Ko je shentgun?invincible1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:14OVO STO SHENGUN IGRA JA U ZIVOTU NISAM VIDIO..ajde poeni, sut..AL KAKAV JE OVO PREGLED IGRE

pa pola situacija ja ma tv nisam vidio da je neko sam, on ga pronadje na terenu

N8kad cuo
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ko je shentgun?invincible1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:14OVO STO SHENGUN IGRA JA U ZIVOTU NISAM VIDIO..ajde poeni, sut..AL KAKAV JE OVO PREGLED IGRE

Nauci se citati ;D Dobro je momak napisao...Sanfrancisco je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:49Ko je shentgun?invincible1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:14OVO STO SHENGUN IGRA JA U ZIVOTU NISAM VIDIO..ajde poeni, sut..AL KAKAV JE OVO PREGLED IGRE

N8kad cuo
Kako ih boli istinaSanfrancisco je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:47Dobise koloniju tvoje matereMocvara1991 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:13Doktor Ataman. Turci dobise svoju koloniju. Nema ljutnje.
Sengun - Jokic 1-0 ,za sad.

Ma krivo mu sto komsijska drzava za koju navija sad nece ni do finala.b00t je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:54Nauci se citati ;D Dobro je momak napisao...Sanfrancisco je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:49Ko je shentgun?invincible1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:14OVO STO SHENGUN IGRA JA U ZIVOTU NISAM VIDIO..ajde poeni, sut..AL KAKAV JE OVO PREGLED IGRE

N8kad cuo

Tebra ko osvaja po tebi? Sengun veceras isprskao klauna Jokića. Šteta što će i naš Nurk sutra biti ponižen.

Ne kontam sto se ti lozis.Sanfrancisco je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:47Dobise koloniju tvoje matereMocvara1991 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:13Doktor Ataman. Turci dobise svoju koloniju. Nema ljutnje.
Sengun - Jokic 1-0 ,za sad.

Trebala bi Baustelija. Njima je jedini minus glupi niger na pleju koji uvijek moze pocet radit gluposti i kostat ih.Quartararo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 00:38Tebra ko osvaja po tebi? Sengun veceras isprskao klauna Jokića. Šteta što će i naš Nurk sutra biti ponižen.

Koraci

da se desilo na kraju tekme pa haj, to se desilo u drugoj cetvrtini
 da se desilo na kraju tekme pa haj, to se desilo u drugoj cetvrtini
Moraš malo pratiti košarku da bi mogao komentarisati. Ima jedno slovo viška, al zna se o kome se radi.Sanfrancisco je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:49Ko je shentgun?invincible1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:14OVO STO SHENGUN IGRA JA U ZIVOTU NISAM VIDIO..ajde poeni, sut..AL KAKAV JE OVO PREGLED IGRE

N8kad cuo
Fakat!
 Ni mi nismo ili loši, čak naprotiv, 42,3%, ali njihovih 58% je nedopustivo
  Ni mi nismo ili loši, čak naprotiv, 42,3%, ali njihovih 58% je nedopustivoAleksa je bio na klupi u drugom, vjerovatno ga nije uvodio da ne ode skroz.alan_kardec je napisao/la: ↑04 sep 2025, 10:02Poraz ko poraz nije toliko strašan, mada je prvo mjesto donosilo povoljniji raspored kasnije. Mnogo strašnije su povrede koje nam se dešavaju... Vukčević se sinoć nije ni skidao za utakmicu, al rekoše da će biti ok za par dana. Aleksa je izašao u prvom poluvremenu i nije se vraćao, težina povrede se još ne zna, navodno. Bez Bogdana, možda i Alekse i sa Micićem koji kao da je puškom natjeran da dođe na eb, biće baš baš teško u nastavku takmičenja...
Ekipa renomea Srbije ne smije sebi da dozvoli da primi 18 yebenih trojki, jednostavno ne smije. Izvana su nas izbušili ko što odavno nije niko, 18/31Ni mi nismo ili loši, čak naprotiv, 42,3%, ali njihovih 58% je nedopustivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.