dogovoreno...eminem22 je napisao/la:ako ostane i sloboda i gošk ja tebi piće a ako ispadne gošk ti ćes meni

dogovoreno...eminem22 je napisao/la:ako ostane i sloboda i gošk ja tebi piće a ako ispadne gošk ti ćes meni
I meni to nije jasno hahaahh.Lagano prema derbiju s Višićima,Čeljevom,Čapljinom za koju godinu!!slogauskoplje je napisao/la:cirkus
a da lujo i pero nisu prodali?
Ispanu li ove godine,nece im biti kraja,potonut ce do kraja u zupanijsku ligu i onda ce se klub ugasiti....nema buducnosti tu kad nemaju svoju skolu nogometa,svoje igrace,sve uvoze iz capljine,metkovica....ŠB.TRN je napisao/la:I meni to nije jasno hahaahh.Lagano prema derbiju s Višićima,Čeljevom,Čapljinom za koju godinu!!slogauskoplje je napisao/la:cirkus
a da lujo i pero nisu prodali?![]()
nisam ga ja otpisao,navijam za nji da ostanu,al vidit cemo!!!Rosas7 je napisao/la:prerano otpisujete gosk
ako je istina ovo za namjestanje,izbaciti odmah oba kluba u zupanijsku ligu
gdje cete vi bolan komentarisat bilo sta o namjestanjuRosas7 je napisao/la:prerano otpisujete gosk
ako je istina ovo za namjestanje,izbaciti odmah oba kluba u zupanijsku ligu
pa dovoljno je tu utkamicu protiv Zrinjskog pokazat narodu da vide ko i kako se namjestaju utkamice...pa ebote koji ce prijesednik dati igeacima po 3000km ako izbore opstanak, a uz to im jos i kupiti utakmice pa ima li logike?...istina Velez mozda i nece zapeti da nas dobije jer vjerovatno nemaju cilj, ali mi sa igrom kao protiv Zrinjskog,Borca, pa i Goska mozemo sigurno dobiti tu tekmu..delpiero20 je napisao/la:Kad smo mi ove godine poveli protiv Zrinjskog sa 2 crvena govori sudija: "E sad ste me stvarno zajebali"
FK Sloboda: Premije za opstanak, po igraču 3.000 KMharry_90 je napisao/la:Lujoo placi,popusili ste i vozdrica![]()
Jbt klub nema para da isplati igracima plate,a vamo sredjuju utakmice![]()
Najzalosnije je to kad Sloboda nekog pobjedi kupljena tekma itd.. cim neko drugi pobijedi na strani to je regularno,cisto ko suza itd.. trn u oku svima,al ostacemoo u ligi u inat Luji,Kulini i ostalim dusebriznicima
slani grad je napisao/la:gdje cete vi bolan komentarisat bilo sta o namjestanjuRosas7 je napisao/la:prerano otpisujete gosk
ako je istina ovo za namjestanje,izbaciti odmah oba kluba u zupanijsku ligu![]()
..oplakah
![]()
...pa jadan ne bio...da se nedo dragi Bog pocne odmotavat to klupko oko malverzacija taj tvoj 100godisnji klub bi se automatski ugasio ponovo na narednih 80 najmanje...kad se samo sjetim kup tekme sa sirokim...pa oni preokreti sa leotarom....nego...de ti nama jos sta prokomentarisi ko bi gdje trebo letit
![]()
..kakav lik,sviju mi
A koga je sloboda zadnjeg na strani pobjedili više od 2 razlike? Daj mi datum ja se ne sjećeam.Da je sve regularno bilo makrar bi na utamici za opstanak bilo najmanje 2 crvena i 7-8 žutih, a ja ne vidi da je tako biloharry_90 je napisao/la:Lujoo placi,popusili ste i vozdrica![]()
Jbt klub nema para da isplati igracima plate,a vamo sredjuju utakmice![]()
Najzalosnije je to kad Sloboda nekog pobjedi kupljena tekma itd.. cim neko drugi pobijedi na strani to je regularno,cisto ko suza itd.. trn u oku svima,al ostacemoo u ligi u inat Luji,Kulini i ostalim dusebriznicima
Oholi se onom spikeru, najvjerovatnije je kazna zbog togaSportSport.ba je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/siroki-k ... 0-km/80703
GOŠK je kažnjen sa 1.000 KM zbog propusta u organizaciji protiv Slobode. Sve ovo potrvrdio nam je i Goran Kosorić, predsjednik Disciplinske komisije N/FSBiH.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Evander i 18 gostiju.