Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

guillermo
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la guillermo » 12 jun 2013, 22:55

emir79 je napisao/la:
TMovac je napisao/la: Igrali smo neriješeno i sa Njemačkom na Koševu kada je bilo 1:1.Za nas dao gol čini mi se Salihamidzic iz penala,a 2 dana prije tog je mlada repka poderala na Bilinom polju U21 Njemačke 5:1
Protiv Njemacke je zabio Baljic, na odlicnu asistenciju Salihamdizica sa desne strane.
Nije ni Baljic nit Salihamidzic Mujcin je bio strijelac ;)

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jun 2013, 23:37

guillermo je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
TMovac je napisao/la: Igrali smo neriješeno i sa Njemačkom na Koševu kada je bilo 1:1.Za nas dao gol čini mi se Salihamidzic iz penala,a 2 dana prije tog je mlada repka poderala na Bilinom polju U21 Njemačke 5:1
Protiv Njemacke je zabio Baljic, na odlicnu asistenciju Salihamdizica sa desne strane.

[youtube][/youtube]

Baljić je bio strijelac. ;)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 13 jun 2013, 17:17

Rafael30 je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Igrali smo neriješeno i sa Njemačkom na Koševu kada je bilo 1:1.Za nas dao gol čini mi se Salihamidzic iz penala,a 2 dana prije tog je mlada repka poderala na Bilinom polju U21 Njemačke 5:1
Protiv Njemacke je zabio Baljic, na odlicnu asistenciju Salihamdizica sa desne strane

[youtube][/youtube]

Baljić je bio strijelac. ;)[/quote]

Onda smo fulili penal,jer koliko se ja sjecam da je bio i neki penal za nas.Sjecam se da je komentator rekao da Oliver kahn nikada nije igrao pred praznijim stadionom nego tada.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 jun 2013, 22:05

Uvijek smo imali dobre igrace,no nes nismo gurali dobro..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jun 2013, 12:33

Koliko vidim fsrs trazio od nsbih suglasnost za odigravanje susreta rs-srbija. Sta reci? :lol:

Pa ocigledno da agresija i poslije 20 godina nije prestala......Cim reprezentaciji BIH ide dobro ovakve vijesti moramo trpjeti, uvijek imaju pravovremen tajming....Isto su pokusali i Hrvati, cak su cirkusovali po Hercegovini, isli od grada do sela, slikali se sa rajom, zajebavali, pa ih je cirkusovanje kostalo 3 bobe protiv Skotske a u konacnici mozda i odlazka na SP....

Ocigledno da lijevi i desni susjedi imaju potrebu svaki put kada BIH ide dobro da udaraju cekicom u glavu ove u Rsu i Hercegovini kako ne bi zaboravili koja je njihova reprezentacija a i ujedno unijeli losu atmosferu u nasu reprezenatciju a posebno medju igrace a znamo da ih ima dosta koji dolaze iz ta dva podrucja....

Na kraju krajeva nemam nista protiv takvih utakmica, to je jedna obicna sprdancija za siroke narodne mase ali imam problem sa motivom utakmice koji nije slucajno tajmiran za sada i zato bi ga sprijecio jer za takvo nesto nije ni vrijeme ni mjesto.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jun 2013, 12:46

odobrit iste sekunde, sta mi gubimo time sto oni igraju protiv Srbije - a dobivamo puno toga.

ko do sad nije skontao s kim zivimo i s kim imamo posla nece ni da se opet zapuca, tako da tekma ko tekma , neka ih da se opet uvjerimo s kim zivimo :D i bas bi to odlicna motivacija bila za Slovake imam osjecaj da bi ih pojeli pod novim naletom naboja :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 25 jun 2013, 12:56

Zalost je da i mi fakticki moramo traziti dozvolu da igramo BL ..

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 25 jun 2013, 13:05

Traziti ugovaranje meca BiH - Kosovo ili BiH - Sandzak, bice pozvan i rusilac, mislim na Sea
15.10 - 15.06 ...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jun 2013, 13:08

pa logicno da bi to morao biti naredni korak. Njima nije bitna tekma vec da mi odbijemo odigravanje iste pa da krene politikantstvo , a ne vidim razloga zasto bi to cinili vec upravo igrati sa Sandzakom obavezno u Novom Pazaru, a sto da ne i sa Kosovom....

naravno ne zamarati A reprezentaciju tim (mada jace je Kosovo nego Oman garant), jer momci su koncentrisani na Brazil i ne uvlaciti ih u politiku. Je.e se srba ispali su davno , mogu se zajebavat i vucarat igrace okolo kad nemaju pametnija posla.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jun 2013, 14:12

Probali su jedno 10 puta odigrat sa Srbijom, nijednom nisu uspjeli, isto kao sto skutori nisu sa Hrvatskom. A jadna je Srbija ako je na to spala da igra prijateljske sa Dodikovcima. :lol: Hajde, mozda konacno pobjede.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 25 jun 2013, 14:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:odobrit iste sekunde, sta mi gubimo time sto oni igraju protiv Srbije - a dobivamo puno toga.

ko do sad nije skontao s kim zivimo i s kim imamo posla nece ni da se opet zapuca, tako da tekma ko tekma , neka ih da se opet uvjerimo s kim zivimo :D i bas bi to odlicna motivacija bila za Slovake imam osjecaj da bi ih pojeli pod novim naletom naboja :D
Sta mozes dobit s ovim?

Mislim da ce Savez ovo glat odbit, isto kao i ono planiranje utakmice Hrvatska- Zrinjski.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 jun 2013, 14:42

ovdje se ne pitaju uopšte savezi, nego tate iz UEFA-e i FIFA-e. ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jun 2013, 15:31

AlemC85 je napisao/la:ovdje se ne pitaju uopšte savezi, nego tate iz UEFA-e i FIFA-e. ;)
NFSBiH mora odobrit svaku utakmicu na teritoriji BiH. A hvala Bogu BL je teritorija BiH. Ali je istina da cak ako nas savez to prihvati, UEFA moze zaustavit, kao sto je se desilo vec nekoliko puta.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 25 jun 2013, 17:24

Kao što je neko već napisao dozvoliti pod uslovom da se dogovori utakmica između reprezentacije Sandžaka i Bosne i Hercegovine u Novom Pazaru čisto da i mi njih malo podjebavamo, i naravno "obrazložiti" taj zahtjev na isti način kao i oni ovaj svoj (da to nema veze sa politikom, da će u reprezentaciji Sandžaka igrati i Srbi, promovisanje nogometa i tako dalje). Kasnije ugostiti Saudijsku Arabiju, UAE, Tursku, Palestinu i svaku drugu reprezentaciju prema kojoj ti jadovi bez identiteta imaju odbojnost ne zato što ih volimo, nego čisto da pokažemo da tim putem kojim oni idu možemo ići i mi i da isti ne vodi nikakvom dobru. Pa kakva je to budalaština, čuj radi normalizacije i relaksacije odnosa treba dopustiti taj, slobodno mogu kazati vašar i festival na kome će se 100% veličati ratko mladić, karadžić i ostale spodobe sa smetljišta historije te pljuvati po Srebrenici, Bošnjacima i svemu nesrpskom? Ironija, tuga, nevjerica...
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jun 2013, 18:28

ne znam zasto opterecavanje tim, kao da se to ne bi radilo i ne rade i bez ove tekme i kao da nekom treba ova tekma da skonta s kim zivimo ili vjeruje da ce nakon nje biti nesto bolje ili gore...ne treba se opterecavat s tim, trazit finu naknadu za odobravanje termina bar milion eura, i uzvrtanu tekmu sa selekcijom Sandzaka i to je to....

uopce mi nisu jasni ljudi koji se opterecavaju tim, a jos manje oni koji vjeruju da nekad moze bit bolje i da postoji nacin da ti "natjeras" ljude tamo da navijaju za BiH...necu ja nikog tjerat, nek navija za koga hoce, davno sam prestao gajit iluzije da je ovdje ista normalno moguce...njima je draze da se zahtjev odbije nego da se odobri- et s kim ti imas posla i sad treba da se opterecavam i vjerujem u nesto- boze sacuvaj.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 25 jun 2013, 18:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam zasto opterecavanje tim, kao da se to ne bi radilo i ne rade i bez ove tekme i kao da nekom treba ova tekma da skonta s kim zivimo ili vjeruje da ce nakon nje biti nesto bolje ili gore...ne treba se opterecavat s tim, trazit finu naknadu za odobravanje termina bar milion eura, i uzvrtanu tekmu sa selekcijom Sandzaka i to je to....

uopce mi nisu jasni ljudi koji se opterecavaju tim, a jos manje oni koji vjeruju da nekad moze bit bolje i da postoji nacin da ti "natjeras" ljude tamo da navijaju za BiH...necu ja nikog tjerat, nek navija za koga hoce, davno sam prestao gajit iluzije da je ovdje ista normalno moguce...njima je draze da se zahtjev odbije nego da se odobri- et s kim ti imas posla i sad treba da se opterecavam i vjerujem u nesto- boze sacuvaj.

Čuj sa Sandžakom??? Sandžak nije nikakav administrativni pojam,a kamoli federalna jedinica ili entitet,još međunarodno priznat,tako da se tu paralela ne može povući nikako,iako što se mene lično tiče ne bih imao ništa protiv fudbalske utakmice između Novog Pazara npr. i BiH.I još jedna stvar,Sandžak ili Raška oblast u Srbiji nema ni 150.000 Bošnjaka,dok u BiH,tj.RS ima 10 puta više Srba.
Mens sana in corpore sano.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 jun 2013, 18:59

I jos nesto...Fsbih je odobrio igranje utakmice Republika Srpska-Srbija, tako da vise nema potrebe za bilo kom raspravom, I mudrovanja da li je neko za ili protiv.Dakle u avgustu Srpska-Srbija pa ko voli nek izvoli.To ce sigurno biti praznik fudbala u najdrazoj nam Republici Srpskoj
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jun 2013, 19:09

VAM je napisao/la:I jos nesto...Fsbih je odobrio igranje utakmice Republika Srpska-Srbija, tako da vise nema potrebe za bilo kom raspravom, I mudrovanja da li je neko za ili protiv.Dakle u avgustu Srpska-Srbija pa ko voli nek izvoli.To ce sigurno biti praznik fudbala u najdrazoj nam Republici Srpskoj
:lol:

Odobreno je vise puta momak, pa se na kraju zaustavi. Praznik fudbala u najdrazoj nam Republici Srpskoj ce i dalje bit Laktasi-Rudar Bijeljina.

Ovo je inace zadnji ocajnicki potez Mihajlovica da spasi svoj posao i da skrene paznju sa katastrofalnih rezultata njegovog hora. Istovremeno i Mile skrece paznju sa ekonomskog stanja u najdrazoj nam Republici Srpskoj.

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 25 jun 2013, 19:15

Potez koji iskljucivo ima namjeru da uvuce negativnu energiju unutar repke cista provokacija.. usput djoleprijedor..kad vec tako fino objasnis zasto ne objasnis nacin nastanka RS-a i nacin nastanka Sandzaka.. ovo je sportski forum i ovim stvarima nije mjesto ovde ali eto..BiH ide na SP u Brazil, a Srbija "gostuje" u Banja Luci kod Republike Srpske! naslov indexa 8-)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 25 jun 2013, 19:17

koja sramota u pm. majmunima iz saveza nikad pamet u glavu :roll: fuj fuj fuj
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 5 gostiju.