1/2 Njemacka - Spanija

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemacka
93
53%
Spanija
81
47%

Ukupno glasova: 174

tax
Kontakt:

Re: 1/2 Njemacka - Spanija

Post Postao/la tax » 07 jul 2010, 22:37

-Paja je napisao/la:NEzasluzena pobjeda Spanaca, Njemacka je bila bolja, Spanski levati uglavnom postizu golove ili iz ofsajda ili nakon prekida ta sabanska ekipa uglavnom tako postize golove.
potpis :D :x :o
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 jul 2010, 22:37

Njemacka je pokradena cist penal na Ozilu nije dosudjen!
Dio Arsenala

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 07 jul 2010, 22:37

Danas su bili bolji Španci,ebi ga,navijao sam za Njemačku...
12.9.2009.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 jul 2010, 22:38

-Paja je napisao/la:Njemacka je pokradena cist penal na Ozilu nije dosudjen!
Ma ja.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 jul 2010, 22:39

e u finalu sta paul kaze ja cu to i odigrati na kladionici, uplatiti jedno 20-tak kermi :D mislim da je sve dosad pogodio
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 jul 2010, 22:39

GunnerS je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:joj kako su ih izdominirali.
heheheeh, nemoj ocat' i ti kupit pajine fore :D
jbg pokusao sam, ali nisam mogao naci prikladniju rijec u ovoj situaciji. inace se trudim sto manje pisat ovu rijec.

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 07 jul 2010, 22:39

vise bi volio gledat Nijemce u finalu nego Špance,al eto...bezze su primili gol,ali bilo je samo pitanje vremena kad ce ga primit,sa onakvom igrom nisu nista mogli postic...sretno Špancima u finalu!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 jul 2010, 22:39

-Paja je napisao/la:NEzasluzena pobjeda Spanaca, Njemacka je bila bolja, Spanski levati uglavnom postizu golove ili iz ofsajda ili nakon prekida ta sabanska ekipa uglavnom tako postize golove.
koma :mrgreen:
da i ja malo prokomentarisem...
spanija je zasluzeno prosla,oceigledno je da ova igra sa samo jednim isturenim napadacem prolazi.njemci su ocigledno cekali neku gresku spanaca koja se nije dogodila,pa se onda krenulo na ho-ruk.nikakvu igru nisu pokazali.trebali su znati da spanija ima mnogo bolju odbranu nego argentina te da sa nece tako lako po bokovima prolazi...
sve u svemu zasluzen prolazak spanaca.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 07 jul 2010, 22:39

-Paja je napisao/la:Njemacka je pokradena cist penal na Ozilu nije dosudjen!
Spanija je dominirala i zasluzeno pobijedila. Dominacija - jedva da su Nijemci centra prelazili.
Penal? Don't make me laugh.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 07 jul 2010, 22:41

CeMa je napisao/la:e u finalu sta paul kaze ja cu to i odigrati na kladionici, uplatiti jedno 20-tak kermi :D mislim da je sve dosad pogodio
paul govori samo za nijemce znaci gledaj sta ce paul reci za trece mjesto njem vs uru

edit: da sve je rezultate nijemaca pogodio
Zadnja izmjena: vuvu_zzz, dana/u 07 jul 2010, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2010, 22:42

CeMa je napisao/la:e u finalu sta paul kaze ja cu to i odigrati na kladionici, uplatiti jedno 20-tak kermi :D mislim da je sve dosad pogodio
Fazon je sto taj prognozira samo utakmice u kojim Njemacka igra,bar je do sada bio slucaj

Inace Barcelona u finalu 8-)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 07 jul 2010, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 jul 2010, 22:42

Iskompleksirani pacenici tipa Paja ili Faraon se opet javljaju iz ocaja i nece da priznaju špansku dominaciju.
A kompleksi rastu ubrzano iz utakmice u utakmicu jer Španija još nije ispala i ne samo to vec je u finalu :mrgreen:
O utakmicu je sve receno- Španija je izdominirala Njemacku.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2010, 22:42

Mozes samo dobiti pobednika za trece mesto,jer on ne prognozira van Nemacke repke.

STo se tice tekme Spanija zasluzeno pobedila,mnogo konkretni su bili i postigli taj jedan gol.Tekma prava polufinalna,vise se vodi racuna o svome golu jer je ulog previsok i niko se ne sme odluciti za ofanzivu,stoga i mali broj sansi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 jul 2010, 22:42

Španija dominira ! 8-)
FK Pjetlovi

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 jul 2010, 22:44

Cestitke Spaniji na zasluzenom finalu. U Nedjelju cu svim srcem navijati za njih, iz vise razloga. Sada bih nesta napisao u vezi Njemacke.

Momci glavu gore, dosli ste s najmladjim timom i pokazali ste kvalitet i znanje u prethodnim utakmica, i svakog navijaca ste ucinili ponosnim i sretnim. Pred Vama je velika buducnost, jedino tu nece biti Freidricha i Klose-a, a ostali mogu odigrati jos dva-tri velika takmicenja najboljih ekipa na svijetu. Veceras niste pokazali ono sto ste u prethodnim utakmicama, i zasluzeno ste izgubili, no to nije smak svijeta, jer za dvije godine imate priliku da na EP-u pokazete mukotrpni rad koji zapoceo 2006.godine, i ja znam da cete biti nagradjeni za sav ulozeni trud, jer kad tad se sve isplati. Znam da su veceras neki sretni zbog sinocnjeg poraza Njemacke, i zato molim navijace Njemacke da ne nasjedaju na neke provokoacije ostalih forumasa, jer bolje je i biti treci ili cetvrti i uvijek biti medju cetiri najbolje ekipe na svakom turniru, nego vec u osmini finala krenuti put ka kuci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jul 2010, 22:45

Nogomet je igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, te u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka.“ :D :lol: jes kada ne igraju protiv Spanije 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 jul 2010, 22:46

Da mi je znat' sta si ti gled'o xD..pa nisu uputili njemci udarac na gol 60 min hahah :D
Mogli primit' jos 3 iz kontre ...al' dobro ti si vec poznat ovdje na forumu pa me ne cudi to za tebe hahah :D

V I V A E S P A N A
27.10.2020

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 jul 2010, 22:47

najjaci su mi ovi copy-paste forumasi sto prisvajaju neke epitete tim polureprezentacijama a ne znaju istinu da je samo jedna dominacija a to je Arsenal i Oranje pa eto mozda i Brazil.
Dio Arsenala

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 07 jul 2010, 22:47

amerosm je napisao/la: Momci glavu gore, dosli ste s najmladjim timom i pokazali ste kvalitet i znanje u prethodnim utakmica, i svakog navijaca ste ucinili ponosnim i sretnim. Pred Vama je velika buducnost, jedino tu nece biti Freidricha i Klose-a, a ostali mogu odigrati jos dva-tri velika takmicenja najboljih ekipa na svijetu. Veceras niste pokazali ono sto ste u prethodnim utakmicama, i zasluzeno ste izgubili, no to nije smak svijeta, jer za dvije godine imate priliku da na EP-u pokazete mukotrpni rad koji zapoceo 2006.godine, i ja znam da cete biti nagradjeni za sav ulozeni trud, jer kad tad se sve isplati.
Ti se zapravo obračaš igračima ?

lol :lol:

ima nas svakakvih bratam

EDIT: e'o javlja mi švarceneger .. ustvari švajnštajger da je pročit'o i da obećava da će igrat u finalu EP-a
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 07 jul 2010, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 07 jul 2010, 22:48

juznjak> je napisao/la:Nogomet je igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, te u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka.“ :D :lol: jes kada ne igraju protiv Spanije 8-)
i Intera 8-) to mislim za bayernovce :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.