FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

LBJ MVP
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la LBJ MVP » 01 avg 2010, 20:55

Jao Raula kakav drugi go ja kažem šteta što je otišao,ali eto imamo Higuaina nije Raul,ali je trenutno jedan od najboljih.Ovaj drugi samo majstori mogu nako zabit :D :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 avg 2010, 21:14

Raul je bog nogometa. To je danas i dokazao.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 avg 2010, 23:12

FRANK RIBERY je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Golcina majstora 8-) 8-)

Ipak sam misljenja da treba jos jedan kvalitetan stoper..metzelder je cesto povrijedjen i sve to..a i bez tog odbrana se mora pojacat ako schalke ima neke vece ambicije...pa i vezni red mozda... jednim kvalitetnim ili u najmanje ruku solidnim igracem..duga je sezona

ne mogu da vjerujem da su Westermana tako lako pustili....mozda ceste povrede..inace ne vidim razlog al eto :? :?

Borba za vrh je izvjesna a za titulu mislim da fali jos kvalitetnih igraca 8-)
Schalke ima na raspolaganju 25 mil eura+ 7,5 od Westermana.Dosad su potrošili oko 4 mil eura.Dovešće Schalke sigurno tri igrača:lijevog beka,napadača i veznog igrača (vjerovatno krilo).KAndidati:Fucile,Hoarau i Afellay

--------------------Neuer-----------------
RAfinha--Metzelder--Howedes--xxxxx

--------------Rakitić---Jones-------------
Farfan-----------------------------xxxxx

----------Raul-----xxxxx--------------
lijevi bok je schmitz jarane...nije ga felix forsirao cijelu proslu sezonu (koja mu j prva u top levelu) da bi ga ove drzao na klupi nista od tog,....jones,hahahahahahaah....gdje samo ovog iscupa...prije njega u kombinaciju su moritz ,kluge i matip...licno zelim vidjet ovaj schalke...

neuer
rafinha metze howedes schmitz
reus salihovic moritz farfan
ibisevic raul....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 avg 2010, 00:19

gruezi je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Golcina majstora 8-) 8-)

Ipak sam misljenja da treba jos jedan kvalitetan stoper..metzelder je cesto povrijedjen i sve to..a i bez tog odbrana se mora pojacat ako schalke ima neke vece ambicije...pa i vezni red mozda... jednim kvalitetnim ili u najmanje ruku solidnim igracem..duga je sezona

ne mogu da vjerujem da su Westermana tako lako pustili....mozda ceste povrede..inace ne vidim razlog al eto :? :?

Borba za vrh je izvjesna a za titulu mislim da fali jos kvalitetnih igraca 8-)
Schalke ima na raspolaganju 25 mil eura+ 7,5 od Westermana.Dosad su potrošili oko 4 mil eura.Dovešće Schalke sigurno tri igrača:lijevog beka,napadača i veznog igrača (vjerovatno krilo).KAndidati:Fucile,Hoarau i Afellay

--------------------Neuer-----------------
RAfinha--Metzelder--Howedes--xxxxx

--------------Rakitić---Jones-------------
Farfan-----------------------------xxxxx

----------Raul-----xxxxx--------------
lijevi bok je schmitz jarane...nije ga felix forsirao cijelu proslu sezonu (koja mu j prva u top levelu) da bi ga ove drzao na klupi nista od tog,....jones,hahahahahahaah....gdje samo ovog iscupa...prije njega u kombinaciju su moritz ,kluge i matip...licno zelim vidjet ovaj schalke...

neuer
rafinha metze howedes schmitz
reus salihovic moritz farfan
ibisevic raul....
Da pratiš Schalke bolje ne bi izvaljivao ovakve gluposti.Jones je prije povrede bio jedan od najboljih igrača Schalkea i već tada su veliki klubovi pokazali interes za njega.No doživio je povredu zbog koje je pauzirao pola godine.Lukas Schmitz je samo silom prilika bio forsiran prošle godine jer je bio jedini lijevi bek u ekipi zbog dugotrajne povrede Pandera.Sobzirom da pratim forume Schalkea upravo se spominju ove tri pozicije koje sam spomenuo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 02 avg 2010, 00:34

3:1 protiv Bayerna i osvojen je ovaj kup. Mada ovaj kup nije od neke važnosti ipak ću dati nekoliko komentara o igračima i utakmici.
Kao veliko iznenađenje ove dvije utakmice, kao i pripremnih utakmica, pokazao se Edu. Ako ovako nastavi igrati neće nam trebati novi napadač. Drugo, odbrana tj. današnja formacija od početka.
----------------------------------------------------------Neuer---------------------------------------------------------------------
--Papadopoulos---------------------Matip----------------------------Metzelder-----------------------Hao--------------

Mislim da je Magath sa ovom formacijom malo eksperimentisao, posebno Papa kao desni bek. Ono što ne mogu razumijeti je daje Hao igrao lijevog beka. :? Ispada čovjek k'o neki levat. Poslije je prebačen na desni bek i pri prvoj značajnijoj akciji Bayerna griješi pri ofsajz zamci (kada je Alaba promašio).
Metzelder i Matip su bili dobri ali su se nekako sporo vraćali nakon slobodnjaka i kornera. To su Bavarci iskoristili i u nekoliko navrada odigrali brze i kvalitetne kontre.

Vidim da je neko spominjao Schmitza. On je, ustvari, lijevi vezni/krilo ali je prošle sezone igrao lijevog beka jer je Pander bio povrijeđen. Na toj poziciji će Magath sigurno još nešto poraditi.

Raul se odlično pokazao s obzirom da je prije nekoliko dana počeo sa treningom. Što se tiče Neuera, stvarno mi nije jasno zašto je on branio. On je tek u petak došao sa odmora i nije nikako trenirao.

P.S. Dres je ovaj današnji sa brojem 7.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 avg 2010, 07:38

[/quote]

Da pratiš Schalke bolje ne bi izvaljivao ovakve gluposti.Jones je prije povrede bio jedan od najboljih igrača Schalkea i već tada su veliki klubovi pokazali interes za njega.No doživio je povredu zbog koje je pauzirao pola godine.Lukas Schmitz je samo silom prilika bio forsiran prošle godine jer je bio jedini lijevi bek u ekipi zbog dugotrajne povrede Pandera.Sobzirom da pratim forume Schalkea upravo se spominju ove tri pozicije koje sam spomenuo.[/quote]

nesto cisto sumnjam da ce jones biti dobar kao prije...daj boze ali sumnjam...isto i za pandera jbg on ja mislim u zivotu nije odigrao vise od 25 tekmi u sezoni(u svim takmicenjima )...a schmitz je kao sto sam rekao bio i vise nego dobar uzimajuci u obzir da mu je bila prva sezona tek,logicno je da ocekujemo da ce ove bit bar 15-20% bolji(mislim da je to realno za ocekivat jer ima felixa za trenera). ...isto i moritz ...momku je tek 20 godina...znam da se spominju te pozicije za lijevpg bekla se spominjao i onaj iz nurnberga sa repom pinola cini mi se da se zove,neznam sad da li je produzio s nurnbergom...imam predosjecaj da ce nam marko reus doci,i to vec dugo ga imam...

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 02 avg 2010, 12:08

Zar si morao sve citirati da opet vidim sliku?
Nađi sebi drugu zanimaciju, ne provociraj na ovj temi jer vidiš na šta vodi.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 avg 2010, 12:13

RAUL legenda kakvo lobovanje jucer...svaka mu cast...i ne znam sta se javljaju navijaci Bayrena i provociraju za Raula,..pa taj isti Raul je veci igrac nego bilo koji iz Bayerna....Legenda kakvih je malo u svijetu fudbala
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 02 avg 2010, 15:29

Segio Escudero (20) je novi igrač Schalke-a. Dakle, mjesto lijevog beka je sad popunjeno. :D

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 avg 2010, 16:38

Zdena04 je napisao/la:Segio Escudero (20) je novi igrač Schalke-a. Dakle, mjesto lijevog beka je sad popunjeno. :D
Radi se o supertalentu za kojeg je interes pokazao i Real Madrid.Obeštećenje 2,4 mil eura.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 avg 2010, 16:46

vuvu_zzz je napisao/la:RAUL legenda kakvo lobovanje jucer...svaka mu cast...i ne znam sta se javljaju navijaci Bayrena i provociraju za Raula,..pa taj isti Raul je veci igrac nego bilo koji iz Bayerna....Legenda kakvih je malo u svijetu fudbala
da ti ciko objasni sta je ustvari legenda.
posluzit cu se jednostavnim primjerom.
kada se obican radnik, dakle obican fuhljo, tezak, irgat ili kako vec, napije onda se kaze kako je doticni obican alkoholicar, pjano, pjandura....
ali ako se, pak, desi da neki profesor izgubi kontrolu(nebitno koliko cesto), olesi se, zavrsi u kanalu, onda se za doticnog profesora, umjetnika, doktora ili neku javnu licnost kaze da je boem.

slicno je i kod igraca.
kada neki osrednji igrac ala muratovic udje u godine onda se uz nj. ime kaci sve samo ne legenda.
cesto i pozeljno: staro gvozdje, veteran, otpad, onaj kojeg niko nece pa pokusava da usicari jos koju kintu, pr´no u sisu, pregazilo ga vrijeme...
ali ako bi neki igrac napravio neke rezultate(obavezno preskacemo to sto je rodjen pod sretnom zvijezdom, imao ekstra saigrace...) onda se uz istog "kaci" to famozno "legenda".
dakle razlika je tu, nema razlike... :) osim u slovima.
za jednog ozila(ima li veze sa salkeom) se otimaju velikani i nude pozamasne cifre iako mu je ostalo nekih 11-12 mjeseci do isteka ugovora... ;)
za razliku od njega neke druge igrace klubovi pustaju "za dzabe" jer niko ne nudi jedan, jedini dinar.
takvi se igraci odlucuju za neke polu-klubove ili zargonski receno "silaze s konja na magarca" ne bi li usicarili jos koji dinar do penzije. rado bi oni presli u klub koji je konkurent za osvajanje lp, konkurent za titulu u svojoj ligi, ali takkvim klubovima nije ni na kraj pameti da angazuju potrosene igrace ili ti "staro gvozdje" totalno ignorisuci onu narodnu "b-r-ez starca ne-j-ma udarca".
toliko od mene i hvala na paznji... :)
ps
b-r-ez uvrede.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 avg 2010, 16:49

secer je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:RAUL legenda kakvo lobovanje jucer...svaka mu cast...i ne znam sta se javljaju navijaci Bayrena i provociraju za Raula,..pa taj isti Raul je veci igrac nego bilo koji iz Bayerna....Legenda kakvih je malo u svijetu fudbala
da ti ciko objasni sta je ustvari legenda.
posluzicu se jednostavnim primjerom.
kada se obican radnik, dakle obican fuhljo, tezak, irgat ili kako vec, napije onda se kaze kako je doticni obican alkoholicar, pjano, pjandura....
ali ako se, pak, desi da neki profesor izgubi kontrolu(nebitno koliko cesto), olesi se, zavrsi u kanalu, onda se za doticnog profesora, umjetnika, doktora ili neku javnu licnost kaze da je boem.

slicno je i kod igraca.
kada neki osrednji igrac ala muratovic udje u godine onda se uz nj. ime kaci sve samo ne legenda.
cesto i pozeljno: staro gvozdje, veteran, otpad, onaj kojeg niko nece pa pokusava da usicari jos koju kintu, pr´no u sisu, pregazilo ga vrijeme...
ali ako bi neki igrac napravio neke rezultate(obavezno preskacemo to sto je rodjen pod sretnom zvijezdom, imao ekstra saigrace...) onda se uz istog "kaci" to famozno "legenda".
za jednog ozila(ima li veze sa salkeom) se otimaju velikani i nude pozamasne cifre iako mu je ostalo nekih 11-12 mjeseci do isteka ugovora... ;)
za razliku od njega neke druge igrace klubovi pustaju "za dzabe" jer niko ne nudi jedan, jedini dinar.
takvi se igraci odlucuju za neke polu-klubove ili zargonski receno "silaze s konja na magarca" ne bi li usicarili jos koji dinar do penzije. rado bi oni presli u klub koji je konkurent za osvajanje lp, konkurent za titulu u svojoj ligi, ali takkvim klubovima nije ni na kraj pameti da angazuju potrosene igrace ili ti "staro gvozdje" totalno ignorisuci onu narodnu "b-r-ez starca ne-j-ma udarca".
ps
b-r-ez uvrede.
Da, ima logike, Raul presao u Schalke da se bori za opstanak u Bundesligi :roll: Daj molim te, ne provaljuj se. Ti kao sto ti kazes igraci pod srecnom zvijezdom, ponekad osvoje neko prvenstvo, uzmu koju nagradu za najboljeg strijelca, igraca itd. E takvi igraci zasluzuju status legende, a Raul je svakako legenda.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 02 avg 2010, 16:58

secer je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Ma to je samo legendarni secer.
On ti je jedini forumaš sa posebnim potrebama. :roll:
Ni Paja mu nije ravan. :lol: :lol:
zdena, bez sale, haj priznaj da malo lice :?
ak priznas povlacim se s vase teme i to odmah-namah.
Neka tebe još malo na ovoj temi. Interesantno je. ;)
Ma ne liči. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2010, 17:21

Bome Raulica rascopa one ''amatere''baye :mrgreen:
Pa sad na koga lici,manje vise.
Kad je Magath od onakvog Grafonje kloca napravi ubicu u BL,od Misketa radnika i od barzaglia stopera.
Sa raulicom ce mu ici mnogo lakse.
Godine nisu problem.Kad je bayi onaj kahn sa 50 godina i Mateus sa 70 mogao valjati.Sto nebi i Raulica sa 18 :mrgreen:
Jest @seceru u pravu si isti Bilalcek.Jos je tada imao i ljepse zube. :mrgreen: :mrgreen:
Kada-lont bio tada kud ikamo kvalitetniji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 avg 2010, 17:56

Hare_BvB je napisao/la:Pa di je taj veliki indijanski poglavica ''Bik Koji Njusi" da reagira na ovo spamanje ''ratnika'' iz svog plemena...ccc
Šta misliš da krenem prvo od tebe? Svako sljedeće vrijeđanje (u ovom slučaju davanje pogrdnih imena forumašima/moderatorima) vodi te u jednosmjernu ulicu.
Vom Jäger zum Gejagten

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 02 avg 2010, 17:57

Polako ljudi. Bit će sve u redu.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 avg 2010, 18:14

Ovaj escudero iz argentinos juniorsa :?: :?:

Imo je pola ugovora i sa Corintiansom za koji je proslu sezonu odigrao nevjerovatne dvije utakmice :lol: :lol: 8-) ...(roberto carlos je tamo za one neupucene :D )

Visok 196..i to je atipcino za beka i krilo 8-) 8-) a moze i krilo igrat...cudan neki profil igraca sve u svemu :mrgreen:

Edit:

nije to ovaj sad vidim..al neka da ne brisem :lol: :lol:

Ovaj je iz murcie doso...sad cu pogledat :D
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 02 avg 2010, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 avg 2010, 18:22

evo naso sam jedva,kad ih ima vise :D :D na googlu izbaci prvo ovog gore i nekog japanca :D ovog nigdje, dok nisam pored njegovog imena ukuco schalke...

Sergio Escudero Palomo

20 godina,176,lijevi bek..dolazi iz murcie za koju je u 26 nastupa postigao 1 gol..

http://www.goal.com/en-us/news/87/germa ... rom-murcia

eto i njegove prve rijeci po dolasku u klub....

P.S. steta za ovog gore.... fascinantni podaci i statistika :lol: :lol: :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 avg 2010, 18:23

secer je napisao/la:slicno je i kod igraca.
ps
b-r-ez uvrede.
br 1 upravo si rekao da je Raul staro gvozdje da je istrosen da ga niko ne zeli sto je sve suprotno od toga svi su ga velikani zeljeli u timu samo za Bayern je bio preskup,....vrijeme ti je pregazilo bayerna i igrace poput demichelisa i van der buytena kao i golmana Butta koji je u cvijetu mladosti otisao u poluklub da zaradi za pemzije

br 2 kazes nema rezultate legenda Raul
o 6 La liga naslova: 1994-95, 1996-97, 2000-01, 2002-03, 2006-07, 2007–08
o 4 Španjolska superkupa: 1997, 2001, 2003, 2008
o 3 Lige prvaka: 1997–98, 1999–00, 2001–02
o 2 Interkontinentalna kupa: 1998,2002
o 1 Europski superkup: 2002

javiu se kad olinjali igraci Byerna napravi pribliznu karijeru na milion udaljenu od RaulA, zasad je najblizi Butt fale mu 3 lige prvaka i jedno 5 bundesliga da bude miljama udaljen od Raula, ali polako vrijeme je pred njim tek mu je trisosma 38

Br 3.. da Raul u Madridu nije imo za hljeba pa je dosao da zaradi koji euric
brr.4. onaj ti sa slike pljunuti Ribery, kakva fotomontaza zapljunuti Ribery kojeg je pregazilo vrijeme
br5 Raul je legenda kakve u bayernu nece nikada imati pa ti melji sta os
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 avg 2010, 18:26

geronimo je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Pa di je taj veliki indijanski poglavica ''Bik Koji Njusi" da reagira na ovo spamanje ''ratnika'' iz svog plemena...ccc
Šta misliš da krenem prvo od tebe? Svako sljedeće vrijeđanje (u ovom slučaju davanje pogrdnih imena forumašima/moderatorima) vodi te u jednosmjernu ulicu.
Ev' sam' da tebe citiriam od neku noć:
Hare zvani njuškalo. :lol: Da pravi Hare ne pomisli da se radi o njemu, morao sam ovom BvB-ovcu priljepiti jedan adekvatan nadimak. :mrgreen:
Ja tebi nisam dao nijedan pogrdan nadimak prije ovog, samo sam odgovorio na citiranu provokaciju....Meni si neku večer prigovorio što sam nehotice ponovio neke Raulove slike, a danas forumaša pod nickom 'secer' nisi radi još gore stvari, kada je postavio sliku (kojoj je inače mjesto u rubrici najsmješnije slike, pa da se tamo komentariše kak' kom' volja) neimenovanog pripadnika romske populacije na temu S04 i samim tim izazavao veliku količinu spamanja na pomenutoj temi...

Ako si moderator, nemoj raditi po principu dvostrukih standarda, jedni za tebe i tvoje miljenike, a drugi za ostale..

Peace ;)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.