Smail Prevljak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Smail Prevljak
Ovaj Smajo je ubleha stvorena samo za bh pasnjaka
sreca njegova uglavio se i muze ugovor koji nece dobiti nigdje drugo 
Prevljak je bio veliki potencijal ali su ga povrede unistile...a pitanje je ko je zapravo ubleha?!
Prije da ga je unistila sigurna lova u RB.
Prosle sezone je bio u dobroj formi, davao golove, imao kontinuitet iz Matersburga i opet bio cetvrta opcija.
Ove zime je definitivno trebao otici negdje, da spasi karijeru jer je opet 4. opcija, ali nista od toga
Prosle sezone je bio u dobroj formi, davao golove, imao kontinuitet iz Matersburga i opet bio cetvrta opcija.
Ove zime je definitivno trebao otici negdje, da spasi karijeru jer je opet 4. opcija, ali nista od toga
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Možda mu je visina ugovora prevelika, klubovi nisu u stanju da priušte njegovu platu. Ko će mu ga znat...
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kolega da on valja to nebi bio problemDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jan 2020, 20:48Možda mu je visina ugovora prevelika, klubovi nisu u stanju da priušte njegovu platu. Ko će mu ga znat...
Pretpostavljam da nisu neke pare, cim ga drze kao cetvrtu opciju. Opet, negdje drugo tu lovu vjerovatno ne moze dobiti, sa statusom koji ima.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jan 2020, 20:48Možda mu je visina ugovora prevelika, klubovi nisu u stanju da priušte njegovu platu. Ko će mu ga znat...
yebes i njega i lovu ako je do toga.
sve hocu da vjerujem da se svaki put nada da je na njega red kada prodaju 1-2 napadaca svakih 6 mjeseci.
samo sto on ostari u toj nadi.
bas je obecavao ono jedno vrijeme i lozili smo se otprilike kao sada na demira, nadati se da ce ovaj imati vise srece prije svega.
kljucno ce biti sta i kako sada ne ljeto poslije dobre sezone u svici. strah me da ga spanci ne vrate i opet zakuju za klupu ili sutnu gdje u sekundu, to bi bio uzas.
mozda bi bilo najbolje da ostane gdje je sada ako izbore evropu. nekoliko golova na jesen u evropi i ne bi bilo krize za dalje. Neki svabo bi ga morao zapaziti i kupiti.
sve hocu da vjerujem da se svaki put nada da je na njega red kada prodaju 1-2 napadaca svakih 6 mjeseci.
samo sto on ostari u toj nadi.
bas je obecavao ono jedno vrijeme i lozili smo se otprilike kao sada na demira, nadati se da ce ovaj imati vise srece prije svega.
kljucno ce biti sta i kako sada ne ljeto poslije dobre sezone u svici. strah me da ga spanci ne vrate i opet zakuju za klupu ili sutnu gdje u sekundu, to bi bio uzas.
mozda bi bilo najbolje da ostane gdje je sada ako izbore evropu. nekoliko golova na jesen u evropi i ne bi bilo krize za dalje. Neki svabo bi ga morao zapaziti i kupiti.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta se desilo, u RB-u su se nadali da ce moci iz njega izvuci barem 5-10 milliona, tamo ga vamo dolaze mlađi i završio je na klupi. Forsirali su Haalanda maximalno kako bi ga prodali, RB je prodavački klub i Smaila izgleda nikako prodat ne mogu...
Morao je tražiti novu sredinu, kada seljadija poput nas sa foruma možemo skontati da neće nikada više dobiti priliku ne znam kako on to ne shvata.
Morao je tražiti novu sredinu, kada seljadija poput nas sa foruma možemo skontati da neće nikada više dobiti priliku ne znam kako on to ne shvata.
⚜️~⚜️~⚜️
-
Transfer1312
- Kontakt:
Kao u svemu bitan je menadzer i relacija sa klubom. Ne kazem da ce neko gurat nekog ko pojma nema , ali kada su nijanse u pitanju menadzer moze urgirati ili odvest u drugi klub. Kod njega se ne desava nijedno ...
Idu napadaci ali Smajo ostaje sesti u redu
Zar nije do sad shvatio
Cak je sad vjerovatno i ovaj Adeyemi ispred njega
Zar nije do sad shvatio
Cak je sad vjerovatno i ovaj Adeyemi ispred njega
-
Swanfilter
- Kontakt:
Koliko platis za njegov identitet?Swanfilter je napisao/la: ↑28 jan 2020, 00:59Inace, samo citam ovaj forum, al tebe imam zelju pretuci palijom ko psa ...
Sheyi je napisao/la: ↑28 jan 2020, 01:16Koliko platis za njegov identitet?Swanfilter je napisao/la: ↑28 jan 2020, 00:59Inace, samo citam ovaj forum, al tebe imam zelju pretuci palijom ko psa ...![]()
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
Swanfilter
- Kontakt:
Ako mi je koliko toliko na dohvat ruke, koliko god ...Sheyi je napisao/la: ↑28 jan 2020, 01:16Koliko platis za njegov identitet?Swanfilter je napisao/la: ↑28 jan 2020, 00:59Inace, samo citam ovaj forum, al tebe imam zelju pretuci palijom ko psa ...![]()
Meni palija ne treba da te namlatimSheyi je napisao/la: ↑28 jan 2020, 01:16Koliko platis za njegov identitet?Swanfilter je napisao/la: ↑28 jan 2020, 00:59Inace, samo citam ovaj forum, al tebe imam zelju pretuci palijom ko psa ...![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Moze ovi postovi zadnji u rubriku UFC.
⚜️~⚜️~⚜️
- bavariapivo
- Kontakt:
Smajo je jos zelen brusi sebavariapivo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 20:10Pa taj Karim je vanserijski talent, tako da je sigurno ispred...
Trenutno korisnika/ca: Maverick, napapijri1987, Normus90 i 36 gostiju.