Sala jarane.Ted Mosby je napisao/la:Vjerojatno si mislio sve osim pobjede je katastrofaBIHfan je napisao/la:Danas protiv Bresta igramo, sve osim poraza je katastrofa. Jednostavno moramo proradit. Steta sto je Lopez povrijedjen, osjeti se na nasoj igri da fali najbolji igrac Francuske lige.
Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jbg bolje ispast glup, nego iz tramvaja, dobro si ti proso bgmiBIHfan je napisao/la:Sala jarane.Ted Mosby je napisao/la:Vjerojatno si mislio sve osim pobjede je katastrofaBIHfan je napisao/la:Danas protiv Bresta igramo, sve osim poraza je katastrofa. Jednostavno moramo proradit. Steta sto je Lopez povrijedjen, osjeti se na nasoj igri da fali najbolji igrac Francuske lige.
Za zivot cijeli!
@ThE_mAnIaCs_1987
Znas u cemu je fazon? Jedini nacin da probudim ovu temu je bio da izvalim nesto i upalilo je.
Znas u cemu je fazon? Jedini nacin da probudim ovu temu je bio da izvalim nesto i upalilo je.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma ciji si ti tako pametan, rodila majkaBIHfan je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987
Za zivot cijeli!
Joj pobjeda na guzove, do kad ce ovako biti da se igraju bunkeri protiv jacih ekipa. Upropastise fudbal. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
A sta bi ti hteo,da igraju otvoreno pa da prime 6 kao Blackpool od Arsenala danas.Upravo u tome i jeste draz fudbala kada slabija ekipa uzme jacu,a kako ce je drugo uzeti nego bunkerom.To nije nikakvo upropastavanje fudbala to je samo igra na rezultat sto je danas bitno.BIHfan je napisao/la:Joj pobjeda na guzove, do kad ce ovako biti da se igraju bunkeri protiv jacih ekipa. Upropastise fudbal.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Naravno da je upropastavanje nogometa. Nogomet je plemenita igra, gdje se igra i ofanzivno i defanzivno.. a ne samo defanzivno... igraj nogomet, pa ako si bolji i ako si zaslužio pobjediti dobit ćeš utakmicu, ako nisi nauči igrati.. kako može neki tim zaslužiti pobjediti a ima 1 udarac na gol?Devil je napisao/la:A sta bi ti hteo,da igraju otvoreno pa da prime 6 kao Blackpool od Arsenala danas.Upravo u tome i jeste draz fudbala kada slabija ekipa uzme jacu,a kako ce je drugo uzeti nego bunkerom.To nije nikakvo upropastavanje fudbala to je samo igra na rezultat sto je danas bitno.BIHfan je napisao/la:Joj pobjeda na guzove, do kad ce ovako biti da se igraju bunkeri protiv jacih ekipa. Upropastise fudbal.
...što je više lome to je volim jače...
Pa brate ti kao da tekme u zivotu nisi pogledao kada igraju jaci i slabi timovi.Ti ono navijas za Dinamo,ili Hajduk?Ajde nije ni bitno uzmimo za primer Dinamo da igra evo npr.protiv Intera.Sta bi ti radio?Da li bi se branio 90.minuta kao sto je to radio Brest i pretio samo iz kontranapada i imao castan poraz(protiv Intera je to do nekih 3 razlike)jer tesko da se mozes braniti 90 minuta ne samo protiv Intera nego protiv bilo koga kluba i tako doneo makar malo radosti navijacima ili bi krenuo 4-3-3 kao juce Blackpool protiv Arsenala i primio 6-7 komada i tako bio osramocen.jacky09 je napisao/la:Naravno da je upropastavanje nogometa. Nogomet je plemenita igra, gdje se igra i ofanzivno i defanzivno.. a ne samo defanzivno... igraj nogomet, pa ako si bolji i ako si zaslužio pobjediti dobit ćeš utakmicu, ako nisi nauči igrati.. kako može neki tim zaslužiti pobjediti a ima 1 udarac na gol?Devil je napisao/la:A sta bi ti hteo,da igraju otvoreno pa da prime 6 kao Blackpool od Arsenala danas.Upravo u tome i jeste draz fudbala kada slabija ekipa uzme jacu,a kako ce je drugo uzeti nego bunkerom.To nije nikakvo upropastavanje fudbala to je samo igra na rezultat sto je danas bitno.BIHfan je napisao/la:Joj pobjeda na guzove, do kad ce ovako biti da se igraju bunkeri protiv jacih ekipa. Upropastise fudbal.
Zato logicno je da ce male ekipe uvekograti defanzivnu varijantu,na to ce te se morati naviknuti jer je fudbal sada postao igra na rezultat i ja to upotpunosti razumem.
@ Devil
Fudbal je igra u kojoj treba uzivati tj. igra ko ce dati vise golova, a ne ko ce se bolje odbraniti. Prije je fudbal bio drugaciji, bio lijep za oko. Prije se igralo za gol vise. Ali kako se svijet mijenja tako se u fudbal mijenja. Nazalost.
Fudbal je igra u kojoj treba uzivati tj. igra ko ce dati vise golova, a ne ko ce se bolje odbraniti. Prije je fudbal bio drugaciji, bio lijep za oko. Prije se igralo za gol vise. Ali kako se svijet mijenja tako se u fudbal mijenja. Nazalost.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pogledao sam bezbroj utakmica, i kužim šta želiš reći, i razumijem male ekipe koje se brane radi bodova. Ali to nije nogomet. Nogomet se prvenstveno igra radi navijača i gledatelja. A sumnjam da je zanimljivo gledati bunker 90minuta. Nemoraš igrati sa 8 napadača ali bar pređi centar sa vremena na vrijeme.Devil je napisao/la:
Pa brate ti kao da tekme u zivotu nisi pogledao kada igraju jaci i slabi timovi.Ti ono navijas za Dinamo,ili Hajduk?Ajde nije ni bitno uzmimo za primer Dinamo da igra evo npr.protiv Intera.Sta bi ti radio?Da li bi se branio 90.minuta kao sto je to radio Brest i pretio samo iz kontranapada i imao castan poraz(protiv Intera je to do nekih 3 razlike)jer tesko da se mozes braniti 90 minuta ne samo protiv Intera nego protiv bilo koga kluba i tako doneo makar malo radosti navijacima ili bi krenuo 4-3-3 kao juce Blackpool protiv Arsenala i primio 6-7 komada i tako bio osramocen.
Zato logicno je da ce male ekipe uvekograti defanzivnu varijantu,na to ce te se morati naviknuti jer je fudbal sada postao igra na rezultat i ja to upotpunosti razumem.
Fudbal je prestao biti igra za gledatelje odlaskom Van Bastena,Crujiffa,Maradone i ostalih velikana,tek se sa vremena na vreme pojavi neka ekipa koja ce da igra za publiku,i to samo kada imaju povoljan rezultat.jacky09 je napisao/la:Pogledao sam bezbroj utakmica, i kužim šta želiš reći, i razumijem male ekipe koje se brane radi bodova. Ali to nije nogomet. Nogomet se prvenstveno igra radi navijača i gledatelja. A sumnjam da je zanimljivo gledati bunker 90minuta. Nemoraš igrati sa 8 napadača ali bar pređi centar sa vremena na vrijeme.Devil je napisao/la:
Pa brate ti kao da tekme u zivotu nisi pogledao kada igraju jaci i slabi timovi.Ti ono navijas za Dinamo,ili Hajduk?Ajde nije ni bitno uzmimo za primer Dinamo da igra evo npr.protiv Intera.Sta bi ti radio?Da li bi se branio 90.minuta kao sto je to radio Brest i pretio samo iz kontranapada i imao castan poraz(protiv Intera je to do nekih 3 razlike)jer tesko da se mozes braniti 90 minuta ne samo protiv Intera nego protiv bilo koga kluba i tako doneo makar malo radosti navijacima ili bi krenuo 4-3-3 kao juce Blackpool protiv Arsenala i primio 6-7 komada i tako bio osramocen.
Fudbal je sve vise biznis,borba za trofeje,za licnu promociju,a ako neko uz to uspeva da igra lepo to je onda jedan veliki plus,no ovakve scene ce se vidjati sve vise i vise u modernom fudbalu,jer jednostavno kada tvoja ekipa ima cenu kao jedan osrednji igrac velikana ti se onda i ne smes preterano otvoriti jer ti sledi kanonada.
Svaka cast na transferu Gourcuffa
Evo bas sad citam. Mislim da smo uradili veliki posao. Oslabili smo Bordeaux koji je sad ostao prosjecna ekipa, a pojacali smo se najboljim veznjakom Ligue 1. Nadam se da ce krenuti nizati bolje rezultate.Keane_Roy je napisao/la:Svaka cast na transferu Gourcuffa
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
To znači da Pjanić ispada iz prvih 11 ili?
Super za Lyon.
Mislim da mozete u 1/4 finale u CL ove sezone. Lloris, Pjanic, Gourcuff, Toulalan, Lisandro, Bastos, Kallstrom..
Mislim da mozete u 1/4 finale u CL ove sezone. Lloris, Pjanic, Gourcuff, Toulalan, Lisandro, Bastos, Kallstrom..
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Trebace rotacije druze, ne moze ni Miralem igrat sve utakmice od prvenstva, kupa i lige prvaka.jacky09 je napisao/la:To znači da Pjanić ispada iz prvih 11 ili?
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ako nalete na Real u osmini finala mozda i prodju dalje.D1n0 je napisao/la:Super za Lyon.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Sad ce Pjanic da grije klupu

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Nece.Los*Blancos je napisao/la:Sad ce Pjanic da grije klupu![]()
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
@BIHfan
kako bi trebala izgledati najjaca formacija Lyona?
kako bi trebala izgledati najjaca formacija Lyona?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.