Jel ti zafalilo igraca koji ne valjaju na spisku ? Sta mu je opcija umjesto civica na toj poziciji ? Jordi Alba?samoposmatram je napisao/la: ↑30 sep 2023, 15:42On je trebao da bude nosioc odbrane, a oni ga klupiraju protiv LuksemborgaRimes87 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 15:39Ko ga zajebava cojk na spisku?samoposmatram je napisao/la: ↑30 sep 2023, 15:38Haha zato zajebavaju Ahmedhodzica. Spremaju teren za Svetozara Markovica.
Ko fole povreda.
Gledaj i uzivaj.
Repka ce biti za izlog igraca nista drugo.
Uzimati se pare za mjesto u rosteru. Eldar Civic...
Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Msm da bi Savo mogao napraviti finu pricu sa reprezentacijom BiH... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Bazinga12345
- Kontakt:
Marconato zagonetan.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sa Partizanom je igrao jako lijep fudbal. Drzao United na konopcima na JNA, nesrecno izgubio 2 boda u Holandiji. U odnosu na prethodni period, njegov Partizan je space shuttle.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
O cemu pises?BHFreak je napisao/la: ↑30 sep 2023, 16:14Jel ti zafalilo igraca koji ne valjaju na spisku ? Sta mu je opcija umjesto civica na toj poziciji ? Jordi Alba?samoposmatram je napisao/la: ↑30 sep 2023, 15:42On je trebao da bude nosioc odbrane, a oni ga klupiraju protiv Luksemborga
Ko fole povreda.
Gledaj i uzivaj.
Repka ce biti za izlog igraca nista drugo.
Uzimati se pare za mjesto u rosteru. Eldar Civic...
Markovic nije zamjena Civicu. Civic uredno uplati za mijesto.
Markovic igra stopera i kapiten je Partizana, koji ove sezone prima puno golova.
Mi cemo pobjediti sve do kraja i izboriti direktan plasman na Euro
Šehić
Dedić Ahmedhodzic Barisic Kolasinac
Krunić Tahirović
Varesanović Rahmanović Demirović
Dzeko
Šehić
Dedić Ahmedhodzic Barisic Kolasinac
Krunić Tahirović
Varesanović Rahmanović Demirović
Dzeko
-
- Kontakt:
Eldar Civic ove sezone odigrao punih 13 minuta.
Ma ovo ide sa Savom preporod. Kad krenu kvalifikovanja i pare da grme sa svih strana neće ni Savezu biti mrzak.
-
- Kontakt:
Znas kad je zadnji put odigrao utakmicu?
-
- Kontakt:
U normalnoj zemlji prije Civica bi imao mijesto Elvir Durakovic, za razliku od Civica igra.
2-1 za Ferencvaros. Civic bodri sa klupe.
2-1 za Ferencvaros. Civic bodri sa klupe.
iskreno se nadamo, ali ne vjerujem da ce htjeti igrati za nassamoposmatram je napisao/la: ↑30 sep 2023, 15:38Haha zato zajebavaju Ahmedhodzica. Spremaju teren za Svetozara Markovica.
Ove intrige rusenja namjerno reprezentacije i kao da se zgadi svima su obicne gluposti, Vico kao i Miske hoce rezultat logicno i radi bolje karijere u ovom poslu,a i šuški.
Samo su nesposobni, obojici je prvi put da rade ovo i nemaju pojma.
S tim ce Savo pravo dobro doci jer covjek u tome ima iskustva,vodjenje saveza i sl. pa ih moze i posavjetovat oko njihovih nesposobnih odluka, a i kao trener cini mi se nije los jer je radio tu analitiku za uefu, i stvarno ga vecina hvali kako je vodio Partizan, top sto ce odmah promjenit formaciju jer se ustanovilo da nam onako ne ide nikako, iako i dijete moze skontati da smo zadnji uspijeh napravili sa 451 u ligi nacija.
Takodjer ima stav i ne zeli da mu se iko petlja u posao, to se vidilo kad je Mandarica u Olimpiji otjerao u pm. Doveo je dva jaka covjeka sa sobom u strucni stab sto je isto neki napredak na predhodne strucnjake.
Mogao se jos Vedo ubaciti u strucni stab pa da se planira s njim nesto dugorocno da imaju malo zelje razmisljat.
Sve u svemu mislim da je Savo dobar izbor za ove pare sto nude i za situaciju kakva je u savezu.
Samo su nesposobni, obojici je prvi put da rade ovo i nemaju pojma.
S tim ce Savo pravo dobro doci jer covjek u tome ima iskustva,vodjenje saveza i sl. pa ih moze i posavjetovat oko njihovih nesposobnih odluka, a i kao trener cini mi se nije los jer je radio tu analitiku za uefu, i stvarno ga vecina hvali kako je vodio Partizan, top sto ce odmah promjenit formaciju jer se ustanovilo da nam onako ne ide nikako, iako i dijete moze skontati da smo zadnji uspijeh napravili sa 451 u ligi nacija.
Takodjer ima stav i ne zeli da mu se iko petlja u posao, to se vidilo kad je Mandarica u Olimpiji otjerao u pm. Doveo je dva jaka covjeka sa sobom u strucni stab sto je isto neki napredak na predhodne strucnjake.
Mogao se jos Vedo ubaciti u strucni stab pa da se planira s njim nesto dugorocno da imaju malo zelje razmisljat.
Sve u svemu mislim da je Savo dobar izbor za ove pare sto nude i za situaciju kakva je u savezu.
BašČelik!
Šta je problem sa Svetozarom? Sigurno bolji od Hrvoja.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Svetozar je bio ogroman talent, nije se razvio u vrhunskog stopera ali je liga 5 igrač i zato mi je nerealno da igra za nas jer će imati mjesto u srbiji u nekom momentu sigurno
Zadnja izmjena: Varg, dana/u 30 sep 2023, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ti mislis da ce Svetozara staviti umjesto Anela? Sta mu fali, bolje i on nego da dolazi oyebina Sanicanin. Ovaj momak makar igra u Partizanu, a Sanicanin njemu grije klupu. Momku tek 23 godine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Savo ako privede Svetozara, aferim
-
- Kontakt:
Zasigurno kompletniji igrac od Saničanina. Mogao bi igrati u ligama 5, ne naravno u klubovima iz vrha, ali u prosjecnim bundesligasima i serie a, sto da ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.