Euroleague 2022/2023

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Sanfrancisco
Kontakt:

Re: Euroleague 2022/2023

Post Postao/la Sanfrancisco » 05 jan 2023, 11:39

bombaysaphire je napisao/la:
05 jan 2023, 11:27
kraljttbvb je napisao/la:
05 jan 2023, 11:13
Pretpostavljam da kroz papire igrači igraju za ljubav, a kroz kes dobijaju veliku lovu.

Cim Covic šuti, krivi su, ne treba nikakav dokaz više...
A ni @Ethel se ne oglašava , tako da je 👀 :kafa:
Kamerunci, dzaba vi likujete. Za vas nam je dovoljan i Petrusev, kao sto je prosle sezone bio dovoljan i Davidovac. Za vas nam nije potreban Campazzo.
:mrgreen:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 jan 2023, 11:45

Sanfrancisco je napisao/la:
05 jan 2023, 11:24
Ljudi, je li vi hocete da kazete da je Zvezda jedini klub u Evropi koji ima oraha u dzepu? Ako tako kolektivno mislite, mi ovde nemamo vise o cemu da raspravljamo.
Jel ima neka ekipa koja se pominje u ovom kontekstu kao CZ?
Na kraju krajeva, cijeli problem je i nastao zbog nekoretnog odnosa CZ prema (sad bivšim) igračima, jel tako?!
Znači ti pravdaš nepravdu prema igračima, ono ko ih yebe, CZ je iznad svega.
I sve se urotilo, svi su u nekoj zavjeri da syebu CZ.
Opet ti kažem, nije ti nikakav argument ''i drugi imaju oraha''.
U tom kontekstu, sutra bi iz Igokee recimo mogli da se bune u ABA ligi što je CZ povlaštena, zašto i oni ne mogu što i CZ, jer eto i CZ ima oraha kao oni, npr.
Na kraju krajeva, stvari su jasne. CZ će morati ispoštovati ono što joj je naloženo od EL i to je to.
Priča o nepravdi je samo alibi i ništa više.
Koševo Zapad

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 05 jan 2023, 12:03

Sta pise ovaj lik Sanfrancisko, da se covek lepo nasmeje...

Muljale bitange, kao i uvek sto muljaju, navikli da im prolazi ovde posto su Vucicevo cedo...

Pricamo o ljudima koji u Aba i domacoj ligi svake sezone igraju 4 neregularne utakmice sa FMP-om...Sta dalje ima da se prica o njima.

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 05 jan 2023, 13:24

NukeR_G1970 je napisao/la:
05 jan 2023, 12:03
Sta pise ovaj lik Sanfrancisko, da se covek lepo nasmeje...

Muljale bitange, kao i uvek sto muljaju, navikli da im prolazi ovde posto su Vucicevo cedo...

Pricamo o ljudima koji u Aba i domacoj ligi svake sezone igraju 4 neregularne utakmice sa FMP-om...Sta dalje ima da se prica o njima.
Ha,ha,ha,ha...kako iskacu grobari kao zecevi iz sesira. Vi nekome pricate o muljanju. Vama je muljator srednje ime. Vucic vam platio Wild Card 500 hiljada eura Euroligi i opet vam ne valja. Vas predsjednik Ostoja Mijailovic je iz Vuciceve stranke, to svi znaju.
Nego da te pitam, je li istina da je nakon Nedoviceve trice u Areni u BG apotekama nestalo lorazepama?
:urnebes:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 jan 2023, 13:31

Ko da postoji razlika izmedju beogradskih blizanaca. Dva rezimska kluba.

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 05 jan 2023, 13:32

Shategabri je napisao/la:
05 jan 2023, 11:45
Ljudi, je li vi hocete da kazete da je Zvezda jedini klub u Evropi koji ima oraha u dzepu? Ako tako kolektivno mislite, mi ovde nemamo vise o cemu da raspravljamo.
Na kraju krajeva, cijeli problem je i nastao zbog nekoretnog odnosa CZ prema (sad bivšim) igračima, jel tako?!
U tom kontekstu, sutra bi iz Igokee recimo mogli da se bune u ABA ligi što je CZ povlaštena, zašto i oni ne mogu što i CZ, jer eto i CZ ima oraha kao oni, npr.
Na kraju krajeva, stvari su jasne. CZ će morati ispoštovati ono što joj je naloženo od EL i to je to.
Smarate vise sa tom pricom "sve se urotilo protiv Zvezde"! Pa kako da nazovemo ove kradje na terenu protiv Barce i ovo sto se sad desava? Da je Zvezda nastavila sa porazima u EL nakon onih 1-6 i da nije potpisala Campazza, vjeruj mi da bi zabrana bila ukinuta sigurno do nove godine. Sad odjednom EL zagolicalo odakle Zvezdi novac za pojacanja. Odakle ostalim evroligasima novac? To ih ne zanima. Na primjer jedna Buducnost je u poslednje dvije ili tri godine dovela 20 stranaca od sverca kokaina i to nikoga ne zanima, to je ok. Zasto, pa zato sto nije konkurentna u Evropi. Evo i sad su doveli 2 Amerikanca za 10 dana i treci je na pragu. Prodao Bokan nekoliko tona banana i zaradio pare :lolno: Hoce li njima iko da ceslja papire? :bale:

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 jan 2023, 13:33

05 jan 2023, 11:39
bombaysaphire je napisao/la:
05 jan 2023, 11:27
kraljttbvb je napisao/la:
05 jan 2023, 11:13
Pretpostavljam da kroz papire igrači igraju za ljubav, a kroz kes dobijaju veliku lovu.

Cim Covic šuti, krivi su, ne treba nikakav dokaz više...
A ni @Ethel se ne oglašava , tako da je 👀 :kafa:
Kamerunci, dzaba vi likujete. Za vas nam je dovoljan i Petrusev, kao sto je prosle sezone bio dovoljan i Davidovac. Za vas nam nije potreban Campazzo.
:mrgreen:
Pa napravili su zayeb evidentno nema se tu sta pricati, nisu mogli registrovati igraca i to je ok, ali ako su evo nakon sto nije igrao protiv Barce i Olympiacosa isplacena ta dugovanja onda je ova kazna Eurolige idiotska.

Ovdje je iskljucivo kaznjen Campazzo, ne vidim poentu nikakvu ove kazne. Da su stavili da ne moze biti jos rundu ili dvije kaznjen pa i ok, ovako kaznjavas igraca dva i po mjeseca za nesto sa cim nema veze.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 05 jan 2023, 13:39

Pa kaznjen jer je potpisao za Zvezdu i sto nije prihvatio ponudu Reala da igra za dzabe dok ne otplati dug. I onda se jave "strućnjaci" i kazu sto bi Real lobirao .

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 jan 2023, 13:40

Real je imao mogucnost da izjednaci bilo koju ponudu za Campazza iz EL.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 jan 2023, 13:46

05 jan 2023, 13:32
05 jan 2023, 11:45
Smarate vise sa tom pricom "sve se urotilo protiv Zvezde"! Pa kako da nazovemo ove kradje na terenu protiv Barce i ovo sto se sad desava? Da je Zvezda nastavila sa porazima u EL nakon onih 1-6 i da nije potpisala Campazza, vjeruj mi da bi zabrana bila ukinuta sigurno do nove godine. Sad odjednom EL zagolicalo odakle Zvezdi novac za pojacanja. Odakle ostalim evroligasima novac? To ih ne zanima. Na primjer jedna Buducnost je u poslednje dvije ili tri godine dovela 20 stranaca od sverca kokaina i to nikoga ne zanima, to je ok. Zasto, pa zato sto nije konkurentna u Evropi. Evo i sad su doveli 2 Amerikanca za 10 dana i treci je na pragu. Prodao Bokan nekoliko tona banana i zaradio pare :lolno: Hoce li njima iko da ceslja papire? :bale:
Pa ne smaramo mi, smarate vi i mediji koji su okrenuti zvezdi.
Jel fakat misliš da je neko namjerno previdio nogu Mirotića na liniji?
Onda ste odmah trebali istupiti iz EL.
Ovo nema nikakve veze sa tom sudijskom greškom.
Gledao sam i gorih sudijskih grešaka, reći da je to fabrikovano i da je neko tražio da bude baš zvezdi ili bilo kojem drugom klubu, neozbiljno.
Jbg, Efes osvaja dvaput zaredom, valjda bi neko sve preduzeo da se to ne desi da je neka štimaljka.
Znači, ti misliš da su veliki vidjeli zvezdu kao prijetnju i ovo da rade?! Meni je to neozbiljno razmišljanje, ti kako hoćeš.
Pa Budućnost ni ne igra Euroligu.
Jesu li ti Amerikanci iz Budućnosti u rangu ovih Zvezdinih pojačanja?
Druga stvar, eto rasčistili smo da nije to problem. Dscile kaže da je problem zvezdinih neizmirenih obaveza.
Ok, izmireno, EL se očitovala sa kaznom. Disciplinska. Sad ti meni reci, ako znaš, ko je glavni u EL i ako znamo ko je taj, je li naklonjen Realu ili nekom drugom klubu koji bi eto pravio smicalice zvezdi?
Treće, znaš i sam da zvezda ne bi mogla sve ovo da radi od ulaznica i nešto marketinga.
Ok, ne bi ni Real niti jedan klub. No, Real recimo finansira fudbalski klub kao podudrugu.
Koševo Zapad

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 05 jan 2023, 13:49

Jel uzimaju Grobari veceras? Izgledaju mi kao sigurna opcija.
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 05 jan 2023, 13:51

Smesan lik, trulo mi i da mu odgovorim...

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 05 jan 2023, 13:56

NukeR_G1970 je napisao/la:
05 jan 2023, 13:51
Smesan lik, trulo mi i da mu odgovorim...
Na mene mislis Njoke ili? :think:
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 05 jan 2023, 14:11

"Gledao sam i gorih sudijskih gresaka"..i to ti je argument? Pa naravno da je bilo i gorih gresaka, ali buraz nakupi se toga.Nije to jedina greska koja je bila tu noc u Pioniru, bilo ih je vise. I protiv Olimpijakosa je onaj centar gazio liniju pod kosem, pa ni to nisu vidjele sudije. Kako vide milimetarska gazenja linije kod nasih igraca, a bilo ih je koliko hoces na prethodnih nekoliko utakmica.
Da li bi Zvezda bila prijetnja za top 8 ,vjerovatno bi..da li bi bila prijetnja za f4, to ni ti ni ja ne znamo. Ovako sad sigurno nije prijetnja ni za top 8.
Ne znam stvarno ko je to glavni u EL, reci mi ti. Samo zivota ti nemoj da kazes da je Bodiroga glavni, jer je to smijesno.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 jan 2023, 14:16

05 jan 2023, 14:11
"Gledao sam i gorih sudijskih gresaka"..i to ti je argument? Pa naravno da je bilo i gorih gresaka, ali buraz nakupi se toga.Nije to jedina greska koja je bila tu noc u Pioniru, bilo ih je vise. I protiv Olimpijakosa je onaj centar gazio liniju pod kosem, pa ni to nisu vidjele sudije. Kako vide milimetarska gazenja linije kod nasih igraca, a bilo ih je koliko hoces na prethodnih nekoliko utakmica.
Da li bi Zvezda bila prijetnja za top 8 ,vjerovatno bi..da li bi bila prijetnja za f4, to ni ti ni ja ne znamo. Ovako sad sigurno nije prijetnja ni za top 8.
Ne znam stvarno ko je to glavni u EL, reci mi ti. Samo zivota ti nemoj da kazes da je Bodiroga glavni, jer je to smijesno.
Nije argument, al ti se cijelo vrijeme ponašaš kao uvrijeđena mlada i ono u fazonu sam protiv svih.
Jer ako ti nije komentar po volji, odmah je neko grobar i protiv zvezde.

Da evo odem u kontru: misliš li da je zvezda povlađtena u ABA ligi?

Što se tiče čisto sportske priče, da bi zvezda uopšte bila u priči za doigravanje, trebaju imati nekog poštenog igrača na centarskoj poziciji.
Ovo sad što je u rosteru je sve nešto kilavo, ili za ulazak s klupe ili rahmetli igrač.

Ne znam ni ja, zato te pitam. Jel ima neko za koga bi mogli reći da je taj koji povlači poteze na štetu zvezde, a u nečiju korist?
Koševo Zapad

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 05 jan 2023, 14:26

Epidaurus je napisao/la:
05 jan 2023, 13:40
Real je imao mogucnost da izjednaci bilo koju ponudu za Campazza iz EL.
Nisam ni ocekivao da ti na ovo odgovori :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 05 jan 2023, 14:31

05 jan 2023, 14:16
Nije argument, al ti se cijelo vrijeme ponašaš kao uvrijeđena mlada i ono u fazonu sam protiv svih.

Što se tiče čisto sportske priče, da bi zvezda uopšte bila u priči za doigravanje, trebaju imati nekog poštenog igrača na centarskoj poziciji.
Ovo sad što je u rosteru je sve nešto kilavo, ili za ulazak s klupe ili rahmetli igrač.

Ne znam ni ja, zato te pitam. Jel ima neko za koga bi mogli reći da je taj koji povlači poteze na štetu zvezde, a u nečiju korist?
Ovo su ocigledno grobari sto pominju Vucica, tu nema dvojbe.
Zvezda NIJE u povlastenom polozaju u Aba ligi iz prostog razloga,kada god igra neki derbi, sudi joj Javor(protiv Buducnosti, Partizana...), a znamo kako nas Javor voli.
U play off seriji prosle sezone, Partizan je u svih 5 utakmica imao sudije i to nije tajna. Znamo svi sta je bilo i kako je bilo i kako su navlacili Zocu da osvoji titulu, ispraznili Pionir u 5.utakmici :crazy: (kao da do sad nikad nije bilo razloga da se isprazne tribine godinama unazad).
I opet je Zvezda osvojila titulu.
Sto se tice centra i rostera, u pravu si, ali klub je radio na tome da se pojaca na krilu i centru. Pominjana su mnoga imena, Polonara je bio prakticno dogovoren, ali sad sve to pada u vodu. Sad ce biti sta bude. Pola tima je povrijedjeno, ne mozemo da registrujemo nove igrace...pa cemo da vidimo kako ce se sad stvari razvijati.
Ne sumnjam da cemo Realu prirediti lijepu dobrodoslicu, po zasluzi.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 jan 2023, 14:33

05 jan 2023, 14:31
05 jan 2023, 14:16

Ovo su ocigledno grobari sto pominju Vucica, tu nema dvojbe.
Zvezda NIJE u povlastenom polozaju u Aba ligi iz prostog razloga,kada god igra neki derbi, sudi joj Javor(protiv Buducnosti, Partizana...), a znamo kako nas Javor voli.
U play off seriji prosle sezone, Partizan je u svih 5 utakmica imao sudije i to nije tajna. Znamo svi sta je bilo i kako je bilo i kako su navlacili Zocu da osvoji titulu, ispraznili Pionir u 5.utakmici :crazy: (kao da do sad nikad nije bilo razloga da se isprazne tribine godinama unazad).
I opet je Zvezda osvojila titulu.
Sto se tice centra i rostera, u pravu si, ali klub je radio na tome da se pojaca na krilu i centru. Pominjana su mnoga imena, Polonara je bio prakticno dogovoren, ali sad sve to pada u vodu. Sad ce biti sta bude. Pola tima je povrijedjeno, ne mozemo da registrujemo nove igrace...pa cemo da vidimo kako ce se sad stvari razvijati.
Ne sumnjam da cemo Realu prirediti lijepu dobrodoslicu, po zasluzi.
Nemoj onda živ bio o zavjeri u EL protiv zvezde.
Koševo Zapad

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 05 jan 2023, 14:45

OK, Zvezda je zasluzila da bude kaznjena i da ne moze da registruje nove igrace.

Je li ti sad lakse?

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 jan 2023, 14:53

05 jan 2023, 14:45
OK, Zvezda je zasluzila da bude kaznjena i da ne moze da registruje nove igrace.

Je li ti sad lakse?
Čovječe, nema mi šta biti lakše.
Ušli smo u diskusiju povodom tih dešavanja, jasno mi je da si ti subjektivno vezan jer navijaš za klub, ali ja ne navijam za rivala, dakle nisam i ja subjektivno u toj priči.
Da li je zaslužila ili ne to odlučuju u vrhu EL. Pitao sam znamo li ko je tu, ako znamo, onda da li ima neka veza da kažemo to su ljudi koji imaju veze sa Realom ili Barselonom ili kojom već ekipom. Pa ono možda idu u njihovu korist.

Jasno mi je da su porasle ambicije nakon dosta lošeg starta, onda je došao Duško i začas zategao ekipu, zaredale se pobjede.
Obzirom kakvi se igrači mogu dovesti, tj. kakav je budžet na raspolaganju (jer Vildoza, Campazzo pa i Nedović ne igraju za male pare), onda je svakako cilj bar doigravanje, što da ne i FF.
E sad naišlo se na problem, koliko je do koga, čija je to greška, zašto šute ljudi iz zvezde, zašto se ne bune ako su sve uradili kako treba...to su stvari o kojima smo zapravo pričali.
Nije mi cilj da se s tobom prepucavam.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 1 gost.