amir je napisao/la:Pa dobro, svak ima pravo da misli kako hoce. Meni to ne smeta. Ali, smeta mi kada ti isti ljudi nakon fijaska bacaju drvlje i kamenje na savez, a koji mjesec prije su podrzali privatnu reprezentaciju.Cak se desava da se prije pocetka tekme podrzava reprezentacija, a onda se na sredini tekme zestoko protestuje protiv saveza. To je bas apsurdno za normalan svijet, ali kod nas ovako ludih i nepismeni je to sasvim normalno i ocekivano. Ako se podrzava, onda neka se podrzava kako treba, a ne nakon jedne utakmice okretat se protiv. Ja znam da ce mi biti drago ako Belgija nabusi privatnu reprezentaciju.
E stvarno nemogu razumjeti ovu zadnju recenicu i nemogu shvatiti da to neko moze napisati. ( cuj drago da mu reprezentacija uzgubi ) E stvarno zalosno od tebe
Bio sam na utakmici Kodro, Bola i prijatelji, ali sam pak zelio da ne izgubimo od Azerbejdjana iako nisam htjeo ici na tu utakmicu.
To su price za malu djecu: privatna reprezentacija, Sasa u pravu si sto neigras za reprezentaciju i tako te gluposti[/quote]
Slazem se. Svi bezveze pljujete po Ciri.