Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tarik14
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Tarik14 » 23 dec 2008, 23:19

amir je napisao/la:Pa dobro, svak ima pravo da misli kako hoce. Meni to ne smeta. Ali, smeta mi kada ti isti ljudi nakon fijaska bacaju drvlje i kamenje na savez, a koji mjesec prije su podrzali privatnu reprezentaciju.Cak se desava da se prije pocetka tekme podrzava reprezentacija, a onda se na sredini tekme zestoko protestuje protiv saveza. To je bas apsurdno za normalan svijet, ali kod nas ovako ludih i nepismeni je to sasvim normalno i ocekivano. Ako se podrzava, onda neka se podrzava kako treba, a ne nakon jedne utakmice okretat se protiv. Ja znam da ce mi biti drago ako Belgija nabusi privatnu reprezentaciju. :mrgreen:

E stvarno nemogu razumjeti ovu zadnju recenicu i nemogu shvatiti da to neko moze napisati. ( cuj drago da mu reprezentacija uzgubi ) E stvarno zalosno od tebe
Bio sam na utakmici Kodro, Bola i prijatelji, ali sam pak zelio da ne izgubimo od Azerbejdjana iako nisam htjeo ici na tu utakmicu.
To su price za malu djecu: privatna reprezentacija, Sasa u pravu si sto neigras za reprezentaciju i tako te gluposti[/quote]

Slazem se. Svi bezveze pljujete po Ciri. :evil:

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 23 dec 2008, 23:28

Tarik14 je napisao/la:Svi bezveze pljujete po Ciri. :evil:
To i ja probam reci, ali nekim se to nemoze dokazati.
U inat svima.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 dec 2008, 23:31

HOS je napisao/la:
Ma znam, nazalost!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 dec 2008, 23:41

HOS je napisao/la:
Dovoljno je samo cuti "CIRO" kad uzvikuju ( uzvikujemo ) na bilinom polju i jasno je koliko svijet voli Ciru.
Ciro je pravi selektor za nas, mogu ovi samozvani "patrioti" to negirati, ali to je tako.
CIRO, svaka cast
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 dec 2008, 23:45

Na Bilinom Polje se uvijek hori : "Ciro majstore", "Napred sa Cirom" itd.

Tako da nemojte se provaljivati kada govorite : "Ciro ****", Ciro napolje" i takve druge gluposti.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 dec 2008, 03:03

ja sam prvi koji ce u genku vikati "ciro ****"!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 dec 2008, 03:54

Maestro je napisao/la:ja sam prvi koji ce u genku vikati "ciro ****"!
Jest i on ti uzvrati ,,pusu,,nazad :lol: ;)i jos namigne :mrgreen:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 dec 2008, 04:04

Maestro je napisao/la:ja sam prvi koji ce u genku vikati "ciro ****"!
A zasto??? Samo ce sebe ostetiti govoreci to. :evil:

Netrebaju nam te gluposti.

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 24 dec 2008, 10:07

HOS je napisao/la:
ma jos te vi mladi da skontate zasto se ciro pljuje, ima vremena skontat ce te. do tad idite vi na bilino pa ko na tefericu "CIro, Ciro..."

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 11:02

HOS je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:
HOS je napisao/la:Izbrisali su mi pitanje izgleda, pitao sam te jesi bio na onoj tekmi za podrsku Kodri/prijateljima?
ako te bas zanima! jesam! sto, da se ti nebi htjeo pohvaliti da si bio na toj tekmi ili zasto mi postavljas to "vazno" pitanje? :)
Ja se ne hvalim, zato uopste ne serem i kritikujem stalno druge ljude radi svoje situacije ;) .
O cemu ti momak? radi kakve situacije?? mozel to malo konkretnije da i ja to razumijem..znas kako je, ja zivim u austriji..slabo mi ide taj bosanski ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 11:06

Tarik14 je napisao/la:
HOS je napisao/la:
Ma znam, nazalost!
De ba vi pametnjakovici, sta lupate bezze..sta ce vas dvojica invalida nekome dokazati..ko pljuje po Ciri, to je njegova stvar, ima pravo da pljuje..ako vam to nepase, onda se nasadite na glavu, mozda vam za kratko vrijeme bude sve ravno do mora! ali manite se tih djecijih prica!!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 11:08

amir je napisao/la:
HOS je napisao/la:
Dovoljno je samo cuti "CIRO" kad uzvikuju ( uzvikujemo ) na bilinom polju i jasno je koliko svijet voli Ciru.
Ciro je pravi selektor za nas, mogu ovi samozvani "patrioti" to negirati, ali to je tako.
CIRO, svaka cast
jos jedan clan invalidske invazije..pozdrav od samozvanog patriota ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 11:10

Kemo je napisao/la:
HOS je napisao/la:
ma jos te vi mladi da skontate zasto se ciro pljuje, ima vremena skontat ce te. do tad idite vi na bilino pa ko na tefericu "CIro, Ciro..."
Ma to se ova djecurlija uspali kad to neutralni navijaci pocnu vikati, pa sad podrzaju Ciro kao da je osvojio SP sa nama! Ja licno kad sam na stadionu, nederem se ni "ciro ****" a vala ni "ciro majstore"..."Majstor" ce mozda tek postati kad bude ispravio sve greske sto redovno pravi i kad nekad nesto osviji sa nasom repkom..onda bi to eventualno zasluzio..a "****"-om ga isto nenazivam jer je na nekin nacin jadnik sto mora da saradzuje sa nasim savezom :mrgreen:

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 24 dec 2008, 11:38

tesko ce on ispraviti sve svoje greske, nema on vremena za to. prije ce ga smrt stici

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 12:44

Kemo je napisao/la:tesko ce on ispraviti sve svoje greske, nema on vremena za to. prije ce ga smrt stici
pa dobro, vidi, on sigurno nije toliko losa opcija ako ispravi bas te greske..jer zna motivisati igrace (nazalost zna ih i demotivisati ali nadajmo se da ce tu gresku ispraviti!)...a motivator je najvaznije za selektora repke..sta ce on njih bog zna trenirati u ta 2-3 dana na skupljanju pred tekmu..??!!! a mozda se njegova druga greska, formacija poput kukavice, i sama ispravi ako uspjedne da vrati Papca u repku i nadze jos jednog dobrog bocnog ;) ..

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 24 dec 2008, 13:18

slazem se da je dobar motivator, mozda i najbolji. ali nazalost CIro je samo to i nista vise pozitivno. Pocinje da kvari ovu kodrinu reprezentaciju sa tjeranjem igraca(Nadarevic, husejnovic, stilic, moze se reci i Papac jer je on zelio igrati kad je Kodro bio selektor). mijenja ove igrace sa mikelinijima, bartolovicima... formacija je smjesna niko je vise ne igra na svijetu. sta je ucinio? pobjedio estoniju i armeniju, i to zahvaljujuci formi nasih napadaca. poraz od bugarske koju srbija nakanta sa mislim 5 golova razlike mozda i vise, poraz od turske u kojoj pola ekipe debituje tu noc. protiv spanije se nema sta zamjeriti, ali opet nisu iskoristene neke slabosti koje je npr. Baka koji je za mene prosjecan trener iskoristio. a da ne govorim kolko je Ciro politicki mutan, prevrtljiv. pa covjek slaze prije nego sto pomisli nesto da kaze.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 24 dec 2008, 13:48

Ćiro je premazan sa milion boja,al da 'oce nas odvest na prvenstvo pa nek onda pricaju sta hoce i nek mu .ebu mater ako hoce,samo da se plasiramo. NIKO NIKO SAMO BIH.....
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

sam
Kontakt:

Post Postao/la sam » 24 dec 2008, 15:34

svaka cast KEMO imamo isto misljenje.takvi kao ti trebaju doci u belgiju.BIT CE UZBUDLJIVO :D

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 dec 2008, 16:00

cuj kodrina reprezentacija !? koda ih je on izmislio , i cuj sta su to pobjede protiv estonije i armenije ( 7-0, 4-1)
to je gol razlika 11-1, prije cire strahovali smo i od reprezentacija slabijih od njih a nedaj boze da pricam o spancima
izgubiti od evropskog prvaka u gostima jedva 1-0 (imali smo priliku i dobit) i protiv 3. reprezentacije u evropi 2-1 ( u gostima) nisu nista, mi da od Brazila isgubimo 1-0 mi bi bili nezadovoljni i covjek koji bi nas vodio bio bi papak svasta

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 16:03

defener je napisao/la:cuj kodrina reprezentacija !? koda ih je on izmislio , i cuj sta su to pobjede protiv estonije i armenije ( 7-0, 4-1)
to je gol razlika 11-1, prije cire strahovali smo i od reprezentacija slabijih od njih a nedaj boze da pricam o spancima
izgubiti od evropskog prvaka u gostima jedva 1-0 (imali smo priliku i dobit) i protiv 3. reprezentacije u evropi 2-1 ( u gostima) nisu nista, mi da od Brazila isgubimo 1-0 mi bi bili nezadovoljni i covjek koji bi nas vodio bio bi papak svasta
Jel to Ciro dao golove ili nasi napadaci koji su u svjetskoj formi?? Moramo biti realni i priznati da je nas trenutni napad vjerovatno najbolji napad koji je Repka BiH do sad imala!!! ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.