Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Barney Stinson
Kontakt:

Re: Ostale evropske lige

Post Postao/la Barney Stinson » 25 jul 2010, 02:09

Evo mogu ja pokusati... al ponesto, nisam bas pratio sve... idem redosljedom za kojim ja smatram da bi mogao biti:

Hajduk i Dinamo su neprikosnoveni i ne vjerujem da ce ih netko skinuti... A sanse su podjednake 50:50...

Slaven Belupo, standarndno ce biti dobar a i pojacali su se dobro Bušić, Milardovic i Bagarić, Labudović, Poljak sve dobri igrači... Otislo im je par igrača ali nije nijedan nesto puno znacio osim mozda Šafarića...

Rijeka, po meni mislim da bi oni mogli ove godine izboriti Europu... Iako im je otislo nekoliko igraca prije svega bih izdvojio Fernandeza i Pamića imaju dosta dobru ekipu koju su jos pojacali prije svega sa Rodićem, Čavalom i Vukmanom...

Osijek, po meni bi mogli biti hit prvenstva... Lani su imali neiskusnu i premladu ekipu za nesto vise ali ove godine imaju i to neko iskustvo a i dosli su Smoje i Pelaić iz Hajduka te Lukacevic iz Cibalie... Otisli od vaznijih Vida(Bayer L) i Pavličić...

Ovo su po meni ekipe sto ce krojiti vrh, mozda se tu jos ubaci Zagreb(solidna ekipa, ima nekoliko extra igraca tipa Jefron a i doveli su nekoliko igraca) ili netko drugi ali to bi ti otprilike bilo to...

Od ostalih sredina tablice: Karlovac, Cibalia(sve vaznije otislo a doveli sto vec nesto vrijedi je Bartolović), Šibenik(isti slucaj kao i sa Cibaliom)...

Za ispadanje: Lokomotiva, Istra, Inter, Zadar, Hrv. Dragovoljac, Varaždin(Varteks), Split... Prije svega su tu Inter, Hrv Dragovoljac i Zadar... Za Split e ne znam sto da ti kazem puno su doveli igraca e sad valja to sve posloziti... Ako se poslozi kako treba mozda bi i mogli biti hit kao sto si rekao u sto ja osobno sumnjam jer tu je 12-13 novih igraca...

Eto valjda sam ti pomogao barem malo... :)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 jul 2010, 22:54

U ukrajinskom nogometnom prvenstvu kompletirano je 3. kolo. Do druge ovosezonske pobjede stigao je Šahtar, ali, ipak očekivano, bez Eduarda da Silve u sastavu. Šahtar je na svojoj Donbass Areni s minimalnih 1-0 slavio protiv Zorje, a jedini je gol postigao Dmitro Čigrinskij glavom nakon ubacivanja Coste u 87. minuti.
Darijo Srna je kao kapetan svih 90 minuta proveo na travnjaku, a Eduarda trener Mircea Lucescu nije uvrstio niti među rezerve. Logičan potez, ipak su od službenog predstavljanja po transferu iz Arsenala prošla samo dva dana.

Redoslijed: 1. Dnjipro Dnjipropetrovsk 9, 2. Šahtar 7, 3, Dinamo Kijev 7, 4. Vorskla 6, 5. Arsenal Kijev 6...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 jul 2010, 22:59

Nogometaši bečkog Rapida katastrofalno su otvorili novu sezonu u austrijskom nogometnom prvenstvu, porazima u prva dva kola. Nakon što su u 1. kolu poraženi na gostovanju kod Wackera s čak 4-0, u drugom je kolu bolji od Rapida na njihovom Gerhard Hanappi stadionu bio Wiener Neustadt s 2-1.
Gubio je Rapid 2-0 već do 25. minute, a u 73. minuti je nadu domaćim gledateljima, kojih se okupilo oko 15.000, dao Nikica Jelavić smanjivši na 2-1. Hrvatskom je reprezentativcu to bio prvi ovosezonski prvenstveni gol, ali on nije uspio spriječiti novi poraz Rapida. Jelavić je odigrao svih 90 minuta i bio je jedan od boljih pojedinaca svoje momčadi.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jul 2010, 23:03

Gledao prvo poluvreme i negativno sam iznenadjen igrom Rapidam,Wr.Neustad ih je razbucao jednostavno.Ocekivao sam da bi mogli nesta vise da urade ali nista.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jul 2010, 22:52

evo dubrave, evo dubrave :D :D Ali, budem sutra napisao koju o prvenstvu HRV, jer me sad zabolili prsti pisajući na temi Dinama.
Barney je to manje više lijepo napisao i manje više bih se složio s njim, samo ću ja sutra nadodati još koju.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 jul 2010, 16:05

CENTRALNI branič portugalske nogometne reprezentacije Bruno Alves (28) novi je igrač ruskog Zenita iz St. Peterburga, piše A Bola.

Prema portugalskom dnevniku transfer je “gotova stvar”, a Alves će zamijeniti svoj dosadašnji klub Porto Zenitom uz odštetu od 23 milijuna eura, sedam manje no što je Porto prvotno zahtijevao.

Boje Porta Alves brani od 2001. godine s tim da je tri sezone odigrao na posudbi u Farenseu, Vitoriji Guimaraes i AEK-u iz Atene.

Za portugalsku reprezentaciju Alves je odigrao 35 utakmica i pritom postigao pet golova, a bio je dio momčadi koju je Carlos Queiroz poveo na SP u Južnoafričkoj Republici.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Sofrudony
Kontakt:

Post Postao/la Sofrudony » 29 jul 2010, 21:57

Galatasaray - OFK Beograd 2:2 :shock:
Kakav posao OFKE u Istanbulu, svaka cast, Galata podbacila u ovoj utakmici.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jul 2010, 18:17

Nigerijac Emanuel Obiora Odita treći put u karijeri postao je član Javora iz Ivanjice.
Posle višegodišnjeg boravka u inostranstvu (Al Ain 2007/2008, Vesterlo 2008/2010) Odita se vratio u srpski fudbal a ponovo će nositi dres kluba u kojem je počeo evropsku karijeru.

Svaka im cast za ovaj potez.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jul 2010, 22:44

Al' je Standard prs'o od odlaska JOvanovica to je strasno.PRedvidjam im ove sezone cvrst boravak u sredini terena sa ovakvom igrom.
Jedva 1:1 sa Waregemom kuci i to ga nebi ni dali da nije Meert dobio crveni i da nisu Defoura ostavili samog na petercu kod gola.Lose veoma lose.
Inace ovom tekmom se i otvorila sezona u Belgiji.
Glavni kandidati ponovo Anderlecht,Genk,Club Brugge a nebi me cudilo i da se Gent tu prikljuci.

Od igraca iz ovoga dela Srbija,Hrvatska Bih tu su:

Srbija:
Nemanja Rnic(Anderlecht)
Stefan Scepovic(Cl.Brugge)
Bojan Jorgacevic(Gent)
Nebojsa Pavlovic(Kortrijk)
Včadan Kujovic (Lierse)
Jugoslav Lazic(lokeren)
Hrvatska:
Alen Pamic(Standard)
Ivan Perisic(Cl.Brugge)
Tomislav Mikulic(Germinal)
Leon Benko(Kortrijk)
Mario Carevic(Kortijk)
Ivan Leko(Lokeren)
Antun DUnkovic(Mechelen)
Alen Pamic (St.Liege)
BIH:
Ervin Zukanovic(Eupen)
Adnan Custovic(Gent)
Sulejman Smajic(Lokeren)
Boris Pandza(Mechelen)
Boubacar Dialiba(Mechelen)
Adnan Mravac(Westerlo)

Eto to bi bilo to.Bice ova sezona zanimljiva i za nas iz regiona jer dosta nasih igraca igra ovamo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2010, 00:53

Igor Duljaj i Mirčea Lučesku pošteno su se isplakali na oproštaju. Odlazak srpskog fudbalera iz ukrajinskog Šahtjora naterao je mnogim navijačima suze na oči. Duljaj je proveo šest i po godina u Donjecku, gde je poštenim odnosom stekao status ljubimca kluba, ali ga profesionalizam odvodi u novu prvoligašku ekipu Sevastopolj, zajedno sa saigračem, Poljakom Marijušem Levandovskim.

Na oproštaju su pred novinare izašli Lučesku i Levandovski, bez Duljaja.

- Duljaj se izvinjava svima što nije mogao da dođe na poslednju konferenciju za novinare, jer je za njega ovaj oproštaj težak emotivni trenutak - rekao je Lučesku, prenosi Kurir.

Dok se obraćao skupu, Rumunu su opet potekle suze.

- Svaki rastanak teško preživljavam. Jutros mi je u kancelariju ušao Duljaj da se pozdravimo, počeli smo odmah da plačemo. On i Marijuš su veliki fudbaleri, prave ljudine, koje su stvarale istoriju Šahtjora. Uz njihovu pomoć osvojeni su brojni trofeji, menjali su imidž kluba i grada.

Novinari, ipak, nisu ostali bez poruke srpskog fudbalera.

- Duljaj je poručio da će njegovo srce i duša ostati uz Šahtjor i da nikada neće zaboraviti vreme koje je proveo u Donjecku. Francuzi imaju izreku - odlazak je na neki način smrt. To je ono što sam osetio prateći ova dva momka iz kluba. Mnogo ih volim i poštujem - završio je Lučesku.

Jos jedan pokazatelj da je Igor zapravo velika legenda ovoga kluba kojeg ce navijaci uvek rado spominjati.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 31 jul 2010, 00:56

sta li stiven defour radi u toj hameljskoj ligi da mi je samo znati...on bi sa slomljenom nogom tu bio najbolji...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2010, 01:15

gruezi je napisao/la:sta li stiven defour radi u toj hameljskoj ligi da mi je samo znati...on bi sa slomljenom nogom tu bio najbolji...
Nije ni Defour sto je nekada bio,od 2007 prakticno on ne moze da odigra tekmu na svome nivou kako je pre mogao Kada se setim da je 2006/07 bio najbolji igrac lige pa 2007/08 treci ja mislim.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 31 jul 2010, 01:18

valja se motivisat jarane nije lahko igrat 30 tekmi godisnje protiv igraca koji ti nisu ni do koljena..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2010, 23:00

Rezultati vecerasnjeg dela 1.kola belgijske lige.Anderlecht ocekivano pobedio Eupen 4:1,iako su gubili 1:0 golom Zukanovica.
Anderlecht-Eupen 4:1
Kortrijk-Cl.Brugge 1:0
Mechelen-Lokeren 2:0
St.Truiden-Lierse 1:0
Westerlo-Gent 0:1

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 31 jul 2010, 23:24

Što se HNl-a tiče slažem se sa barnijem osim u vezi Splita, oni se neće borit za opstanak, nego po meni mogu 3. biti. Imaju ekstra igrače, igrali dobro na pripremama, bili bolji i od Rijeke, nesretno izgubili i razmontirali Varaždin. Imaju dosta kvalitetnih igrača: Frane(Hajduk, Osijek, Otelul Galati) i Ante Vitaić(Hajduk, Osijek), Sead Bučan(Željo), Velimir Vidić(Zrinjski, Široki, Žilina), Predrag Šimić(Željo, Široki, Hajduk, Zrinjski, Maribor), Zvonimir Deranja(Hajduk, Le Mans, Mouscron). Ove godine su moj potajni favorit za kojeg navijam.
Evo sažeci sa utakmice NK Rijeka-RNK Split 1:0
http://hrt.hr/index.php?id=hnl-video10& ... 9ad9c58001

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 01 avg 2010, 16:02

na neutralnom terenu u plocku se u 17.00 sastaju lech i jagiellonia za poljski superkup.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 avg 2010, 18:21

Derby ruskog prvenstva Spartak Moskva - CSKA trenutno 0 -0 uz fantasticnu atmosferu na tribinama 8-) 8-)

bas mi se svidja ova ruska liga...sve vise napreduju i idu ka evropskom vrhu...

nekoliko izuzetno kvalitetnih timova,iz godine u godinu zanimljivija i kvalitetnija liga 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 avg 2010, 18:37

1-0 za Spartak autogol Vasilya Berezutskog...al katastrofalna greska Akynfeeva...smijesan i bizaran gol :mrgreen: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 avg 2010, 18:48

1-1 Ignasevich iz slobodnjaka u 81 minuti....fantasticna tekma 8-)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 avg 2010, 18:59

1-2 Wagner Lowe u 93 min...lopta pogodila Stranzla i usal u gol za veliki preokret i slavlje gostiju...odlicna asistencija Mamaeva

Kakva utakmica 8-)

Kraj 1-2

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.