Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
lijevi bok je schmitz jarane...nije ga felix forsirao cijelu proslu sezonu (koja mu j prva u top levelu) da bi ga ove drzao na klupi nista od tog,....jones,hahahahahahaah....gdje samo ovog iscupa...prije njega u kombinaciju su moritz ,kluge i matip...licno zelim vidjet ovaj schalke...FRANK RIBERY je napisao/la:Schalke ima na raspolaganju 25 mil eura+ 7,5 od Westermana.Dosad su potrošili oko 4 mil eura.Dovešće Schalke sigurno tri igrača:lijevog beka,napadača i veznog igrača (vjerovatno krilo).KAndidati:Fucile,Hoarau i Afellaysarajlija89 je napisao/la:Golcina majstora![]()
![]()
Ipak sam misljenja da treba jos jedan kvalitetan stoper..metzelder je cesto povrijedjen i sve to..a i bez tog odbrana se mora pojacat ako schalke ima neke vece ambicije...pa i vezni red mozda... jednim kvalitetnim ili u najmanje ruku solidnim igracem..duga je sezona
ne mogu da vjerujem da su Westermana tako lako pustili....mozda ceste povrede..inace ne vidim razlog al eto![]()
![]()
Borba za vrh je izvjesna a za titulu mislim da fali jos kvalitetnih igraca
--------------------Neuer-----------------
RAfinha--Metzelder--Howedes--xxxxx
--------------Rakitić---Jones-------------
Farfan-----------------------------xxxxx
----------Raul-----xxxxx--------------
Da pratiš Schalke bolje ne bi izvaljivao ovakve gluposti.Jones je prije povrede bio jedan od najboljih igrača Schalkea i već tada su veliki klubovi pokazali interes za njega.No doživio je povredu zbog koje je pauzirao pola godine.Lukas Schmitz je samo silom prilika bio forsiran prošle godine jer je bio jedini lijevi bek u ekipi zbog dugotrajne povrede Pandera.Sobzirom da pratim forume Schalkea upravo se spominju ove tri pozicije koje sam spomenuo.gruezi je napisao/la:lijevi bok je schmitz jarane...nije ga felix forsirao cijelu proslu sezonu (koja mu j prva u top levelu) da bi ga ove drzao na klupi nista od tog,....jones,hahahahahahaah....gdje samo ovog iscupa...prije njega u kombinaciju su moritz ,kluge i matip...licno zelim vidjet ovaj schalke...FRANK RIBERY je napisao/la:Schalke ima na raspolaganju 25 mil eura+ 7,5 od Westermana.Dosad su potrošili oko 4 mil eura.Dovešće Schalke sigurno tri igrača:lijevog beka,napadača i veznog igrača (vjerovatno krilo).KAndidati:Fucile,Hoarau i Afellaysarajlija89 je napisao/la:Golcina majstora![]()
![]()
Ipak sam misljenja da treba jos jedan kvalitetan stoper..metzelder je cesto povrijedjen i sve to..a i bez tog odbrana se mora pojacat ako schalke ima neke vece ambicije...pa i vezni red mozda... jednim kvalitetnim ili u najmanje ruku solidnim igracem..duga je sezona
ne mogu da vjerujem da su Westermana tako lako pustili....mozda ceste povrede..inace ne vidim razlog al eto![]()
![]()
Borba za vrh je izvjesna a za titulu mislim da fali jos kvalitetnih igraca
--------------------Neuer-----------------
RAfinha--Metzelder--Howedes--xxxxx
--------------Rakitić---Jones-------------
Farfan-----------------------------xxxxx
----------Raul-----xxxxx--------------
neuer
rafinha metze howedes schmitz
reus salihovic moritz farfan
ibisevic raul....
Radi se o supertalentu za kojeg je interes pokazao i Real Madrid.Obeštećenje 2,4 mil eura.Zdena04 je napisao/la:Segio Escudero (20) je novi igrač Schalke-a. Dakle, mjesto lijevog beka je sad popunjeno.
da ti ciko objasni sta je ustvari legenda.vuvu_zzz je napisao/la:RAUL legenda kakvo lobovanje jucer...svaka mu cast...i ne znam sta se javljaju navijaci Bayrena i provociraju za Raula,..pa taj isti Raul je veci igrac nego bilo koji iz Bayerna....Legenda kakvih je malo u svijetu fudbala
Da, ima logike, Raul presao u Schalke da se bori za opstanak u Bundesligisecer je napisao/la:da ti ciko objasni sta je ustvari legenda.vuvu_zzz je napisao/la:RAUL legenda kakvo lobovanje jucer...svaka mu cast...i ne znam sta se javljaju navijaci Bayrena i provociraju za Raula,..pa taj isti Raul je veci igrac nego bilo koji iz Bayerna....Legenda kakvih je malo u svijetu fudbala
posluzicu se jednostavnim primjerom.
kada se obican radnik, dakle obican fuhljo, tezak, irgat ili kako vec, napije onda se kaze kako je doticni obican alkoholicar, pjano, pjandura....
ali ako se, pak, desi da neki profesor izgubi kontrolu(nebitno koliko cesto), olesi se, zavrsi u kanalu, onda se za doticnog profesora, umjetnika, doktora ili neku javnu licnost kaze da je boem.
slicno je i kod igraca.
kada neki osrednji igrac ala muratovic udje u godine onda se uz nj. ime kaci sve samo ne legenda.
cesto i pozeljno: staro gvozdje, veteran, otpad, onaj kojeg niko nece pa pokusava da usicari jos koju kintu, pr´no u sisu, pregazilo ga vrijeme...
ali ako bi neki igrac napravio neke rezultate(obavezno preskacemo to sto je rodjen pod sretnom zvijezdom, imao ekstra saigrace...) onda se uz istog "kaci" to famozno "legenda".
dakle razlika je tu, nema razlike...osim u slovima.
za jednog ozila(ima li veze sa salkeom) se otimaju velikani i nude pozamasne cifre iako mu je ostalo nekih 11-12 mjeseci do isteka ugovora...![]()
za razliku od njega neke druge igrace klubovi pustaju "za dzabe" jer niko ne nudi jedan, jedini dinar.
takvi se igraci odlucuju za neke polu-klubove ili zargonski receno "silaze s konja na magarca" ne bi li usicarili jos koji dinar do penzije. rado bi oni presli u klub koji je konkurent za osvajanje lp, konkurent za titulu u svojoj ligi, ali takkvim klubovima nije ni na kraj pameti da angazuju potrosene igrace ili ti "staro gvozdje" totalno ignorisuci onu narodnu "b-r-ez starca ne-j-ma udarca".
toliko od mene i hvala na paznji...![]()
ps
b-r-ez uvrede.
Neka tebe još malo na ovoj temi. Interesantno je.secer je napisao/la:zdena, bez sale, haj priznaj da malo liceZdena04 je napisao/la:Ma to je samo legendarni secer.
On ti je jedini forumaš sa posebnim potrebama.![]()
Ni Paja mu nije ravan.![]()
![]()
ak priznas povlacim se s vase teme i to odmah-namah.
Šta misliš da krenem prvo od tebe? Svako sljedeće vrijeđanje (u ovom slučaju davanje pogrdnih imena forumašima/moderatorima) vodi te u jednosmjernu ulicu.Hare_BvB je napisao/la:Pa di je taj veliki indijanski poglavica ''Bik Koji Njusi" da reagira na ovo spamanje ''ratnika'' iz svog plemena...ccc
br 1 upravo si rekao da je Raul staro gvozdje da je istrosen da ga niko ne zeli sto je sve suprotno od toga svi su ga velikani zeljeli u timu samo za Bayern je bio preskup,....vrijeme ti je pregazilo bayerna i igrace poput demichelisa i van der buytena kao i golmana Butta koji je u cvijetu mladosti otisao u poluklub da zaradi za pemzijesecer je napisao/la:slicno je i kod igraca.
kada neki osrednji igrac ala muratovic udje u godine onda se uz nj. ime kaci sve samo ne legenda.
cesto i pozeljno: staro gvozdje, veteran, otpad, onaj kojeg niko nece pa pokusava da usicari jos koju kintu, pr´no u sisu, pregazilo ga vrijeme...
ali ako bi neki igrac napravio neke rezultate(obavezno preskacemo to sto je rodjen pod sretnom zvijezdom, imao ekstra saigrace...) onda se uz istog "kaci" to famozno "legenda".
dakle razlika je tu, nema razlike...osim u slovima.
za jednog ozila(ima li veze sa salkeom) se otimaju velikani i nude pozamasne cifre iako mu je ostalo nekih 11-12 mjeseci do isteka ugovora...![]()
za razliku od njega neke druge igrace klubovi pustaju "za dzabe" jer niko ne nudi jedan, jedini dinar.
takvi se igraci odlucuju za neke polu-klubove ili zargonski receno "silaze s konja na magarca" ne bi li usicarili jos koji dinar do penzije. rado bi oni presli u klub koji je konkurent za osvajanje lp, konkurent za titulu u svojoj ligi, ali takkvim klubovima nije ni na kraj pameti da angazuju potrosene igrace ili ti "staro gvozdje" totalno ignorisuci onu narodnu "b-r-ez starca ne-j-ma udarca".
toliko od mene i hvala na paznji...![]()
ps
b-r-ez uvrede.
Ev' sam' da tebe citiriam od neku noć:geronimo je napisao/la:Šta misliš da krenem prvo od tebe? Svako sljedeće vrijeđanje (u ovom slučaju davanje pogrdnih imena forumašima/moderatorima) vodi te u jednosmjernu ulicu.Hare_BvB je napisao/la:Pa di je taj veliki indijanski poglavica ''Bik Koji Njusi" da reagira na ovo spamanje ''ratnika'' iz svog plemena...ccc
Ja tebi nisam dao nijedan pogrdan nadimak prije ovog, samo sam odgovorio na citiranu provokaciju....Meni si neku večer prigovorio što sam nehotice ponovio neke Raulove slike, a danas forumaša pod nickom 'secer' nisi radi još gore stvari, kada je postavio sliku (kojoj je inače mjesto u rubrici najsmješnije slike, pa da se tamo komentariše kak' kom' volja) neimenovanog pripadnika romske populacije na temu S04 i samim tim izazavao veliku količinu spamanja na pomenutoj temi...Hare zvani njuškalo.Da pravi Hare ne pomisli da se radi o njemu, morao sam ovom BvB-ovcu priljepiti jedan adekvatan nadimak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.