Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: FC Juventus Torino
Evo brate kako bi to (po meni) trebalo izgledat':
-------------------------------------------------------------------1.Buffon
15.Zebina/Salihamidzic----------2.Cannavaro/Caceres----------3.Chiellini----------------------- 29.De Ceglie
----------------------------------------22.Sissoko----------------------------4.Felipe Melo
16.Camoranesi-----------------------------------------------------------------------------28.Diego/20.Giovinco
-----------------------------------------------11.Amauri-----------------10.Del Piero (C)
-------------------------------------------------------------------1.Buffon
15.Zebina/Salihamidzic----------2.Cannavaro/Caceres----------3.Chiellini----------------------- 29.De Ceglie
----------------------------------------22.Sissoko----------------------------4.Felipe Melo
16.Camoranesi-----------------------------------------------------------------------------28.Diego/20.Giovinco
-----------------------------------------------11.Amauri-----------------10.Del Piero (C)
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Nerko_Juventino je napisao/la:Evo brate kako bi to (po meni) trebalo izgledat':
1.Buffon
15.Zebina/Salihamidzic 2.Cannavaro/Caceres 3.Chiellini 29.De Ceglie
22.Sissoko 4.Felipe Melo
16.Camoranesi 28.Diego/20.Giovinco
11.Amauri 10.Del Piero (C)
e hvala drug, mislim da je sredina terena najjaca u evropi, napad dobar, ali mi je odbrana kriza, sve u svemu nadam se scudetu, konacno...
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ma Scudetto je nas 100%, Milan i ne racunam, a Inter je oslabio totalno,prodajom Zlatana.
Nerko_Juventino je napisao/la:Ma Scudetto je nas 100%, Milan i ne racunam, a Inter je oslabio totalno,prodajom Zlatana.
Ma milan nece ni u ligu prvaka po meni, roma 0 bodova, inter ili juve, inter slabiji bez zlatana 30 % nego proslih sezona, a juve s diegom, prije svih, jaci sigurno nego lani, prvak juve abd.
- nidjo_barca
- Kontakt:
ajd promisli malo bolje ??muamer10 je napisao/la:Nerko_Juventino je napisao/la:Evo brate kako bi to (po meni) trebalo izgledat':
1.Buffon
15.Zebina/Salihamidzic 2.Cannavaro/Caceres 3.Chiellini 29.De Ceglie
22.Sissoko 4.Felipe Melo
16.Camoranesi 28.Diego/20.Giovinco
11.Amauri 10.Del Piero (C)
e hvala drug, mislim da je sredina terena najjaca u evropi, napad dobar, ali mi je odbrana kriza, sve u svemu nadam se scudetu, konacno...

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ajd promisli malo bolje ??
[/quote]
ili mozda sredina terena u rangu drage mi barcine
, ne ozbiljno sisoko, melo, camoranezi i diego su jako dobri, mada zeljo, pa juve, pa barsa, pa onda timovi nasih igraca, hocu reci nemam nista protiv barse i njene sredine terena, mada mislim da bi se i u barsinom timu naslo mjesta za sisoka, camoranezija i diega, posteno i realno, a i obratno.

- nidjo_barca
- Kontakt:
muamer10 je napisao/la:ajd promisli malo bolje ??

iskreno,mislim da nijedan ne moze igrat u Barci,ne da govorim da su losi igraci,naprotiv,ali ipak nisu to igraci koji mogu u Barci nestoo. vjeruj mi heh

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ne mora igrat ni jedan,al bi vas svejedno dobili u LP-a.

iskreno,mislim da nijedan ne moze igrat u Barci,ne da govorim da su losi igraci,naprotiv,ali ipak nisu to igraci koji mogu u Barci nestoo. vjeruj mi hehnidjo_barca je napisao/la:muamer10 je napisao/la:ajd promisli malo bolje ??
ili mozda sredina terena u rangu drage mi barcine, ne ozbiljno sisoko, melo, camoranezi i diego su jako dobri, mada zeljo, pa juve, pa barsa, pa onda timovi nasih igraca, hocu reci nemam nista protiv barse i njene sredine terena, mada mislim da bi se i u barsinom timu naslo mjesta za sisoka, camoranezija i diega, posteno i realno, a i obratno.

bgmi se ja ne bih slozio stobom, mislim da je sisoko puno bolji igrac od turea, starter svjetskog prvaka italije camoranezi ne vjerujem da ne bi imao mjesta u bilo kom klubu, starter najbolje reprezentacije na trenutnom FIFA rankingu Diego isto tako....
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nerko_Juventino je napisao/la:Ne mora igrat ni jedan,al bi vas svejedno dobili u LP-a.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
muamer10 je napisao/la:iskreno,mislim da nijedan ne moze igrat u Barci,ne da govorim da su losi igraci,naprotiv,ali ipak nisu to igraci koji mogu u Barci nestoo. vjeruj mi hehnidjo_barca je napisao/la:muamer10 je napisao/la:ajd promisli malo bolje ??
ili mozda sredina terena u rangu drage mi barcine, ne ozbiljno sisoko, melo, camoranezi i diego su jako dobri, mada zeljo, pa juve, pa barsa, pa onda timovi nasih igraca, hocu reci nemam nista protiv barse i njene sredine terena, mada mislim da bi se i u barsinom timu naslo mjesta za sisoka, camoranezija i diega, posteno i realno, a i obratno.
![]()
bgmi se ja ne bih slozio stobom, mislim da je sisoko puno bolji igrac od turea, starter svjetskog prvaka italije camoranezi ne vjerujem da ne bi imao mjesta u bilo kom klubu, starter najbolje reprezentacije na trenutnom FIFA rankingu Diego isto tako....[/quote]
Toure mnogo bolji i kompletniji

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Toure mnogo bolji i kompletniji
uostalom umjesto koga bi igrali ti tvoji igraci u Barci ?
[/quote]
pa drug moj da ti je neko rekao prije mjesec da ce ti sutnuti etoa i dati jos brdo para za nekog ti bi isto tako pricao, jer ni ti ni ja ne bi nasli igraca koji je toliko na trzistu "bolji" od realno najkorisnijeg barsinog igraca u novijoj istoriji, jbga juve i barsa dva razlicita sistema igre, ali argumente sam ti dao u predhodnom komentaru

pa drug moj da ti je neko rekao prije mjesec da ce ti sutnuti etoa i dati jos brdo para za nekog ti bi isto tako pricao, jer ni ti ni ja ne bi nasli igraca koji je toliko na trzistu "bolji" od realno najkorisnijeg barsinog igraca u novijoj istoriji, jbga juve i barsa dva razlicita sistema igre, ali argumente sam ti dao u predhodnom komentaru
sta vam je pa Real ima jacu veznu liniju od vase
Kaka,Ronaldo,Robenn,Alonso,Snejder,Lass

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Uvijek ste vi jaki,al svaki put dobijete po usima od Juventusa.JameS je napisao/la:sta vam je pa Real ima jacu veznu liniju od vase![]()

JUventus igrao sa Interom i bilo je 1-1, igralo se samo poluvrijeme, Juventus bio bolji na penale. Salihamidzic prvi pucao penal i pogodio. Iaquinti je Cesar odbranio penal u igri a kada su se pucali penali onda mu je Iaqinta dao gol. Sada igra Milan i Inter poluvrijeme pa ce onda igrati JUVENTUS- Milan poluvrijeme.
Lijepo igra Juventus, neigraju DEl Piero i Diego
Lijepo igra Juventus, neigraju DEl Piero i Diego
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Gdje ima prijenos ?
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Nasao ja na SPORT RO kanalu, na digitalnoj, satelit Thorhammers je napisao/la:Gdje ima prijenos ?
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Čujem da je juve osvojio ovaj turnir ima li ko kakvih detalja....
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
iskreno,mislim da nijedan ne moze igrat u Barci,ne da govorim da su losi igraci,naprotiv,ali ipak nisu to igraci koji mogu u Barci nestoo. vjeruj mi hehnidjo_barca je napisao/la:muamer10 je napisao/la:ajd promisli malo bolje ??

sissoko za klasu bolji od turea diego ima mjesta u bilo kojoj ekipi na dunjaluku, znaci u bilo kojoj za jedan rang je bolji i od inieste i xavija kamonaresi je kako ja kazem za neke igrace izigro svoje ali i dalje moze igrati ali bi ja tu ispred svih ovih stavi giovinca ili kako mu se prezime vec pise koji ce aBd u pravom smislu zamijeniti jednog od najboljih igraca svijeta u posljednjih dvadesetak godina ceha pavela nedveda, i koji ce aBd biti pravo otkrice ove godine, eh da su samo os doveli rosija to bi bilo odlicno sisssoko zadnji vezni po stanama rosi i giovinco a prednji vezni diego u napadu kapiten i amauri predja linija bi bila savrsena i jos nesto sto nema ni barselona a ni bilo koji drugi tim na dunjaluku to je buffon na golu koji ce i narednih 5-6 godina biti kao sto je i dosada a to je najbolji golman na svijetu i to ubijedljivo , ali ako ovaj niđo-barca ,iz nicka mu se vidi da je djecacic i a ne zna nista, vidi ovaj post mozda i od valdesa napravi boljeg golaman nego sto je buffon
i a kraju sto se ovi spanci javljaju, barsa i real, valjda znaju da sigurno ispadaju ako udare na juventus pa bar da se psihicki pripreme za poraze i ispadanje...
U ime Gospodara...
LeBronJamesKing je napisao/la:iskreno,mislim da nijedan ne moze igrat u Barci,ne da govorim da su losi igraci,naprotiv,ali ipak nisu to igraci koji mogu u Barci nestoo. vjeruj mi hehnidjo_barca je napisao/la:muamer10 je napisao/la:ajd promisli malo bolje ??
![]()
sissoko za klasu bolji od turea diego ima mjesta u bilo kojoj ekipi na dunjaluku, znaci u bilo kojoj za jedan rang je bolji i od inieste i xavija kamonaresi je kako ja kazem za neke igrace izigro svoje ali i dalje moze igrati ali bi ja tu ispred svih ovih stavi giovinca ili kako mu se prezime vec pise koji ce aBd u pravom smislu zamijeniti jednog od najboljih igraca svijeta u posljednjih dvadesetak godina ceha pavela nedveda, i koji ce aBd biti pravo otkrice ove godine, eh da su samo os doveli rosija to bi bilo odlicno sisssoko zadnji vezni po stanama rosi i giovinco a prednji vezni diego u napadu kapiten i amauri predja linija bi bila savrsena i jos nesto sto nema ni barselona a ni bilo koji drugi tim na dunjaluku to je buffon na golu koji ce i narednih 5-6 godina biti kao sto je i dosada a to je najbolji golman na svijetu i to ubijedljivo , ali ako ovaj niđo-barca ,iz nicka mu se vidi da je djecacic i a ne zna nista, vidi ovaj post mozda i od valdesa napravi boljeg golaman nego sto je buffon
i a kraju sto se ovi spanci javljaju, barsa i real, valjda znaju da sigurno ispadaju ako udare na juventus pa bar da se psihicki pripreme za poraze i ispadanje...[/quote]
iznenadio si me sa svim ovim...jbg ispade da imate najbolji tim na svjetu

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.