FK Goražde

Moderator/ica: GracanicaAA

gorazdak
Kontakt:

Re: FK Goražde

Post Postao/la gorazdak » 30 mar 2015, 11:54

drinjak81 je napisao/la:Gorazde ima poduzetike,al nazalost sve su to novopeceni bogatasi koji nedaju dinara kontajuci da ce opet biti sirotani ako sta daju.Sto se tice bekta ,negdje sam vec napisao al cu ponoviti,on gdje ne vodi glavnu rijec neda dinara.Licno mislim da je bolje za klub da njega nema tu.
Gdje je mnogo baba kilava su djeca.
Npr: Da Bekto po sezoni daje : 200 hiljada maraka i Senad Islam 200 hiljada maraka + Prevent 200 hiljada maraka. Pa da li mislite da bi se velika trojka uspjela dogovoriti ko ce biti glavni i imati zajednicke interese? Naprosto nemoguce.

Senad Islam je sasvim dovoljan kao prvi covjek kluba. Grad treba stati iza kluba. Ako se udje u PL glavni sponzori i ne moraju biti iz BPK.

Slazem se sa tobom. Bekto gdje se ne pita i ne ulaze. A jbg logicno zar ne

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 30 mar 2015, 12:09

Gorazdak druze ti lupas ciframa kao da to tako ide,cuj 200000 daju,pa jarane moj da ti ja nesto kazem,znaci Bekto je rukometnom klubu davao mjesecno 5000km,znaci puta 12 dodjemo do cifre od 60000km,znaci kad su rukometasi bili 4-5 u premijer ligi,sto posto tacna ti je ova informacija,sad ces ti reci ali to je rukomet i treba manje para od fudbala,potpuno se slazem,zato covjek i nema interes da bude u klubu!!!Ne ide to bas tako kako ti mislis,ovaj da 200000,ovaj da isto tako,nedaju se tako lahko pare!!!Sto se tice sponzora recimo iz Sarajeva nema od toga nista,zasto,zato sto je svim ozbiljnijim firmama veci interes dati recimo FK ZELJEZNICARU i FK Sarajevu zato sto oni igraju euro takmicenja,i pisao si tamo neke planove sta kako i naveo si da ce se u buducnosti potpisivati profesionalni ugovori sa 15-godisnjacima.Po pravilima FSBIH to se ne moze raditi,nema profesionalnih ugovora za tako mlade igrace,malo se raspitaj,a nemoj psati ono sto ti vrli predsjednik kaze,i on je prevrtaner druze moj,nije ni on dzabe tu,ima on svoj interes itekako,cim ne bude interesa vracamo se u svakodnevnicu,siguran sam.Za ulazak u PL ne treba samo pare za igrace,valja stadion rekonstruisati da bude vrh,i za to treba milion,odakle,dace kanton ili opstina malo sutra.Zato se bojim da ce uskoro poceti rasprodaja tekmi,ako vec nije i pocela,a onda ce se poceti kriviti sudije,savez itd.itd.jer nece biti opravdanja zato sto ljudi obecase PL,a ne ispunise!!!Jos jedan kiks na svom stadionu i 70% necemo gledati PL u Gorazdu!!!Pozdrav!

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 30 mar 2015, 12:22

gorazdak je napisao/la:
drinjak81 je napisao/la:Gorazde ima poduzetike,al nazalost sve su to novopeceni bogatasi koji nedaju dinara kontajuci da ce opet biti sirotani ako sta daju.Sto se tice bekta ,negdje sam vec napisao al cu ponoviti,on gdje ne vodi glavnu rijec neda dinara.Licno mislim da je bolje za klub da njega nema tu.
Gdje je mnogo baba kilava su djeca.
Npr: Da Bekto po sezoni daje : 200 hiljada maraka i Senad Islam 200 hiljada maraka + Prevent 200 hiljada maraka. Pa da li mislite da bi se velika trojka uspjela dogovoriti ko ce biti glavni i imati zajednicke interese? Naprosto nemoguce.

Senad Islam je sasvim dovoljan kao prvi covjek kluba. Grad treba stati iza kluba. Ako se udje u PL glavni sponzori i ne moraju biti iz BPK.

Slazem se sa tobom. Bekto gdje se ne pita i ne ulaze. A jbg logicno zar ne
Ja i ti se ocigledno ne mozemo sloziti oko koncepta vodjenja kluba.Stojim na stanovistu da nije dobro za klub da ovisi o parama jednog covjeka.Na kraju se i taaj covjek potrosi(materijalno,fizicki,psihicki) i onda si pusa totalna.Sto se tice bekta i preventa nikad oni nebi daki tolike pare za sponzorstvo.Bekto je davao rukometu al u puno puno manjim iznosima,Prevent inace nije nasa firma,znaci dok sarajevo ne odobri direktor preventa u gorazdu ne smije dinara dati.Ne moze se otici vlasniku firme i reci daj 20 hiljada za klub,nikad niko nece dati.Treba napraviti ekonomski plan kluba,al napraviti na nacin da ce biti sretan i sponzor i klub.A ovo ovako donacijski je kratkog daha.Dadne ti covjrk jednom i sledeci put ti kaze haj razguli dao sam vec.

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 30 mar 2015, 15:09

Ocito je da nisam bio shvacen. Post iznad sam napisao kao primjer drinjakov tekst o novopecenim bogatasima.

Ne znam da li znate ali kada je Senad preuzeo klub trazio je od svakog clana koji zeli da bude u upravnom odboru da ucestvuje sa 10 hiljada maraka. To do tada nije bila praksa vec su svi zeljeli da budu dio upravnog odbora i da dobiju neku kintu a da nista ne uloze u klub.

Primjer je bio naveden kao argument ukoliko zele privrednici da imaju isti udjel u klubu da je nemoguce funkcionisati na taj nacin.

Damire nisam lupao o ciframa vec sam naveo realnu cifru koju bi trebali svi oni koji zele da upravljaju klubom da uloze.
Primjer radi Senad Islam je ulozio toliko u klub i jos vise ce ulagati, pa postavljam pitanje zasto se onda ljudi bune na Islamove odluke?
Covjek ulaze kapital i ima viziju kako ulozeni novac da povrati i na kraju da dodje do profita.
Damire naravno da Islam ne ulaze bezveze u klub vec zeli da od istog stekne godisnji profit. To je sasvim normalna praksa.
Velika je razlika izmedju prve i premijer lige kada je u pitanju zarada. Premijer liga je mnogo bolja za sticanje profita i ne vidim razlog da covjek ulaze u klub silan novac koji mu u dogledno vrijeme nece biti vracen.
Po visini ulaganja iza Islama stoji kanton a ukoliko bi recimo iza kluba stao jos jedan privredni gigant onda bi "suvlasnici" bili Islam i taj neko i oni bi mogli odlucivati.
Trenutno FK Gorazde je gradski klub samo na papiru jer grad koliko ulaze u klub ne moze mu biti ni za takmicenje u drugoj ligi. Ovo znaci da je FK Gorazde trenutno privatni klub na cijem celu se nalazi gospodin Senad Islam. Htijeli mi to priznati ili ne ali tako je. Ista situacija je i sa Slobodom. Nije Sloboda gradski klub vec privatni klub iza koje stoji Azmir itd itd. To je moderni trend i ako zelimo uspjeh za Fk Gorazde onda moramo dozvoliti kapitalistima da ulazu u klub svoj novac i da od istog sticu odgovarajuci profit, buduci da grad ne iskazuje zelju da stane u onoj mjeri u kojoj bi trebao.

Drinjak slazemo se ti i ja u potpunosti jer obojica zelimo Gorazdu uspjeh ali razlika je sto si ti skeptican i kod tebe postoji bojaz da se klub u potpunosti ne upropasti. Za razliku od tebe ja nisam skeptican jer i da se dogodi da Senad Islam digne ruke od Fk Gorazda klub nece propasti vec ce se samo vratiti na iste grane na kojima je bio (upropascen)

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 30 mar 2015, 15:47

gorazdak je napisao/la:Ocito je da nisam bio shvacen. Post iznad sam napisao kao primjer drinjakov tekst o novopecenim bogatasima.

Ne znam da li znate ali kada je Senad preuzeo klub trazio je od svakog clana koji zeli da bude u upravnom odboru da ucestvuje sa 10 hiljada maraka. To do tada nije bila praksa vec su svi zeljeli da budu dio upravnog odbora i da dobiju neku kintu a da nista ne uloze u klub.

Primjer je bio naveden kao argument ukoliko zele privrednici da imaju isti udjel u klubu da je nemoguce funkcionisati na taj nacin.

Damire nisam lupao o ciframa vec sam naveo realnu cifru koju bi trebali svi oni koji zele da upravljaju klubom da uloze.
Primjer radi Senad Islam je ulozio toliko u klub i jos vise ce ulagati, pa postavljam pitanje zasto se onda ljudi bune na Islamove odluke?
Covjek ulaze kapital i ima viziju kako ulozeni novac da povrati i na kraju da dodje do profita.
Damire naravno da Islam ne ulaze bezveze u klub vec zeli da od istog stekne godisnji profit. To je sasvim normalna praksa.
Velika je razlika izmedju prve i premijer lige kada je u pitanju zarada. Premijer liga je mnogo bolja za sticanje profita i ne vidim razlog da covjek ulaze u klub silan novac koji mu u dogledno vrijeme nece biti vracen.
Po visini ulaganja iza Islama stoji kanton a ukoliko bi recimo iza kluba stao jos jedan privredni gigant onda bi "suvlasnici" bili Islam i taj neko i oni bi mogli odlucivati.
Trenutno FK Gorazde je gradski klub samo na papiru jer grad koliko ulaze u klub ne moze mu biti ni za takmicenje u drugoj ligi. Ovo znaci da je FK Gorazde trenutno privatni klub na cijem celu se nalazi gospodin Senad Islam. Htijeli mi to priznati ili ne ali tako je. Ista situacija je i sa Slobodom. Nije Sloboda gradski klub vec privatni klub iza koje stoji Azmir itd itd. To je moderni trend i ako zelimo uspjeh za Fk Gorazde onda moramo dozvoliti kapitalistima da ulazu u klub svoj novac i da od istog sticu odgovarajuci profit, buduci da grad ne iskazuje zelju da stane u onoj mjeri u kojoj bi trebao.

Drinjak slazemo se ti i ja u potpunosti jer obojica zelimo Gorazdu uspjeh ali razlika je sto si ti skeptican i kod tebe postoji bojaz da se klub u potpunosti ne upropasti. Za razliku od tebe ja nisam skeptican jer i da se dogodi da Senad Islam digne ruke od Fk Gorazda klub nece propasti vec ce se samo vratiti na iste grane na kojima je bio (upropascen)
Gorazdak nemoj biti smijesan,da klub bude privatni mora se raditi novi statut,sve dotad on nije privatni,kontas,on je UDRUZENJE GRADJANA,i pusti ti tu pricu privatni,kanton u vecini slucajeva upravlja svim klubovima jer i ima pravo zato sto daje dosta love,drugo ne moze Islam napraviti sam upravni odbor,i tu Kanton mjesa ruke samo da budes jos obavjesten jer znam da je tako,cuj trazio po 10000milja i sad ovi sto su u upraavnom odboru dali,jesu ali malo sutra,trece u PL BIH jedino mogu da zaradjuju ovi malo veci klubovi sto idu u eurotakmicenja,ostatak tavori u dugovima,pa i radi toga se zeli smanjiti PL,jer klubovi ne mogu da opstanu,nije to bas tako kako ti mislis,od cega moze zaraditi klub,od trasfera sigurno ne moze,moze od karti,ali znas kako to ide kod nas opcenito u BIH prva godina bice pun stadion ,kasnije sve manje,tako je to i u Gorazdu,zivi bili pa vidjeli,ali zadnja kola me ubjedjuju da od PL nazalost nema nista,ali polahko vidjecemo!!!!

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 30 mar 2015, 18:44

gorazdak je napisao/la:Ocito je da nisam bio shvacen. Post iznad sam napisao kao primjer drinjakov tekst o novopecenim bogatasima.

Ma nije to bas tako kako ti pricas.Prvo neznam stvarno ko je jos u upravi kluba,volio bi da mi kazes ako imas taj podatak.Al sto damir kaze cisto sumnjam da su dali po 10 milja.Drugo ako senad i ode,nece se gorazde vratiti tamo gdje je bilo nego letimo u kantonalnu direkto.Razlog tome je sto nebi imao ko da igra,mozda 3-4 igraca.Svi znamo da je vecinu domaci igraca otpustio.Volio bi da mi ti objasnis kako ce to klub zaradjivati ako ce u ekipi drzati 20 stranaca pod ugovorom??? I nikako ne mozes porediti slobodu i nas,jer je razlika ogromna.Tuzla je grad od 130-150 hiljada ljudi,medju kojima ima i dosta privatnika koji su nasli svoj interes u sponzorstvu kluba.Al je takodjer tuzla grad sa dosta domacih fudbalera.Mi smo mala sredina koja nema tu ni finansijsku ni ljudsku moc.Suludo je ocekivati od kantona neku veliku finansijsku pomoc,kad se zna da nam nije federalnih grantova i kanton ni bankrotirao.A nije senad bas bezveze usao u fudbalski klub gorazde,to je kkub koji ima svoje ime i tradiciju,ima stadion,ima svoje navijace ima sve ono sto senad nebi imao da je osnovao privatni klub i krenuo od kantonalne.I na kraju predsjedik gorazda je po automatizmu i clan izvrsnog odbora NS BiH.

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 30 mar 2015, 19:02

Ima li Bekto ikakav udjel u FK Azotu, posto znam da im je stolice donirao, ako je tacna informacija!?
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 31 mar 2015, 12:55

drinjak81 je napisao/la:

Ma nije to bas tako kako ti pricas.Prvo neznam stvarno ko je jos u upravi kluba,volio bi da mi kazes ako imas taj podatak.Al sto damir kaze cisto sumnjam da su dali po 10 milja.Drugo ako senad i ode,nece se gorazde vratiti tamo gdje je bilo nego letimo u kantonalnu direkto.Razlog tome je sto nebi imao ko da igra,mozda 3-4 igraca.Svi znamo da je vecinu domaci igraca otpustio.Volio bi da mi ti objasnis kako ce to klub zaradjivati ako ce u ekipi drzati 20 stranaca pod ugovorom??? I nikako ne mozes porediti slobodu i nas,jer je razlika ogromna.Tuzla je grad od 130-150 hiljada ljudi,medju kojima ima i dosta privatnika koji su nasli svoj interes u sponzorstvu kluba.Al je takodjer tuzla grad sa dosta domacih fudbalera.Mi smo mala sredina koja nema tu ni finansijsku ni ljudsku moc.Suludo je ocekivati od kantona neku veliku finansijsku pomoc,kad se zna da nam nije federalnih grantova i kanton ni bankrotirao.A nije senad bas bezveze usao u fudbalski klub gorazde,to je kkub koji ima svoje ime i tradiciju,ima stadion,ima svoje navijace ima sve ono sto senad nebi imao da je osnovao privatni klub i krenuo od kantonalne.I na kraju predsjedik gorazda je po automatizmu i clan izvrsnog odbora NS BiH.

Eh reci mi samo ovo: Koliko mogu shvatiti ti razmisljas na sljedeci nacin

1. Ako ne mozemo iz vecinski vlastitog pogona osigurati premijer ligu u nju i ne trebamo nikad ici? Jesam li dobro shvatio?

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 31 mar 2015, 14:38

gorazdak je napisao/la:
drinjak81 je napisao/la:

Eh reci mi samo ovo: Koliko mogu shvatiti ti razmisljas na sljedeci nacin

1. Ako ne mozemo iz vecinski vlastitog pogona osigurati premijer ligu u nju i ne trebamo nikad ici? Jesam li dobro shvatio?
Evo najkrace cu ti sad objasniti zasto je premijer liga preveliki zalogaj za nas u ovom trenutku.
Ako bi gorazde ove godine uslo u premijer ligu treba im budzet od oko 2-3 miliona maraka.Minimalno za renoviranje stadiona treba 500 hiljada(mada mislim da ce to jos vise kostati).Za pripreme ekipe treba oko 200 hiljada maraka.U ovisnosti koliko bi se igraca dovelo treba u prosjeku oko 2500 hiljade po igracu(plata stan hrana).Sam si rekao ako se udje da iz ove ekipe nebi ostalo 3-4 igraca.Znaci moralo bi se dovesti 15 novih igracca koji nece doci samo za platu(svi traze odredjenu sumu sa dodju,znaci moras placati i rate ugovora).Prostom matematikom ako placas 20 igraca po minimum 2500 hiljade mjesecno ti treba 50 milja.Znaci godisnje 600 hiljada.Toliko ti jos treba i za rate ugovora.E ako sve ovo saberes sto sam ti napisao dodjes do cifre od oko 2 miliona maraka.Cime mislis da mozes pokriti ovoliki budzet,prodajom karata(nema sanse,svaku domacu utakmicu da dolazi 2000 ljudi i nek je karta 5 km to.je za sezonu 150 hiljada).Sponzorstvom kantona i opstine teorije nema.Oni ne mogu dati milion za budzet kluba.
Moje misljenje je da smo mi od starta krenuli pogresno u avanturu zvana premijer liga.Sto bi stari narod rekao poceli smo kucu praviti od krova.
Prvo se trebala napraviti infrastruktura u i oko kluba(od renoviranna stadiona do pojacavanja uprave).I cijelo to vrijeme gurati prvi ligu federacije.Rad omladinskog pogona forsirati maximalno da bi za 2-3 godine imali 5-6 momaka koji ce moci igrati zapazenu ulogu u ekipi.Za to vrijeme u ekipu dovoditi mladje talentovane igrace koiima ce gorazde bitin odskocna daska za vece domete(naravno vezati ih duzim ugovorima),kako bi i klub mogao sta zaraditi ako bude kupaca.
Sve dok mi ne budemo imali 2-3 omladinska reprezentativca ne mozemo ocekivati velike rezultate ni prve ekipe.
Ovako se nemoze u jednoj sezoni napraviti i rezultat i infrastruktura kluba.Moze al da nam je predsjednik bil gejts.
Najbitnija stavka od svega su finansije,zato ja smatram da treba biti stabilan prvoligas do trenutka kad ces u upravi imati 10 super jakih privrednika koji ce moci isfinansirati premijer ligu.
Znaci da se razumimo,niko od men nebi bio sretniji da udjemo u drustvo najboljih,al bojim se da smo prema tom cilju krenuli obrnutim smjerom.

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 31 mar 2015, 15:27

Slazem se da treba obracati paznju i na omladisnki pogon.
Ono gdje se ne slazem jeste da za osposobljavanje stadiona treba vise od 500 hiljada maraka.

-Stadion se treba popuniti klupama a znamo da je trbina skoro popunjena.( znaci jos onoliko klupa i to je to.)
- Trbina za gostujuce navijace sa ogradjenim prostorom
- svlacionice
- objekat za delegate itd

i po tebi ovo kosta vise od 500 hiljada???

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Goražde

Post Postao/la JoseMourinho » 31 mar 2015, 15:33

Ja mislim da prvi put čitam navijača nelpg kluba koji svojoj ekipi ne želi promociju u najvisi rang takmičenja :clap: iskreno ovako sa strane nisi mi jasan nikako ;)

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 31 mar 2015, 16:43

gorazdak je napisao/la:Slazem se da treba obracati paznju i na omladisnki pogon.
Ono gdje se ne slazem jeste da za osposobljavanje stadiona treba vise od 500 hiljada maraka.

-Stadion se treba popuniti klupama a znamo da je trbina skoro popunjena.( znaci jos onoliko klupa i to je to.)
- Trbina za gostujuce navijace sa ogradjenim prostorom
- svlacionice
- objekat za delegate itd

i po tebi ovo kosta vise od 500 hiljada???
Legendo savjet jedan.Pogledaj na stranici saveza sta sve mora klub ispuniti da bi dobio licencu za takmicenje u premijer ligi pa ces vidjeti da nisu u pitanju samo stolice i delegatska prostorija.Izmedju ostalog moras napraviti jos 1 il 2 pomocna terena,moras imati minimum 3 hiljade stolica sa naslonjacem(pola nasih stolica su bez naslonjaca).1000 natkrivenih mjesta,znaci mora se krov prosirivati.10-tak wc prostora,novi parking za sluzbena licani goste,svlacionice od min. 30 m2,pa prostorija za medije,za doping kontrolu itd.itd.Onda dobro razmisli da li se to sve moze uraditi za 500 hiljada.Ima tu more poslova jaro moj.

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 31 mar 2015, 16:47

JoseMourinho je napisao/la:Ja mislim da prvi put čitam navijača nelpg kluba koji svojoj ekipi ne želi promociju u najvisi rang takmičenja :clap: iskreno ovako sa strane nisi mi jasan nikako ;)
Nema tu sta da ti bude ne jasno.Ja sam navijac gorazda i volim taj kkub kako znam za sebe.Iz tog razloga i pricam ovako.Meni ne treba da klub udje u PL i iste godine ispadne Ja na to gledam malo dugorocnije.Bolje je postepeno praviti klub pa onda kad se udje da se igra znacajjija.uloga,nego li sad uci i ispasti iste godine.Za sve je potrebno vrijeme i lova.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 31 mar 2015, 18:06

drinjak81 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Ja mislim da prvi put čitam navijača nelpg kluba koji svojoj ekipi ne želi promociju u najvisi rang takmičenja :clap: iskreno ovako sa strane nisi mi jasan nikako ;)
Nema tu sta da ti bude ne jasno.Ja sam navijac gorazda i volim taj kkub kako znam za sebe.Iz tog razloga i pricam ovako.Meni ne treba da klub udje u PL i iste godine ispadne Ja na to gledam malo dugorocnije.Bolje je postepeno praviti klub pa onda kad se udje da se igra znacajjija.uloga,nego li sad uci i ispasti iste godine.Za sve je potrebno vrijeme i lova.
A čekaj nije bolje uc u pl, vise para od sponzora uzet, od karata jer ce hiti vise gledalaca i sl., pa sa nekim fino sastavljenim timom možda i prezivit u pl?

Ulazak u pl nema šanse da bude negativan ;)

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 31 mar 2015, 18:24

Goražde sigurno ne zaslužuje igrače kao što je Vladimir Radović za koga je na FB profilu Milorad Ulemek Legija idol i junak :puke: Ipak je Goražde herojski grad.

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 01 apr 2015, 09:55

Gledam pregled protiv Igmana pa nevjerovatno je sta smo sve isfulali sa igracem manje.
Mladost DK zabila gol iz penala koji nije postojao. Presmjesno

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 01 apr 2015, 10:39

PREDSJEDNIK FK GORAZDE SENAD ISLAM SINOC RAZRJESEN DUZNOSTI I POVLACI SE IZ FK GORAZDE U SVAKOM SMISLU.

NOVI PREDSJEDNIK FK GORAZDE JE : MIRSO DRLJEVIC.

KOLIKO IMAM INFORMACIJU I IGRACI KOJI SU DOSLI POPUSILI SU FORU I ZANIMA ME KO CE IM SAD PLACATI ???

U FK GORAZDE RASPAD SISTEMA ....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 apr 2015, 10:48

gorazdak je napisao/la:PREDSJEDNIK FK GORAZDE SENAD ISLAM SINOC RAZRJESEN DUZNOSTI I POVLACI SE IZ FK GORAZDE U SVAKOM SMISLU.

KOLIKO IMAM INFORMACIJU I IGRACI KOJI SU DOSLI POPUSILI SU FORU I ZANIMA ME KO CE IM SAD PLACATI ???

1. april
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 01 apr 2015, 10:52

Benjo_AFC86 je napisao/la:
gorazdak je napisao/la:PREDSJEDNIK FK GORAZDE SENAD ISLAM SINOC RAZRJESEN DUZNOSTI I POVLACI SE IZ FK GORAZDE U SVAKOM SMISLU.

1. april
Reci to Drinjaku81 haha

Drinjak vozdra :D

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 01 apr 2015, 11:59

Samo cu reci,glupe prvoaprilske sale.I za tvoju informaciju gorazdak ja ne gotivim mirsa drljevica ni dina rascica.Razmisljam svojom glavom i pisem kako ja to zelim,za razliku od pojedinaca koji pisu onako kako im neko izdiktira i koji vrlog predsjednika gotive ko da im je blizi rod.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.