pa i sad bi objavili ali ovaj herklit me ofireTekashi je napisao/la:Ko se sjeca onog "snijeg u zenici"? Vecina objavila na Twitteru
BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Aamupäiväkävely tehty Zenicassa. Illalla edessä viimeistelyharjoitukset Bilino Poljen stadionilla!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Ja sexy racunice. Da smo Francuska pa da pises sve pobjede, covjek se ne bi smijaoFoSte95 je napisao/la:računica je jasna, nama treba sve pobjede do kraja, uz x2 u meču Finska-Armenija ( u slujaču tu x imali bi po 19 bodova mi i finci, što znači večeras mora biti 2+ za miran san)

Iz ove 2 tekme neces uzet 6 bodova i tu je kraj. Da ne govorim da neces dobit Italiju.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
@leorey prognozira da se nećemo plasirati, znači možete slobodno već početi kalkulisati koga možemo dobiti u grupi na Euru 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
ma barte znam da nećeš no možda bod protiv Grčke uzeti al eto kontam to je jedina računica pa bujrum hahahaleorey je napisao/la:Ja sexy racunice. Da smo Francuska pa da pises sve pobjede, covjek se ne bi smijaoFoSte95 je napisao/la:računica je jasna, nama treba sve pobjede do kraja, uz x2 u meču Finska-Armenija ( u slujaču tu x imali bi po 19 bodova mi i finci, što znači večeras mora biti 2+ za miran san)![]()
Iz ove 2 tekme neces uzet 6 bodova i tu je kraj. Da ne govorim da neces dobit Italiju.

- HerrEngelbert
- Kontakt:
Da je Baho prenosio protiv Armenije, ne bismo izgubili.Večeras ako bude prenosio, izgubit ćemo.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
21' 1-0
34' 2-0
69' 3-0

34' 2-0
69' 3-0

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Tako se i naši nalože pa truba.hz1987 je napisao/la:Citam izjave finaca. Dosli po tri boda, zele otici neporazeni, bolji smo jer tabela tako pokazuje i sl. Samo mogu reci, sami smo krivi sto se zacas svakom kurki digne na nas pa se osjecaju superiornijim. Svi danas znaju lopte, al brate, finci da imaju bilo kakve tradicije i kontinuiteta pa i nekako. Kud veceg motiva nego u inat nalemati ove sto malo krvi osjetise pa se ufurali da su vukovi. Ispratiti levate petardom ili se poklopiti i usutiti. Pratim fucu godinama i ubjedjen sam da bi ove fince mogao bez vece muke mlatnuti kombinovani sastav trenutno prve 4 ekipe premijer lige, al fakat. Sve je stvar pristupa, motiva i ozbiljnosti.J1897 je napisao/la:Danas pada velikan Finska.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Šta 'na aparatima' Jasminko? Ovo je nebitna utakmica, imali su priliku u Jerevanu, ovo je već kasno.jasmin10 je napisao/la:Veceras uzimamo Fince. Filgud i Vuchevic na aparatima.
U ime oca i sina i svetog duha. Ja, selektor bosanski Robert, obećavam Tebi selektore Marku i svim igračima Finske pravim Vam prijateljem biti od sada i dovijeka. I pravicu držati sa Vama i pravo povjerenje, dokle budem živ.
Svi Finci koji hode kuda ja vladam, gdje god se žele kretati, gdje god koji hoće, s pravim povjerenjem i pravim srcem, bez ikakve zlobe, a šta mi ko da svojom voljom kao poklon. Neće im biti od mojih igrača sile, i dokle u mene budu, davat ću im pomoć kao i sebi, koliko se može, bez ikakve zle primisli.
Neka mi Bog pomogne i svo Sveto Evanđelje.
Ja Derdiyok forumov pisar pisah ovu knjigu selektorove povelje od rođenja Kristova dvije tisuće i devetnaest ljeta, mjeseca oktobra i dvanaesti dan, (na dan) igranja utakmice u Zen'ci.
Svi Finci koji hode kuda ja vladam, gdje god se žele kretati, gdje god koji hoće, s pravim povjerenjem i pravim srcem, bez ikakve zlobe, a šta mi ko da svojom voljom kao poklon. Neće im biti od mojih igrača sile, i dokle u mene budu, davat ću im pomoć kao i sebi, koliko se može, bez ikakve zle primisli.
Ja Derdiyok forumov pisar pisah ovu knjigu selektorove povelje od rođenja Kristova dvije tisuće i devetnaest ljeta, mjeseca oktobra i dvanaesti dan, (na dan) igranja utakmice u Zen'ci.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
12.10.2019. za nekog običan dan, za nas historijski 

Walk on
Izet rusi Fince
Derdiyok je napisao/la:U ime oca i sina i svetog duha. Ja, selektor bosanski Robert, obećavam Tebi selektore Marku i svim igračima Finske pravim Vam prijateljem biti od sada i dovijeka. I pravicu držati sa Vama i pravo povjerenje, dokle budem živ.

znatel da pukki na malezijskom znaci piččka hehe DAĆEMO IM PO NJOJ
Slavkinho, jes' to tiTedBundy je napisao/la:

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Jel izbrojao novce prosjak zna li ko ce bit u prvih 11?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
ATMOSVERA M3ĐU IGRAČIMA JE OD LIČNA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Realno fudbal je zanimljiv jer je nepredvidiv i ovo je još jedna utakmica gdje je sve moguće, uvijek se može dogoditi da sudija prizna gol iako je lopta pogodila spoljni dio mreže ili da Višća odigra dobro.
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo Alexrishovski je napisao/la:21' 1-0
34' 2-0
69' 3-0
ZELJINA SKOLA VECERAS ODLUCUJEU NASU KORIST

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.