Uploaded with ImageShack.us
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Jesu bio sam na otvaranju protiv Australije stvarno prelijep stadion,kapacitet 16 000,odma pored stadiona je i Arena koje je imala svoje proklanjavanje protiv Španije,tu se još pravi veliki trgovački centar,na tom stadionu če igrati Olimpija,Jankovic što je obečao je ispunio..Devil je napisao/la:
Jesu ovo otvorene Stozice posto ovo nije Ljudski Vrt,a nije ni stari stadion Olimpie?
ma , da vam naprave Cezarovu arenu ili bilo sta vi ste nula reprezentacija .MBRDBJ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ja ne volim ovakve stadione komercijala teska.obannon je napisao/la:Naravno meni je Marakana najljepsa, ali iskreno i poljud je lijep, tu se nema sta reci.
Ipak ja mnogo gotivim stadion u Smederevu jer je pravi fudbalski, a i lijep je, imao sam i priliku biti na njemu i stvarno je vrh
UrbanBatalion je napisao/la:Ja ne volim ovakve stadione komercijala teska.obannon je napisao/la:Naravno meni je Marakana najljepsa, ali iskreno i poljud je lijep, tu se nema sta reci.
Ipak ja mnogo gotivim stadion u Smederevu jer je pravi fudbalski, a i lijep je, imao sam i priliku biti na njemu i stvarno je vrh
Znao sam da su stadioni Crvene Zvezde i Partizana u blizini ali nisam znao da su bas tako blizu. Interesuje me kakav je odnos tih ljudi sto zive u toj "nicijoj zemlji" izmedju ta dva stadiona..jos pogotovo kad je derbi? Ubjedjen sam da tamo ljudi posebno paze koje boje odjece oblace pri izlasku iz stana.NukeR je napisao/la:Evo jedne od po meni najjacih slika na kojoj se vide i JNA i Marakana
Ne moze cela da stane slika, evo link http://www.panoramio.com/photos/original/22254230.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.