Euroliga 16/17
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 16/17
Kosarkasku sekciju Barce treba ugasiti 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
To je davno konstatiranosekretar je napisao/la:Kosarkasku sekciju Barce treba ugasiti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Mene je drzala ljubav prema tom klubu mozda najduze od vas svijuKingJamesMVP je napisao/la:To je davno konstatiranosekretar je napisao/la:Kosarkasku sekciju Barce treba ugasiti
Ali nemam snage ni ja vise
Baskonia? Igraju i oni za oko atraktivnu kosarku.Kawhi je napisao/la:Cak ni ja koji mrzim Zvezdu necu reci da igra ruznu kosarku. Zapravo jedino Bamberg, Real i CSKA igraju ljepse u EL.
dobre guzove ima Belma
- alan_kardec
- Kontakt:
Poklapaju se rezultati samo tako 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
https://www.youtube.com/watch?v=sOY1cDM_B6YDANTES je napisao/la:nisam, šta kaže?Puma je napisao/la:Sto bi rekli, ljepota je u ocima posmatraca, ali mislim da ce se vecina sloziti da Maccabi igra najruzniju kosarku.
@DANTES
Jesi li gledao onaj intervju Dzikica za Beta ? Koji je ono kralj, jedino njega i Novicu respektujem iz Partizana.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Puma je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=sOY1cDM_B6YDANTES je napisao/la:nisam, šta kaže?Puma je napisao/la:Sto bi rekli, ljepota je u ocima posmatraca, ali mislim da ce se vecina sloziti da Maccabi igra najruzniju kosarku.
@DANTES
Jesi li gledao onaj intervju Dzikica za Beta ? Koji je ono kralj, jedino njega i Novicu respektujem iz Partizana.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakv igrac je ovaj Minnerath iz Avtodora, strasno. Moguce da mu je cilj povratak u NBA ali bukvalno predominantan igrac u Europi.
Call the coroner!
Sony Weems odbio doping test, Rudd i Mekel se odazvali. Prijeti mu suspenzija FIBA-e, a i na treningu Maccabija se nije pojavio... možda će ga otpustit.
Zalosna ova Barcelona
kako su samo dosli na ovog trenera,nikada mi nece biti jasno.
trener je odličan, a roster je bljaklumani je napisao/la:Zalosna ova Barcelonakako su samo dosli na ovog trenera,nikada mi nece biti jasno.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:trener je odličan, a roster je bljaklumani je napisao/la:Zalosna ova Barcelonakako su samo dosli na ovog trenera,nikada mi nece biti jasno.
Ovaj trener je najgori trener Barce u zadnjih 15 god...Ovaj nacin igre prolazi samo u Grckoj....
Barcokas je jedan od najboljih trenera u Evropi.
Druga je stvar sto su ove sezone u najvecim problemima sa povredama. Od prvog kola stalno imaju po 3-4 i vise povrijedjenih igraca..
Druga je stvar sto su ove sezone u najvecim problemima sa povredama. Od prvog kola stalno imaju po 3-4 i vise povrijedjenih igraca..
Barcokas je trener kojeg je Spanulis proslavio.....kakve povrede..Pa nema ekipe u e.l bez povreda svi se muce..
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 02 feb 2017, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Bartzokas jednostavo ne zna voditi ovu ekipu Barce. I za sviju bi bilo najbolje da sto prije napusti ekipu. Ova ekipa ne igra odbranu nikako. Ali ne moze niko reci da je odron ekipa,kad nije. Ima pehova sa ozljedama,slazem se i to. Ali jednostavno ne ide. Nema hemije izmedju ekipe i trenera. Ne ide i ne ide.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nel se ugasi ova Barcelona u košarci. Samo se sramoti
LeBron James
sekretar je napisao/la:Bartzokas jednostavo ne zna voditi ovu ekipu Barce. I za sviju bi bilo najbolje da sto prije napusti ekipu. Ova ekipa ne igra odbranu nikako. Ali ne moze niko reci da je odron ekipa,kad nije. Ima pehova sa ozljedama,slazem se i to. Ali jednostavno ne ide. Nema hemije izmedju ekipe i trenera. Ne ide i ne ide.
Jeste, ko i Dudu Ivkovica. A prosle godine ga je proslavio Delaney.lumani je napisao/la:Barcokas je trener kojeg je Spanulis proslavio.....kakve povrede..Pa nema ekipe u e.l bez povreda svi muce..
Nema ekipa u EL koju muce povrede kao Barselonu. Pa bog te, samo su im Rice, Vezenkov i Tomic odigrali svih 20 utakmica u EL. Ne znam postoji li ekipa koja je toliko bila okrnjena povreda.. da im samo trojica od 12 igraca odigraju sve utakmice. A pri tome dovedu igraca da bude zamjena za one povrijedjene i on se nedugo posle povrijedi.
Klaver, Oleson i Koponen propustili po 3 utakmice. Doelman 6. Erikson i Perperoglu po 7. Ribas odigrao samo dvije utakmice.. Meni je cudno da su oni uopste 10i na tabeli sa ovakvim malerima.. ali u svakom slucaju, drago mi je da gube. Jedna manje opcija za top 8.
dscile je napisao/la:Jeste, ko i Dudu Ivkovica. A prosle godine ga je proslavio Delaney.lumani je napisao/la:Barcokas je trener kojeg je Spanulis proslavio.....kakve povrede..Pa nema ekipe u e.l bez povreda svi muce..
Nema ekipa u EL koju muce povrede kao Barselonu. Pa bog te, samo su im Rice, Vezenkov i Tomic odigrali svih 20 utakmica u EL. Ne znam postoji li ekipa koja je toliko bila okrnjena povreda.. da im samo trojica od 12 igraca odigraju sve utakmice. A pri tome dovedu igraca da bude zamjena za one povrijedjene i on se nedugo posle povrijedi.
Klaver, Oleson i Koponen propustili po 3 utakmice. Doelman 6. Erikson i Perperoglu po 7. Ribas odigrao samo dvije utakmice.. Meni je cudno da su oni uopste 10i na tabeli sa ovakvim malerima.. ali u svakom slucaju, drago mi je da gube. Jedna manje opcija za top 8.
Dudu Ivkovica ne poredi sa polovnjacima a proslu sezonu ne znam pocemu treba da slavi..
CSKA bez Nanda,Tea odigra odlicno.Fener povrede...da ne idem dalje...nije u povredema nego je nacin igre problem..
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 5 gostiju.