Copa América Centenario
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa América Centenario
Čileanci trče ko na drogama.
Aguero je veća **** od Higuaina čim obuče dres reprezentacije. Ovaj jest choker neviđeni, ali barem igra nešto i otvara prostor Messiju, dok se ovaj guzonja nije uspio povezat sve ove godine sa saigračima u napadu. Znaju oni koji prate Argentinu zašto sjedi na klupi.
Aguero je veća **** od Higuaina čim obuče dres reprezentacije. Ovaj jest choker neviđeni, ali barem igra nešto i otvara prostor Messiju, dok se ovaj guzonja nije uspio povezat sve ove godine sa saigračima u napadu. Znaju oni koji prate Argentinu zašto sjedi na klupi.
Chile je posjedom otupio sve napade Argentine a i Martino jer je limitirao krug djelovanja Messija, on i kad prodje nekoga nema kome dodati loptu, mora je vuci par sekundi duze da saceka nekoga da dodje. Mislim da bi bilo bolje da je ostavio DiMariu a Messija gurno naprijed u napad, on uvijek moze izvuci neki preksaj, sut, pa i penal dok ovako Aguero... nigdje veze.
Di Maria je bio povrijeđen i rijetko je ko vjerovao da će uopšte igrati ovdje. Mislim da ga zbog tog izvadi.muamerc je napisao/la:Chile je posjedom otupio sve napade Argentine a i Martino jer je limitirao krug djelovanja Messija, on i kad prodje nekoga nema kome dodati loptu, mora je vuci par sekundi duze da saceka nekoga da dodje. Mislim da bi bilo bolje da je ostavio DiMariu a Messija gurno naprijed u napad, on uvijek moze izvuci neki preksaj, sut, pa i penal dok ovako Aguero... nigdje veze.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@messilla nikad cuo za tog nisam, a vidim igra za Atletico, cudno kako ga upratio nisam.I ne znam sta mi bi al bio sam uvjeren da se penali sutaju nakon 90
Joj kako sudija daje karton, koja emocija. Ahahah, pa ko da vadi pistolj
Ma nije baš redovan u prvom sastavuenobarca je napisao/la:@messilla nikad cuo za tog nisam, a vidim igra za Atletico, cudno kako ga upratio nisam.I ne znam sta mi bi al bio sam uvjeren da se penali sutaju nakon 90
Gube nego šta, a ne vidim ni kako mogu zabiti u produžecima
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ko je ovo drvo pod brojem 13 u Argentini?
Spasi mascherano cisto gol
Tek sad skontah da Dyabale nema ni na klupi, znaci ni pozvan nije, ovaj Martino je stvarno lud 
Ma ne može Messi ovim solažama proci, džabe je...ovo je loša igra Argentine....Biglia daleko od igre, jedino nešto Banega pokušava povezati
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 jun 2016, 04:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sanchez sa ovim šorcom podignutim kako me to živciralo 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Gdje je kod cilea onaj sto je istetoviro precku na ruku , kad je pogodio protiv brazila?
Romero je jedan od rijetkih golmana koji fantasticno cita penale, ako ne useru ovo izvodjaci kod Argentine trebali bi uzet
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ko lani a?bodi123 je napisao/la:Romero je jedan od rijetkih golmana koji fantasticno cita penale, ako ne useru ovo izvodjaci kod Argentine trebali bi uzet
Meni se cini da je Funes Mori broj 13, navodno Barcelona zainteresirana za njega bilamuamerc je napisao/la:Ko je ovo drvo pod brojem 13 u Argentini?
Daj bolan Lamelu ili Gaitana. Koja pichka od trenera.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Cini mi se da je Bravo puno zaj.ebaniji golman i cini mi se da bi mogao skinuti nesto, ako dodje do toga.
Nece Pipita sreca izvoditi.Lillard je napisao/la:Ko lani a?bodi123 je napisao/la:Romero je jedan od rijetkih golmana koji fantasticno cita penale, ako ne useru ovo izvodjaci kod Argentine trebali bi uzet
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Martino ko Čačić, ima još 2 zamjene, a ništa 
Bravo
Sudija je nevjerovatan, koji dramatični potezi i pokreti

Sudija je nevjerovatan, koji dramatični potezi i pokreti
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.