Kenan Kodro
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Kenan Kodro
robert se ne bi slozio,kodro mu sigurno nije u onih 5% sto nisu standardni:-)
kriju ga od skauta Reala
prevljak je za ovog igracina...roberte progledaj
prevljak je za ovog igracina...roberte progledaj
Cim se prelazni rok zavrsi, Kodro stupa na scenu.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Hajmo Atalanta karaj nejac.
-
Nerminovic
- Kontakt:
pa nismo Sarajevosamoposmatram je napisao/la:Hajmo Atalanta karaj nejac.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
samoposmatram
- Kontakt:
Isto se kofrce.Nerminovic je napisao/la:pa nismo Sarajevosamoposmatram je napisao/la:Hajmo Atalanta karaj nejac.
Evo Kene. Ide hladan tus domacinu u sudijskoj nadoknadi. Atalanta nije ni svjesna sta ih ceka.
Ovaj Kenan Kodro je prevara u rangu Tina Susica, reklamirali su ga ko neku igracinu ali godina za godinom kako prolazi ovaj igrac ide u sve slabije lige, i ekipe, sada se spustio do Danska, kladim se da bi slijedeca stepenica ili ona nakon slijedece mogla biti BH liga...
Inace ja da sam selektor ili trener nekog kluba bitna referenca u procjeni igraca bi mi bilo njegovo prezime tj. cinjenica je li sin, necak itd. nekog bivseg poznatog fudbalera, ako se ispostavi da jeste automatski bi tog igraca prekrizio jer je dokazano da su takvi igraci teski promasaji koji su fudbalski put gradili kroz prezime koje nose a ne kvalitetne igre i talenat.
Inace ja da sam selektor ili trener nekog kluba bitna referenca u procjeni igraca bi mi bilo njegovo prezime tj. cinjenica je li sin, necak itd. nekog bivseg poznatog fudbalera, ako se ispostavi da jeste automatski bi tog igraca prekrizio jer je dokazano da su takvi igraci teski promasaji koji su fudbalski put gradili kroz prezime koje nose a ne kvalitetne igre i talenat.
japa je napisao/la:Ovaj Kenan Kodro je prevara u rangu Tina Susica, reklamirali su ga ko neku igracinu ali godina za godinom kako prolazi ovaj igrac ide u sve slabije lige, i ekipe, sada se spustio do Danska, kladim se da bi slijedeca stepenica ili ona nakon slijedece mogla biti BH liga...
Ja kad sam ovo napisao prije pola godine pola foruma me napalo, Kodri gdje god da je otišao nije trebalo dugo da završi na klupi
Ma napadali su tako raju kad smo pisali isto za Tinki vinkija i kakva je on prevara, cesto se nasmijem kad se sjetim.Vucevich je napisao/la:japa je napisao/la:Ovaj Kenan Kodro je prevara u rangu Tina Susica, reklamirali su ga ko neku igracinu ali godina za godinom kako prolazi ovaj igrac ide u sve slabije lige, i ekipe, sada se spustio do Danska, kladim se da bi slijedeca stepenica ili ona nakon slijedece mogla biti BH liga...
Inace ja da sam selektor ili trener nekog kluba bitna referenca u procjeni igraca bi mi bilo njegovo prezime tj. cinjenica je li sin, necak itd. nekog bivseg poznatog fudbalera, ako se ispostavi da jeste automatski bi tog igraca prekrizio jer je dokazano da su takvi igraci teski promasaji koji su fudbalski put gradili kroz prezime koje nose a ne kvalitetne igre i talenat.![]()
Ja kad sam ovo napisao prije pola godine pola foruma me napalo, Kodri gdje god da je otišao nije trebalo dugo da završi na klupi
A tek sad vidim da je Keno talenat i ovdje zagrijao klupu
-
samoposmatram
- Kontakt:
Imali ko da ga prati u Danskoj, da napise koju kako mu ide u novoj sredini?
- JackTheStripper
- Kontakt:
samoposmatram je napisao/la:Imali ko da ga prati u Danskoj, da napise koju kako mu ide u novoj sredini?
Ima. @Nerminovic. Po postovima na ovoj temi ne bi bas rekao da je odusevljen.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Slabo ja pratim tu smijesnu ligu
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
samoposmatram
- Kontakt:
Danas u prvih 11?
Skautima Reala zabranjen ulazak na stadion.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Opet na klupi ... aj aj aj aj slabooo
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ovo je vec zabrinjavajuce. SImon Poulsen, jel to stari reprezentativac?
Prevara u rangu TSSa i Anelke Hadžića.
Ko sve igra za repku hebote!
Ko sve igra za repku hebote!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bez nastupa danas... Kenane, koga vodis na Atalantu ???
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], imekorisnicko, izdzezveubrazil i 52 gosta.