Užas. Nekoliko propuštenih meč-lopti, možda ne žele više bacati pare?
Kakav se ovdje baraž spominje?
Moderator/ica: GracanicaAA
Užas. Nekoliko propuštenih meč-lopti, možda ne žele više bacati pare?
10. na tabeli igra baraz sa Rudarom K, Capljinom i Vitezom. Kalesija nije predala papire na drugostepenoj.badblueboylivno je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:35Užas. Nekoliko propuštenih meč-lopti, možda ne žele više bacati pare?
Aha, nisam znao da fali jedan iz Druge lige. Hvala na odgovoru.harden je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:3610. na tabeli igra baraz sa Rudarom K, Capljinom i Vitezom. Kalesija nije predala papire na drugostepenoj.badblueboylivno je napisao/la: ↑31 maj 2025, 19:35Užas. Nekoliko propuštenih meč-lopti, možda ne žele više bacati pare?
Ima, bolji medjusobni omjer.
Gradina s pobjedom u Zenici ima baraz, a moze biti i 9. Jedinstvu preostaje samo da premira Gorazde i Celik, kako im ovi ne bi pustili.
Gorazde ima svoje kombinacije isto dok celik igra rasterecenoHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑31 maj 2025, 20:27Gradina s pobjedom u Zenici ima baraz, a moze biti i 9. Jedinstvu preostaje samo da premira Gorazde i Celik, kako im ovi ne bi pustili.
4 razlike da dobije. Skoro pa nemoguce.legendarnadruga je napisao/la: ↑31 maj 2025, 20:35Gorazde ima svoje kombinacije isto dok celik igra rasterecenoHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑31 maj 2025, 20:27Gradina s pobjedom u Zenici ima baraz, a moze biti i 9. Jedinstvu preostaje samo da premira Gorazde i Celik, kako im ovi ne bi pustili.
Hahaha, jesil se obradovao ?KimJongEsmer je napisao/la: ↑31 maj 2025, 17:42Radnički vodi u Simin hanu. Sisoje haman ipak neće dva kluba u istom rangu. Vraća se Sloga Simin han u kantonalnu za dvije sezone, gdje i pripada
Nadati se da će igrati da ostanu. Okrugla je lopta osim kad spahalic sudiHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑31 maj 2025, 20:444 razlike da dobije. Skoro pa nemoguce.legendarnadruga je napisao/la: ↑31 maj 2025, 20:35Gorazde ima svoje kombinacije isto dok celik igra rasterecenoHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑31 maj 2025, 20:27
Gradina s pobjedom u Zenici ima baraz, a moze biti i 9. Jedinstvu preostaje samo da premira Gorazde i Celik, kako im ovi ne bi pustili.
Stupcanica ima licencu za 1 ligu isto kao Čelik a za Wwin ligu ne znam za Stupcanicu a mi nismo spremni za ulazak i bit kanta za nabijanje kao Sloboda sto je bila jer su na silu usli i sta su dobili ulaskom moguce nove dugove.
Bilo bi mocno da se sastanu Posusje i Celik pa da ovi prvi ispisavaju ove druge i natakare na spolovilo bez emocija.BatistutA19 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 22:53Stupcanica ima licencu za 1 ligu isto kao Čelik a za Wwin ligu ne znam za Stupcanicu a mi nismo spremni za ulazak i bit kanta za nabijanje kao Sloboda sto je bila jer su na silu usli i sta su dobili ulaskom moguce nove dugove.
Ma ne moze niko dobit Posusje u barazu jer velika je razlika napravljena izmedju Wwin lige i 1 lige a dobar ce baraz bit za 1 ligu Vitez,Rudar,Capljina i deseti iz 1 lige..
Treba napravit sad kad se smanji 1 liga odmah pravit dvije 2 lige i prvaci ulaze bez baraza jer 2 liga Sjever je smjesna nema 3 kluba koji mogu uci ili igraj da udjes ili igraj Kanton .
Ćelik ide u baraž, a sad ko će koga popišati, vidjet ćemo.TommyHilfiger je napisao/la: ↑31 maj 2025, 22:59Bilo bi mocno da se sastanu Posusje i Celik pa da ovi prvi ispisavaju ove druge i natakare na spolovilo bez emocija.BatistutA19 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 22:53Stupcanica ima licencu za 1 ligu isto kao Čelik a za Wwin ligu ne znam za Stupcanicu a mi nismo spremni za ulazak i bit kanta za nabijanje kao Sloboda sto je bila jer su na silu usli i sta su dobili ulaskom moguce nove dugove.
Ma ne moze niko dobit Posusje u barazu jer velika je razlika napravljena izmedju Wwin lige i 1 lige a dobar ce baraz bit za 1 ligu Vitez,Rudar,Capljina i deseti iz 1 lige..
Treba napravit sad kad se smanji 1 liga odmah pravit dvije 2 lige i prvaci ulaze bez baraza jer 2 liga Sjever je smjesna nema 3 kluba koji mogu uci ili igraj da udjes ili igraj Kanton .![]()
Ako je Sloga Doboj prije dvije godine dobila licencu od one ledine os stadiona ne vidim razloga zašto Stupčanica nebi dobila. Ipak, ako imaš vjerodostojan info onda sretno i Čeliku.
Jedno je Doboj a drugo Olovo.Beledija je napisao/la: ↑01 jun 2025, 12:31Ako je Sloga Doboj prije dvije godine dobila licencu od one ledine os stadiona ne vidim razloga zašto Stupčanica nebi dobila. Ipak, ako imaš vjerodostojan info onda sretno i Čeliku.
PS: teško bi i reprezentacija prve federalne lige mogla uspješno parirati Posušju....nikad ne reci nikad stara je narodna mudrost!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.