Kriza rezultata, a i nema nekih fanova, Luka bi to mogao popravitifilip13 je napisao/la:godinu dana od posta do posta

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Kriza rezultata, a i nema nekih fanova, Luka bi to mogao popravitifilip13 je napisao/la:godinu dana od posta do posta
dirkules je napisao/la:Carlisle on Doncic: "Him playing 4 is gonna be a problem for teams to match up with."
Da, na četvorci, još je kazao da će biti starter, kao i da ga neće vezati za poziciju i spomenuo je ovo.filip13 je napisao/la:dirkules je napisao/la:Carlisle on Doncic: "Him playing 4 is gonna be a problem for teams to match up with."
de prevedi svega ti,dončić na četvorci?
haha,daBeko je napisao/la:Sve je to pod uslovom da Luka podigne fizicko stanje. Jedva cekam draymond na doncicu...
Nisam za njega iz nekoliko razloga, prvenstveno zbog godina, veliki novci za nekoga čiji se "vijek trajanja" ne preklapa sa ovim nosiocima budućnosti(DSJ, Luka). Uz to, znamo kako se ponio posljedni put kada je povezivan sa Dallasom, za mene bi tada završio za sva vremena.dirkules je napisao/la:Sve su prilike da ce DeAndre doci, napravljen je prostor od 25 milliona, jos samo dal' ce biti sign&trade ili preko FA vidjet cemo.
Ne znam sta bih rekao, podijeljena su mi osjecanja oko njegovog dolaska. U jednu ruku mi je drago da Luka ima jednog od najboljih rollera za svoj razvoj, bez obzira sto nece biti dio najboljih godina i vrhunca DSJ-a i Luke. Eh sad, kad se sjetim onog ljeta, mislim da je to stvar preko koje se ne bi trebalo preci, orginalna situacija i sramljenje fransize. Kako god imamo velikog prostora i da Lac nade drugi tim za trade, ostaju nam opet povoljne opcije Nurk i Capela. Mislim da od Boogija nece biti nista, skeptik sam, Pelicansi ce mu dati prihvatljivu ponudu. Bolji dani dolaze u Texas.S-Y-L-A-R je napisao/la:Nisam za njega iz nekoliko razloga, prvenstveno zbog godina, veliki novci za nekoga čiji se "vijek trajanja" ne preklapa sa ovim nosiocima budućnosti(DSJ, Luka). Uz to, znamo kako se ponio posljedni put kada je povezivan sa Dallasom, za mene bi tada završio za sva vremena.dirkules je napisao/la:Sve su prilike da ce DeAndre doci, napravljen je prostor od 25 milliona, jos samo dal' ce biti sign&trade ili preko FA vidjet cemo.
Da se mene pita, najradije bih čekao naredno ljeto, kada će biti i više opcija a i mnogo više prostora u capu nakon što se otarase Wes-ovog ugovora. Ako već insistiraju da već ovo ljeto potpišu nekoga, ja bih možda rizikovao sa Cousinsom(naravno, pod uslovom da to neće biti potpuno deranje kože i novcima i dužinom ugovora), znam da je mnogo teška povreda i iskren da budem, ne očekujem da on više ikad dostigne nivo na kojem je bio, ali DMC i na nekih 85-90% je vrijedniji igrač od velike većine centara u NBA. High risk-High reward situacija, ali po mom mišljenju vrijedna pokušaja. Sigurnije varijante za ovo ljeto bili bi Nurkić ili Capela recimo, obojica dovoljno mladi, još uvijek nisu dosegli vrhunac i ispunili svoj puni potencijal a to bi u ovakvom sistemu Dallasa itekako mogli, po godinama mnogo bolji fit sa ovom dvojicom za budućnost, a i jeftinija opcija za neki takav pokušaj(Nurkić).
Sa ovakvim scenarijem u kojem se prvenstveno odmah riješavaš Wesa ja ne bih imao ništa protiv, pored toga su tu i prava i to bi bilo daleko od lošeg. Već ove sezone bi to bila ekipa koja može iznenaditi, pogotovo uz potpis tog još jednog igrača. Naravno, razvoj ove dvojice je primaran cilj, ali ni PO ne bi bio nemoguć(čak i na sve jačem zapadu) a to bi tek bio ogroman korak za ubuduće.Raul_64 je napisao/la:
Najbolje bi bilo da DAJ opt in i Dallas trejda Wesleya i nesto sitno i dobije ga.Pa onda potpise jos jednog igraca sa preostalim novcima.
Imas jaku ekipu i dogodine fleksibilnost i kontrolu u pogledu DeAndrea dal ga zelis zadrzati ili ne.
Capelu sam pomenuo sa strane "luksuza" da ti svakako možeš čekati free agency 2019. Čak i da HOU to mečira u posljednjem trenutku, nisi na gubitku. Istina, ostavljaš Luku i Dennisa u situaciji u kojoj su maltene vođe tima i prve opcije sa ovih 19-20 godina. ali to ne mora da bude loše, naročito po budućnost.Raul_64 je napisao/la:Capela i ostali...ganjao bi nesto tesko realno , izgubio vremena i par opcija.
Raul_64 je napisao/la:
The Mavericks are spending the final few days before the start of free agency trying to execute a trade for DeAndre Jordan
Bilo bi dobro to rijesit na vrijeme.Clutch je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:The Mavericks are spending the final few days before the start of free agency trying to execute a trade for DeAndre Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.