Ima li se gdje downloadovat Južni Vetar 2?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Na vrhunski način predstavljen svijet u kojojem živimo i trenutna situacija na globalnom nivou. Srljamo u propast, više je nego očigledno.
Pa dobio je miksane, cak i pretezno negativne kritike.BenjooJutub je napisao/la: ↑25 dec 2021, 16:25Na vrhunski način predstavljen svijet u kojojem živimo i trenutna situacija na globalnom nivou. Srljamo u propast, više je nego očigledno.
Ne bi me čudilo da film dobije neku cenzuru ili da kompletnu postavu filma proglase teoretičarima zavjere i antivakserima![]()
Ako si ljubitelj takvih filmova, vrijedi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 dec 2021, 13:44Vrijedi li izdvojiti 3 i pol sata za The Irishmana?
Nažalost.Finn je napisao/la: ↑25 dec 2021, 16:53Pa dobio je miksane, cak i pretezno negativne kritike.BenjooJutub je napisao/la: ↑25 dec 2021, 16:25Na vrhunski način predstavljen svijet u kojojem živimo i trenutna situacija na globalnom nivou. Srljamo u propast, više je nego očigledno.
Ne bi me čudilo da film dobije neku cenzuru ili da kompletnu postavu filma proglase teoretičarima zavjere i antivakserima![]()
Meni je solidan, vidi se da je ko neka parodija na situaciju oko korone. 3/5 ako bih morao ocjenu datiBenjooJutub je napisao/la: ↑25 dec 2021, 19:37Nažalost.Finn je napisao/la: ↑25 dec 2021, 16:53Pa dobio je miksane, cak i pretezno negativne kritike.BenjooJutub je napisao/la: ↑25 dec 2021, 16:25
Na vrhunski način predstavljen svijet u kojojem živimo i trenutna situacija na globalnom nivou. Srljamo u propast, više je nego očigledno.
Taman se premišljam bi li ga gledao.
Bas tako, srljamo u propast full gas.BenjooJutub je napisao/la: ↑25 dec 2021, 19:37Nažalost.Finn je napisao/la: ↑25 dec 2021, 16:53Pa dobio je miksane, cak i pretezno negativne kritike.BenjooJutub je napisao/la: ↑25 dec 2021, 16:25
Dzoni je napisao/la: ↑26 dec 2021, 07:46Bas tako, srljamo u propast full gas.
Bio sam iznenađen kad sam vidio lose ocjene, al nebitno svakako.
Zabavan film humor mi se svidio jako.
Napokon se nakanio da pogledam i The Shape of Water.
Nije Panov Labirint al je dobar film.
Proletise 2 sata sad pa sad.
Perfektno ispricana priča, soundtrack vrh, glumci odlicni... Michael Shannon je suho zlato.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.