Kazem kako sada stvari stoje. Oni su u velikoj euforiji, pa je to i razumljivo. Vi ste u krizi i tek sad mozda pocinjete da izlazite iz nje. Govorim za navijace generalno, ne za grupe, to je nesto drugo. Zenica je ipak mala sredina, vi bi trebali biti puno ispred njih po svemu, ali trenutno niste.
Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Moze se o prodaji ideala fakat diskutovati, samo je bitno da sami priznate da ste seljacine pa da bilo kakva diskusija krene sa faktima.
Aha, kisa i "polubojkot"NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 15:57Ova sezona nam je jedna od najgorih od svih ovih navedenih, ne samo po rezultatima. Promijenili smo 3 trenera, stanje unutar klubu je bilo užasno, raji je pun k loših uslova na stadionu, a tu najviše mislim na situaciju kad je loše vrijeme itd. itd... Evo počeli su i rezultati, a opet nemamo neku posjetu, dakle nije do njih, nego do pun k drugih stvari.mrAdislic je napisao/la: ↑12 feb 2026, 15:48Pa ja divovskiNoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 15:35
Kakav je, takav je, bolji je.![]()
Rezultati nemaju veze s tim, dokaz su ti i Zrinjski i Borac kao loš primjer, a Željezničar kao dobar primjer. Mi također imamo bolji prosjek u nekim sezonama u kojima nismo ostvarili gotovo ništa (prošla i pretprošla), nego npr. u sezoni u kojoj smo osvojili duplu krunu (2018/2019).![]()
Nemaju, a maloprije si rekao da vas ima manje zato sto ste titulu izgubili u 10.kolu![]()
A u Celiku ti je inace med i mlijeko bilo u klubu vec petnestak godina, pa je raji sve potaman bilo.
BašČelik!🖤❤️
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Jedna zanimljivost u kupu. Ako Željo prođe Slaviju u čevrtfinalu između sebe igraju ekipe iz istog reda naroda
Rekoh po čemu, kaže brat kažem kako sada stvari stoje.Bumbaclat je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:49Kazem kako sada stvari stoje. Oni su u velikoj euforiji, pa je to i razumljivo. Vi ste u krizi i tek sad mozda pocinjete da izlazite iz nje. Govorim za navijace generalno, ne za grupe, to je nesto drugo. Zenica je ipak mala sredina, vi bi trebali biti puno ispred njih po svemu, ali trenutno niste.
Dobar argument
- LondonBlues
- Kontakt:
7 puta svaka cast samo u zadnje vrijeme vas ne ide, kako ste krenuli bit ce ko Zeljo 15 godina jedino ako Mirva jos koji kup dogovori mogo bi trofej doci.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:55Osvojili smo je sedam puta čoviječeLondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:42Jel vam to ko titula, jer drugu osvojit ne mozete hahahhahhh![]()
To nam je pobjeda kao i svaka druga, a u mojoj i tvojoj situaciji odgovor tebi koji nam predstavljaš Zrinjski k'o da je Lester iz sezone 2015/2016, a ne neko koga smo iskajišali neki dan.![]()
Dobili utakmicu neki dan to je najvaznije a to sto vec 5 godina nam prici ne mozete na 5 bodova to nema veze. O kako je lijepo biti navijac fks hahahahahahahahaha
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Problem Zenice je i kad neko uspije i zaradi novac nece tu da se vrati, evo recimo i taj Bolic, sto se nije vratio u Zenicu, nego u Sarajevo, mnostvo uspjesnih ljudi, sto su po Becu zavrsili skole, vrate se da zive u Sarajevo, jbg onda je razumljivo da tu nema dovoljno jakih snaga, da taj grad dignu na jedan veci nivo, njima je najveci dogadjaj kad dodje reprezentacija ili Sarajevo, jer nemaju neki veci dogadjaj od toga i onda cekaju dugo i nakupljaju negativu koja tu eksplodira, jer znaju kad zavrsi tai cirkus, valja opet cekati godinu za neki novi dogadjaj i tako ukrug ali jbg.
Uzmi u obzir da su oni u ogromnim problemima vec dugo godina. Ljudi su se zamalo ugasili, krenuli iz zadnje lige. Trenutno su drugoligas i opet ih dodje 10k+ na tekmu i to su vecinom bazirani u Zenici, veoma malom gradu. Ne volim ih ni ja, ali to treba postovati.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:54Rekoh po čemu, kaže brat kažem kako sada stvari stoje.Bumbaclat je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:49Kazem kako sada stvari stoje. Oni su u velikoj euforiji, pa je to i razumljivo. Vi ste u krizi i tek sad mozda pocinjete da izlazite iz nje. Govorim za navijace generalno, ne za grupe, to je nesto drugo. Zenica je ipak mala sredina, vi bi trebali biti puno ispred njih po svemu, ali trenutno niste.![]()
![]()
Dobar argument![]()
Ma ja nemam problema da budem seljak, odrastao sam dobar dio života na "selu". Uštijavao, okopavao, zalijevao, tribiO vutru pred jesen. Slatko je kad ubereš plodove poštenog rada.TETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:50Moze se o prodaji ideala fakat diskutovati, samo je bitno da sami priznate da ste seljacine pa da bilo kakva diskusija krene sa faktima.
Dakle, seljak sam dobrim djelom svoje duše ali šta sad za ove ideale? Jel vas stid ispred hordi?
Pa eto sam si rekao, pod euforijom su i to je razumljivo. Svaka im čast za posjete, ali oni sa dužim pamćenjem se sjećaju tih posjeta kad su igrali najviši rang.Bumbaclat je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:56Uzmi u obzir da su oni u ogromnim problemima vec dugo godina. Ljudi su se zamalo ugasili, krenuli iz zadnje lige. Trenutno su drugoligas i opet ih dodje 10k+ na tekmu i to su vecinom bazirani u Zenici, veoma malom gradu. Ne volim ih ni ja, ali to treba postovati.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:54Rekoh po čemu, kaže brat kažem kako sada stvari stoje.Bumbaclat je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:49
Kazem kako sada stvari stoje. Oni su u velikoj euforiji, pa je to i razumljivo. Vi ste u krizi i tek sad mozda pocinjete da izlazite iz nje. Govorim za navijace generalno, ne za grupe, to je nesto drugo. Zenica je ipak mala sredina, vi bi trebali biti puno ispred njih po svemu, ali trenutno niste.![]()
![]()
Dobar argument![]()
U zadnje vrijeme imamo 2 titule i 3 kupa. Mozda bude jos sta ove sezone.LondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:547 puta svaka cast samo u zadnje vrijeme vas ne ide, kako ste krenuli bit ce ko Zeljo 15 godina jedino ako Mirva jos koji kup dogovori mogo bi trofej doci.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:55Osvojili smo je sedam puta čoviječeLondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:42
Jel vam to ko titula, jer drugu osvojit ne mozete hahahhahhh![]()
To nam je pobjeda kao i svaka druga, a u mojoj i tvojoj situaciji odgovor tebi koji nam predstavljaš Zrinjski k'o da je Lester iz sezone 2015/2016, a ne neko koga smo iskajišali neki dan.![]()
Dobili utakmicu neki dan to je najvaznije a to sto vec 5 godina nam prici ne mozete na 5 bodova to nema veze. O kako je lijepo biti navijac fks hahahahahahahahaha
Zadnja izmjena: TETRAPAK, dana/u 12 feb 2026, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Čuj u zadnje vrijeme nas ne ide, a mi aktuelni osvajač Kupa i uz Željezničar najtrofejniji klub u državi.LondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:547 puta svaka cast samo u zadnje vrijeme vas ne ide, kako ste krenuli bit ce ko Zeljo 15 godina jedino ako Mirva jos koji kup dogovori mogo bi trofej doci.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:55Osvojili smo je sedam puta čoviječeLondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 14:42
Jel vam to ko titula, jer drugu osvojit ne mozete hahahhahhh![]()
Šta će biti kad nas krene?
- LondonBlues
- Kontakt:
Najtrofejni sa trofejima iz bivse drzave, od sljedece godine vise necete biti. Pa kazem osvojit ce te jos neki trofej ako mirva opet kup dogovori to vam je sto vam je.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:00Čuj u zadnje vrijeme nas ne ide, a mi aktuelni osvajač Kupa i uz Željezničar najtrofejniji klub u državi.LondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:547 puta svaka cast samo u zadnje vrijeme vas ne ide, kako ste krenuli bit ce ko Zeljo 15 godina jedino ako Mirva jos koji kup dogovori mogo bi trofej doci.
Dobili utakmicu neki dan to je najvaznije a to sto vec 5 godina nam prici ne mozete na 5 bodova to nema veze. O kako je lijepo biti navijac fks hahahahahahahahaha![]()
Šta će biti kad nas krene?![]()
Ja bi na tvom mjestu usporedio zadnjih 5 godina ko je gdje pa onda piso hahahahahahahaha
A da ne spominjem iskorake u Europi, kad prodjete barem pretkolo pricat cemo o tome.
Kakva spržotinaLondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:05Najtrofejni sa trofejima iz bivse drzave, od sljedece godine vise necete biti. Pa kazem osvojit ce te jos neki trofej ako mirva opet kup dogovori to vam je sto vam je.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:00Čuj u zadnje vrijeme nas ne ide, a mi aktuelni osvajač Kupa i uz Željezničar najtrofejniji klub u državi.LondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:54
7 puta svaka cast samo u zadnje vrijeme vas ne ide, kako ste krenuli bit ce ko Zeljo 15 godina jedino ako Mirva jos koji kup dogovori mogo bi trofej doci.
Dobili utakmicu neki dan to je najvaznije a to sto vec 5 godina nam prici ne mozete na 5 bodova to nema veze. O kako je lijepo biti navijac fks hahahahahahahahaha![]()
Šta će biti kad nas krene?![]()
Ja bi na tvom mjestu usporedio zadnjih 5 godina ko je gdje pa onda piso hahahahahahahaha
Ne igra se fudbal zadnjih 5 godina genije.
I ove godine ćemo uzeti minimalno jedan trofej više nego vi. Zapamti to.
To iskljucivo zavisi od toga koliko ce vas sudije gurati.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:09Kakva spržotinaLondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:05Najtrofejni sa trofejima iz bivse drzave, od sljedece godine vise necete biti. Pa kazem osvojit ce te jos neki trofej ako mirva opet kup dogovori to vam je sto vam je.
Ja bi na tvom mjestu usporedio zadnjih 5 godina ko je gdje pa onda piso hahahahahahahaha![]()
- LondonBlues
- Kontakt:
Vala ne igra al sta ja i ti imamo od njihove igre prije 20 godina? Evo uzmi i 10 godina ako te vise veseli al sta ja i ti kao navijaci imamo od toga? Sto onda ne slavite godisnjice od titula hahahahaha cuj mi smo divovi mi smo prije 40 godina osvojili titulu ajde ne seri bogati.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:09Kakva spržotinaLondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:05Najtrofejni sa trofejima iz bivse drzave, od sljedece godine vise necete biti. Pa kazem osvojit ce te jos neki trofej ako mirva opet kup dogovori to vam je sto vam je.
Ja bi na tvom mjestu usporedio zadnjih 5 godina ko je gdje pa onda piso hahahahahahahaha![]()
Ove godine mozete samo moju kitu uzet. Tripleta slijece pod BB ide lagano zvjezdica na dres a ujedno postajemo i najtrofejni.
Pa evo sad ti pričam o tome. I prije i danas se vrtimo oko trofeja. I prije smo osvajali, evo i sada smo aktuelni osvajač jednog trofeja, a u igri smo za još dva trofeja i ne bih se iznenadio ako bismo osvojili oba, pogotovo gledajući trenutno stanje i uzimajući u obzir kako smo se naljutili i tamburamo sve redom, uključujući i vašu malenkost. To što vi (i Borac) zadnjih pet godina imate bezobraznu protekciju od saveza vas čini lopovima, a ne nekim TVom u boji.LondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:16Vala ne igra al sta ja i ti imamo od njihove igre prije 20 godina? Evo uzmi i 10 godina ako te vise veseli al sta ja i ti kao navijaci imamo od toga? Sto onda ne slavite godisnjice od titula hahahahaha cuj mi smo divovi mi smo prije 40 godina osvojili titulu ajde ne seri bogati.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:09Kakva spržotinaLondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:05
Najtrofejni sa trofejima iz bivse drzave, od sljedece godine vise necete biti. Pa kazem osvojit ce te jos neki trofej ako mirva opet kup dogovori to vam je sto vam je.
Ove godine mozete samo moju kitu uzet. Tripleta slijece pod BB ide lagano zvjezdica na dres a ujedno postajemo i najtrofejni.
I Borčevci su prošle sezone do Kup utakmice protiv nas isto tako, kao ti sada, pričali kako im ide dupla kruna, a na kraju viršla.
Pitari ovdje imaju haman kolektivnu amneziju, bukvalno je njihova grupa kroz saopštenje prozvala upravu svog kluba za namještanje takmičenja.
- LondonBlues
- Kontakt:
Zivi bili vidjeli.NoProfit je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:24Pa evo sad ti pričam o tome. I prije i danas se vrtimo oko trofeja. I prije smo osvajali, evo i sada smo aktuelni osvajač jednog trofeja, a u igri smo za još dva trofeja i ne bih se iznenadio ako bismo osvojili oba, pogotovo gledajući trenutno stanje i uzimajući u obzir kako smo se naljutili i tamburamo sve redom, uključujući i vašu malenkost. To što vi (i Borac) zadnjih pet godina imate bezobraznu protekciju od saveza vas čini lopovima, a ne nekim TVom u boji.LondonBlues je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:16Vala ne igra al sta ja i ti imamo od njihove igre prije 20 godina? Evo uzmi i 10 godina ako te vise veseli al sta ja i ti kao navijaci imamo od toga? Sto onda ne slavite godisnjice od titula hahahahaha cuj mi smo divovi mi smo prije 40 godina osvojili titulu ajde ne seri bogati.
I Borčevci su prošle sezone do Kup utakmice protiv nas isto tako, kao ti sada, pričali kako im ide dupla kruna, a na kraju viršla.![]()
Samo se sjeti da je i Zeljo bio veci klub od vas pa morali humanitarni broj kaze nece ona titula od prije 15 godina da im pomogne.