Mi moramo dovesti bolje igrače. Rockov i mali iz Slobode nisu pojačanja.
Ma bezveze se lupa sa imenima a niko nema pojma sta se desava i sa kojim igracima se pregovara. Imamo OK ekipu a sa par pravih igraca cemo biti jos bolji. Nije ni Zekic od juce pa da ne vidi gdje skripi i sta njemu treba ….
Opusteno momci, bice sve OK…. Idemo mi odraditi ono sto je od nas, napuniti Kosevo i davati podrsku. Ostali nek se bore na terenu
Eh ne znam, bilo je lakše prolaziti pretkola kada nije bilo konferencijske lige hahahaha
Sad je ovo duplo teže i moraš biti prvak da bi završio u grupne
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
Ima li šanse da se neka prijateljska na Koševu odigra i da bude istok otvoren kada se ide u Sloveniju ako neko zna?
Nadam se i ja nekoj prijateljskoj, bar jednoj prije zvaničnog izleta u Europi (Aziji ) na Koševu. Ali teško, mada plan priprema bi trebao biti objavljen na stranici kluba, jer kako se sjećam tako je bilo pred prošle pripreme. Uglavnom vjerovatno nekad početkom Jula idu na 10-15 dana do utakmice sa Aktobe-om.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Samo da kažem da je sramota onaj forum drugi, bolest kakvu odavno nisam vidio... Ja u životu više mrzitelja našeg kluba na jednom mjestu nisam vidio.
Najbolje bi bilo zaključati temu Fk Sarajevo dok ne počnu utakmice.
Slažem se 100% ja da se nešto pitam. Ja bi čak i komentare na instagramu, facebooku zabranio totalno. Sramota je pročitati pojedine komentare. Svi smo nezadovoljni, nervne slomove sam doživio. Ali njihovi komentari nisu kritike, nego teška pljuvanja po klubu. To nigdje vidio nisam do sad. Boga mi iskreno stid me je ući i pogledati komentare. A ovaj drugi forum iskreno sve manje čitam, jer je sve manje naših navijača na njemu.
Ima li šanse da se neka prijateljska na Koševu odigra i da bude istok otvoren kada se ide u Sloveniju ako neko zna?
Nadam se i ja nekoj prijateljskoj, bar jednoj prije zvaničnog izleta u Europi (Aziji ) na Koševu. Ali teško, mada plan priprema bi trebao biti objavljen na stranici kluba, jer kako se sjećam tako je bilo pred prošle pripreme. Uglavnom vjerovatno nekad početkom Jula idu na 10-15 dana do utakmice sa Aktobe-om.
Nadam se brate bilo bi top jednu utakmicu da stave i da se podrži ekipa pred Sloveniju
Šta treba da uradim da se priključim ovoj temi, kome šta treba poslati?
Morti slikati člansku i na papiriću pored napisati nick svoj sa foruma, možeš sa slike prekriti privatne detalje bitno je da se vidi da je članska i taj papirić.
Nadam se brate bilo bi top jednu utakmicu da stave i da se podrži ekipa pred Sloveniju
Bio sam na ovoj, imam i nekih karti sa prijateljskih: Galatasaray, Cardiff, Batko i Prijatelji i tako neke utakmice
Šta treba da uradim da se priključim ovoj temi, kome šta treba poslati?
Morti slikati člansku i na papiriću pored napisati nick svoj sa foruma, možeš sa slike prekriti privatne detalje bitno je da se vidi da je članska i taj papirić.
Ok, hvala, slikam i pošaljem. Ona glavna tema nema smisla ali i tu se nešto treba poduzeti definitivno. P
Pozdrav
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Teško je u ovom peridu pronaći nekog adekvatnog protivnika, većina igrača/ekipa je na odmoru do početka 7 mjeseca i onda ako naš ranije nemaš nešto dogovoreno teško da če se iko okupiti zbog jedne utakmice a uz to sve bi morao platiti toj ekipi.
Iz ugla nas navijača bi bilo dobro ali sumnjam da če se takvo nešto desiti i da rade nešto u tom smijeru.
Teško je u ovom peridu pronaći nekog adekvatnog protivnika, većina igrača/ekipa je na odmoru do početka 7 mjeseca i onda ako naš ranije nemaš nešto dogovoreno teško da če se iko okupiti zbog jedne utakmice a uz to sve bi morao platiti toj ekipi.
Iz ugla nas navijača bi bilo dobro ali sumnjam da če se takvo nešto desiti i da rade nešto u tom smijeru.
Ali zamisli da organizuju lupam protiv Famosa, svejedno u 21:00 kako bi to lijepo bilo otići pregledati. Čisto radi pravih navijača i turista što bi došlo.
Ma iskreno da odigraju između sebe ekipe i stave u 21:00 ja bi došao da gledam, ubijem 2 sata zaželio sam se yebemu još ta tekma Maroon1946 i protiv Goška ako se ne varam bila drugi dan Bajrama, uživao samo tako
Krdzalic bi mogao dosta dati u ovoj sezoni, ja ga pamtim iz Olimpije , tamo je zaista imao neke izuzetne utakmice
I ja sam optimista za njega, mislim da kada se oporavi itekako dobar igrač može biti kod nas i donijeti tu svježinu u vezni red a naravno i godište ide u prilog radi nekih mogućih situacija recimo kartona Čelika i ako prodamo Buljubasica ako je istina naravno što se pričalo