svoj pristup.
Ma bravo, o tom ti pricam.save je napisao/la:treba ići utakmicu po utakmicu, nastojati podizati formu i samopouzdanje i ne misliti na zlato, amerikance, već jednostavno igrati utakmice koje dolaze, dokle god se može. Ako se dođe i do amerikanaca, igrati isto kao i sa drugima, igrati da pobjediš. Igrati svoju igru, imati svoj pristup.
na ovu usa reprezentaciju gledam kao na neku obicnu iz koje ce izaci 2-3 prosjecna nba igraca i jedan kvalitetan, a pola ce ih zavrsiti tavoreci po evropi gdje ce 1-2 napraviti nesto bolje karijere. po toj prici, ne vidim prepreke da se nasi momci ne mogu nositi sa njima. turci u prvih 10min dokazuju da nisu nikakav bauk. cim se upuste u trku pocnu gubiti, cim igraju svoju igru i umrtve je - imaju egal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.