potpis-Paja je napisao/la:NEzasluzena pobjeda Spanaca, Njemacka je bila bolja, Spanski levati uglavnom postizu golove ili iz ofsajda ili nakon prekida ta sabanska ekipa uglavnom tako postize golove.

Moderator/ica: admin
potpis-Paja je napisao/la:NEzasluzena pobjeda Spanaca, Njemacka je bila bolja, Spanski levati uglavnom postizu golove ili iz ofsajda ili nakon prekida ta sabanska ekipa uglavnom tako postize golove.
Ma ja.-Paja je napisao/la:Njemacka je pokradena cist penal na Ozilu nije dosudjen!
jbg pokusao sam, ali nisam mogao naci prikladniju rijec u ovoj situaciji. inace se trudim sto manje pisat ovu rijec.GunnerS je napisao/la:heheheeh, nemoj ocat' i ti kupit pajine foreWolverine je napisao/la:joj kako su ih izdominirali.
koma-Paja je napisao/la:NEzasluzena pobjeda Spanaca, Njemacka je bila bolja, Spanski levati uglavnom postizu golove ili iz ofsajda ili nakon prekida ta sabanska ekipa uglavnom tako postize golove.
Spanija je dominirala i zasluzeno pobijedila. Dominacija - jedva da su Nijemci centra prelazili.-Paja je napisao/la:Njemacka je pokradena cist penal na Ozilu nije dosudjen!
paul govori samo za nijemce znaci gledaj sta ce paul reci za trece mjesto njem vs uruCeMa je napisao/la:e u finalu sta paul kaze ja cu to i odigrati na kladionici, uplatiti jedno 20-tak kermimislim da je sve dosad pogodio
Fazon je sto taj prognozira samo utakmice u kojim Njemacka igra,bar je do sada bio slucajCeMa je napisao/la:e u finalu sta paul kaze ja cu to i odigrati na kladionici, uplatiti jedno 20-tak kermimislim da je sve dosad pogodio
Mozes samo dobiti pobednika za trece mesto,jer on ne prognozira van Nemacke repke.CeMa je napisao/la:e u finalu sta paul kaze ja cu to i odigrati na kladionici, uplatiti jedno 20-tak kermimislim da je sve dosad pogodio
-Paja je napisao/la:NEzasluzena pobjeda Spanaca, Njemacka je bila bolja, Spanski levati uglavnom postizu golove ili iz ofsajda ili nakon prekida ta sabanska ekipa uglavnom tako postize golove.
Ti se zapravo obračaš igračima ?amerosm je napisao/la: Momci glavu gore, dosli ste s najmladjim timom i pokazali ste kvalitet i znanje u prethodnim utakmica, i svakog navijaca ste ucinili ponosnim i sretnim. Pred Vama je velika buducnost, jedino tu nece biti Freidricha i Klose-a, a ostali mogu odigrati jos dva-tri velika takmicenja najboljih ekipa na svijetu. Veceras niste pokazali ono sto ste u prethodnim utakmicama, i zasluzeno ste izgubili, no to nije smak svijeta, jer za dvije godine imate priliku da na EP-u pokazete mukotrpni rad koji zapoceo 2006.godine, i ja znam da cete biti nagradjeni za sav ulozeni trud, jer kad tad se sve isplati.
i Interajuznjak> je napisao/la:Nogomet je igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, te u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka.“![]()
jes kada ne igraju protiv Spanije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.