Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciju B

Post Postao/la Principatus » 28 jan 2011, 21:26

kovacic je napisao/la:Što se tiče Avdića nije bio FIFIN termin,ali izgleda da mali ne želi da igra za nas.

Popis mladih talenata koji su rođeni ili porijeklom iz BiH

http://forums.soccerfansnetwork.com/sho ... an-talents
Pa mi smo igrali na isti dan sa Slovackom kao Njemacka sa Svedskom. To jeste bio FIFA termin.
Ali kao sto sam gore naveo, to moze da bude svejedno, ako se prijateljske utakmica na tim terminima ne broje. Jermaine Jones se nisu brojale.

A to dali zeli ili ne da se brzo provjeriti, kratak razgovor i to je to.
Kao sto sam naveo na drugoj temi, da je Jahic (organizator utakmice Svedska:BiH) izjavio da ga poznaje i da misli da za Avdica ne postoji dvojba za koga hoce da igra, i to za nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 28 jan 2011, 21:59

Ja sam se zeznuo u prevodjenju. Shvatio sam tacno sta pise tek drugi put kad sam citao. Igrac je otpisan samo ako igra u kvalifikacijama, europskom prvenstvu, svjetskom, asia coupu, africkom kupu, copa americi... A posto Avdic jos nije ucestvova ni na jednom od tih takmicenja - ima pravo nastupa za nas.

E sad se novo pitanje postavlja.. Zeli li on igrati za nas? :|
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 29 jan 2011, 22:39

Prije 3 mjeseca izjavio je da ne želi igrati.Ali neka mu se pošalje poziv pa ako hoće hoće,ako ne,nikom ništa.

Što se tiče termina on je bio FIFA ali ne FIFA službeni termin dakle termin koji bi ga lišio učešća u našoj repki.

http://www.monet.ba/vijesti/pregled/nov ... e-moj-uzor

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jan 2011, 23:07

kovacic je napisao/la:Prije 3 mjeseca izjavio je da ne želi igrati.
Gdje?

Znam samo da zadnji poziv u Svedsku A reprezentaciju nije prihvatio, kao iz razloga da se koncentrise na Bremen.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 feb 2011, 08:55

Principatus je napisao/la:
kovacic je napisao/la:Prije 3 mjeseca izjavio je da ne želi igrati.
Gdje?

Znam samo da zadnji poziv u Svedsku A reprezentaciju nije prihvatio, kao iz razloga da se koncentrise na Bremen.
Da ali to nije bila prava reprezentacija, nego neka C ekipa. Samo igraci iz domaceg prvenstva. A on je u trenutku poziva jos uvijek igrao u Svedskoj. U medjuvremenu je potpisao za Bremen i zbog toga je maltene morao odbiti poziv. Igrali su inace u Juznoj Africi protiv Botcvane i juznoafricke U-23 ekipe.

Uskoro se okuplja "prava" svedska A reprezentacija (sa Ibrom i ostalima), igrace dvije utakmice u dva dana i zbog toga su pozvali cak 34 igraca, ali Avdic nije medju njima.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 03 feb 2011, 16:55

Aganovic zabi dva gola u prijateljskoj protiv nekih Kazahstanaca

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 feb 2011, 18:01

Emir Kujovic postigao gol za Kayserispor. 88 godiste. 194 visok
igrao je za U21 svedske ali je govorio da bi igrao za nas

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 12 feb 2011, 14:56

Šta mislite o Branimiru Bajiću vidim standardan u Duisburgu 4 na tabeli u borbi za BL...on mi se čini da bih se najbolje uklopio u Susućev stil igre i mislim da jedini uz Spahu i Jahića zna ono što se narodski kaze igrati po zemlji smiren igrač.Moje misljenje je da je on UZ Jahića najbolje riješenje za stopera uz Spahu ....vi?

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 13 feb 2011, 13:36

Kurtic kao zadnji vezni od pocetka protiv Fiorentine,u timu su i Andjelkovic i Ilicic koji su izgubljeni

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 13 feb 2011, 17:33

Petar Sliskovic rodeni sarajlija je danas za Mainz usao u 65min protiv Keln i pogodio u 89min za 2:4.
Perspektivan igrac, nazalost on je samo reprezentativac U21 Hrvatske.

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 13 feb 2011, 17:47

dacco je napisao/la:Šta mislite o Branimiru Bajiću vidim standardan u Duisburgu 4 na tabeli u borbi za BL...on mi se čini da bih se najbolje uklopio u Susućev stil igre i mislim da jedini uz Spahu i Jahića zna ono što se narodski kaze igrati po zemlji smiren igrač.Moje misljenje je da je on UZ Jahića najbolje riješenje za stopera uz Spahu ....vi?
Branimir Bajić - roden 19. Oktober 1979 covjek ima 31 godine... svaka cast da igra u Duisburg, ali sta ce nam on sada jos u reprezentaci...??? Nama treba mladi, kvaletetni igraci koji se jos mogu razvijati.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 feb 2011, 10:35

drina1992 je napisao/la:Petar Sliskovic rodeni sarajlija je danas za Mainz usao u 65min protiv Keln i pogodio u 89min za 2:4.
Perspektivan igrac, nazalost on je samo reprezentativac U21 Hrvatske.
Baš sam sada htio pitati za njega, vjeruj mi. Jučer komentator govori da je pogodio "bosanskohercegovački" internacionalac u Mainzu, te sam poslije vidio da je rođeni Sarajlija. A, naišao sam i na neki tekst u Jutarnjem Listu u kojem je izjavio:"Znam ko je Baka, al' Džeko je moj uzor". No, kako sam kaže, bio je kontaktiran od našeg saveza(zar je i to moguće? :lol: ), al' da se nada pozivu Hrvatske reprezentacije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 14 feb 2011, 10:42

mali vec ima 2 nastupa za u21 hrvatske njih, za njih igra i nije nas, tako je sam izabrao!!!!!

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 14 feb 2011, 12:21

Cuj to, fudbalski savez BiH je bio aktivan kod Petara Sliskovica, i to jos u inostranstvo. Ima li i to... :o

Jos ima mogucnost dok nije igro za A-tim u zvanicnoj utakmici, isto je tako bilo kod Mujdze i Misketa. Susic trebo ga jednostavno slijedeci put zvati, pa nek se onda vidi koliko mu vazno i kuda ce.

haris1812hz
Kontakt:

Post Postao/la haris1812hz » 14 feb 2011, 13:01

Sta je za Jakupovicem i Sudicem?

Jakupovic je odigrao 1 prijatelsku utakmicu za A tim Svicarske protiv Kipra, zato bi mogao igrao da igra nas.
Standardni je golman Olympiacosa.

Sudic je imao povredu, ali mislim da mu je to proslost. Momak odigrao je 7 utakmica za mladu reprezentaciju Svedske. Mlad je, ima 20 godina.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 14 feb 2011, 14:23

haris1812hz je napisao/la:Sta je za Jakupovicem i Sudicem?

Jakupovic je odigrao 1 prijatelsku utakmicu za A tim Svicarske protiv Kipra, zato bi mogao igrao da igra nas.

Sudic je imao povredu, ali mislim da mu je to proslost. Momak odigrao je 7 utakmica za mladu reprezentaciju Svedske. Mlad je, ima 20 godina.
Da ne bude zabune jakupovic brani za Olympiakos Volos a to je ogromna razlika u odnosu na ovaj poznatiji,druga stvar je njegov postupak(kao mladi BH reprezentativac promjenio sportsko drzav. u svicarsko) zbog kojeg nema potrebe uopste ga vise spominjati i nema pravo nastupa za BIH

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 feb 2011, 14:36

santos je napisao/la:
haris1812hz je napisao/la:Sta je za Jakupovicem i Sudicem?

Da ne bude zabune jakupovic brani za Olympiakos Volos a to je ogromna razlika u odnosu na ovaj poznatiji,druga stvar je njegov postupak(kao mladi BH reprezentativac promjenio sportsko drzav. u svicarsko) zbog kojeg nema potrebe uopste ga vise spominjati i nema pravo nastupa za BIH
Ma i da ima sva prava ovog svijeta ne treba da igra za nas,pa nismo mi kontejner za smeca tipa Jakupovic i ala Jakupovic...

Kerle ni na mapi a ovaj mu tim u odbrani kao Svicarski sir ...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

STEVIE
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la STEVIE » 28 feb 2011, 18:43

sta je s topicem? vidim da je saturn otisao u stecaj
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 28 feb 2011, 20:49

Toni Sunjic ,standarni igrac Kortrijka ,odigrao 11 utakmica za njih od kada je napustio Zrinjski,definitivno bolji igrac od Mrvavca u duelu i skok igri fantastican igrac ,malo kaska na brzini!

Danijel Stojanovic takodjer odlican igrac na lijevom krilu i beku,moze biti odlicna alternativa Salihovicu ,odigrao ove godine 8 utakmica za Nacional u Portugalskoj ligi!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 02 mar 2011, 22:53

Modricluka je napisao/la:Toni Sunjic ,standarni igrac Kortrijka ,odigrao 11 utakmica za njih od kada je napustio Zrinjski,definitivno bolji igrac od Mrvavca u duelu i skok igri fantastican igrac ,malo kaska na brzini!

Danijel Stojanovic takodjer odlican igrac na lijevom krilu i beku,moze biti odlicna alternativa Salihovicu ,odigrao ove godine 8 utakmica za Nacional u Portugalskoj ligi!
Sunjic a takodjer i Bunoza su odlicni odbrambeni. Jaci i perspektivniji od Mravca, a mozda i Pandze i Nadarevica. Nazalost nemamo ni savez, ni selektora kako treba da bi dobili priliku da se dokazu. Mravac je dobio tu priliku i usro je stvari svaki put. Nadarevic nije bio na nivou protiv Benzeme. Pandza je imao svojih kikseva.

Ne kazem sad da ih treba baciti u vatru u kvalifikacijama al' bi trebali bi imati mjesto na klupi i sansu u prijateljskim utakmicama ili protiv Luxemburga. Tako kako su dali Vranjesu sansu i covjek dokazao da zasluzuje poziv.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 18 gostiju.