Mladi rukometni asovi BiH

Moderator/ica: Pasha

kanarinac
Kontakt:

Re: Mladi rukometni asovi BiH

Post Postao/la kanarinac » 04 dec 2013, 16:41

gradacac10 je napisao/la:
konjuh je napisao/la:Znaš šta meni nije jasno? Nije mi jasno kako to da iz ekipe Konjuha nema niko u reprezentaciji.
Ekipa koja je treće u BiH u ovoj generaciji nije moguće da nema ama niti jedan igrač koji vrijedi.
Ponekad se pitam gdje je "selektor" mogao vidjeti ove momke iz Gračanice, Gradačca, Brčkog i drugih klubova osim klubova koji su bili na završnicama (Izviđač, Bosna V, Borac pa i Radnički) al ovi ostali ????
Izgleda da ponovo idu preporuke prijatelja. Savez ima para da se pošalje kadete na pripreme u inozemstvo, a nema da pošalje selektora na utakmicu kantonalne lige u Sarajevo ili Zenicu ili Tuzlu, a da ne govorimo na završnicu juniorskog u Ljubuški ili u Živinice.
Smješno sve od Saveza do klubova pa i repka.
Druze kao prvo, svi su oni dolazili na probu i oni koji su valjali ostali su. Drugo, iz Gradacca je jedino Samir Halilkovic, golman pozvan i on je prvi golman seniora Gradacca i brani Premijer ligu, il se raspitaj il ne prozivaj ono sto ne znas! Govoris kao da je nezasluzeno, strasno, svi ti momci tu rade i sigurno su neki bplji neki losiji i zbog toga su neki u reprezentaciji a neki ne.
ja sam bio na zadnjoj utakmici mladih u zivinicama konjuha protiv tuzle i zaista ima sjanih momaka ali ima jedan igrac sa brojem 17 faris mu je ime pa decko je sam pobijedio tz nemogu da vjerujem da u konjuh nije u prvom timu ili jest smao et pomaze u tezim utakmicama ovim mladjim i smio bi sigurati da jasko nema boljeg igraca na njegovoj poziciji od njega i morao bi istaci sjajnog mladog golmana konjuha Besica i srednjeg beka tuzle
Samo Sarajevo

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 dec 2013, 17:01

konjuh je napisao/la:Znaš šta meni nije jasno? Nije mi jasno kako to da iz ekipe Konjuha nema niko u reprezentaciji.
Ekipa koja je treće u BiH u ovoj generaciji nije moguće da nema ama niti jedan igrač koji vrijedi.
Ponekad se pitam gdje je "selektor" mogao vidjeti ove momke iz Gračanice, Gradačca, Brčkog i drugih klubova osim klubova koji su bili na završnicama (Izviđač, Bosna V, Borac pa i Radnički) al ovi ostali ????
Izgleda da ponovo idu preporuke prijatelja. Savez ima para da se pošalje kadete na pripreme u inozemstvo, a nema da pošalje selektora na utakmicu kantonalne lige u Sarajevo ili Zenicu ili Tuzlu, a da ne govorimo na završnicu juniorskog u Ljubuški ili u Živinice.
Koliko ja znam selektor obilazi meceve,svojim sam ocima vidio.Ako je mogao doci u Visoko da gleda drugu ligu nema logike da ne obilazi i ostale lige,utakmice,prvenstva.
Na pocetku okupljanja svi klubovi su dobili dopis da posalju svoje najbolje igrace.Konkretno iz Konjuha su bili:
Salko Herić, Faris Bukvić, Armin Alijagić, Elvis Bešić (svi Konjuh)
Isto se pisalo ovdje da nije bio sam na tim okupljnjima,bili su jos neki treneri,bivsi igraci.Jest da je bilo nakaradno organizovano ali se barem vidio neki pomak u odabiru.

PS I nemoj misliti da ja branim Mrkonju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

respekt
Kontakt:

Post Postao/la respekt » 04 dec 2013, 23:09

Kako malo pratim ekipe koje imaju dobru omladinsku školu, čudi me da nema više igrača iz visočke Bosne, jer po mom mišljenju imaju jednu od najboljih ekipa u toj kategoriji u BiH. Mrkonja je zvao neke igrače iz drugih ekipa koje maltene nemaju odigrane dvije utakmice u toku godine, a u reprezentaciju ne zove neku djecu koja več drugu godinu igraju za prvi tim visočke Bosne. Tu prije svega mislim na malog Čabaravdića koji daje po 5-6 golova za prvi tim, kao i Bečaka koji izvrsno igra na poziciji pivota. Ova generacija zajedno sa 2-3 starija momka (Skopljak (94), Balta(94) i Mimić ) razvaljuju u ovom prvenstvu, tako da su ubjedljivo na prvoj poziciji i sigurno se vraćaju u Premijer ligu. Isto tako me čudilo da u repki nema više igrača iz Krivaje, jer i oni imaju dobru ekipu u ovoj generaciji,ali vidim da ih je sada zvao na ovo zadnje okupljanje, pa valjda ostane koji,tu prije svega mislim na malog Bašića, kojeg isto tako nije zvao do sada u reprezentaciju. Sve u svemu, momcima želim da odigraju dobre kvalifikacije u Danskoj, a nadam se da će Mrkonja izvršiti pravu selekciju i da se u reprezentaciju ne zovu igrači po nekim preporukama, a da to svojim kvalitetom ne zaslužuju.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 dec 2013, 15:05

respekt je napisao/la:Kako malo pratim ekipe koje imaju dobru omladinsku školu, čudi me da nema više igrača iz visočke Bosne, jer po mom mišljenju imaju jednu od najboljih ekipa u toj kategoriji u BiH. Mrkonja je zvao neke igrače iz drugih ekipa koje maltene nemaju odigrane dvije utakmice u toku godine, a u reprezentaciju ne zove neku djecu koja več drugu godinu igraju za prvi tim visočke Bosne. Tu prije svega mislim na malog Čabaravdića koji daje po 5-6 golova za prvi tim, kao i Bečaka koji izvrsno igra na poziciji pivota. Ova generacija zajedno sa 2-3 starija momka (Skopljak (94), Balta(94) i Mimić ) razvaljuju u ovom prvenstvu, tako da su ubjedljivo na prvoj poziciji i sigurno se vraćaju u Premijer ligu. Isto tako me čudilo da u repki nema više igrača iz Krivaje, jer i oni imaju dobru ekipu u ovoj generaciji,ali vidim da ih je sada zvao na ovo zadnje okupljanje, pa valjda ostane koji,tu prije svega mislim na malog Bašića, kojeg isto tako nije zvao do sada u reprezentaciju. Sve u svemu, momcima želim da odigraju dobre kvalifikacije u Danskoj, a nadam se da će Mrkonja izvršiti pravu selekciju i da se u reprezentaciju ne zovu igrači po nekim preporukama, a da to svojim kvalitetom ne zaslužuju.
Cabaravdic ne igra na svojoj prirodnoj poziciji,deficitarni smo na desnom krilu koju on trenutno pokriva,tako da nije moguce ocekivati da dobije poziv.
Becak je do sada bio redovan na okupljanjima.

respekt
Kontakt:

Post Postao/la respekt » 05 dec 2013, 22:50

samo_lijevo je napisao/la:
respekt je napisao/la:Kako malo pratim ekipe koje imaju dobru omladinsku školu, čudi me da nema više igrača iz visočke Bosne, jer po mom mišljenju imaju jednu od najboljih ekipa u toj kategoriji u BiH. Mrkonja je zvao neke igrače iz drugih ekipa koje maltene nemaju odigrane dvije utakmice u toku godine, a u reprezentaciju ne zove neku djecu koja več drugu godinu igraju za prvi tim visočke Bosne. Tu prije svega mislim na malog Čabaravdića koji daje po 5-6 golova za prvi tim, kao i Bečaka koji izvrsno igra na poziciji pivota. Ova generacija zajedno sa 2-3 starija momka (Skopljak (94), Balta(94) i Mimić ) razvaljuju u ovom prvenstvu, tako da su ubjedljivo na prvoj poziciji i sigurno se vraćaju u Premijer ligu. Isto tako me čudilo da u repki nema više igrača iz Krivaje, jer i oni imaju dobru ekipu u ovoj generaciji,ali vidim da ih je sada zvao na ovo zadnje okupljanje, pa valjda ostane koji,tu prije svega mislim na malog Bašića, kojeg isto tako nije zvao do sada u reprezentaciju. Sve u svemu, momcima želim da odigraju dobre kvalifikacije u Danskoj, a nadam se da će Mrkonja izvršiti pravu selekciju i da se u reprezentaciju ne zovu igrači po nekim preporukama, a da to svojim kvalitetom ne zaslužuju.
Cabaravdic ne igra na svojoj prirodnoj poziciji,deficitarni smo na desnom krilu koju on trenutno pokriva,tako da nije moguce ocekivati da dobije poziv.
Mislim da me nisi dobro razumio. Poenta moga posta je, da u situaciji kada igrači iz Banja Luke i Ljubuškog, hoče-neče da igraju za BiH, okosnicu reprezentacije treba da čine igrači iz visočke Bosne i Krivaje, jer po mom mišljenju imaju najbolje ekipe u toj kategoriji. Ja koliko vidim, iz Bosne, samo je Lončar siguran, a iz Krivaje onaj dečko crne puti. Sve ostale igrače koje je Mrkonja zvao iz Bosne, zove na jedno okupljanje, pa ga izostavi na ostala dva okupljanja, ili ih zove kao nekakve rezerve. Tako da tu nije bitan mali Čabaravdić ili bilo ko drugi, njega sam spomenuo jer, kako si sam rekao, trenutno igra ereta i izuzetno se dobro snašao na toj teškoj poziciji, pa pretpostavljam da bi na svojoj prirodnoj poziciji, srednji bek, pružio još više. U svakom slučaju smatram da u reprezentaciji ima mjesta za najmanje 5 dječaka iz visočke Bosne i sigurno 3-4 momka iz Krivaje. Po mom mišljenju Mrkonja bi tako sigurno prije uigrao ekipu,a ne ovako, kada na okupljanja zove igrače koji nemaju u svojoj karijeri odigranih ni 10 utakmica. Nadam se da će u Dansku ići najbolji i da će odigrati dobre kvalifikacije.

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 06 dec 2013, 11:14

kanarinac je napisao/la:
Druze kao prvo, svi su oni dolazili na probu i oni koji su valjali ostali su. Drugo, iz Gradacca je jedino Samir Halilkovic, golman pozvan i on je prvi golman seniora Gradacca i brani Premijer ligu, il se raspitaj il ne prozivaj ono sto ne znas! Govoris kao da je nezasluzeno, strasno, svi ti momci tu rade i sigurno su neki bplji neki losiji i zbog toga su neki u reprezentaciji a neki ne.
ja sam bio na zadnjoj utakmici mladih u zivinicama konjuha protiv tuzle i zaista ima sjanih momaka ali ima jedan igrac sa brojem 17 faris mu je ime pa decko je sam pobijedio tz nemogu da vjerujem da u konjuh nije u prvom timu ili jest smao et pomaze u tezim utakmicama ovim mladjim i smio bi sigurati da jasko nema boljeg igraca na njegovoj poziciji od njega i morao bi istaci sjajnog mladog golmana konjuha Besica i srednjeg beka tuzle
Taj momak je bio, sa još njih par, na probnim treninzima reprezentacije ali, kako kažu, na probu dođe njih 30-40 i imaju jedan dan za dokazivanje. Na prvenstvu za juniore ove godine nije bio niko iz saveza, a kamo li neko iz stručnog štaba u Živinicama je bio Mrkonja na kadeskom al samo na finalnoj utakmici.
Treneri Konjuha svaku utakmicu skidaju po nekog juniora tako da ih može vidjeti i tu, al nije to mjerilo igre kad igra protiv starijih.
Bosna V igra 2 ligu gdje ljudi imaju snage za prvih 15 minuta još k tome igraju na jugu gdje je puno slabiji kvalitet nego na sjeveru i nije ni čudo što djeca zabijaju po 6-7 golova trči i zabijaj :D :D

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 06 dec 2013, 17:24

@respekt,ne mogu prezaliti kada vidim da momci imaju potencijala,ali na zalost nema ko da im pokaze. :cry:

@konjuh,nemoj se sekirati,vrlo brzo ce zavrsnica pa cemo vidjeti ko sta i koliko moze.Valjda se popravite u odnosu na proslu godinu.

respekt
Kontakt:

Post Postao/la respekt » 07 dec 2013, 00:47

kanarinac je napisao/la:
konjuh je napisao/la:
Taj momak je bio, sa još njih par, na probnim treninzima reprezentacije ali, kako kažu, na probu dođe njih 30-40 i imaju jedan dan za dokazivanje. Na prvenstvu za juniore ove godine nije bio niko iz saveza, a kamo li neko iz stručnog štaba u Živinicama je bio Mrkonja na kadeskom al samo na finalnoj utakmici.
Treneri Konjuha svaku utakmicu skidaju po nekog juniora tako da ih može vidjeti i tu, al nije to mjerilo igre kad igra protiv starijih.
Bosna V igra 2 ligu gdje ljudi imaju snage za prvih 15 minuta još k tome igraju na jugu gdje je puno slabiji kvalitet nego na sjeveru i nije ni čudo što djeca zabijaju po 6-7 golova trči i zabijaj :D :D
Porediti kadetsku ekipu Konjuha i visočke Bosne, je kao da poredite prvi tim Konjuha ili Bosne sa Ademar Leonom ( da ne navodim neki tim iz Bundes lige). Vjerovatno si bio na zadnjoj završnici državnog u Živinicama i znaš kako ste prošli sa visočkom Bosnom. Bilo je, čini mi se, više od 10 razlike, još je Bosna gotovo cijelo drugo poluvrijeme igrala sa drugom postavom. Dakle to se desilo na vašem terenu, pa je bespredmetno raspravljati o kvaliteti te dvije ekipe. Mogu se složiti sa tobom da je grupa Jug nešto slabija od grupe Sjever, ali vjeruj mi to nema ama baš nikakve veze, jer se sve ekipe nalože na visočku Bosnu i možeš zamisliti kako je igrati tim momcima kod Sloge iz Gornjeg Vakufa ili Iskre iz Bugojna. Na početku prvenstva je Sloga označena kao glavni konkurent Bosni za ulazak u Premijer ligu. Drugo kolo Bosna ide Slogi, gdje je dočekuje publika sa psovkama i uzvicima "visočke pi..e". Djeca, jer u ekipi imaš samo 3-4 starija igrača od kojih su trojica 94 godište(Skopljak, Balta i Žiga), iako je bilo guravo odigraju za deset i dobiju Slogu 10 razlike. Na kraju cijela dvorana navija "visočka bosna" jer su vidjeli da se radi o mladoj ekipi. Na zadnjem gostovanju u Jajcu su ih dobro isprebijali, tako da je upravo mali Čabaravdić morao izaći u 10 minutu, do tada je dao 3 gola, i završio je u Domu zdravlja jer su mislili da mu je slomljeno rebro, ali momci su i u toj utakmici pokazali karakter i dobili 3 razlike. E sada možeš zamisliti kakva će razlika u kvalitetu biti za godinu dana između tih momaka,generacije 96, visočke Bosne i npr Konjuha, jer sam kažeš da ti momci u Živinicama, ja odigraju, ja ne odigraju koju minutu na utakmicama prvog tima. Vjeruj mi ova liga je jedno veliko iskustvo za ove mlade momke.

humljub
Kontakt:

Post Postao/la humljub » 07 dec 2013, 13:21

respekt je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
Mislim da me nisi dobro razumio. Poenta moga posta je, da u situaciji kada igrači iz Banja Luke i Ljubuškog, hoče-neče da igraju za BiH, okosnicu reprezentacije treba da čine igrači iz visočke Bosne i Krivaje, jer po mom mišljenju imaju najbolje ekipe u toj kategoriji. Ja koliko vidim, iz Bosne, samo je Lončar siguran, a iz Krivaje onaj dečko crne puti. Sve ostale igrače koje je Mrkonja zvao iz Bosne, zove na jedno okupljanje, pa ga izostavi na ostala dva okupljanja, ili ih zove kao nekakve rezerve. Tako da tu nije bitan mali Čabaravdić ili bilo ko drugi, njega sam spomenuo jer, kako si sam rekao, trenutno igra ereta i izuzetno se dobro snašao na toj teškoj poziciji, pa pretpostavljam da bi na svojoj prirodnoj poziciji, srednji bek, pružio još više. U svakom slučaju smatram da u reprezentaciji ima mjesta za najmanje 5 dječaka iz visočke Bosne i sigurno 3-4 momka iz Krivaje. Po mom mišljenju Mrkonja bi tako sigurno prije uigrao ekipu,a ne ovako, kada na okupljanja zove igrače koji nemaju u svojoj karijeri odigranih ni 10 utakmica. Nadam se da će u Dansku ići najbolji i da će odigrati dobre kvalifikacije.
U 96. godištu Izviđač bez premca, pa Visoko i onda Borac, a nakon toga praznina pa dođe Krivaja...a ostali nema nigdje...

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 07 dec 2013, 13:38

Niste me skontali.
Nemam ništa protiv niti sam rekao da je Konjuh bolji od Bosne, daleko od toga.
Nisam ni rekao da je bolji od Izviđača ALIIIII bolji je od svih ostali ekipa (treći na kadetskom) ALIII na tom istom kadeskom nije igralo pola igrača koji sad igraju za selekciju 96 Konjuha (tada je bio neki svađa između trenera Emira i Osmana) Ti igrači sada igraju i nisu uopšte loši.
Bit svega je što niko iz Konjuha nije prošao, to mi je neverovatno. Mada mislim da ima malo krivice i gore navedenih trenera kao i uprave zato što se ne laktaju kao drugi :D :D :D :D
Uglavnom Mrkonja nije neki ni trener, a ni strateg tko da možda puno očekujemo od ovih momaka.

respekt
Kontakt:

Post Postao/la respekt » 08 dec 2013, 00:04

humljub je napisao/la:
respekt je napisao/la:
U 96. godištu Izviđač bez premca, pa Visoko i onda Borac, a nakon toga praznina pa dođe Krivaja...a ostali nema nigdje...
Izviđač ima super ekipu, to su i pokazali na zadnjem prvenstvu i sigurno da se u Ljubuškom odlično radi sa mlađim kategorijama, ali vjeruj mi da ova generacija visočke Bosne ima potencijal da izbaci 4-5 vrhunskih igrača, ako se bude radilo sa njima kako treba. Na prošlom prvenstvu u Banja Luci Bosna je dobila Izviđača 3-4 razlike i bila druga, poslije Borca, jer su je sudije pokrale u odlučujučoj utakmici protiv domaćina. Isto tako mogu se složiti sa tobom da u BiH imamo 3-4 ekipe u kojima se nešto radi sa omladinskim kategorijama, a ovo ostalo ništa. Tu je kriv i Rukometni savez, jer oni jedva organizuju i državno prvenstvo, a kamoli da organizuju kakvu ligu sa desetak klubova, pa da se taj rukomet omasovi, jer bez toga nema ništa. I ova ekipa Bosne ne bi imala ovu generaciju da nije bilo Rukometne škole koju je vodio Zdenko Antović, tako da su ova djeca zajedno od svoje 6-7 godine. Što bi rekli "kvantitet daje kvalitet", jer kad imaš puno dječaka, imaš i veču mogučnost da od njih napraviš nešto.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 09 dec 2013, 15:02

Jel okupljanje kadeta 23.12?
RIP CITY!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 13 dec 2013, 18:49

Selektor Mrkonja objavio spisak kadeta

Nakon nedavnog selektiranja bh. nada u Jajcu, selektor Jasmin Mrkonja je objavio širi spisak U-17 reprezentativaca na koje računa za kvalifikacioni turnir u Danskoj za EP-o u Poljskoj.

“RS BiH je obavezan da dostavi EHF-u spisak 28 kadeta koji konkurišu za Dansku. U Grčku, gdje nas očekuju tri provjere, sa ovog spiska će putovati 17 reprezentativaca, a u Austriju i na turnir u Dansku jedan manje, odnosno tri golmana i 13 igrača”, kaže Jasmin Mrkonja, selektor kadetske reprezentacije BiH.

Na spisku su nalaze: Matej Tomić (Izviđač), Haris Pleh (Goražde) Ivan Žunić (Jajce), te Matej Hrstić (Izviđač), Mateo Drinovac (Zrinjski), Ranko Božić (Lokomotiva Bč), Nedim Jašarević (TSV 2000 Rotenburg Njemačka), Mario Pavlak (Izviđač), Emsad Pušilo (Goražde), Luka Pandža (Medveščak Zg, Hrvatska), Haris Bašić, Eldin Mehić i Ajdin Smajlbegović (Krivaja), Dejan Šešić (Borac BL), Radovan Uljarević (Leotar) Ivan Mucić (Izviđač), Dušan Đurić (Borac BL), Vladan Lončar, Eldar Bećak i Eldin Travančić (Bosna Visoko), Mevludin Čehajić (Kakanj), Vladan Đurđević (Sloga Do), Kristijan Jarak (Izviđač), Miloš Nježić (Borac BL), Davor Živanić (Derventa) i Luka Barbarić (Međugorje), Eldar Starčević (Gumersbah).

humljub
Kontakt:

Post Postao/la humljub » 13 dec 2013, 20:29

respekt je napisao/la:
humljub je napisao/la:
respekt je napisao/la:
Izviđač ima super ekipu, to su i pokazali na zadnjem prvenstvu i sigurno da se u Ljubuškom odlično radi sa mlađim kategorijama, ali vjeruj mi da ova generacija visočke Bosne ima potencijal da izbaci 4-5 vrhunskih igrača, ako se bude radilo sa njima kako treba. Na prošlom prvenstvu u Banja Luci Bosna je dobila Izviđača 3-4 razlike i bila druga, poslije Borca, jer su je sudije pokrale u odlučujučoj utakmici protiv domaćina. Isto tako mogu se složiti sa tobom da u BiH imamo 3-4 ekipe u kojima se nešto radi sa omladinskim kategorijama, a ovo ostalo ništa. Tu je kriv i Rukometni savez, jer oni jedva organizuju i državno prvenstvo, a kamoli da organizuju kakvu ligu sa desetak klubova, pa da se taj rukomet omasovi, jer bez toga nema ništa. I ova ekipa Bosne ne bi imala ovu generaciju da nije bilo Rukometne škole koju je vodio Zdenko Antović, tako da su ova djeca zajedno od svoje 6-7 godine. Što bi rekli "kvantitet daje kvalitet", jer kad imaš puno dječaka, imaš i veču mogučnost da od njih napraviš nešto.
Bosna je prije dvije godine u Banjaluci dobila Izviđač 2 razlike, bilo samo pet ekipa i igralo se svatko s svatkim, a sve je Borac bio podredio sebi da osvoji iako je Izviđač protiv Borca igrao bez Hrstića dok je u Živinicama Izviđač poderao Borca, pa Bosnu a Konjuh je iskoristio prepotenciju Borca za trece mjesto...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 13 dec 2013, 21:00

ja sam siguran da iz zivinica ima mjesta za bukvica i besica na sirem spisku ali nisu kod njih mocni roditelji da bi mrkonja imao tu koristi a ja vam kazem da boljeg golmana nemaju od besica momak koji je u posljednjem kolu juniorksog prvenstva imao 24 odbrane za 50 min sigurno ima mjesta i tako svaku utakmicu a bukvic pratim rukomet odavno i mislim d azadugo nije bilo veceg potencijala na tuzlanskom kantonu
Samo Sarajevo

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 dec 2013, 12:04

@kanarinac

teško je pogotovo u ovim mlađim uzrastima biti 100% ispravan...ja vjerujem da ima poneki igrač koji bi mogao uletiti u kadar isto kao što vjerujem da ih ima nekoliko koji možda trenutnim kvalitetom ne zaslužuju mjesto

ipak ne bunim se, nek mladi momci rade i treniraju, ako su stvarno kvalitet bit će vremena i mjesta za njih

i ja vjerujem da u Gračanici imaju barem 2 igrača za ove selekcije ali se ne bunim što niko nije pozvan

a što se tiče golmana, Ćatić je dominantan na golu ;)
Undici stelle - ACM 1899

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 19 dec 2013, 16:36

baltazar1 je napisao/la:@kanarinac

teško je pogotovo u ovim mlađim uzrastima biti 100% ispravan...ja vjerujem da ima poneki igrač koji bi mogao uletiti u kadar isto kao što vjerujem da ih ima nekoliko koji možda trenutnim kvalitetom ne zaslužuju mjesto

ipak ne bunim se, nek mladi momci rade i treniraju, ako su stvarno kvalitet bit će vremena i mjesta za njih

i ja vjerujem da u Gračanici imaju barem 2 igrača za ove selekcije ali se ne bunim što niko nije pozvan

a što se tiče golmana, Ćatić je dominantan na golu ;)
pa dobro donekle bi se mogao sa tobom sloziti ali siguran sam da se isto tako i ne prate bas ovi uzrasti tj nas mrkonja ne posjecuje utakmice ovih mladica da vidi gdje sta ima a tvoju gracanicu juniora su skoro nasi iz konjuha glat dobili a ako je ovaj delic toliko nadmocan nad ovim golmanom besicem ja mu predvidajm karijeru sterbika :D
Samo Sarajevo

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 jan 2014, 15:34

Vidim da se U18 priprema u Austriji za kval. turnir u Danskoj. Protivnici Danska, Francuska i Bugarska. Top 2 idu dalje na Evropsko... Vrlo tesko.. Imali ovdje ikakvog potencijala za U21/A-repku??
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 jan 2014, 21:43

sajo10 je napisao/la:Vidim da se U18 priprema u Austriji za kval. turnir u Danskoj. Protivnici Danska, Francuska i Bugarska. Top 2 idu dalje na Evropsko... Vrlo tesko.. Imali ovdje ikakvog potencijala za U21/A-repku??
ja sam ove kadete pratio uživo...o potencijalu se može govoriti ali šta će biti od tih klinaca za 5-6-7-8 godina, to niko ne može predvidjeti

Pavlak, Hrstić, Lončar, onaj golman iz Maglaja, ima jedno krilo, nisam siguran jel iz Dervente ili Borca, jedan desni bek iz Borca, ima dobrih igrača - potencijala ;)
Undici stelle - ACM 1899

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 jan 2014, 17:51

14:10 za BiH na poluvremenu protiv Bugarske...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.