Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 16 jun 2010, 21:32

Ovoj ekipi samo treba Boozer i jos jedan odlican suter, ja bi volio JJ Redicka da dovedu al neznam kolko je to moguce. Bullsi su ekipa koja igra srcem i mislim da im ne trebaju pretjerane zvijezde.
Ja bi najvise volio znaci da ostave sve ove igrace, da pokusaju dati draft pick koji zaberu za Redicka i dovest Boozera kao free agenta, sto je po meni dovoljno da osvoje prsten, jer to je ekipa koja ima srce i moras za njih navijati. Plus dodajmo odlicnog trenera, koji ce od ove ekipe napraviti strasnu momcad. Et moje misljenje. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jun 2010, 03:20

BIHfan je napisao/la:Ovoj ekipi samo treba Boozer i jos jedan odlican suter, ja bi volio JJ Redicka da dovedu al neznam kolko je to moguce. Bullsi su ekipa koja igra srcem i mislim da im ne trebaju pretjerane zvijezde.
Ja bi najvise volio znaci da ostave sve ove igrace, da pokusaju dati draft pick koji zaberu za Redicka i dovest Boozera kao free agenta, sto je po meni dovoljno da osvoje prsten, jer to je ekipa koja ima srce i moras za njih navijati. Plus dodajmo odlicnog trenera, koji ce od ove ekipe napraviti strasnu momcad. Et moje misljenje. :)

Slazem se ja sa tim i to sam napisao vec sto se tice Boozera.....ali opet neznam dali uzeti njega ili Bosha.Mozda prije bi Bosha jer je mislim mladji,a i nije sklon povredama kao Boozer.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 jun 2010, 11:19

SaltCityAttack je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ovoj ekipi samo treba Boozer i jos jedan odlican suter, ja bi volio JJ Redicka da dovedu al neznam kolko je to moguce. Bullsi su ekipa koja igra srcem i mislim da im ne trebaju pretjerane zvijezde.

Slazem se ja sa tim i to sam napisao vec sto se tice Boozera.....ali opet neznam dali uzeti njega ili Bosha.Mozda prije bi Bosha jer je mislim mladji,a i nije sklon povredama kao Boozer.
Ja bi radije isao na sigurno, jer Bosh mi izgleda kao da hoce da ide za Jamesom, a Boozer je i sam rekao da bi volio u Bullse, a ima i iskustva igrao na Olimpijadi i ima iskustva u Play-Offu, treba i iskustva ekipi malo. Dok Bosh nije vidjeo Play-Offa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jun 2010, 19:58

uvijek sam za bosha prije boozera bolji igrac mladi nije imao tesku povredu ko boozer moze puno duze igrat u ovoj ekipi jer je s godinama tu negdje moj glas uvijek za bosha a ak bude pratio lebrona pa opet mora u bullse a i bosh je dao listu timova u koje moze otic i tu su i bullsi a strucnjaci tvrde da bi se on najbolje uklopio u bullse jer imaju strasnog playa koji bi mu puno pomogao i imaju centra koji bi mu omogucio da igra krilo a ne centra i koji bi u odbrani skinuo teret s njega tj briinuo se za skok blok itd

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 jun 2010, 23:39

izgleda da ce bullsi trade pickove i kirka mozda i denga kako bi oslobodili sto vise prostora za jamesa bosha i mozda jos nekog jeftnog vidjecemo uskoro ludilo pocinje

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jun 2010, 23:45

dema je napisao/la:izgleda da ce bullsi trade pickove i kirka mozda i denga kako bi oslobodili sto vise prostora za jamesa bosha i mozda jos nekog jeftnog vidjecemo uskoro ludilo pocinje
Pa koga ce onda na klupi imati, ne moze se prsten uzeti sa 7 igraca u rosteru.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2010, 00:28

BIHfan je napisao/la:
dema je napisao/la:izgleda da ce bullsi trade pickove i kirka mozda i denga kako bi oslobodili sto vise prostora za jamesa bosha i mozda jos nekog jeftnog vidjecemo uskoro ludilo pocinje

jarane Hinrich bi bio starter kada bi ostao u ekipi i Deng takodjer kada bi doveli jednog free agenta.Oni vjerovatno pokusavaju trade njih za Bosha i uzeti Jamesa.Hinrich i Deng su skupi i za jednog od njih mozemo dobiti dva jeftinija igraca za klupe i to je to.Sigurno ce zadrzati Milera koji je izrazio zelju da ostane za minimalan kontrakt sto nama odgovara svakako.Imali bi tu Gibsona i Johnsona na klupi i eventualno tih par nesto slabih igraca za klupe
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2010, 00:33

SaltCityAttack je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

jarane Hinrich bi bio starter kada bi ostao u ekipi i Deng takodjer kada bi doveli jednog free agenta.Oni vjerovatno pokusavaju trade njih za Bosha i uzeti Jamesa.Hinrich i Deng su skupi i za jednog od njih mozemo dobiti dva jeftinija igraca za klupe i to je to.Sigurno ce zadrzati Milera koji je izrazio zelju da ostane za minimalan kontrakt sto nama odgovara svakako.Imali bi tu Gibsona i Johnsona na klupi i eventualno tih par nesto slabih igraca za klupe
Hvala na infu, vidjecemo aBd uskoro sta ce se desiti. 8-)
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 00:53

Želim dva jaka igrača, ne želim polovnjake.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2010, 02:01

Evo kako stvari stoje ovo je moguce za vrijeme drafta da se desi:

Bullsi daju Denga i Hinricha i + pickove vjerovatno za Bosha i Hidu.Toronto je vec izrazio zelju da trade Hidu i znaci da je ovo izvodljivo.Samim tim opet cemo sebi napraviti taj neki space da mozemo dovesti jednog jakog igraca, a vjerovatno bi tad James bio prva opcija.Uglavnom ceka nas za koji dan ludilo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 02:09

Je li ono 24.6 ili kad je tačno ako Bog da. Moram naći link za to . AAAAAa, excited.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2010, 02:32

Znaci ako bude ovaj trade i ako uzmu Jamesa onda bi petorka bila ovako Noah,Bosh,James,Hedo i Rose... na klupi bi imali Gibsona i James Johnsona i vjerovatno Milera i naravno uzeli bi jos eventualno 2-3 srednje klase igraca i mislim da je ovo ekipa koja bi mogla uzeti titulu sigurno, s obzirom da Boston nece ostati isti, kao ni Cavsi.Ali ipak kazem to je ukoliko James odluci doci ovdje :)... samo tesko bogami da ce on napustiti Cavse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 02:34

Onda se ne bi trebalo ni igrati više. :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2010, 11:53

SaltCityAttack je napisao/la:Znaci ako bude ovaj trade i ako uzmu Jamesa onda bi petorka bila ovako Noah,Bosh,James,Hedo i Rose... na klupi bi imali Gibsona i James Johnsona i vjerovatno Milera i naravno uzeli bi jos eventualno 2-3 srednje klase igraca i mislim da je ovo ekipa koja bi mogla uzeti titulu sigurno, s obzirom da Boston nece ostati isti, kao ni Cavsi.Ali ipak kazem to je ukoliko James odluci doci ovdje :)... samo tesko bogami da ce on napustiti Cavse
Uh to bi onda bila strasna ekipa, samo ja nevjerujem da ce James napustit Cavse.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2010, 15:51

ma vidjet cemo sta ce biti za par dana... sad u cetvrtak je draft koji pocinje cinimi se u 6:00 pm po ovom mom Chicago vremenu, a u evropi bi to bilo 1:00 iza ponoci.U srijedu je i zvanicno prestavljanje novog trenera Bullsa :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 jun 2010, 20:37

predstavili su izgleda trenera igrace za klupe nije tesko nac bitno je da dode james
izgleda da ce bullsi trade pickove da dobiju jos prostora i izgleda da bas samo noah i rose ostaju sigurno a ovo uopste nije lose bosh i hido za kirka i denga
to bi bilo strasno vidjecemo vec ce se sutra vise znat

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jun 2010, 22:59

haman smo trade pick i Hinricha danas :) ima sada jos tu extra love za dovodjenje igraca... odmah smo se otarasili Hinrichovih 9 m za slijedecu godinu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 jun 2010, 23:28

dobro je to znaci imamo para za jamesa i bosha,plus ostaju tu rose noah i deng dobra petorka,ako naravno ne bude trade i za denga jos miller gibson i jos 2 za klupu i to je to veceras ce bit uzbudljivo

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 24 jun 2010, 23:36

Tom Thibodeau je novi trener Bullsa.
poslije dvadeset godina provedenih na klupama mnogih NBA klubova kao pomočni trener, konačno je dobio šansu da bude prvi trener kluba. sada dolazi sa mjesta pomočnog u Bostonu, a poznat je kao stručnjak za odbranu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 jun 2010, 23:38

Znam toga trenera, bilo je i prije priče o njemu. Odmah će dobiti jak tim Bullsa da vodi.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.