Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak
Svakako svidlila mi se formacija i pocetni sastav sinoc jer imamo mogucnost za veci posjed lopte jedino nam bekovi nisu bas dobri da imamo igraca za sirinu jer Duljevic/Hajrovic itd nisu toliko dobri da igramo snjima a Visca je bolji kad je blizi prema golu.
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- ASD
- Kontakt:
U ofanzivi je najvise limitiran. Nije neki strijelac, tacnije, u Dinamu je katastrofalan, a vala nije ni neki asistent.DrFilgud je napisao/la:Gojak moze igrati samo u ofanzivi, kao sinoc, gdje mu fizicka limitiranost nije veliki hendikep za ekipu.
Gdje god da ode, na kraju ce igrati ofanzivnog veznog. Naravno, ne racunam HNL i slicne male lige.
Po tom pitanju nije veliki upgrade u odnosu na Duljevica, osim naravno ako ne popravi neke stvari.
vec je neki box to box nesto sa limitiranim fizičkim prediapozicijama
pjanic,besic,gojak,krunic...nema zime kad su veznjaci u pitanju....jos samo da neko sapne ovom 'wanna be' strucnjaku da saric nije fudbaler i da ga treba predati amelu tuki da mu glumi zeca u pokusaju nabijanja norme za svjetsko.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
babino je napisao/la:ovakav-onakav, sinoc je pokazao da je doktor fudbalskih nauka za cimirota i sarica.
pjanic,besic,gojak,krunic...nema zime kad su veznjaci u pitanju....jos samo da neko sapne ovom 'wanna be' strucnjaku da saric nije fudbaler i da ga treba predati amelu tuki da mu glumi zeca u pokusaju nabijanja norme za svjetsko.
Dosta vise Dinama, treba se okusati u ozbiljnijim ligama da se navikne na drugi stil igre. Najbolje bi mu bilo(zbog razvoja) u Njemackoj po mom misljenju.
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Neki solidan Bundesligaš bi mu sjeo. Hoffenheim, Frankfurt...
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ArtVandelay
- Kontakt:
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- ArtVandelay
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Da li ce preci negdje? Bas se nesto stisalo...
I mene zanima. Rekao je da mu pitamo cacu menadzera o transferu.
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Nije katastrofa ako ostane makar je standardan i realno nije dinamo los klub.ArtVandelay je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Da li ce preci negdje? Bas se nesto stisalo...
I mene zanima. Rekao je da mu pitamo cacu menadzera o transferu.
Isto sam posao napisati.Raonffa je napisao/la:Fino se snašao na malom prostoru
Evo razmisljam sta bi bilo pametnije, jos jednu sezonu kao prvotimac u Dinamu ili negdje u Ligu 5 s velikim upitnikom kada su minute u pitanju.
Sjetih se Pjace, Roga i ostale ekipe koji griju klupe u svojim timovima...doduse uzeli su u startu preveliki zalogaj.
Pa ako bi izabrao neki klub po mjeri, zašto da ne, al' ne treba ni ići grlom u jagode opet, pogotovo što ove godine Dinamo ima realne šanse da zaigra u LP, to bi mu donijelo totalnu afirmaciju i sljedeće godine bi sigurno mogao birati 80% klubova gdje želi nastaviti karijeru.hurem je napisao/la:Isto sam posao napisati.Raonffa je napisao/la:Fino se snašao na malom prostoru
Evo razmisljam sta bi bilo pametnije, jos jednu sezonu kao prvotimac u Dinamu ili negdje u Ligu 5 s velikim upitnikom kada su minute u pitanju.
Sjetih se Pjace, Roga i ostale ekipe koji griju klupe u svojim timovima...doduse uzeli su u startu preveliki zalogaj.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bhfanatic14, Bordo10, BordoArmy88, Bosanac90, Cautinho, celikmilan, CHR, Confiance, dzemil, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, HariTz, Hrammm1921, J1897, jasmin10, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, leo1946, ljevak, marlostanf1eld, MikiPirs, MostarNeretva, Muumii, N3R3D, NisamIsmirMirvic, PointBlank, Proximic, RaZuti, SanaBosna, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, TETRAPAK, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, Venom, zikerrz21 i 293 gosta.