Zlatan Muslimović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

voltron30
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la voltron30 » 21 feb 2012, 17:55

Ma čovjek je vjerovatno kontao u sebi, da li igrati u Evropi i ponovo se nametnuti u reprezentaciju, ili otići u Kinu za boljom lovom, jer mu je ipak 30g. Odabrao je novac, i ja mu ne zamjeram, ipak je egzistencija bitnija. Želim mu sve najbolje, ipak je ginuo na svakoj utakmicu kada je igrao u reprezentaciji.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 21 feb 2012, 18:03

voltron30 je napisao/la:Ma čovjek je vjerovatno kontao u sebi, da li igrati u Evropi i ponovo se nametnuti u reprezentaciju, ili otići u Kinu za boljom lovom, jer mu je ipak 30g. Odabrao je novac, i ja mu ne zamjeram, ipak je egzistencija bitnija. Želim mu sve najbolje, ipak je ginuo na svakoj utakmicu kada je igrao u reprezentaciji.
E cuj egzistencija pa sta ti mislis da je on za sicu igrao sve ove godine njemu sigurno ne treba za sicu ali eto on je odabrao Kinu i to je to
Glory Glory Man United !!! :D

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 21 feb 2012, 18:30

Tamo ce biti zvijezda i postovat ces ga sigurno za razliku od toga da bi sjedio na klupi u nekom jacem klubu liga 5 :)

chex
Kontakt:

Post Postao/la chex » 21 feb 2012, 18:47

Stvarno mi nije jasno,od proba u Rangersima,West Ham-u,pa uz još nekakvih špekulacija,da završi u 某處在中間的 地方 我只是不明白 真的很難
Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2012, 19:36

Goalgetter je napisao/la:Otisao je za parama, neka mu je sretno. Uvijek je dao sve za reprezentaciju, i to mu nikad necu zaboraviti, samo jedno je jasno, vrata reprezentacije su mu ovim zatvorena.
Hvala mu za sve.
Hop,polako.
jel Pape mu rekao da mora naci i klub i da ce ga poslije toga imati u vidu za repku(nije rekao koji)Jel ga nasao,jeste.
Sto znaci mjesto mu je opet obezbjedjeno :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 feb 2012, 19:57

harishp je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Otisao je za parama, neka mu je sretno. Uvijek je dao sve za reprezentaciju, i to mu nikad necu zaboraviti, samo jedno je jasno, vrata reprezentacije su mu ovim zatvorena.
Hvala mu za sve.
Hop,polako.
jel Pape mu rekao da mora naci i klub i da ce ga poslije toga imati u vidu za repku(nije rekao koji)Jel ga nasao,jeste.
Sto znaci mjesto mu je opet obezbjedjeno :mrgreen:
Pored svog respekta prema Zlatanu, ovo nije klub kojim bi mogao konkurisati za reprezentaciju. Ne zelim porediti Kinu sa nekom evropskom ligom, ali znamo svi da to nije to.
A i vremenska zona, putovanje avionom u Europu, takodje nije optimalno.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 21 feb 2012, 20:13

Zlaja, da bolje razumijes evo sta mislim o tvom prelazu

他妈的愚蠢的举动

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2012, 20:19

Dado je napisao/la:Zlaja, da bolje razumijes evo sta mislim o tvom prelazu

他妈的愚蠢的举动
I Ciro kad je na konto nabacio milion nije imao problema sa kineskim.
Gurali ga u Glazgow a ljudi duguju i bogu i narodu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 feb 2012, 20:24

niko ga nije gurao u sunderland ili tamo kod "onih" iz londona pa na kraju zavrsi kod kineza. sraman potez al' eto nek mu je s srecom tamo. repka je svakako za njega sad zavrsena prica.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2012, 20:26

STEVIE je napisao/la:niko ga nije gurao u sunderland ili tamo kod "onih" iz londona pa na kraju zavrsi kod kineza. sraman potez al' eto nek mu je s srecom tamo. repka je svakako za njega sad zavrsena prica.
Eto mogao je Milwal ga uzeti ionako imaju problema sa zavrsnicom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 feb 2012, 20:30

harishp je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:niko ga nije gurao u sunderland ili tamo kod "onih" iz londona pa na kraju zavrsi kod kineza. sraman potez al' eto nek mu je s srecom tamo. repka je svakako za njega sad zavrsena prica.
Eto mogao gaje Milwal uzeti ionako imaju problema sa zavrsnicom.
samo ti ismijavaj @ harishp al' tu bi barem imao zagarantovani £10.000 sedmicno. nevjerujem prosto da je vise imao cak i u PAOKu ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 feb 2012, 20:33

Ma haj', odigraće još jednu tekmu za reprezentaciju i to je to - riječ je o oproštanoj tekmi. :mrgreen: S obzirom de je ovih 6-7 mjeseci trošio a ne zarađivao novac, onda razumijem odlazak u Kinu da bi se malo povećao bankovni račun. Ništa drugo nije u pitanju. U svakom slučaju, sretno Zlatanu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2012, 20:38

STEVIE je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Eto mogao gaje Milwal uzeti ionako imaju problema sa zavrsnicom.
samo ti ismijavaj @ harishp al' tu bi barem imao zagarantovani £10.000 sedmicno. nevjerujem prosto da je vise imao cak i u PAOKu ;)
Nisam duse mi tako mislio :mrgreen: Eto da su prije djevojci,Zlaja bi dosao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 feb 2012, 20:46

harishp je napisao/la: Nisam duse mi tako mislio :mrgreen: Eto da su prije djevojci,Zlaja bi dosao.
:) . jbga ionako se nudio svakome tamo na ostrvu mogao je i njima ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 feb 2012, 20:59

Ma igrac od 30 godina se nije trebao da vuca po probama svaka 3 dana novi klub... ovako ode u čajnu zgrnuce love i tako pomalo se igrat ima para, hljeba i dosta...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 feb 2012, 21:30

Nisam obradovan činjenicom da je otišao u Kinu, pogotovo što se radi o relativno nepoznatom klubu. Sve ovo će ga sigurno udaljiti od vrata reprezentacije, a ne vjerujem da će više ikad dobiti Sušićev poziv za kvalifikacije ili iole ozbiljnije i važnije utakmice. Ovako, treba mu organizovati oproštajnu utakmicu i zahvaliti mu se. Bilo bi mi draže da je otišao u neki veći i jači klub, al' u pogledu finansija ga svakako razumijem. :mrgreen:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 21 feb 2012, 21:42

Igrač njegovih godina želi da što više zaradi što je razumljivo i normalno. Ipak on razmišlja i na svoju budućnost tako da se vjerovatno zbog toga i odlučio na odlazak tamo. Na reprezentaciju može zaboraviti, uvijek mi je bio drag igrač, nije bio nešto posebno što se kvaliteta tiče ali je uvijek davao maximum, borio se i zalagao što su navijači najviše poštovali i cijenili i to mu većina nikada neće zaboraviti. Može odigrati neku oproštajnu utakmicu još, jer je to zaslužio.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 feb 2012, 23:02

mirzza je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Muslimović novi igrač Guizhou Renhe FC?
Sta je to? Jel se to jede il pije :D
il se po hljebu maze :D :D

Otisao je igrati za pare i sretno mu. Reprezentaciji je dao mnogo i to mu se nece zaboraviti, ali mislim da je ovime i okoncao svoju eru u istoj. Vec je u godinama, igra u kineskoj ligi i Susic ga vjerovatno vise nece pozivati. Treba mu organizovati dostojan oprostaj reprezentacije.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 22 feb 2012, 00:13

jel on stvarno potpis'o ?? :roll: imal' kakva slika sa potpisivanja ili neki sličan dokaz :D

da ne bude sutra informacija, produžio do UAE na probu u Emirates Club-u :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 22 feb 2012, 00:15

Ma kad nije uspio potpisati u propale Rangerse onda moze u Kinu a i pare su dobre, puno je dao repki i za to mu hvala.

Good bye Zlatane
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, edvaE2, General505 i 29 gostiju.