Hajduk i Dinamo su neprikosnoveni i ne vjerujem da ce ih netko skinuti... A sanse su podjednake 50:50...
Slaven Belupo, standarndno ce biti dobar a i pojacali su se dobro Bušić, Milardovic i Bagarić, Labudović, Poljak sve dobri igrači... Otislo im je par igrača ali nije nijedan nesto puno znacio osim mozda Šafarića...
Rijeka, po meni mislim da bi oni mogli ove godine izboriti Europu... Iako im je otislo nekoliko igraca prije svega bih izdvojio Fernandeza i Pamića imaju dosta dobru ekipu koju su jos pojacali prije svega sa Rodićem, Čavalom i Vukmanom...
Osijek, po meni bi mogli biti hit prvenstva... Lani su imali neiskusnu i premladu ekipu za nesto vise ali ove godine imaju i to neko iskustvo a i dosli su Smoje i Pelaić iz Hajduka te Lukacevic iz Cibalie... Otisli od vaznijih Vida(Bayer L) i Pavličić...
Ovo su po meni ekipe sto ce krojiti vrh, mozda se tu jos ubaci Zagreb(solidna ekipa, ima nekoliko extra igraca tipa Jefron a i doveli su nekoliko igraca) ili netko drugi ali to bi ti otprilike bilo to...
Od ostalih sredina tablice: Karlovac, Cibalia(sve vaznije otislo a doveli sto vec nesto vrijedi je Bartolović), Šibenik(isti slucaj kao i sa Cibaliom)...
Za ispadanje: Lokomotiva, Istra, Inter, Zadar, Hrv. Dragovoljac, Varaždin(Varteks), Split... Prije svega su tu Inter, Hrv Dragovoljac i Zadar... Za Split e ne znam sto da ti kazem puno su doveli igraca e sad valja to sve posloziti... Ako se poslozi kako treba mozda bi i mogli biti hit kao sto si rekao u sto ja osobno sumnjam jer tu je 12-13 novih igraca...
Eto valjda sam ti pomogao barem malo...