Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Tarik14
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la Tarik14 » 25 avg 2009, 00:06

Genghis je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Gledajuci kako trenutno igra Estonija nije nemoguce da oni, sasvim slucajno, izbore remi protiv Turske. Nije mnogo realno ali treba se nadati tome.To bi nama puno pomoglo s obzirom da je Estonija vec jedan put odigrala 0-0 protiv Turske u Tallinu.
Samo da nama ne otmu koji bod, sa Brazilom su igrali 0-1 (izgubili), istina prijateljska , ali i danas dan se cudim kako smo ih nabili 7-0. Jesmo mnogo kvalitetna reprezentacija, ali pogledaj rezultate Estonije u zadnjih nekoliko susreta:

Estonija - Brazil 0-1
Estonija - Porgugal 0-0
Estonija - Ekv. Gvineja 3-0
Vels - Estonija 1-0
Estonija - Armenija 1-0
Armenija - Estonija 2-2

Tako da bi se njih trebalo "pribojavati" vise nego Armenije ... ako izostavimo utakmicu sa nama oni bi iz 5 utakmica imali gol razliku -3 ... I kada mi pobjedimo jednu "finu" selekciju poput njih 7-0 onda usput svatimo nas kvalitet, pogotovo napadacki ... ali u svakom slucaju remi Estonaca i Turaka bi nam trebao biti opomena da se nigdje ne ide sa vec upisana 3 boda.
Upravu si, tesko nama u Estoniji! :| Estonija jeste mozda slaba ekipa ali je vrlo nezgodno igrati protiv njih u Talinu.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 25 avg 2009, 00:09

jel zna neko kad karte idu u prodaju protiv turaka..da kupim dok nisam pare potrosio
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 avg 2009, 00:11

edo_malesak je napisao/la:jel zna neko kad karte idu u prodaju protiv turaka..da kupim dok nisam pare potrosio
Mislim da se puštaju u prodaju od srijede.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 avg 2009, 00:13

edo_malesak je napisao/la:jel zna neko kad karte idu u prodaju protiv turaka..da kupim dok nisam pare potrosio
U srijedu 26. avgusta. ;)

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 25 avg 2009, 00:22

u srijedu sam u Sarajevu..pa ako znate gdje se ima uzeti u Sarajevu bilo bi dobro da napiseta..hvala unaprijed
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 avg 2009, 00:28

edo_malesak je napisao/la:u srijedu sam u Sarajevu..pa ako znate gdje se ima uzeti u Sarajevu bilo bi dobro da napiseta..hvala unaprijed
Sarajevo :

Agencija Centrotrans / Ferhadija 16

Agencija Centrotrans / Općina N. Grad

Agencija Centrotrans / Autobusna stanica ;)

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 25 avg 2009, 00:34

Na stranici saveza piše da je u četvrtak.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 avg 2009, 01:53

Za one koji razumiju Engleski, evo gdje mozete pratiti utakmicu BIH-Turska :

http://www.setanta.com/AU/Customer-Info ... nid-58245/

Obratite paznju kako opisuju nasu reprezentaciju kao "surprise outfit". :roll: Mene i dalje smeta to sto veliki broj navijaca u svijetskoj fudbalskoj javnost i dalje smatraju BIH kao jedno veliko "iznenadenje" u ovim kvalifikacija. Nadajmo se da ce se to sve promjeniti kada, ako bog da, savladamo Tursku i plasiramo se u baraz za SP.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 avg 2009, 08:46

Tarik14 je napisao/la:Za one koji razumiju Engleski, evo gdje mozete pratiti utakmicu BIH-Turska :

Obratite paznju kako opisuju nasu reprezentaciju kao "surprise outfit". :roll: Mene i dalje smeta to sto veliki broj navijaca u svijetskoj fudbalskoj javnost i dalje smatraju BIH kao jedno veliko "iznenadenje" u ovim kvalifikacija. Nadajmo se da ce se to sve promjeniti kada, ako bog da, savladamo Tursku i plasiramo se u baraz za SP.
Fakat :!: Bas se ocekivalo da cemo biti drugi ispred polufinalste EP-a,levati ovi u EU :arrow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 25 avg 2009, 08:55

Pa po meni i jeste taj famozni "upset" kad ekipa iz četvrtog bubnja drži 2. mjesto i to čak i sa pravom na kiks.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 avg 2009, 09:50

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090823085
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

benjamin keran
Kontakt:

Post Postao/la benjamin keran » 25 avg 2009, 09:58

trebamo sto bolje navijati za nase u zenici protiv turaka ne gledati njih samo svoje i pjevat svih 90 min bez prestanka i volio bi kad bi robijasi kao najveca organizovana skupina na toj tekmi vise navijala i pozivala druge da navijaju kako je lijepo sad kad gledam snimke na mob sa utakmice protiv belgije kad se cuje BOSNA JE SAMPION OOOOOOOO samo navijanje i rezultatz je tu al ako ne prodjemo dobro u armeniji mozemo zaboravit na sve al se iskreno nadam i uvjeren sam da mozemo dobit i jedne i druge,nije samo cilj doc do baraza u ove next dvije tekme cilj je osigurat sto bolji plasman na fifinoj listi
SAMO JE JEDNA JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA!
SAVEZ NAPOLJEEEEEE!!!!!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 avg 2009, 14:55

bistrikboy je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Za one koji razumiju Engleski, evo gdje mozete pratiti utakmicu BIH-Turska :

Fakat :!: Bas se ocekivalo da cemo biti drugi ispred polufinalste EP-a,levati ovi u EU :arrow:
Nije se ocekivalo ali recimi iskreno : Zar je toliko iznenadenje da je Dzeko drugi najbolji strijelac u evropskim kvalifikacija? Zar je toliko iznenadenje da smo dali 18 golova u 6 utakmica? Zar je toliko iznenadenje da smo 4 bodova ispred Turske u ovom trenutku? NIJE! To nisu iznenadenja! To je rad, iskustvo, znanje i borbenost! Medutim, u fudbalskoj javnost, cim jedna mala drzava napravi par dobrih rezultata onda se automatski govori da je iznenadenje i to mene izuzetno smeta. Kakav bi bio danasnji nogomet kada bi dobre rezultate imale samo Spanija, Engleska, Njemacka, Italija, Brazil, Argentina, Francuska i Portugal????????

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 25 avg 2009, 15:04

Da upravu si , netrebamo se osvrtati na to , u yeveran akobogda po pobjedu pa onda na punom bilinom po pobjedu i cao turska
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 25 avg 2009, 15:14

benjamin keran je napisao/la:trebamo sto bolje navijati za nase u zenici protiv turaka ne gledati njih samo svoje i pjevat svih 90 min bez prestanka i volio bi kad bi robijasi kao najveca organizovana skupina na toj tekmi vise navijala i pozivala druge da navijaju kako je lijepo sad kad gledam snimke na mob sa utakmice protiv belgije kad se cuje BOSNA JE SAMPION OOOOOOOO samo navijanje i rezultatz je tu al ako ne prodjemo dobro u armeniji mozemo zaboravit na sve al se iskreno nadam i uvjeren sam da mozemo dobit i jedne i druge,nije samo cilj doc do baraza u ove next dvije tekme cilj je osigurat sto bolji plasman na fifinoj listi

da horde kojim slucajem organizovano bodre repku(ali samo bodre ljubav najvecu) pjesam nebi stala 90 minuta, kao sto ne stane ni na kosevu, a BHF ne moze na tom nivou odraditi tekmu da cijeli stadion pokrene
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 avg 2009, 15:15

Tarik14 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:

Nije se ocekivalo ali recimi iskreno : Zar je toliko iznenadenje da je Dzeko drugi najbolji strijelac u evropskim kvalifikacija? Zar je toliko iznenadenje da smo dali 18 golova u 6 utakmica? Zar je toliko iznenadenje da smo 4 bodova ispred Turske u ovom trenutku? NIJE! To nisu iznenadenja! To je rad, iskustvo, znanje i borbenost! Medutim, u fudbalskoj javnost, cim jedna mala drzava napravi par dobrih rezultata onda se automatski govori da je iznenadenje i to mene izuzetno smeta. Kakav bi bio danasnji nogomet kada bi dobre rezultate imale samo Spanija, Engleska, Njemacka, Italija, Brazil, Argentina, Francuska i Portugal????????
Ti si u svom postu napisao sve iznenadjenje do iznenadjenja :arrow:

Inace mi volimo da zabijamo 18 golova u 6 tekmi,to smo vazda radili :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2009, 15:23

Veoma veliko iznenađenje obzirom na dosadašnje rezultate naše reprezentacije koja je obično kvalifikacije započinjala katastrofalno a tek kasnije smo se vraćali.

Što se tiče Estonije, ja sam gledao utakmicu Estonija - Turska i Turke je samo sreća spasila od poraza, Estonija mnogo bolja. Ako ne griješim, negdje pred kraj utakmice ovi Estonci su i stativu pogodili i imali par dobrih šansi. Stoga ta utakmica neće biti lagana kako se očekuje iako vjerujem da će naši momci to ipak riješiti u svoju korist. A da Estonija ima neke šanse u Turskoj od toga nema ništa.

Moje predviđanje za Septembar (Opet u meni proradio Milan) :D

ARM - BIH: 2
TUR - EST: 1
ESP - BEL: 1
BIH - TUR: X
ARM - BEL: 2
ESP - EST: 1

ESP: 24Pts, BIH: 16Pts, TUR: 12Pts, BEL: 10Pts

Nakon ovoga Španija je sigurno 1. te se mogu opustiti :mrgreen: Mi u Tallinu još uzmemo Estoniju (19Pts) i to je to. Onda protiv Španaca svi na Koševo da gledamo revijalnu utakmicu :D

Inače, matematika je vrlo jednostavna: Mi moramo uzeti 7 bodova i idemo u baraž (12+7=19), ako Turska sve pobijedi a samo odigra jednu neriješeno (8+10=18).
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 avg 2009, 16:05

Ma nisu ovo iznenadenja, ovaj uspjeh bi smo mi napravili i ranije samo sto u proslost nismo imali tu sportsku srecu i sudije su uvijek bili protiv nas.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 25 avg 2009, 17:08

irfan41 je napisao/la:
benjamin keran je napisao/la:trebamo sto bolje navijati za nase u zenici protiv turaka ne gledati njih samo svoje i pjevat svih 90 min bez prestanka i volio bi kad bi robijasi kao najveca organizovana skupina na toj tekmi vise navijala i pozivala druge da navijaju kako je lijepo sad kad gledam snimke na mob sa utakmice protiv belgije kad se cuje BOSNA JE SAMPION OOOOOOOO samo navijanje i rezultatz je tu al ako ne prodjemo dobro u armeniji mozemo zaboravit na sve al se iskreno nadam i uvjeren sam da mozemo dobit i jedne i druge,nije samo cilj doc do baraza u ove next dvije tekme cilj je osigurat sto bolji plasman na fifinoj listi

da horde kojim slucajem organizovano bodre repku(ali samo bodre ljubav najvecu) pjesam nebi stala 90 minuta, kao sto ne stane ni na kosevu, a BHF ne moze na tom nivou odraditi tekmu da cijeli stadion pokrene
ja sam pitar i bio hordas kada si ti bio mali i mislim da je ovo poprilicno glupavo! kao,ponosim se sto smo dobri navijaci ali ne posztoji mogucnost da navijamo za one koj isto tako volimo i bodrimo. zato i treba da se igra u zenici i
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 avg 2009, 17:30

džakailibu je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:

ja sam pitar i bio hordas kada si ti bio mali i mislim da je ovo poprilicno glupavo! kao,ponosim se sto smo dobri navijaci ali ne posztoji mogucnost da navijamo za one koj isto tako volimo i bodrimo. zato i treba da se igra u zenici i
ma dobro...zna se da ni jedna navijacka skupina iz sarajeva ne bodri repku organizovano iz poznatih razloga ni na kosevu a tek u zenici...previse je komplikovano to a i dok se igra u zenici ne vidim mogucnosti da npr mi odemo u ze...pa to je isto ko da gostujuci navijaci dolaze,trebalo bi i nama obezbjedjenje pravit :D ....nista od hordanja ;) mada bi valjalo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.