Penale,dva penala su fulili.Madafaka je napisao/la:Montpellier fulio penal u prvom poluvremenu. Ciani iz Bordeauxa dobio crveni.
Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Francuska liga
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Da, evo sad sam vidio da su jos jedan promasili. Nevjerovatno.Devil je napisao/la:Penale,dva penala su fulili.Madafaka je napisao/la:Montpellier fulio penal u prvom poluvremenu. Ciani iz Bordeauxa dobio crveni.
Ovaj drugi su i dali,ali sudija trazio da se ponovi i onda fulise i taj 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bordeaux 1 - 0 Montpellier
Nevjerovatno
Nevjerovatno
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ja bi prije rekao 1-1 .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
90 minut i zabiju, cool, ali ono sam stavio trenutni rezultat.nidjo_barca je napisao/la:Ja bi prije rekao 1-1 .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nevjerovatno je koliko je Montpellier snazna ekipa. Sa jednim Bordeauxom igrati ovako i nadigrati ga. Divota.
Svaka cast za sve igrace ovog kluba. Steta za promasene penale. Mogli su donijeti pobjedu i dovesti ih korak blize tituli.
Svaka cast za sve igrace ovog kluba. Steta za promasene penale. Mogli su donijeti pobjedu i dovesti ih korak blize tituli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vec nakon ove tekme pocinjem da razmisljam da je Monpeillert sazreo kao ekipa i da ovo nece prerasti u ono sto svake male ekipe rade,a to je da padnu u nastavku sezone.Oni su sinoc pokazali da se veoma ravnopravno mogu nositi sa klubom kakv je Bordeaux i zbog toga mislim da oni vrlo lako mogu u LP ove godine bar preko kvalifikacija.
Jučer me je marsej zajbo na kladionici 40 maraka.
Ma nije samo tebe mnoge je, ne samo na kladionici, nego i prema ocekivanjima!ensadek je napisao/la:Jučer me je marsej zajbo na kladionici 40 maraka.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Bordo ga ispusi kod kuce ,Spaha bi mogao i titulu uzet ? 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Jesi to zaboravio da je u igri i najaci francuski klub???JuveSissoko je napisao/la:Bordo ga ispusi kod kuce ,Spaha bi mogao i titulu uzet ?
Inače, nekako smo peh ekipa u posljednje vrijeme, a i sretnici! Prvo, kiksamo sa Lorientom, to je peh, al sreća je, jer taj dan kiksa i Bordeaux, sad Bordeaux opet kikso, nemamo pravo kiksa protiv Sochauxa, zaostale tekme, jer ako ga dobijemo, 99% titula naša! Allez Marseille!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ne pogledah dobro tabelu,samo se osvrnu na Bordo i Monpelje,bice svasta 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Da smo dobili Lorient, možda bi i 99,9% osvojili titulu, ovako samo 99,8%!JuveSissoko je napisao/la:ne pogledah dobro tabelu,samo se osvrnu na Bordo i Monpelje,bice svasta
Evo danas vodeci dvojac uzeo samo po bod protiv Monaca odnosno Auxerrea,cime su dali priliku da se pobedema veceras Lyon i sutra Marseille jos vise priblize u borbi za titulu.Psg konacno proradio 4 gola Sochauxu za kratkotrajni beg sa zacelja tabele.Izgleda da nas ceka najuzbudljivije prvenstvo u poslednjih 5-6 godina sa sigurno 4 ravnopravne ekipe u samom finisu sampionata.
Kakvo zakuhavanje situacije, Lyon isto mršavih 1:1 odigrao, to je bolje za nas i to dobro pravo, allez Marseille!
- marseille_unique
- Kontakt:
sta sam vam reko prije cetiri mjeseca, jos imamo utakmcicu manje
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ma najvise mi je krivo protiv Lorienta, i da nemamo utakmicu manje da smo dobili Lorient, titula bi bila naša, ovako još je što bi se reklo na staklenim nogama, takva je Francuska Liga, medju najzanimljivijima u Evropi!marseille_unique je napisao/la:sta sam vam reko prije cetiri mjeseca, jos imamo utakmcicu manje
- marseille_unique
- Kontakt:
nista nije na tim tvojim nogama titula je nasa vjeruj mi
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.