Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Preldžiću svaka čast kao i ovom Vardi. Meni je bilo čudo kada su rekli da Preldžić hoće igrati za Sloveniju, a rođen je u Zenici( ili ono bješe u Žepču ) i nema apsolutno nikakve veze sa Slovenijom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
mirzza, bio si u pravu za hasana, to se tek sada pokazalo tacnim... jos izjavljuje da nema sanse da ih slovenci puste... eto on neka igracina pa nece slovenci da ga puste...
za begica znam da ga boli neka stvar za reprezentacijom, bilo da se radi o sloveniji, bilo da se radi o bih... jednostavno covjek nece da igra nikada ni za jednu repku, hoce da ljeti odmara... e sad jedino ako ga slovenci natjeraju da igra... njemu je bitno samo EU drzavljanstvo
el-fighter, preldzic je zaigrao za sloveniju kada je otisao u slovan, ljudi skontali da mali jede i zaigrao je za njihove mladje kategorije (mislim za juniore, pa za u20)
za begica znam da ga boli neka stvar za reprezentacijom, bilo da se radi o sloveniji, bilo da se radi o bih... jednostavno covjek nece da igra nikada ni za jednu repku, hoce da ljeti odmara... e sad jedino ako ga slovenci natjeraju da igra... njemu je bitno samo EU drzavljanstvo
el-fighter, preldzic je zaigrao za sloveniju kada je otisao u slovan, ljudi skontali da mali jede i zaigrao je za njihove mladje kategorije (mislim za juniore, pa za u20)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Lakovič-prvi plej Barceloneel-fighter je napisao/la:Ovi što hoće da igraju za Sloveniju nisu dobri sa mozgom, pa oni ni u jednom sportu nisu nikakvi. Jedino u skijanju imaju par dobrih djevojaka. Što se tiče naše repke mislim da bi se mogli nečemu nadati ako se svi igrači odazovu.
Bečirovič-mvp rednega dela evrolige
udrih-prvi play scramenta
smodiš-eden izmed najbolših krilnih centrov v evropi
lorbek-najbolši strelec cska-ja
nachbar-najdražji igralec v evropi
Dragič- menjava za steve nasha pri phoenix-u
vujačič- pravkar dobil prstan z LA l
Potem pa še to ....
http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/nba- ... ija/205433
Ajmo pa da vam še Slovenc nekaj pove
Kar se tiče Begiča in Rizviča nebi smelo biti problema ker nihče od njiju ni zaigral za člansko repko koker mi je znano , Preldžič pa je in fora ni v tem da vam mi ne pustimo in zadržujemo ampak je preprosto debilno da bi nekdo kar tako preskakoval iz reprezentance v reprezentanco kokr se mu sprdne.Samo če je to njegova velika želja potlej bi ga morali spustit igrat za BIH , ker neverjame da bi Predlžič kdaj stoposto odigral za Slovesnko repko.
Lp iz Slovenije
Drejko je napisao/la:Lakovič-prvi plej Barceloneel-fighter je napisao/la:Ovi što hoće da igraju za Sloveniju nisu dobri sa mozgom, pa oni ni u jednom sportu nisu nikakvi. Jedino u skijanju imaju par dobrih djevojaka. Što se tiče naše repke mislim da bi se mogli nečemu nadati ako se svi igrači odazovu.
Potem pa še to ....
http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/nba- ... ija/205433![]()
![]()
![]()
Pa imamo i Europsu uniju na forumu dobro nam dosli
Ajmo pa da vam še Slovenc nekaj pove.
Kar se tiče Begiča in Rizviča nebi smelo biti problema ker nihče od njiju ni zaigral za člansko repko koker mi je znano , Preldžič pa je in fora ni v tem da vam mi ne pustimo in zadržujemo ampak je preprosto debilno da bi nekdo kar tako preskakoval iz reprezentance v reprezentanco kokr se mu sprdne.Samo če je to njegova velika želja potlej bi ga morali spustit igrat za BIH , ker neverjame da bi Predlžič kdaj stoposto odigral za Slovesnko repko.
Lp iz Slovenije
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Lakovič-prvi plej Barcelone
Potem pa še to ....
.
Lp iz Slovenije[/quote][/quote]
Pa imamo i Europsku uniju na forumu dobro nam dosli
Potem pa še to ....
Lp iz Slovenije[/quote][/quote]
Pa imamo i Europsku uniju na forumu dobro nam dosli
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
sta je ovo, janezi se poceli pojavljivati na forumu kod nas primitivni balkanaca 
steve-o je napisao/la:sta je ovo, janezi se poceli pojavljivati na forumu kod nas primitivni balkanaca
O tome i ja pricam e.U nas prati pa ti pazi sta pricas sad:D
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Drejko je napisao/la:Ajmo pa da vam še Slovenc nekaj poveel-fighter je napisao/la:Ovi što hoće da igraju za Sloveniju nisu dobri sa mozgom, pa oni ni u jednom sportu nisu nikakvi. Jedino u skijanju imaju par dobrih djevojaka. Što se tiče naše repke mislim da bi se mogli nečemu nadati ako se svi igrači odazovu..
Lp iz Slovenije
Ovo gore nije da se ne razumije al' da je bar napisano
ima li ko da prevede tekst?? 
I feel devotion!!
sto se tice Begica i Rizvica, ne bi trebalo biti problema, jer nijedan od njih nikad nije zaigrao za seniorsku reprezentaciju. Preldžič pa je in fora ni v tem da vam mi ne pustimo in zadržujemo(ovo bas nisam skontao, ali vjerovatno pise o tome da je Preldzic u velikoj formi pa ga oni ne bi nama prepustili), ali mi je prosto debilno da neko tako skace iz reprezentacije u reprezentaciju. Samo sto je to njegova velika zelja, pa bi ba morali pustiti da igra za BiH, jer ne vjerujem da bi Preldzic ikada punom snagom odigrao za slovenacku repku.Drejko je napisao/la: Kar se tiče Begiča in Rizviča nebi smelo biti problema ker nihče od njiju ni zaigral za člansko repko koker mi je znano , Preldžič pa je in fora ni v tem da vam mi ne pustimo in zadržujemo ampak je preprosto debilno da bi nekdo kar tako preskakoval iz reprezentance v reprezentanco kokr se mu sprdne.Samo če je to njegova velika želja potlej bi ga morali spustit igrat za BIH , ker neverjame da bi Predlžič kdaj stoposto odigral za Slovesnko repko.
Lp iz Slovenije
Lijep pozdrav iz Slovenije
eto, ovaj moj slovenacki je prilicno los, ali sam se potrudio.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Šta se tiče Begića i Rizvića nebi smio biti problem, jer nijedan neče zaigrati za seniorsku repku, kako sam upoznat sa tim. A Preldžić hoče i fora nije u tome da vam mi ne pustimo i zadržavamo, več je jednostavno debilno da bi neko tako preskako iz repke u repku, kako mu se sprdne. Ali ako je to njegova velika želja onda bi ga morali pustiti igrati za BIH, jer nevjerujem da bi Preldžić još kad igrao 100% za Sloveniju.Drejko je napisao/la: Kar se tiče Begiča in Rizviča nebi smelo biti problema ker nihče od njiju ni zaigral za člansko repko koker mi je znano , Preldžič pa je in fora ni v tem da vam mi ne pustimo in zadržujemo ampak je preprosto debilno da bi nekdo kar tako preskakoval iz reprezentance v reprezentanco kokr se mu sprdne.Samo če je to njegova velika želja potlej bi ga morali spustit igrat za BIH , ker neverjame da bi Predlžič kdaj stoposto odigral za Slovesnko repko.
Lp iz Slovenije
omgmessi je napisao/la:Šta se tiče Begića i Rizvića nebi smio biti problem, jer nijedan neče zaigrati za seniorsku repku, kako sam upoznat sa tim. A Preldžić hoče i fora nije u tome da vam mi ne pustimo i zadržavamo, več je jednostavno debilno da bi neko tako preskako iz repke u repku, kako mu se sprdne. Ali ako je to njegova velika želja onda bi ga morali pustiti igrati za BIH, jer nevjerujem da bi Preldžić još kad igrao 100% za Sloveniju.Drejko je napisao/la: Kar se tiče Begiča in Rizviča nebi smelo biti problema ker nihče od njiju ni zaigral za člansko repko koker mi je znano , Preldžič pa je in fora ni v tem da vam mi ne pustimo in zadržujemo ampak je preprosto debilno da bi nekdo kar tako preskakoval iz reprezentance v reprezentanco kokr se mu sprdne.Samo če je to njegova velika želja potlej bi ga morali spustit igrat za BIH , ker neverjame da bi Predlžič kdaj stoposto odigral za Slovesnko repko.
Lp iz Slovenije
Ja korektnog Janeza .... :ugeek:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Suton ako pristane da igra to ce biti definitvno najvece pojacanje ali unatoc tome jako jako tesko da prodjemo Francusku u barazu.Mission impossible.
BosnaE
Nema šanse da prođemo Francusku. Pietrus u životnoj formi, a gdje su još Parker, Diaw , Turriaf.....Možda neće Parker igrati jer kako kaže Eva "Nezadovoljna sam, imamo nedostatak seksa". Ko zna.
Da igraju 5 Sutona mi nemamo šanse, prije smo se uvijek lagano plasirali sada se brukamo okolo sa nakvim Britancima i Portugalcima, sramota ništa više.
Da igraju 5 Sutona mi nemamo šanse, prije smo se uvijek lagano plasirali sada se brukamo okolo sa nakvim Britancima i Portugalcima, sramota ništa više.
Portugalci su uspjeli nesto na proslom EP sto mi nismo nikad, a to je da prodju u drugo kolo. Mi smo se uvijek plasirali kada je sistem prije bio drugaciji, kada je od 5 islo 3 ekipe i tada smo prolazili, u medjuvremenu svako igra kosarku, sto zbog nestrucnosti trenera, sto zbog nedostatka zelje, motiva i patriotizma, pa hajmo reci i manjka kvaliteta pojedinih igraca, pusimo foru.Rz88 je napisao/la:Nema šanse da prođemo Francusku. Pietrus u životnoj formi, a gdje su još Parker, Diaw , Turriaf.....Možda neće Parker igrati jer kako kaže Eva "Nezadovoljna sam, imamo nedostatak seksa". Ko zna.
Sada smo prosjek strogi u Europi sto smo oduvijek i bili, cast igracima iz 93 godine i selektoru Delibasicu.
Danas imamo 2 igraca koji valjaju, a to su Mirza koji igra 20-tak minuta u TAU, i Keno koji u repci nikad nije pruzao ono sto pruza za klub.
Dvicu kvalitetnu odavno nemamo, centra da ne spominjem, a selektor je katastrofa, sve dok je tako, derat ce nas i portugal i britanija koji su htjeli mi to priznati ili ne trenutno ispred nas sto se kosarke tice.
Ne ocekujem nista dobro u ovim i slijedecim kvalifikacijama, savez nam vode ljudi koji nisu kosa u zivotu dali, sramota.
Cuva Bog Zelju svog!
apsolutno se slazem sa tobom... nije menso jedini krivac kako svi misle... mnogo je dublji problem... od odnosa igraca jednih prema drugima, do odnosa prema igri, a savez je posebna pricamirzza je napisao/la:Portugalci su uspjeli nesto na proslom EP sto mi nismo nikad, a to je da prodju u drugo kolo. Mi smo se uvijek plasirali kada je sistem prije bio drugaciji, kada je od 5 islo 3 ekipe i tada smo prolazili, u medjuvremenu svako igra kosarku, sto zbog nestrucnosti trenera, sto zbog nedostatka zelje, motiva i patriotizma, pa hajmo reci i manjka kvaliteta pojedinih igraca, pusimo foru.Rz88 je napisao/la:Nema šanse da prođemo Francusku. Pietrus u životnoj formi, a gdje su još Parker, Diaw , Turriaf.....Možda neće Parker igrati jer kako kaže Eva "Nezadovoljna sam, imamo nedostatak seksa". Ko zna.
Sada smo prosjek strogi u Europi sto smo oduvijek i bili, cast igracima iz 93 godine i selektoru Delibasicu.
Danas imamo 2 igraca koji valjaju, a to su Mirza koji igra 20-tak minuta u TAU, i Keno koji u repci nikad nije pruzao ono sto pruza za klub.
Dvicu kvalitetnu odavno nemamo, centra da ne spominjem, a selektor je katastrofa, sve dok je tako, derat ce nas i portugal i britanija koji su htjeli mi to priznati ili ne trenutno ispred nas sto se kosarke tice.
Ne ocekujem nista dobro u ovim i slijedecim kvalifikacijama, savez nam vode ljudi koji nisu kosa u zivotu dali, sramota.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
@kk_bosna, isto kao sto Neno nije bio jedini krivac ali su kola pukla po njemu, i sada nas vodi ko nas vodi. Kosarka u BiH je spala na niske grane, mi smo treca skupina na starom kontinentu i tesko da cemo se opet kvalifikovati dok se stanje u savezu ne promijeni.
Riba smrdi od glave to je opcepoznato. Treba dovesti u savez ljude koji znaju kosarku i koji hoce da rade, organizovati repku od pionira i krenuti polako od pocetka. A takvih ljudi imamo.
Neno, Firic, Sejo Bukva samo su neki koji su mi pali na pamet, tu su jos ljudi iz Tuzle, Zenice, Sirokog, Borca itd itd cak bi i Mile Ronhil puno pridonio boljitku saveza od trenutnih pojedinaca.
Riba smrdi od glave to je opcepoznato. Treba dovesti u savez ljude koji znaju kosarku i koji hoce da rade, organizovati repku od pionira i krenuti polako od pocetka. A takvih ljudi imamo.
Neno, Firic, Sejo Bukva samo su neki koji su mi pali na pamet, tu su jos ljudi iz Tuzle, Zenice, Sirokog, Borca itd itd cak bi i Mile Ronhil puno pridonio boljitku saveza od trenutnih pojedinaca.
Cuva Bog Zelju svog!
neno se jednom opekao i sumnjam da ce htjeti opet raditi bilo sta sa ovim iz sadasnje garniture savezamirzza je napisao/la:@kk_bosna, isto kao sto Neno nije bio jedini krivac ali su kola pukla po njemu, i sada nas vodi ko nas vodi. Kosarka u BiH je spala na niske grane, mi smo treca skupina na starom kontinentu i tesko da cemo se opet kvalifikovati dok se stanje u savezu ne promijeni.
a tesko opet da ce ovi svoje fotelje prepustiti nekome drugom... tuzno je da samo 4 covjeka rade nesto u savezu
a sto se itce mileta, on je mnogo pomogao nasoj kosarci samo sto se to ne zna niti on zeli da se hvali time... ali vjeruj mi da njega nije bilo ne bismo ni otisli na EP 2005 godine
@kk_bosna, Mile je tito, ja bih njega postavio na celo saveza, doveo jos par ovih nabrojanih, ocistio gamad, cast izuzetcima, i napravio repku od igraca iz cijele BiH.
Duga prica, ko i nase drustvo tako je i KS BiH truho da gore ne moze, jbg nije ni cudo da nam 6 centara (Begic, Rizvic, Barac, SInanovic, Suton, Mujezinovic) igraju za druge repke ili bojkotuju ovu nasu jadnu.
Duga prica, ko i nase drustvo tako je i KS BiH truho da gore ne moze, jbg nije ni cudo da nam 6 centara (Begic, Rizvic, Barac, SInanovic, Suton, Mujezinovic) igraju za druge repke ili bojkotuju ovu nasu jadnu.
Cuva Bog Zelju svog!
Rz88 je napisao/la:Nema šanse da prođemo Francusku. Pietrus u životnoj formi, a gdje su još Parker, Diaw , Turriaf.....Možda neće Parker igrati jer kako kaže Eva "Nezadovoljna sam, imamo nedostatak seksa". Ko zna.
koji je to debil ,a ja bi evu punio i ujutro i popodne i prije i poslije utakmice pa bi bilo "nezadovoljna sam . imamo previse seksa"
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 8 gostiju.